i ja ,ko kad ovi vise tabele ne azuriraju pa pojma nemas ni sta si ni gdje si...
Nista valja cvajtu dominirati naredne sezone
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
i ja ,ko kad ovi vise tabele ne azuriraju pa pojma nemas ni sta si ni gdje si...
Izdali smo soxxa ove sezone, ali hajde treba malo natuci ove nizeligase da se podigne samopouzdanje
Nema veze idemo jako opet u cvajti,opravdat cemo soxari ukazano povjerenje.
ZA vikend bi trebala sezona poceti sa Sekretar kupom i prvim kolom kupa
Slabo drug ,sve je manje ljudi u savezu, Liedson i ja smo sve sto je ostalo u Savezu i mi mozemo odradjivati dio aktivni, a tebi niko ne brani da udjes u arhivu i saberes sta te zanima pa posalji meni ja cu postaviti gdje treba.CROtorious je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:45Hoce li se ikad azurirat ona tabela sa all time golovima?
Napokon cist savez od lopovluka, ova sezona bi trebala biti fer i postena nakon dugo vremena. Kad budete trazili treceg samo gledajte da je sve suprotno nego sto je Mig bio
Koliko već sezona nije "unešeno" ?deyo je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:48Slabo drug ,sve je manje ljudi u savezu, Liedson i ja smo sve sto je ostalo u Savezu i mi mozemo odradjivati dio aktivni, a tebi niko ne brani da udjes u arhivu i saberes sta te zanima pa posalji meni ja cu postaviti gdje treba.CROtorious je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:45Hoce li se ikad azurirat ona tabela sa all time golovima?
zato i arhiviram liste strijelaca od lige i kupa stim da od kupa je u arhivi kupa.
Ti si se ubio za ove funkcije
Svaka vam čast na trudu i zalaganju. Ima tu posla preko glave, a znamo svi kakav je danasnji stil života, nemas vremena nosa obrisati, uvijek neke obaveze za vratom, tako dadeyo je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:43Ima vas dosta koji mozete pomoci neki se i nude i hvala im, al je stvar sto svaki put kad neko ode ne mozes tako jednostavno stupiti u kontakt sa adminom da odobri ovlasti za novog clana, cak i ja koji sam tu dugo nemam sve ovlasti pa sam slao adminu, a volio bi da se oduzmu ovlasti bivsim clanovima saveza tako da bude sve cisto, do tad ne opustajte se
Apsoluno! A deyo je doktor, momak ovo voli i zato opstaje ! Ja sam tu kao kordinator, da drzim ove lajavce na lancu i da ne prelaze linijuFCB1986 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:51Svaka vam čast na trudu i zalaganju. Ima tu posla preko glave, a znamo svi kakav je danasnji stil života, nemas vremena nosa obrisati, uvijek neke obaveze za vratom, tako dadeyo je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:43Ima vas dosta koji mozete pomoci neki se i nude i hvala im, al je stvar sto svaki put kad neko ode ne mozes tako jednostavno stupiti u kontakt sa adminom da odobri ovlasti za novog clana, cak i ja koji sam tu dugo nemam sve ovlasti pa sam slao adminu, a volio bi da se oduzmu ovlasti bivsim clanovima saveza tako da bude sve cisto, do tad ne opustajte se![]()
Izbacen je meepo
Sad smo nabavili povodacKonjicBOY je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:44Jest, ti odvajaš slobodno vrijeme, ne liježeš navečer kad bi trebao da se naspavaš sutra za posao, da stigneš postaviti parove da se ima više vremena za tipovanje,i onda ti dođu pojedinci i kažu ti da nisi normalan, da si ovaki,onaki. I zašto bih ja onda odvajao svoje slobodno vrijeme za takve ljude?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.