Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vidi sto su se sarajlijice upalile, cim neko dobije nešto a nisu oni…nemoj da se niko razvija osim njih. Klošari jedni nesposobni.
Držite se pita i ćevapa. Sjebali ste košarku i rukomet već, mali plavi miševi su na dobrom putu, a ako je vjerovati činjenicama sve ćete sjebati kao i u državi na svim aspektima. Da vam nije saveza, krađa i namještanja nebi vas nigdje bilo. Sjebali ste Tuzlu i Zenicu sa vašim pohlepnim mentalitetom ali nećete Mostar, mada ste probali vise puta. Drzite se kasebe nesposobnjakovići pohlepni samo daj daj dajjjj.Fuj
Držite se pita i ćevapa. Sjebali ste košarku i rukomet već, mali plavi miševi su na dobrom putu, a ako je vjerovati činjenicama sve ćete sjebati kao i u državi na svim aspektima. Da vam nije saveza, krađa i namještanja nebi vas nigdje bilo. Sjebali ste Tuzlu i Zenicu sa vašim pohlepnim mentalitetom ali nećete Mostar, mada ste probali vise puta. Drzite se kasebe nesposobnjakovići pohlepni samo daj daj dajjjj.Fuj
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/ostali-sportovi/m ... ata/463745
Plačite sarajlijice ljubomorne, tuđi uspjeh vaša žalost, drzite se pita i ćevapa.
Plačite sarajlijice ljubomorne, tuđi uspjeh vaša žalost, drzite se pita i ćevapa.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vidi ti se ime i prezime, izofiro si se

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- TurkishAirlines
Ovim je ekskurzija iz Vrapcica u Mostar, do starog mosta, otici, a o sarajevu da ne pricam.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Daleko ali baš daleko ste vi od BL što se tiče sveukupno sporta ! samo kažem, nemojte odmah režati, jer nije samo fudbal sport1981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:25https://sportsport.ba/ostali-sportovi/m ... ata/463745

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vas
Nije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
- TurkishAirlines
1981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!

Sarajevo kao grad je uvijek bio trn u oku nesretnicima koji do istog mogu doci samo autobusom i zeljezničkom prugom, jer parking je skup i gorivo skupo da bi se autom stiglo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Ukucaj mazlo na Google koji grad u BiH ima najveći standard i koji je najskuplji za život pa se sam uvjeri. Kad bi bili ljubomorni na vas , odma bi se propucao. Sportskiji, veći standard, ljepše za život,Itd
- TurkishAirlines
Sta bola meni Google ima da govori gdje se bolje zivi?
Ja vjerujem da je tebi u Vrapcicima top, onaj lijep park uz glavnu cestu, eno i kameru vam namontirali da slikaju nesavjesne vozace. Djamija velika, a i Bingo je blizu.
Ja vjerujem da je tebi u Vrapcicima top, onaj lijep park uz glavnu cestu, eno i kameru vam namontirali da slikaju nesavjesne vozace. Djamija velika, a i Bingo je blizu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Nabijem ja vas na cundaru moju MALU doduse.
Mislim i na ove pitare zadrte i na rodjene zadrte.
Dobro je vise ba sa debilizmima i jedni i drugi ,sta se brukate.
Mislim i na ove pitare zadrte i na rodjene zadrte.
Dobro je vise ba sa debilizmima i jedni i drugi ,sta se brukate.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Bolje ti znaš o vrapcicima od mene, bas se pitam zaštoTurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:04Sta bola meni Google ima da govori gdje se bolje zivi?
-
- Kontakt:
Tajna je u Hercegovackoj splacini.
- TurkishAirlines
Papak, upoznaj prvo svoju domovinu, pa onda idi na more u hrvatsku.1981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:12Bolje ti znaš o vrapcicima od mene, bas se pitam zaštoTurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:04Sta bola meni Google ima da govori gdje se bolje zivi?
Ja vjerujem da je tebi u Vrapcicima top, onaj lijep park uz glavnu cestu, eno i kameru vam namontirali da slikaju nesavjesne vozace. Djamija velika, a i Bingo je blizu.hvala na info za kameru
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Pare su iz budzeta Federacije, sta ti imas sa tim? Eto ti Dodika, Vice Rs pa trazi, malo je ovo, tek je godina pocela, bice jos money money, treba za Cat4 dobra cifrabagniadiluca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:11Po tom osnovu sve i jedan klub može tražiti pare za stadion, gradnju ili renoviranje, nebitno !

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Sustina svega je upravo ovotutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
Dalje, jedni grade stadion, a i drugi se micu s mrtve tocke i zele pravit novu tribinu. Dakle pare idu onima koji rade, a ne onima koji pricaju u prazno iz godine u godinu

All-Time First Yugoslav League table
- bagniadiluca
- Kontakt:
Bravo, to si dobro rekao, šta ja imam sa parama iz budžeta FBIH, isto tako šta ti imaš sa parama iz budžeta RS !? Ponoviću kod nas se sve zna, i kada kapne lova odmah izađe u novinama, samo kod vas i kada izađe u novinama to nije istina :S i koji će nam cat4 kad možeme već igrati grupnu fazu na našem stadionunekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:33Pare su iz budzeta Federacije, sta ti imas sa tim? Eto ti Dodika, Vice Rs pa trazi, malo je ovo, tek je godina pocela, bice jos money money, treba za Cat4 dobra cifrabagniadiluca je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:11Po tom osnovu sve i jedan klub može tražiti pare za stadion, gradnju ili renoviranje, nebitno !![]()

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Kaze neki dan onaj iz Banjaluke da Mijatovic ima klauzulu u ugovoru da moze ici iz kluba ako dobije bolju ponudu a on samo pokupio papire i otisao pa ce tek onda birati
Siromastvo u RS dolazi na naplatu lagali igrace dali im po jednu dvije dobre plate i kapak. Eto kakav su klub najbolji igraci sami raskidaju ugovore. Ovi im primorani dati papire da ih ne tuze
Mijatović je digao sidro i odlučio da napusti klub, a odmah se špekulisalo da će put Srbije ili Saudijske Arabije.
Sada mediji u Crnoj Gori prenose da se Mijatović odazvao prozivci srbijanskog superligaša Železničara iz Pančeva, te da će to biti njegov novi klub.
Siromastvo u RS dolazi na naplatu lagali igrace dali im po jednu dvije dobre plate i kapak. Eto kakav su klub najbolji igraci sami raskidaju ugovore. Ovi im primorani dati papire da ih ne tuze

- TurkishAirlines
Pa ako je ovo tacno, zasto se onda zalite na ponder i da sve pare idu u glavni grad?nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:42Sustina svega je upravo ovotutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:54Pare od drzave trebaju ici klubovima koji u lijepom svjetlu predstavljaju drzavu u Europi. Dakle tu u startu otpadaju sarajevo, zeljo i borac jer se ne sjecam kad su imali ozbiljan rezultat..zrinjskom bi trebalo dat jos, a cak i velez koliko ga god ne volim, kad izbori europu nakon 200 godina pokaze vise od navedenog trojca.
Dalje, jedni grade stadion, a i drugi se micu s mrtve tocke i zele pravit novu tribinu. Dakle pare idu onima koji rade, a ne onima koji pricaju u prazno iz godine u godinu![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- bagniadiluca
- Kontakt:
Koliko pojma nemaš pa to je strašno, a tek koliki kompleks imaš to je još strašnijeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:47Kaze neki dan onaj iz Banjaluke da Mijatovic ima klauzulu u ugovoru da moze ici iz kluba ako dobije bolju ponudu a on samo pokupio papire i otisao pa ce tek onda birati
Mijatović je digao sidro i odlučio da napusti klub, a odmah se špekulisalo da će put Srbije ili Saudijske Arabije.
Sada mediji u Crnoj Gori prenose da se Mijatović odazvao prozivci srbijanskog superligaša Železničara iz Pančeva, te da će to biti njegov novi klub.
Siromastvo u RS dolazi na naplatu lagali igrace dali im po jednu dvije dobre plate i kapak. Eto kakav su klub najbolji igraci sami raskidaju ugovore. Ovi im primorani dati papire da ih ne tuze![]()

Ugovor mu je bio takav da može otići kad god hoće jer je došao da zakrpi mjesto....
Ovo sve što si napisao je čisto Bošnjačko novinarstvo, skrojen tekst bez ikakvog osnova u svrhu da povjeruje masa i stvori sliku koja je naravno ni blizu istinite ! bravo legendo
LETS GO FIGHTER