Ne znam evo, koliko me pamcenje dobro sluzi ti si taj koji se cesto sluzi izrazima tipa: "pijacari", "magistralci" i da ne nabrajam dalje. Pa sad ja ne znam jesu li uvrede dozvoljene kada ih pises ti i takvi kao ti, a drugima nisu ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Uvijek prvi pocinjete sa uvredama,to vam je zastitni znak.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:28Hahahahahaha malo bolje pogledaj, valjda ce ti biti jasno kome je ponestalo cinjenica. Ili mozda zapravo i ti imas istu osobinu kao gore navedeni ? Moguce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:26
To uvijek tako zavrsi kad vrapcicanima ponestane cinjenica,mada to nije tesko isto kao da Tyson udje u ring sa Felix Sturmom muha kategorijom.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prije da nije bistar onaj kome svaki dan po više puta moraš ponavljati istu stvar a on ne konta i pravi se lud,ponavljanje je majka znanjaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:28E ti si bistar u pm,ne znam čemu potreba za vrijeđanjem pa kad vam neko uzvrati onda belaj19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:24
Ma to Anex pise za titulu, nije on najbistriji, nemoj mu zamjeriti.
Mosarajvosa83 je teski pacijent, a ni ovaj Kenozoik nije bas najuperniji, frajer hladno trazio tabele zadnjih 10 godina i skrinovao.
Stvarno pitari preuzimaju titulu formskih klauna, predvođeni se legenarnim Faćom aka Pitarsam.
Nas NoDi je doktor nauka za sve navedene
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Primjecujem da je u zadnje vrijeme strahovito porastao broj forumasa zabrinutih za finansije Ismira Mirvica. Preovladavaju ovi koji trose pare svih nas. Zanimljivo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Te nazive ja nisam nikad koristio,samo vrapcicani.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:34Ne znam evo, koliko me pamcenje dobro sluzi ti si taj koji se cesto sluzi izrazima tipa: "pijacari", "magistralci" i da ne nabrajam dalje. Pa sad ja ne znam jesu li uvrede dozvoljene kada ih pises ti i takvi kao ti, a drugima nisu ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Uvijek prvi pocinjete sa uvredama,to vam je zastitni znak.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Milion ipo,solidno. Mogli su barem jos pola miliona al eto, ta jedini gradimo 30 godina konstantno, vazda nesto.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
19vendetta87
- Kontakt:
Za razliku od tebe, ja nikad nikome nisam opsovao majku na forumu, bez obzira sta mi neko pise prije toga.
A ti si forumasu iznad, prije par minuta, to uradio. A i Virtualu si jos odvratnije stvari pisao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A sta se treba skontati u tvom ponavljanju ? Da Velez nije nikada uzeo titulu ? Covjek bi rekao da stvarno pises nesto pametno pa da se treba potruditi da shvati tvoje recenice, zapravo ti pises u rangu dijeteta uzrasta od nekih 14 godina, ako zapravo to i nisi. Ustvari kad bolje razmislim, mozda je i bolje da jesi neko dijete, jer ako nisi zaista je tuzno da jedan zreo covjek pise takve gluposti bez ikakvog smisla i za sta.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:35Prije da nije bistar onaj kome svaki dan po više puta moraš ponavljati istu stvar a on ne konta i pravi se lud,ponavljanje je majka znanjaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vidim slabo pratis postove tvojih kolega,iznenadio bi se kakva je to kultura,elokventnost,postovanje,posebno od tvog kolege Cire.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:39A sta se treba skontati u tvom ponavljanju ? Da Velez nije nikada uzeo titulu ? Covjek bi rekao da stvarno pises nesto pametno pa da se treba potruditi da shvati tvoje recenice, zapravo ti pises u rangu dijeteta uzrasta od nekih 14 godina, ako zapravo to i nisi. Ustvari kad bolje razmislim, mozda je i bolje da jesi neko dijete, jer ako nisi zaista je tuzno da jedan zreo covjek pise takve gluposti bez ikakvog smisla i za sta.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:35Prije da nije bistar onaj kome svaki dan po više puta moraš ponavljati istu stvar a on ne konta i pravi se lud,ponavljanje je majka znanjaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31
Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.
Treba da skontaš da ste bez titule mali klub u odnosu na Sarajevo, Željezničar,Zrinjski i da nemaš argumente za raspravu o veličini kluba a vi svaki dan ponavljate o Mirvićevim parama i vi ste onda bistri kad svaki dan ponavljate a ja nisam bistar,nema dvostrukih aršina,vi možete ponavljati da Mirvić pere pare a ne znate jeli to tako a ja ne mogu ponavljati da Velež nema titulu a to je čista istinaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:39A sta se treba skontati u tvom ponavljanju ? Da Velez nije nikada uzeo titulu ? Covjek bi rekao da stvarno pises nesto pametno pa da se treba potruditi da shvati tvoje recenice, zapravo ti pises u rangu dijeteta uzrasta od nekih 14 godina, ako zapravo to i nisi. Ustvari kad bolje razmislim, mozda je i bolje da jesi neko dijete, jer ako nisi zaista je tuzno da jedan zreo covjek pise takve gluposti bez ikakvog smisla i za sta.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:35Prije da nije bistar onaj kome svaki dan po više puta moraš ponavljati istu stvar a on ne konta i pravi se lud,ponavljanje je majka znanjaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31
Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Treba mi jedna informacija, ako moze neko da me podsjeti: da li je Velez ikad uzeo titulu?
Nađi samo jedan primjer gdje sam prvi nekoga uvrijedio19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:38Za razliku od tebe, ja nikad nikome nisam opsovao majku na forumu, bez obzira sta mi neko pise prije toga.
A ti si forumasu iznad, prije par minuta, to uradio. A i Virtualu si jos odvratnije stvari pisao
A zasto bi ja trebao pratiti postove nekog cire ili koga vec ? Jel' to sto navijamo za isti klub mora nuzno znaciti da imamo ista misljenja i da se isto ponasamo ? Stvarno me iznenađuje to tvoje plitko razmisljanje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:43Vidim slabo pratis postove tvojih kolega,iznenadio bi se kakva je to kultura,elokventnost,postovanje,posebno od tvog kolege Cire.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:39A sta se treba skontati u tvom ponavljanju ? Da Velez nije nikada uzeo titulu ? Covjek bi rekao da stvarno pises nesto pametno pa da se treba potruditi da shvati tvoje recenice, zapravo ti pises u rangu dijeteta uzrasta od nekih 14 godina, ako zapravo to i nisi. Ustvari kad bolje razmislim, mozda je i bolje da jesi neko dijete, jer ako nisi zaista je tuzno da jedan zreo covjek pise takve gluposti bez ikakvog smisla i za sta.
Hahahahahahaha ja ponavljam stalno da Mirvic pere pare ? Nadji mi u ovoj raspravi da sam ijednom to spomenuo. Stvar je u tome da ti kao dijete ponavljas jednu te istu stvar a to je kako Velez nema titule i time dokazujes svoju osobinu koju sam ti vec rekao ali necu ponavljati da se princezica ne bi dodatno uvrijedila.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:47Treba da skontaš da ste bez titule mali klub u odnosu na Sarajevo, Željezničar,Zrinjski i da nemaš argumente za raspravu o veličini kluba a vi svaki dan ponavljate o Mirvićevim parama i vi ste onda bistri kad svaki dan ponavljate a ja nisam bistar,nema dvostrukih aršina,vi možete ponavljati da Mirvić pere pare a ne znate jeli to tako a ja ne mogu ponavljati da Velež nema titulu a to je čista istinaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:39A sta se treba skontati u tvom ponavljanju ? Da Velez nije nikada uzeo titulu ? Covjek bi rekao da stvarno pises nesto pametno pa da se treba potruditi da shvati tvoje recenice, zapravo ti pises u rangu dijeteta uzrasta od nekih 14 godina, ako zapravo to i nisi. Ustvari kad bolje razmislim, mozda je i bolje da jesi neko dijete, jer ako nisi zaista je tuzno da jedan zreo covjek pise takve gluposti bez ikakvog smisla i za sta.
Evo Anex ce, jer ocigledno jedino to zna i napisat, za druge je stvari ipak malo ogranicen ali nemoj mu zamjeriti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:48Treba mi jedna informacija, ako moze neko da me podsjeti: da li je Velez ikad uzeo titulu?
Ograničen ti je onaj koji te napravioVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:54Evo Anex ce, jer ocigledno jedino to zna i napisat, za druge je stvari ipak malo ogranicen ali nemoj mu zamjeriti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:48Treba mi jedna informacija, ako moze neko da me podsjeti: da li je Velez ikad uzeo titulu?
Evo opet mi vrijeđaš članove porodice, jesam li ja tebi opsovao ikoga igdje ? Napisao sam da si glup, sto i sam dokazujes upravo svojim pisanjem ovakvih stvari. Jadnicak.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:56Ograničen ti je onaj koji te napravioVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:54Evo Anex ce, jer ocigledno jedino to zna i napisat, za druge je stvari ipak malo ogranicen ali nemoj mu zamjeriti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:48Treba mi jedna informacija, ako moze neko da me podsjeti: da li je Velez ikad uzeo titulu?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑Mamu kuju sam ti izdresirao,puši i ne buni se ko i željoVirtu4l je napisao/la: ↑Nemoj brate Aneksa dirati, on je moj, nađi sebi jednog pa ga dresiraj.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Opet te pitam, da li sam ti opsovao ista ili vrijedjao nekog clana porodice ? Ti si to uradio dva puta, na moju recenicu gdje sam napisao da si glup (sto zapravo i jesi sam si dokazao), ti si napisao kako mi j...majku. Izbija iz tebe ruralnost, zao mi je pravih sarajlija sto im se takvi kao ti predstavljaju kao gradjani.
Pa prvi je on rekao da je mene dresirao zar to nije uvreda,mami može reći da je kuja a ne meni da sam ker19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 02:06Anex je napisao/la: ↑Mamu kuju sam ti izdresirao,puši i ne buni se ko i željoVirtu4l je napisao/la: ↑Nemoj brate Aneksa dirati, on je moj, nađi sebi jednog pa ga dresiraj.![]()
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 11 jan 2024, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bvsic, Zaboljesutra, Zigazaga i 15 gostiju.