A koja je razlika tačno da njima daju milion ili npr da vi ne platite svoje obaveze jedno 10 godina pa vam oni uplate ili otpišu. Velež da je pametan ove godine ne platiti marku poreza i sačekat otpis a tih 1-2 miliona uložiti u igrački kadar. Kad možete vi mogu svi. Ja više u tom ne vidim smisao. Za 2 godine će vam revizija naći porezni dug iz 2023/24
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 jan 2024, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Inace, malo poznato javnosti je da je Saban sa svojim nindzama uz pomoc ostatka Robijasa, napravio Bilino polje da bi nasa repka mogla igrati! Niko drugi, zato se slazem da ne treba nikome davati pomoc da napravi stadion.avenija je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:05Po kojem osnovu Vlada FBiH i umrli komunist Nikšić u dilu sa HDZ dijeli novce svih gradjana FEDERACIJE samo klubovima koji su pod patronatom aktuelne vlasti?
Jel dosta tog Veleža kao vječite žrtve rata i 30 godina nakog istog i dželata Zrinjskog kojeg HDZ zastupa u Vladi FBIH?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ne mogu oni to shvatiti jer Borac im je alibi za njihov fijasko ove sezone. Ta mantra o protekciji Borca se primila kod njih i to je to. Nisu oni bez razloga pravili one drame pred utakmice protiv Borca, objavljivali gluposti na zvaničnim profilima, sve to se radilo samo da ih ubijede da je sudija kriv.bagniadiluca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:22Pogledaj ti malo ove sada podcaste koji su sada popularni i vidjećeš da svi ama baš svi i bivši igrači i Želje i Sarajeva i ostalih klubova imaju isto mišljenje a to je da je Borac ove sezone zasluženo u vrhu...ponavljam i ostajem pri tome, znajući da ima ovdje ljudi koji će se složiti samnom da je Sarajevo ove polusezone tim koji je najviše poguran od sudija !
Da su dosuđeni svi penali koji su trebali biti dosuđeni protiv Sarajeva, danas bi bili negdje kod nas na tabeli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Plasman u Europu nije fijasko, ispadanje je fijasko. Plasman u Europu je nama neuspjeh ok , ali fijasko i nije.
ono što se vama dešava je fijasko.
Vama da se pošteno sudilo vi bi matematički ispali. Samo Tuzlu ste oštetili 6 bodova u vasu korist vama 3 pripala njima 3 nisu vi bi imali 16 oni 22 a ovako je 19,19. Da ne govorimo o drugim ekipama.

Vama da se pošteno sudilo vi bi matematički ispali. Samo Tuzlu ste oštetili 6 bodova u vasu korist vama 3 pripala njima 3 nisu vi bi imali 16 oni 22 a ovako je 19,19. Da ne govorimo o drugim ekipama.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 jan 2024, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne znam zasto je njega trigerovala ova vijest. Oni furaju socios model sa 532 clana i ne zele politiku u svom klubu. Taman da struhnu u federalnojkillafrommanilla je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:29Inace, malo poznato javnosti je da je Saban sa svojim nindzama uz pomoc ostatka Robijasa, napravio Bilino polje da bi nasa repka mogla igrati! Niko drugi, zato se slazem da ne treba nikome davati pomoc da napravi stadion.avenija je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:05Po kojem osnovu Vlada FBiH i umrli komunist Nikšić u dilu sa HDZ dijeli novce svih gradjana FEDERACIJE samo klubovima koji su pod patronatom aktuelne vlasti?
Jel dosta tog Veleža kao vječite žrtve rata i 30 godina nakog istog i dželata Zrinjskog kojeg HDZ zastupa u Vladi FBIH?

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jah...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:24Super, znaci znamo da nam se ne finansira klub tako. Pa ja volim kad ti tako napises odmah znam da nije tako. Lakse mi je punoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:12Neko bi u to i povjerovato da vam se iz budzeta samo stadion finansira, a vecinski se tako finansira citav klub. Svake godine dobijete enornmna sredstva bez kojih ne bi ni funkcionisali.

Vidjecemo za ovu godinu kad izadje. Fino ste krenuli, 10.1 a vec hajrovali 1.5 mil.

-
- Kontakt:
Koja kombinacija kada sastavis neukog novinara koji ne zna procitati finansijski izvjestaj i ovog klosara sto nema dvajesku za clansku 

-
- Kontakt:
“Nije bilo nikakvog kontakta ranije i poziv, koji je došao u ponedjeljak ujutro, me je iznenadio. Samir Bekrić me zvao i rekao sam mu da bih volio da uživo popričamo jer volim tako pregovarati. Jednom sam napravio grešku i dogovorio telefonski. Došao sam u Sarajevo, razgovor je trajao nekih 45 minuta i odlučio sam da je to to“
Kažu ne sekirajte se ne dovodi Bekric pojačanja, ne samo da dovodi pojačanja nego i trenera što i jest uloga SD-a a znamo svi kako Bekric dovodi - tako da ne znam otkud optimizam.
Kažu ne sekirajte se ne dovodi Bekric pojačanja, ne samo da dovodi pojačanja nego i trenera što i jest uloga SD-a a znamo svi kako Bekric dovodi - tako da ne znam otkud optimizam.
Provjeri sta je sve uradjeno na nasem stadionu zadnjih godina i sve ce ti biti jasno. Mi smo jos u debelom minusu od te politike za razliku od vecine klubova u ligi. Trebaju jos miliona dosta upumpati da bi na nulu dosli. Dok su neki lovu davali na igrace, kupovinu utakmica i sudija u onoj lakrdiji od lige gdje gost nije mogao boda uzeti, neko je morao stadion od nule praviti. Vidim vec vam muka jer ce uskoro i Velez doci na nivo gdje nece marke morati ulagati na stadion i da ce sve pare ici na igracki kadar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:12Neko bi u to i povjerovato da vam se iz budzeta samo stadion finansira, a vecinski se tako finansira citav klub. Svake godine dobijete enornmna sredstva bez kojih ne bi ni funkcionisali.

Znači pare od države će ipak ići na igrački kadar? Ok. Hvala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vama idu od kad se igra PL pa ne vidim da se bunite nesto.
- bagniadiluca
- Kontakt:
2037 godina Gospodnja - Velež milione iz budzeta i dalje troši samo na izgradnju stadiona

LETS GO FIGHTER
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Posteno. S tobom se vec moze razgovarati, jer barem priznajes da dobijate vecinu sredstava iz budzeta, ne pravite sami taj novac niti imate privatni kapital tj. investitora iza sebe. To da li tako treba ili ne je druga tematika, ali svaka cast sto si iskren. Da li cete javna sredstva trositi na stadion ili na igracki kadar je do vas, ali dugorocno je to pogresno i neodrzivo. Kad vas otkace s budzetske sise pad ce biti bas, bas bolan.Rodjeni81 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:39Provjeri sta je sve uradjeno na nasem stadionu zadnjih godina i sve ce ti biti jasno. Mi smo jos u debelom minusu od te politike za razliku od vecine klubova u ligi. Trebaju jos miliona dosta upumpati da bi na nulu dosli. Dok su neki lovu davali na igrace, kupovinu utakmica i sudija u onoj lakrdiji od lige gdje gost nije mogao boda uzeti, neko je morao stadion od nule praviti. Vidim vec vam muka jer ce uskoro i Velez doci na nivo gdje nece marke morati ulagati na stadion i da ce sve pare ici na igracki kadar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:12Neko bi u to i povjerovato da vam se iz budzeta samo stadion finansira, a vecinski se tako finansira citav klub. Svake godine dobijete enornmna sredstva bez kojih ne bi ni funkcionisali.![]()
-
- Kontakt:
Ma kakvi stadion ce se kompletirati za plafon dvije godine. 2037 se samo mozemo sjecati ugasenog Sarajeva i lopovskog Borca koji ce igrati pretpostavljam nizu ligu po obicajubagniadiluca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:462037 godina Gospodnja - Velež milione iz budzeta i dalje troši samo na izgradnju stadiona![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda 2037 zamjenimo stolice taman ce vrijeme biti. Zagrabit iz budzeta za najskuplje

- tutankamon1905
- Kontakt:
Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
Dalje, jedni grade stadion, a i drugi se micu s mrtve tocke i zele pravit novu tribinu. Dakle pare idu onima koji rade, a ne onima koji pricaju u prazno iz godine u godinu
Dalje, jedni grade stadion, a i drugi se micu s mrtve tocke i zele pravit novu tribinu. Dakle pare idu onima koji rade, a ne onima koji pricaju u prazno iz godine u godinu
- bagniadiluca
- Kontakt:
VažiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:52Ma kakvi stadion ce se kompletirati za plafon dvije godine. 2037 se samo mozemo sjecati ugasenog Sarajeva i lopovskog Borca koji ce igrati pretpostavljam nizu ligu po obicajubagniadiluca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:462037 godina Gospodnja - Velež milione iz budzeta i dalje troši samo na izgradnju stadiona![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda 2037 zamjenimo stolice taman ce vrijeme biti. Zagrabit iz budzeta za najskuplje![]()

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Neka Covic ili onaj coro chifutski da iz svog dzepa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
-
- Kontakt:
Pusti susjed napravili im Grbavicu renovirali Zetru Kosevo Bilino Skenderiju. Napravili arenu u Zenici napravili dvorana po bosni kijamet. Drzava im placa dugove dok u Mostaru jedni krenuli sa livade drugi igraju na stadionu starom 50 godina jos dvorane postene nemamo. Jedino tuzlaci pusa kao i mi od rata. Treba im qrac usta nagurat bezobraznici jednitutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.

- tutankamon1905
- Kontakt:
Nema Covic ni za sebe dovoljno, nemoj zajebavat sadHansestadt je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:58Neka Covic ili onaj coro chifutski da iz svog dzepa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, Giuseppe1 i 27 gostiju.