Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kad završi prvenstvo i budemo najgori, ide klasika kako je i to dobro obzirom koliko se malo ulaže u sport, kako nemaju uslove i slično.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Selekcija igrača na ovom konačnom spisku djeluje veoma loše, ostali smo samo na jednom srednjem beku jbt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako uvijek nas žene i to sestre zapadnu 
Maike Merz i Tanja Kuttler (Njem) nam sude protiv Švedske.

Maike Merz i Tanja Kuttler (Njem) nam sude protiv Švedske.
Jes te Ahmo direkt u zivac ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- EastwichTown
- Kontakt:
Moja prognoza :
BiH - Švedska 2 (-18)
BiH - Holandija 2 (-12)
BiH - Gruzija 2 (-8)
Potajno se nadam da neće biti baš tako sivo i da su rezultati iz Švicarske rezultat toga što ih je Irfan ubio sa teretanom i fizičkom spremom , ali to je realnost ako gledamo i onu utakmicu protiv Češke ...
BiH - Švedska 2 (-18)
BiH - Holandija 2 (-12)
BiH - Gruzija 2 (-8)
Potajno se nadam da neće biti baš tako sivo i da su rezultati iz Švicarske rezultat toga što ih je Irfan ubio sa teretanom i fizičkom spremom , ali to je realnost ako gledamo i onu utakmicu protiv Češke ...
Jesu li ovi naši slavili 9 januar posto je navuklo pola ekipe srpske odpadi nekakvi Mandica,Davidovica,Perića ima većina.Nebi me ništa čudilo Milos Čekić je bar iskren on je trebao upasti u našu reprezentaciju preko Sahmana,nisu ni ovi drugačiji sigurno
-
- Kontakt:
Kvota na Švedsku 1,01
Ovo odavno nisam vidio u svijetu klađenja. Pa vecu kvotu su imali Portugalci kad su igrali kući protiv Lihtenštajna sad u kvalifikacijama

Ovo odavno nisam vidio u svijetu klađenja. Pa vecu kvotu su imali Portugalci kad su igrali kući protiv Lihtenštajna sad u kvalifikacijama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- EastwichTown
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sasvim realno kad uporediš ove dvije reprezentacije, nažalost19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 01:20Kvota na Švedsku 1,01![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nece bit' tako sivo ...EastwichTown je napisao/la: ↑09 jan 2024, 23:01Moja prognoza :
BiH - Švedska 2 (-18)
BiH - Holandija 2 (-12)
BiH - Gruzija 2 (-8)

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ma sav taj shkart izbacit' i klonirat' po duplo Hamidovice, Hadzice i onog hodzu iz Visokog ... pa kad Mujice u boj krenu ...

Jos Svedskoj ne igra Ibrahimovic... Ja se pomirio da gubimo i od Gruzije. Daj Boze da me razuvjere. Ne znam sta mogu promijeniti pa da igraju makar 15% bolje i agresivnije...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nek se zna jarane Marko Panic je ljeti u Jajcu psovao balinsku majku i dobio batine u pekari,šta problem znati istinu Nek ljudi znajuEastwichTown je napisao/la: ↑10 jan 2024, 01:30Druže mani nas svog nacionalizma , ovo je sportski portal , ako si željan te vrste prepucavanja pravac klix , bljesak , avaz ... tamo prolazi ta priča .
Istina , ja sam bio u pekari kad je radnici psovao jer kifle nisu bile vruce.
Evo ovi naši optimisti, sutra protiv Švedske kažu dodatno otkočiti noge i onda svim silama udariti na Steinsa i Gruziju 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sto se mene tice na otvaranju je bila zastava BiH a nasi rukometasi mogu komotno ici kuci ja zadovoljan 

- EastwichTown
- Kontakt:
Njemačka - Švicarska 27:14 , 13 razlike , Švicarci zabili samo 14 , idemo sutra da budemo bolji od Švicarske 

Kako god da su odigrali pripremne utakmice, sretno momci sutra kao i na cjelokupnom EP. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ima li neko link za veceras? hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.