RA i Ultrasi, rame uz rame, protiv sarajevskih mangupatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine

RA i Ultrasi, rame uz rame, protiv sarajevskih mangupatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine
Posteno. Ovo cijenim, samo nas nemojte lagati i praviti budalama i bice sve ok, posudicemo vam jos kojeg igraca ako zatreba.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Upravu si, evo ne bi mogli postojati da nam nije politike. Nadam se da si zadovoljan, nemoj se ti za nas sekirati imate vi dovoljno svojih muka, pusti ti nas da muzemo budzetske pare kad nam je Bog dao. Pozdrav prijatelju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:09Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Ne treba brate hvala ti, vidis i da bez ovog vaseg posudjenog mi vas nadigramo i uzmemo lagano tako da nam i niste od velikog znacaja. Svakako sretno u nastavku sezone, vjerujem da ce te zavrsiti 4ti sumnjam da vas Sloga moze ugroziti. Pozdrav.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:23Posteno. Ovo cijenim, samo nas nemojte lagati i praviti budalama i bice sve ok, posudicemo vam jos kojeg igraca ako zatreba.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Upravu si, evo ne bi mogli postojati da nam nije politike. Nadam se da si zadovoljan, nemoj se ti za nas sekirati imate vi dovoljno svojih muka, pusti ti nas da muzemo budzetske pare kad nam je Bog dao. Pozdrav prijatelju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:09Nije problem za stadion, daj Boze da se u svakom gradu po jedan renovira ili novi napravi. Problem je sto vi jednostavno lazete. Prema finansijskim izvjestajima vaseg kluba, javni novac cini najveci dio vaseg budzeta vec godinama. U klubu su vam sve stranacki ljudi. Firme koje vas sponzorisu su firme koje drze stranacki ljudi, a koje isto prihode imaju iz budzeta. Nemojte nama bajki o infrastrukturi. Bez politike i podrske vlasti ne bi mogli funkcionisati uopste, ako bi ikako postojali. Budite posteni pa to priznajte, umjesto da lazete i sebe i nas.
Vi ste ono napravili stadion od svojih para, bez pomoci politike??
E cuj 3. I pored 3 terena oni igraju ligu kao podstanari. Golemo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:30vi pravite tek sad jedan takav teren a mi imamo 3,sacekaj jos malo da vidis kako ce ispasti i to od nasih para,naseg milionera. Sta rade vasi lazni multimilijarderi evo 20 godina?
Isto msm, to ti je ovaj period godine kad nema nista interesantno pa onda pisu se svakakve gluposti
Cernica22 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:11A sta se sa debilom bez zivota raspravljas, po cijele dane frajer na forumu provodi, jer debilko ima vremena na raspustu pa iz nekog svog zaseoka oko Sarajeva glumi carsijanera. Frajer u svakom momentu na forumu samo ceka da neko nesto napise. Glupko zatucani nije maknuo iz svoje sobe nigdje u zivotu i nasao da prica o drugim gradovima i stanovnicima istih. Samo levata na ignor i poludit ce sto nema kome vise odgovarati. Normalne raje ima svugdje, samo nemaju vremena 24 sata na forumu provoditi i lijeciti frustracije ovdje.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:06Ma kakvu ti istinu jado kazes, pricas o gradu kroz koji prodjes samo kada na more krenes, a i tada ako svratis odes do starog grada i Starog mosta, jer da znas ista drugo znao bi da "ratna linija" nije Neretva kao sto ti je vec neko i reko. Glupko.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:02
Mi vama kazemo istinu i onda ovdje nastane haos,uvrede,psovke,ponizavanje grada i stanovnika itd itd
Hoces da se vracamo u doba komunizma? I ako vec pitas, Zeljezara Zenica ga napravila za Čelik.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:32Vi ste ono napravili stadion od svojih para, bez pomoci politike??
Trening kamp se to zove,inace i repka tu trenira. Mi nismo podstanari,to je gradski stadion a mi smo gradski klub.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:33E cuj 3. I pored 3 terena oni igraju ligu kao podstanari. Golemo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:30vi pravite tek sad jedan takav teren a mi imamo 3,sacekaj jos malo da vidis kako ce ispasti i to od nasih para,naseg milionera. Sta rade vasi lazni multimilijarderi evo 20 godina?
Megastructures.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:36Moram priznati da sam zatecen sa ovako krupnim projektom u Butmiru. Izljevanje temelja za buducu teretanu i par sastavljenih UN kontejnera![]()
Cirilo,vi sad tek pravite jedan teren i to vam je kapitalni projekat,mi davno vec 3 napravili.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:36Moram priznati da sam zatecen sa ovako krupnim projektom u Butmiru. Izljevanje temelja za buducu teretanu i par sastavljenih UN kontejnera![]()
Toliko obisao a nisi naucio gdje je zapravo "granica" u Mostaru, ali znas da se lakse dise cim se predje most i ako si zapravo idalje na "istoj" strani. Hahahaha simpatican neki decko.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:35Cernica22 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:11A sta se sa debilom bez zivota raspravljas, po cijele dane frajer na forumu provodi, jer debilko ima vremena na raspustu pa iz nekog svog zaseoka oko Sarajeva glumi carsijanera. Frajer u svakom momentu na forumu samo ceka da neko nesto napise. Glupko zatucani nije maknuo iz svoje sobe nigdje u zivotu i nasao da prica o drugim gradovima i stanovnicima istih. Samo levata na ignor i poludit ce sto nema kome vise odgovarati. Normalne raje ima svugdje, samo nemaju vremena 24 sata na forumu provoditi i lijeciti frustracije ovdje.mozda ti nisi provirio iz te mocvare,odavno sam ja napustio zonu komfora,vjerovatno za dva zivota neces obici sta sam ja obisao,mada sva rasprava vam se svodi na to. Ova rupa gdje sam,jedno naselje ima vise ljudi nego Mostar.
Poslije toga dokumentarac na netflixu ide. Profit dijelimo na 4 kluba.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:21RA i Ultrasi, rame uz rame, protiv sarajevskih mangupatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 14:14Predlazem da mi mostarci i vi sarajlijice rijesimo ovo sakama u Dubrovniku. Ko izgubi vodi na mandarine![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 30 gostiju.