Kalašthebain666 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:42Nadimcima "Gulas" od kojeg se posebno jezim, "Djokan", "Saban", "Hasa", "Juli", "Bulja"... ako se jos neko sjeti nek doda, nije mjesto medju navijacima FK Sarajeva, jer nismo N.K. Busovaca.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kalašthebain666 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 23:42Nadimcima "Gulas" od kojeg se posebno jezim, "Djokan", "Saban", "Hasa", "Juli", "Bulja"... ako se jos neko sjeti nek doda, nije mjesto medju navijacima FK Sarajeva, jer nismo N.K. Busovaca.
Al cuj Buljubasicu sreca sto mora igrat, nista nije pokazao, hahaha bas si ofiran vidi se da ne gledas nase utakmiceTurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 07:28Pa Mulalic rupetina mrtva citavu polusezonu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:08Bas prekjucer sa Mulalicem igrao termin, znao je da je otpisan i da ide posudba a zelio je vratiti se ovu polusezonu i boriti se za prvog beka. Vidi se da momak nikako nije isti, nervozan dosta, nije ocekivao da Ce ga otpisati.
Inace, daj Bože da bude hajra sa 'tromim' beganovicem, ne djeluje mi uvjerljivo ali opet Rozman valjda zna sto zeli i radi.
Iskreno, i meni djeluje da se pomalo pogubio posebno kod pojacanja.
Ako nije iskoristio tromost Beganovica, onda i ne treba da bude u klubu.
Ti kao mladi igrac, promil sanse koju dobijes moras da iskoristis. Ili si je iskoristio ili ne. A ne da budes gori od goreg beka, u tom momentu.
To vazi za svakog mladog igrac, pa i Trako.
Buljubasicu je sreca sto mora igrati, a nije ni on nista previse pokazao osim svojih 18 godina, sto je nama navijacima vec za svrsavanje.
Sahinovic jos jedna rupa, ali i on je imao vise srece nego pameti.
Al najjace momak od 20-tak godina nesto nervozan, dobije fine pare za svoje godine, da trci i znoji se. A on frizuricu, tetovazu metne i konta zayeban i uspio. I sad mu Rozman kriv sto je otpisan![]()
Nek moli boga da dobije drugu sansu poslije posudbe.
Bravo, bas to, to mu zamjeraju svi cak i mahalci, takve stvari mu nisu trebale ali ponijelo ga to sve na brzinu se izdesavalo dospio do prvog tima.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 07:28Pa Mulalic rupetina mrtva citavu polusezonu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:08Bas prekjucer sa Mulalicem igrao termin, znao je da je otpisan i da ide posudba a zelio je vratiti se ovu polusezonu i boriti se za prvog beka. Vidi se da momak nikako nije isti, nervozan dosta, nije ocekivao da Ce ga otpisati.
Inace, daj Bože da bude hajra sa 'tromim' beganovicem, ne djeluje mi uvjerljivo ali opet Rozman valjda zna sto zeli i radi.
Ako nije iskoristio tromost Beganovica, onda i ne treba da bude u klubu.
Ti kao mladi igrac, promil sanse koju dobijes moras da iskoristis. Ili si je iskoristio ili ne. A ne da budes gori od goreg beka, u tom momentu.
To vazi za svakog mladog igrac, pa i Trako.
Buljubasicu je sreca sto mora igrati, a nije ni on nista previse pokazao osim svojih 18 godina, sto je nama navijacima vec za svrsavanje.
Sahinovic jos jedna rupa, ali i on je imao vise srece nego pameti.
Al najjace momak od 20-tak godina nesto nervozan, dobije fine pare za svoje godine, da trci i znoji se. A on frizuricu, tetovazu metne i konta zayeban i uspio. I sad mu Rozman kriv sto je otpisan![]()
Nek moli boga da dobije drugu sansu poslije posudbe.
ako ne dodje neko iz Serie A ja vise ovo ne pratim
Ispade Mulalic Maldini za Beganovica. Budite malo realni, nije na odmet. Mali je nase dijete i ima potencijala u njemu ali mu jos dosta dosta iskustva treba pogotovo nazad kod postavljanja i branjenja. Samo se sjetim jedno 3 4 gola kakva smo primili zbog njega al ok, mlad je.Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:32GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:26Čuj s tromim Beganovićem..Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:08Bas prekjucer sa Mulalicem igrao termin, znao je da je otpisan i da ide posudba a zelio je vratiti se ovu polusezonu i boriti se za prvog beka. Vidi se da momak nikako nije isti, nervozan dosta, nije ocekivao da Ce ga otpisati.
Sve možeš reći za Beganovića, ali da je trom, nigdje veze.
Mulalić pokazuje koliko je ozbiljan čim igra termine, neće on daleko.
Pa ne znam, koliko sam ja primijetio da nije bas bez i prodoran za beka a centarsut nije los.
Ma svi igraju termine. Iskreno moje misljenje je da Ce mu ova posudba dobro doci i da Ce biti pravi igrac za koju godinu kada ga prodju ove osjetljive godine tj kada malo sazrije kao osoba
ja ne znam ko je taj Avnoj tekst roman i procitao,ti si jedan od rijetkih koji sazeto i jasno napise sta je htioPitar6785 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 05:31Vas Dvoica jel to vi dokazujete koje bolji Advokat.. kaoetanovic je radio dzaba 15 godina za klub da mi zivnemo Ismira da vas ubaci u klub svakako smo bez lawyera..
Jedva sam 75% teksta Avnojevog procito nigdje tekstualne greske..
Sad ja trebam da procjenim koje zavrsio za advikata u SARAJEVU a ko u travniku..
Onaj sa V cinimi se sa je prije 2-3 godine piso da mu je dedo bio jedan od Osnivaca FK SARAJEVO ( il je onaj gospodin iz sarajeva))
Zbaci Avnoj je kupio diplomu.
Nemoj te pisat duge tekstove
Svi znamo 3-4 nika koji su laznjaci sa Anexsa ili ti ga Majkl
Resto nikova su nasi
Nisam rekao da je Mulalic bolji od Beganovica trenutno vec samo da je okretniji i da je trebao proci pripreme i boriti se sa beganovicem za prvih 11 pa onda vidjeti da li je za ostat ili ga se riješiti. Slazem se da je u defanzivi bio nekad los u postavljanju.nokee je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:42Ispade Mulalic Maldini za Beganovica. Budite malo realni, nije na odmet. Mali je nase dijete i ima potencijala u njemu ali mu jos dosta dosta iskustva treba pogotovo nazad kod postavljanja i branjenja. Samo se sjetim jedno 3 4 gola kakva smo primili zbog njega al ok, mlad je.Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:32GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:26
Čuj s tromim Beganovićem..
Pa ne znam, koliko sam ja primijetio da nije bas bez i prodoran za beka a centarsut nije los.
Ma svi igraju termine. Iskreno moje misljenje je da Ce mu ova posudba dobro doci i da Ce biti pravi igrac za koju godinu kada ga prodju ove osjetljive godine tj kada malo sazrije kao osoba
Beganovic je doata dobar bio poslije loseg starta sezone, vjerovatno je prosao period adaptacije. Porediti njih 2 jedino moze ili porodica malog ili neko bas nerealan.
Rozman se pogubio sa pojacanjima a dosli
Krdzalic mladi reprezentativac, zelja cijelog pdfa maltene.
Mehmedovic isto mlad igrac sa velikom perspektivom
Matanovic vjerovatno najbolji dmf cg lige. Vidjeli smo primjer Djurickovica
Golman Ilijev valjda ima nekog potencijala ako je bio gdje je bio. A na njemu je.
Ne vidim stvarno gdje se on pogubio.
Jedino sto je za moj pojam mogao ostaviti Vrancica bar za klupe ali on ocito ne vidi ga u svojoj koncepciji ni za to a i vjerujem da je preskup da sjedi na klupi.
Onda slabo pratiš FKS. Dvije osnovne karakteristike koje krase Beganovića pored borbenosti je brzina i prodornost. Ima muda da krene naprijed u svakom napadu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:32GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:26Čuj s tromim Beganovićem..Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:08Bas prekjucer sa Mulalicem igrao termin, znao je da je otpisan i da ide posudba a zelio je vratiti se ovu polusezonu i boriti se za prvog beka. Vidi se da momak nikako nije isti, nervozan dosta, nije ocekivao da Ce ga otpisati.
Ma pogubio se kume, da je doveo TSSa, Vukusica, Bicakcica u odbranu i Ibanjeza na beka, bio bi fenomenalan. Yebo ba ove mlade igrace o kojim mediji ne pisunokee je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:42Ispade Mulalic Maldini za Beganovica. Budite malo realni, nije na odmet. Mali je nase dijete i ima potencijala u njemu ali mu jos dosta dosta iskustva treba pogotovo nazad kod postavljanja i branjenja. Samo se sjetim jedno 3 4 gola kakva smo primili zbog njega al ok, mlad je.Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:32GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:26
Beganovic je doata dobar bio poslije loseg starta sezone, vjerovatno je prosao period adaptacije. Porediti njih 2 jedino moze ili porodica malog ili neko bas nerealan.
Rozman se pogubio sa pojacanjima a dosli
Krdzalic mladi reprezentativac, zelja cijelog pdfa maltene.
Mehmedovic isto mlad igrac sa velikom perspektivom
Matanovic vjerovatno najbolji dmf cg lige. Vidjeli smo primjer Djurickovica
Golman Ilijev valjda ima nekog potencijala ako je bio gdje je bio. A na njemu je.
Ne vidim stvarno gdje se on pogubio.
Jedino sto je za moj pojam mogao ostaviti Vrancica bar za klupe ali on ocito ne vidi ga u svojoj koncepciji ni za to a i vjerujem da je preskup da sjedi na klupi.
Meni je Mulalic pao u ocima u Doboju protiv sloge. Tip metar od njega sam prima loptu i postize go, sto je naj zalosnije njegova strana i njegov igrac kojeg je trebao markiratGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2024, 09:20Onda slabo pratiš FKS. Dvije osnovne karakteristike koje krase Beganovića pored borbenosti je brzina i prodornost. Ima muda da krene naprijed u svakom napadu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:32GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2024, 00:26
Sad za sad 0 KM..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Zagor, ŠTA_JE i 40 gostiju.