A i familija mu bezobrazna

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

,
,

Steta za Nermana, zasluzio je TB.

Druže nisam imao namjeru bilo koga poniziti, niti Francuza, niti Nermana, samo kažem da je iz moje prizme gledišta ovo osjetno lošiji kvalitet što je valjda i logično. A naravno da je uporedivo jer pomenuti igraju isti sport kao i Nole i Carlos. Samo kažem da je npr nezamislivo gledati Novaka i Alcaraza kako maše volej sa 20 centimetara od mreže i šalju loptu u out ili da šibnu lopticu u bekhend po metar.Nisam upalio dvojicu van 100 od Damirovih probijanja ka vrhu, tako da sam totalno izgubio osjećaj. A zaista mi se ne da gledati njega kako ima šizofrena cijepanja na terenu.NerminFatic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:28Steta za Nermana, zasluzio je TB.
Uzgred, de facto ne pratis tenis. Fatic i Atmane u dosadasnjoj karijeri imaju pobjede i nad igracima iz Top 100 sto znaci da nisu "treca liga" a veceras/jutros su odigrali vrlo solidan mec za kvale GS s pregrst finih poena iako su jos uvijek challenger igraci. Dabome da niti jedan od njih nece biti Top 50 a mozda ni Top 100, iako je Francuz mladji (21) i ima neke sanse. Kako ces ih porediti s Novakom i Carlosom kad skoro 90 igraca iz Top 100 nema nikakve sanse protiv njih?

CAGarfia je napisao/la: ↑11 jan 2024, 10:32Druže nisam imao namjeru bilo koga poniziti, niti Francuza, niti Nermana, samo kažem da je iz moje prizme gledišta ovo osjetno lošiji kvalitet što je valjda i logično. A naravno da je uporedivo jer pomenuti igraju isti sport kao i Nole i Carlos. Samo kažem da je npr nezamislivo gledati Novaka i Alcaraza kako maše volej sa 20 centimetara od mreže i šalju loptu u out ili da šibnu lopticu u bekhend po metar.Nisam upalio dvojicu van 100 od Damirovih probijanja ka vrhu, tako da sam totalno izgubio osjećaj. A zaista mi se ne da gledati njega kako ima šizofrena cijepanja na terenu.NerminFatic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:28Steta za Nermana, zasluzio je TB.
Uzgred, de facto ne pratis tenis. Fatic i Atmane u dosadasnjoj karijeri imaju pobjede i nad igracima iz Top 100 sto znaci da nisu "treca liga" a veceras/jutros su odigrali vrlo solidan mec za kvale GS s pregrst finih poena iako su jos uvijek challenger igraci. Dabome da niti jedan od njih nece biti Top 50 a mozda ni Top 100, iako je Francuz mladji (21) i ima neke sanse. Kako ces ih porediti s Novakom i Carlosom kad skoro 90 igraca iz Top 100 nema nikakve sanse protiv njih?
Nerman je momčina i sigurno će on imati još koju priliku da se dočepa main drawa. Na njegovu žalost na šljaci gdje je najbolji ima pregršt iskusnih zemljaša i teško je da će uspjeti uvezati 3 takva meča na RG. Na terenu mu je pristup fantastičan. ABd da uzme što više keša i dođe do ličnih ciljeva.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.