Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Molim admine da porade na ovoj temi veliki je smog zavladao pocelo mi je iz ekrana dimiti,goni ove cernobilce odavde podušismo se svi
A yebemti kako su dosadni ozračeni

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Uredno podrzao, uredno okrenuo ledja i naravno uredno izgubio sa navijacima kluba kojeg je hinjski htio ugasiti. Nit smo se sageli, nit smo se prodali. Hrabro, uspravno i cista obraza stojima, dok je taj doticni na kraju morao polizati sta je popljuvao i doci nama na noge.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:52Mozda si i ovo susjed mogao postaviti. Glasaj za Celik![]()
![]()
Sto nije slucaj kod drugih, koliko vidim

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Sve zena objasnila,mada sad ce se sjatiti pvdje da nam kazu da smo glupi i slicne nebuloze.avenija je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:45Strasni egoisti a zadnja rupa u državi bez pomoci politike, stavlja lik klip gdje su zaganjali 3-4 covjeka pitaj boga ko su i sta su a nece da stavi klip gdje im se prva ekipa sa kombijima okrece na magistrali kada su vidjeli da ih neko čeka iza čoska. Bilo je blokiraj saobracaj okreci se i bjezi nazad. Ali navijanje nije tema pa ne treba skretati sa teme.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:28Velika kolicina mostarskih gluperdi na jednom mjestu. Da hoce ptic sa teme da prodisemo.
Građani FBiH koji izgube svoju imovinu u požarima moći će se privremeno smjestiti na stadion Pod Bijelim Brijegom jer je nametnuta Vlada FBiH novac namijenjen za kupovinu kanadera preusmjerila Zrinjskom i Veležu.
Odluka Vlade FBiH da sredstva prvobitno planirana za kupovinu letjelica za gašenje požara, koji godinama prave ogromne probleme građanima i ugrožavaju njihove živote i imovinu, preusmjere fudbalskim klubovima Zrinjski i Velež u iznosima po 1,5 miliona KM je neodgovorna, bezobrazna i u potpunosti pokazuje bahatost aktuelne vlasti.
Dragan Čović i Nermin Nikšić imaju pravo navijati za koji god klub žele, mogu svu svoju imovinu prepisati na te klubove, što bi bila nezanemariva finansijska injekcija, ali njihove sportske simpatije ne smiju biti kriterij za trošenje novca građana FBiH - smatra Bišćević Tokić.
Dodala je da ne samo da su ovom odlukom diskriminisani ostali sportski kolektivi koji nemaju tu sreću da za njih navijaju čelnici vladajućih stranaka već su njome direktno ugroženi građani koji će "morati prizivati kišu ili se nadati pomoći iz inostranstva dok požari budu gutali njihovu imovinu".
- S obzirom na to da još nisu ni pripremili budžet za ovu godinu, pozivam Vladu FBiH da njime obavezno predvide sredstva za kupovinu kanadera, ali i da pomoć klubovima ne dijele po svojim navijačkim opredjeljenjima - poručila je federalna zastupnica.
Samo crno na bijelo, ne možeš nekom govoriti da nema neki broj navijača a u isto vrijeme navijaš za klub koji stadion od pet i kusur milja ne može napuniti.
Ali Kasumović u zadnje tri godine ulupao milion maraka u izmirenje dugova i uz to i svaku ratu reprograma duga prema poreznoj i kaže ne ovise o politici i nisu politička prćija
Smog šteti.

Smog šteti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovako isto su se zeljini qurcili, kao ko ce nama sta haha
Smijali se na nastimane utakmice i govorili moze nam se. ABd do godine u federalnoj, a Velez isto tako promjenom vlasti. Inace kao i svi politicki projekti.
Smijali se na nastimane utakmice i govorili moze nam se. ABd do godine u federalnoj, a Velez isto tako promjenom vlasti. Inace kao i svi politicki projekti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:

Burazeru zove vas lik da glasate za njega i vi ga izaberete sta pricasredbull93 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:56Uredno podrzao, uredno okrenuo ledja i naravno uredno izgubio sa navijacima kluba kojeg je hinjski htio ugasiti. Nit smo se sageli, nit smo se prodali. Hrabro, uspravno i cista obraza stojima, dok je taj doticni na kraju morao polizati sta je popljuvao i doci nama na noge.
Sto nije slucaj kod drugih, koliko vidim![]()

Iskoristio vas u vlastite svrhe i onda vam popisao
Ne znam kako vi to gledate ali nama sa strane ste ispali prava predizborna telad

Jedna zdrava športska priča. Al nije da nisu simpatični.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:52Mozda si i ovo susjed mogao postaviti. Glasaj za Celik![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Šta se imate raspravljati sa političkim kuravama.
Prije ili kasnije završit će ko meljkan.
Velež nikad titulu uzet neće!
Sramota je da se tolika sredstva uzorpiraju iz budžeta.
Da sredstva koja su trebala biti uložena u poboljšane
Civilne zaštite i požara idu u krpljenja 2stadiona u istom gradu.
Voljom politike i svojevolje 2 političara.Hajmo otimat od
federacijskog budžeta BiH.Moze nam se.
Sramota!

Prije ili kasnije završit će ko meljkan.
Velež nikad titulu uzet neće!
Sramota je da se tolika sredstva uzorpiraju iz budžeta.
Da sredstva koja su trebala biti uložena u poboljšane
Civilne zaštite i požara idu u krpljenja 2stadiona u istom gradu.
Voljom politike i svojevolje 2 političara.Hajmo otimat od
federacijskog budžeta BiH.Moze nam se.
Sramota!

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Mozgonja ovo ste isto pričali za vrijeme prošle vlasti

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sta si ti pratio ovo citavo vrijeme?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:59
Burazeru zove vas lik da glasate za njega i vi ga izaberete sta pricasredbull93 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:56Uredno podrzao, uredno okrenuo ledja i naravno uredno izgubio sa navijacima kluba kojeg je hinjski htio ugasiti. Nit smo se sageli, nit smo se prodali. Hrabro, uspravno i cista obraza stojima, dok je taj doticni na kraju morao polizati sta je popljuvao i doci nama na noge.
Sto nije slucaj kod drugih, koliko vidim![]()
![]()
Iskoristio vas u vlastite svrhe i onda vam popisao
Ne znam kako vi to gledate ali nama sa strane ste ispali prava predizborna telad![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Bezveze rasprava, imate izbore, mjenjajte ove sto dijele pare. Mozda drugi daju drugim klubovima. Sto se tice sredstava, nemam zamjerke, jer Velez trenutno ima lijepu pricu, podrzavam izgradnju jos jedne tribine i miskim da svi to trebamo pidrzati. Zrinjski ne simpatisem iz vise razloga, ali zasluzili su i oni . Koliko god se ljutili prvi su u grupnoj fazi nekog euro takmicenja, i treba to nagraditi. Moj klub nije dobio, ali nije razlog da su mi krivi Velez i Zrinjski.
Elvir Baljic

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Hajmo, bolan, na pivu... Yebeš i Sarajvo i Mostar i magistralu i akademije. Hurca će nam oni račune plaćat. Obrni-okreni, opet smo mi jedni drugim najbliži i najpreči.
Dobro pratite zelju, isti put vas ceka hahaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:03Hahahahahaha kada je bila SDA na vlasti![]()
Sutra kada na vlast dodje stranka ronioca opet ce isto![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ono, Zrinjski koji je režimski klub od osnivanja devedeset i neke i koji je to što jeste samo zbog politike i HDZ guranja treba nagraditi opet od te iste politike. Drama zaključak.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, mnon46, MostarReds22 i 28 gostiju.