English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
loš u odbrani kek
Dragusin odabrao Tottenham iako je imao ponudu Bayerna. PL 
A dovode Diera

A dovode Diera

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JayCatwright
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Vjeran
Otišao je u Bayern jer bi mu Levy prije smjestio saobraćajnu nesreću nego ga pustio nekom engleskom kluba. Čovjek je imao izbor provesti karijeru u Tottenhamu i nikad ništa ne osvojiti ili otići van Engleske i osvojit nešto. Bayernu je jedino bio interesantan i eto. Real planira Mbappea uprkos svim Perezovim izjavama da ga Mbappe ne zanima, Barca nema para da dovede dijete iz u18, italijani
i šta ostane još smješniji PSG sa svojom ligom.

Otišao je u Bayern jer bi mu Levy prije smjestio saobraćajnu nesreću nego ga pustio nekom engleskom kluba. Čovjek je imao izbor provesti karijeru u Tottenhamu i nikad ništa ne osvojiti ili otići van Engleske i osvojit nešto. Bayernu je jedino bio interesantan i eto. Real planira Mbappea uprkos svim Perezovim izjavama da ga Mbappe ne zanima, Barca nema para da dovede dijete iz u18, italijani

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nema ga Levy sta zadrzavat kad je bilo do njega jer mu je 2024 isticao ugovor i mogao je pricekat jos godinu i otici bilo gdje. Ali posto voli klub odabrao je Bayern da Tottenham nesto zaradi, a i zato jer se svake godine bore za LP.Marsal je napisao/la: ↑10 jan 2024, 11:10Vjeran![]()
Otišao je u Bayern jer bi mu Levy prije smjestio saobraćajnu nesreću nego ga pustio nekom engleskom kluba. Čovjek je imao izbor provesti karijeru u Tottenhamu i nikad ništa ne osvojiti ili otići van Engleske i osvojit nešto. Bayernu je jedino bio interesantan i eto. Real planira Mbappea uprkos svim Perezovim izjavama da ga Mbappe ne zanima, Barca nema para da dovede dijete iz u18, italijanii šta ostane još smješniji PSG sa svojom ligom.
- Marsal
- Kontakt:
U to ni ti ne vjeruješ.
Da je tako ne bi šutio ko čkazepi kad ga je pokušao dovest City. I u godinama je kad jedna godina puno znači. Nije njemu više 25 ko Mbappeu pa da ga se može čekat dok izvodi "bisne gliste".
Svakako da voli klub, mislim Tottenham mu je sve dao ali budimo realni da je imao mogućnost prelaska u City, United, Liverpool - to bi i iskoristio.
Da je tako ne bi šutio ko čkazepi kad ga je pokušao dovest City. I u godinama je kad jedna godina puno znači. Nije njemu više 25 ko Mbappeu pa da ga se može čekat dok izvodi "bisne gliste".
Svakako da voli klub, mislim Tottenham mu je sve dao ali budimo realni da je imao mogućnost prelaska u City, United, Liverpool - to bi i iskoristio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa imao je mogucnost pricekat jos jednu godinu i birat klub. I kad je spomenuo da zeli u City i poslije svog onog nereda, poslije se nije oglasavao nit trazio transfer od kluba. Kako god, nema mu se sta zamjerit.Marsal je napisao/la: ↑10 jan 2024, 11:17U to ni ti ne vjeruješ.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja sam ga priželjkivao u Liverpoolu kad mu istekne ugovor, bio bi idealan back up za Darwina, još je i HG
- JayCatwright
- Kontakt:
Gledaj ove leđende
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nije loš dragušin iako ovo što ga najavljuju kao novog Van Dijka mi je previše.
Ima on dosta segmenata igre za popravit da bi bio top nivo ali je sad tu negdje Hot Prospect kao i Saliba,malo ispod.
Ima on dosta segmenata igre za popravit da bi bio top nivo ali je sad tu negdje Hot Prospect kao i Saliba,malo ispod.
- JayCatwright
- Kontakt:

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ove novine te bas opisuju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Palhinha vazda na pravom mjestu, nerealno kako snima teren i kretnje protivnika.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Crveni 0% želje na terenu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Neocekivano finale, fulham v midlesbourouuugh
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Kakva asistencija Nuneza.