Pitari neka iskoriste priliku i izvrše pritisak na upravu, neka počnu graditi sebi stadion, pola oni, pola federacija i kanton i eto ga, Mirvić će ostati upamćen s tim više nego da Sarajevo osvoji duplu krunu i izbori ligu konferencije a Sarajevo bi imalo svoj stadion, za nekih pedesetak miliona mogu napraviti i više nego pristojan stadion. Ono, ako već troše tolike pare na igrače onda sasvim sigurno mogu predvidjeti 25 miliona na period od pet sezona za stadion, to je pet miliona godišnje što će davati nekim kvazi pojačanjima a i dalje će imati dovoljno da se bore za vrh. Federacija naravno nema problema sa tim, ljudi pomažu u izgradnji sportske infrastrukture fudbalskim kolektivima, tako se bar priča sa obe strane mosta u Mostaru. Mi u ovom zeničkom smogu i magli s meHkim Ć još uvijek gramatiku i pravopis savladavamo, ne vidimo mi baš daleko, do prve piljare.
Ono na stranu sve, Nikšić bratina hladno napravi stadion Veležu, i neka je, fakat će mi ako Bog da biti merak doći na taj stadion kad se vratimo, Velež zaslužuje pristojan stadion. Zaslužuje ga i Tuzla al ko ih ebe što nemaju premijera fukaru. U stvari, i da imaju, prodo bi se pa ništa od tog opet.