Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 21:17

1981oldschool je napisao/la:
11 jan 2024, 19:37
Da se primjetiti da najviše navijači Sarajeva zanovijetaju i more radi ovih sredstava, dok navijači želje i nisu toliko, ne računajući ovog dežurnog klovna virtu. Radi ovoga i radi komentara svrakino1921 mi je malo porastao zeljo u ocima( sto sam mislio da je nemoguća misija) Ova dvoličnost navijača Sarajevo gdje govore da smo u prijateljskim odnosima a najviše negoduju na progres Veleža je vise nego jadno. Patetično i dvolično da se kaže najmanje.
Po komentarima Tuzlaka vidi se da su uvijek progresivno razmišljali, a ovim Zenicanima nemam sta reci nego da mi vas je zao.
:rol: Ko je ba licemjeran? Ovdje nas pljujete gdje stignete,vrijedjate apsolutno sve,onda dodjete kao uvrijedjene mlade kao ti npr i kukate. Nesto se nisi javljao kad smo pustali da nas pljujete stalno? Najveci licemjeri ste vi bez premca,lafo klub raje a politicka prcija a ovdje suplju prosipate i druge prozivate,to ti je licemjerstvo. Da je Zeljo i Sarajevo dobilo po 1.5 mil od drzave ovdje bi se svi okupilo,nemok bit licemjer,samo sto ta dva kluba imaju podlogi da od drzave dobiju pare za razliku od vas.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 jan 2024, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 jan 2024, 21:17

Antipolitika3 je napisao/la:
11 jan 2024, 20:58
VenamaHrabrih je napisao/la:
11 jan 2024, 20:31
Ako bude požara u Hercegovini naljeto, hoće li gasiti i Guliashvili,jer je na posudbi, ili samo igrači Veleža, zna li se šta??
Posto smo mi Veleza kroatizirali ,nama hercegovcima Hrvatska posalje ljeti uvijek kanader kad zagusti tako ako bude gorilo po Semitovcu,Opinama i Vrapcicima rado cemo pomoci jedni drugima. :mrgreen:
Neka vide drage komsije tko nam je i 90 -ih narusio idealne odnose u gradu,smogovci i radioaktivni bosanci :mrgreen:
Onom luđaku iz Gabele će biti drago zbog gašenja Semetovca.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 11 jan 2024, 21:20

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 jan 2024, 21:17
Da se primjetiti da najviše navijači Sarajeva zanovijetaju i more radi ovih sredstava, dok navijači želje i nisu toliko, ne računajući ovog dežurnog klovna virtu. Radi ovoga i radi komentara svrakino1921 mi je malo porastao zeljo u ocima( sto sam mislio da je nemoguća misija) Ova dvoličnost navijača Sarajevo gdje govore da smo u prijateljskim odnosima a najviše negoduju na progres Veleža je vise nego jadno. Patetično i dvolično da se kaže najmanje.
Po komentarima Tuzlaka vidi se da su uvijek progresivno razmišljali, a ovim Zenicanima nemam sta reci nego da mi vas je zao.
:rol: Ko je ba licemjeran? Ovdje nas pljujete gdje stignete,vrijedjate apsolutno sve,onda dodjete kao uvrijedjene mlade kao ti npr i kukate. Nesto se nisi javljao kad smo pustali da nas pljujete stalno? Najveci licemjeri ste vi bez premca,lafo klub raje a politicka prcija a ovdje suplju prosipate i druge prozivate,to ti je licemjerstvo.
Najviše para iz FBiH treba da ide Zrinjskom, Sarajevu, Željezničaru, Širokom, pa tek onda Veležu. Da Velež dobije milion i po to je tuga, na osnovu čega? Nikšić se razbacuje parama, a Bgm sve mi se čini da će se zeleni vratiti brzinom svijetlosti.
🇵🇸

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 11 jan 2024, 21:22

Balorda je napisao/la:
Antipolitika3 je napisao/la:
11 jan 2024, 20:58
VenamaHrabrih je napisao/la:
11 jan 2024, 20:31
Ako bude požara u Hercegovini naljeto, hoće li gasiti i Guliashvili,jer je na posudbi, ili samo igrači Veleža, zna li se šta??
Posto smo mi Veleza kroatizirali ,nama hercegovcima Hrvatska posalje ljeti uvijek kanader kad zagusti tako ako bude gorilo po Semitovcu,Opinama i Vrapcicima rado cemo pomoci jedni drugima. :mrgreen:
Neka vide drage komsije tko nam je i 90 -ih narusio idealne odnose u gradu,smogovci i radioaktivni bosanci :mrgreen:
Onom luđaku iz Gabele će biti drago zbog gašenja Semetovca.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Komsija dok mi pare brojimo sve je bajno. :kafa:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 11 jan 2024, 21:24

Koliko morate vratiti Nikšiću od ovih para?
Isto pitanje i za ove druge?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 21:24

chily-rz je napisao/la:
11 jan 2024, 20:27
Pitari neka iskoriste priliku i izvrše pritisak na upravu, neka počnu graditi sebi stadion, pola oni, pola federacija i kanton i eto ga, Mirvić će ostati upamćen s tim više nego da Sarajevo osvoji duplu krunu i izbori ligu konferencije a Sarajevo bi imalo svoj stadion, za nekih pedesetak miliona mogu napraviti i više nego pristojan stadion. Ono, ako već troše tolike pare na igrače onda sasvim sigurno mogu predvidjeti 25 miliona na period od pet sezona za stadion, to je pet miliona godišnje što će davati nekim kvazi pojačanjima a i dalje će imati dovoljno da se bore za vrh. Federacija naravno nema problema sa tim, ljudi pomažu u izgradnji sportske infrastrukture fudbalskim kolektivima, tako se bar priča sa obe strane mosta u Mostaru. Mi u ovom zeničkom smogu i magli s meHkim Ć još uvijek gramatiku i pravopis savladavamo, ne vidimo mi baš daleko, do prve piljare.

Ono na stranu sve, Nikšić bratina hladno napravi stadion Veležu, i neka je, fakat će mi ako Bog da biti merak doći na taj stadion kad se vratimo, Velež zaslužuje pristojan stadion. Zaslužuje ga i Tuzla al ko ih ebe što nemaju premijera fukaru. U stvari, i da imaju, prodo bi se pa ništa od tog opet.
Da nam drzava pola da para :rol: Prije ce propast drzava nego sto ce se to desit.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 21:28

Torino je napisao/la:
11 jan 2024, 21:20
:rol: Ko je ba licemjeran? Ovdje nas pljujete gdje stignete,vrijedjate apsolutno sve,onda dodjete kao uvrijedjene mlade kao ti npr i kukate. Nesto se nisi javljao kad smo pustali da nas pljujete stalno? Najveci licemjeri ste vi bez premca,lafo klub raje a politicka prcija a ovdje suplju prosipate i druge prozivate,to ti je licemjerstvo.
Najviše para iz FBiH treba da ide Zrinjskom, Sarajevu, Željezničaru, Širokom, pa tek onda Veležu. Da Velež dobije milion i po to je tuga, na osnovu čega? Nikšić se razbacuje parama, a Bgm sve mi se čini da će se zeleni vratiti brzinom svijetlosti.
O tome i pisem. Mora neka osnova postojat da se tako razbacuje. Po toj logici Zri jski 2.8 mil velez 200k maksimalno,ljudi se ni u evropu plasirali nisu.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 11 jan 2024, 21:29

chily-rz je napisao/la:
Pitari neka iskoriste priliku i izvrše pritisak na upravu, neka počnu graditi sebi stadion, pola oni, pola federacija i kanton i eto ga, Mirvić će ostati upamćen s tim više nego da Sarajevo osvoji duplu krunu i izbori ligu konferencije a Sarajevo bi imalo svoj stadion, za nekih pedesetak miliona mogu napraviti i više nego pristojan stadion. Ono, ako već troše tolike pare na igrače onda sasvim sigurno mogu predvidjeti 25 miliona na period od pet sezona za stadion, to je pet miliona godišnje što će davati nekim kvazi pojačanjima a i dalje će imati dovoljno da se bore za vrh. Federacija naravno nema problema sa tim, ljudi pomažu u izgradnji sportske infrastrukture fudbalskim kolektivima, tako se bar priča sa obe strane mosta u Mostaru. Mi u ovom zeničkom smogu i magli s meHkim Ć još uvijek gramatiku i pravopis savladavamo, ne vidimo mi baš daleko, do prve piljare.

Ono na stranu sve, Nikšić bratina hladno napravi stadion Veležu, i neka je, fakat će mi ako Bog da biti merak doći na taj stadion kad se vratimo, Velež zaslužuje pristojan stadion. Zaslužuje ga i Tuzla al ko ih ebe što nemaju premijera fukaru. U stvari, i da imaju, prodo bi se pa ništa od tog opet.
Druže što se tiče Sarajeva, namirisali ljudi pare i odma nešto što je bilo logično počeli zatezati da uzmu pare na dozvolama. Nisu Mirvić i Tan ovce da ih neki balijander uzme radi par papira. Ameri htjeli uzeti Koševo i raditi stadion, ali odma počela zatezanja ne može ovo, ne može ono, zamisli ulažeš pare u stan i kućepazitelj ti govori šta smiješ, a šta ne.

Kod Željezničara lešinari namirisali da su u banani i odma kruže oko imovine, toliko se pomaže klubu da mu jedva čekaju neku grešku da ga zakopaju. Ne bi li mu oteli nešto.

Toliko se pomažu ta dva kluba da bi Sarajevo bez investitora bilo u istoj banani kao i komšije. Sa druge strane, ako imaš dva sina obojici daješ isto, bez obzira što se jedan bolje snašao od drugog, tvoje je da ih jednako gledaš.
🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 21:34

Torino je napisao/la:
11 jan 2024, 21:29
chily-rz je napisao/la:

Druže što se tiče Sarajeva, namirisali ljudi pare i odma nešto što je bilo logično počeli zatezati da uzmu pare na dozvolama. Nisu Mirvić i Tan ovce da ih neki balijander uzme radi par papira. Ameri htjeli uzeti Koševo i raditi stadion, ali odma počela zatezanja ne može ovo, ne može ono, zamisli ulažeš pare u stan i kućepazitelj ti govori šta smiješ, a šta ne.

Kod Željezničara lešinari namirisali da su u banani i odma kruže oko imovine, toliko se pomaže klubu da mu jedva čekaju neku grešku da ga zakopaju. Ne bi li mu oteli nešto.

Toliko se pomažu ta dva kluba da bi Sarajevo bez investitora bilo u istoj banani kao i komšije. Sa druge strane, ako imaš dva sina obojici daješ isto, bez obzira što se jedan bolje snašao od drugog, tvoje je da ih jednako gledaš.
Jos trazili oare za teren,svlacionice,wc od Mirvica. Levatima propao ogroman projekat kontaju nogu nekog vuci za usi i to kad ulazes svoje pare

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 jan 2024, 21:34

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 jan 2024, 21:35

Torino je napisao/la:
11 jan 2024, 21:29
chily-rz je napisao/la:

Bravo, to je to :salut:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 11 jan 2024, 21:50

redbull93 je napisao/la:
11 jan 2024, 19:32
ZinedineZidane301060 je napisao/la:
11 jan 2024, 19:26
chily-rz je napisao/la:
11 jan 2024, 19:13
Kriminal je po tome što je novac utrošen sa federalnog nivoa vlasti, pošteno i po zakonu je bilo odrediti okvirni budzet za infrastrukturalne projekte sportskih objekata u federaciji i pozvati zainteresovane klubove na nivou iste da apliciraju sa jednakim uslovima i kriterijima za sve zainteresovane. Jel sad bar malo jasnije ?
Sportski kolektivi u Federaciji Bosne i Hercegovine na ime poreza dužni su više od 20 miliona KM.

Najveći dužnik sa danom 31. martom 2023. godine i prvi na "crnoj listi" je NK Čelik iz Zenice, potvrđeno je za Faktor. Kada se saberu glavnica i kamate, klub sa Bilinog polja dužan je nešto više od šest miliona KM (6.104.650,76 KM). Na glavnicu otpada 3.801.014,53 KM, a na kamatu 2.303.636,23.

U odnosu na posljednji tromjesečni presjek, onaj s kraja 2022. godine, Zeničani su smanjili dug za 83.389 KM.

Dug FK Željezničar iznosi 3.522.635,94 KM (2.114.583,31 glavnica, a 1.408.052,63 kamata), što je za 231.620 KM manje nego 31. decembra prošle godine.

Evo zašto druže. Vidim Kasumović potencirao ova 3 kluba, zašto nisu ništa dobili. Možda treba nagraditi ovaj lopovluk, nauštrb građana FBiH. Čelik dužan državi (u Aprilu 6.1M, vjerovatno je sada skoro 7M), a ima obraza od iste države tražiti bilo kakvu pomoć. Danas sam napisao dok smo bili tužni i dužni 2016 pred gašenjem, nije niko ni pomišljao 1.km da nam donira ili oprosti. Izvini ali tako je
Mijesas kruske i jabuke, a kontas ti to sve vrlo dobro. Na stranu ta prica koliko je ko duzan, mi svoj dug vracamo, bez oprosta.

Sredstva namijenjena za infrastrukturu, sto nije bio konkurs za to? Mozda Jedinstvo iz Bihaca hoce nesto, ne mora ni Celik evo, nije rijec o nama. Mozda Travnik hoce nesto, Iskra iz Bugojna, mozda Sarajevo hoce kamp prosiriti? Konkursa nisu napravili, vec podlo sredstva za pozare vama jednostavno preusmjerili. Da je bio konkurs, prijavili se, vas projekat bolji, nikakav problem. Cak sta vise drago mi je da pravite stadion ili sta bilo da se radi.

Ovdje je rijec na koji nacin dolazite do sredstva, na ustrb drugih klubova. Sta je jos gore, sto vi to pravdate zivotom i bahato se smijete. Sretno vam bilo, kuknjava kad pocne gasit cemo vas parama koje fale za pozare.
Nisi los forumas, cak si mi i od ovih vasih uz aveniju naj normalniji. Velez je izradio projekat jer je imao u planu izgradnju tribine i trazio je pomoc od vlade da ucestvuje u izgradnji kao i uvijek do sada, prilozena kompletna dokumentacija. Ovo ti je provjerena 1000% informacija, a razlog zasto je odobrena jeste ta sto su mnogi ljudi na celu sa Hasicem dogovorili reprograme i svaku marku koju su dobili do sada od 2017 ulozena gdje je i namijenjena, za infrastrukturu. Znaci mi smo i bez vlade planirali gradnju tribine, samo sto bi nam gradnja trajala puno duze, jer bi trebala veca finansijska sredstva. Ovako smo novac dobili kako bi se ubrzala izgradnja. Dobio je Zrinjski takoder, dobili smo novac od federacije za olimpijski bazen, nesto novca(nezz tacno koliko) za izgradnju sportske dvorane. Bitna stvar je da se novac ne moze koristiti za bilo sta drugo, nego mora biti ulozen u tribinu, bas kako je i potpisano. Moze svako tako traziti, predlozi plan trazi pomoc da se olaksa i ubrza izgradnja i dobice, u kojem iznosu nezz jer vjerovatno zavisi od ukupnog iznosa te investicije.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 21:53

nekoIzMostara je napisao/la:
11 jan 2024, 21:50
redbull93 je napisao/la:
11 jan 2024, 19:32
ZinedineZidane301060 je napisao/la:
11 jan 2024, 19:26

Sportski kolektivi u Federaciji Bosne i Hercegovine na ime poreza dužni su više od 20 miliona KM.

Najveći dužnik sa danom 31. martom 2023. godine i prvi na "crnoj listi" je NK Čelik iz Zenice, potvrđeno je za Faktor. Kada se saberu glavnica i kamate, klub sa Bilinog polja dužan je nešto više od šest miliona KM (6.104.650,76 KM). Na glavnicu otpada 3.801.014,53 KM, a na kamatu 2.303.636,23.

U odnosu na posljednji tromjesečni presjek, onaj s kraja 2022. godine, Zeničani su smanjili dug za 83.389 KM.

Dug FK Željezničar iznosi 3.522.635,94 KM (2.114.583,31 glavnica, a 1.408.052,63 kamata), što je za 231.620 KM manje nego 31. decembra prošle godine.

Evo zašto druže. Vidim Kasumović potencirao ova 3 kluba, zašto nisu ništa dobili. Možda treba nagraditi ovaj lopovluk, nauštrb građana FBiH. Čelik dužan državi (u Aprilu 6.1M, vjerovatno je sada skoro 7M), a ima obraza od iste države tražiti bilo kakvu pomoć. Danas sam napisao dok smo bili tužni i dužni 2016 pred gašenjem, nije niko ni pomišljao 1.km da nam donira ili oprosti. Izvini ali tako je
Mijesas kruske i jabuke, a kontas ti to sve vrlo dobro. Na stranu ta prica koliko je ko duzan, mi svoj dug vracamo, bez oprosta.

Sredstva namijenjena za infrastrukturu, sto nije bio konkurs za to? Mozda Jedinstvo iz Bihaca hoce nesto, ne mora ni Celik evo, nije rijec o nama. Mozda Travnik hoce nesto, Iskra iz Bugojna, mozda Sarajevo hoce kamp prosiriti? Konkursa nisu napravili, vec podlo sredstva za pozare vama jednostavno preusmjerili. Da je bio konkurs, prijavili se, vas projekat bolji, nikakav problem. Cak sta vise drago mi je da pravite stadion ili sta bilo da se radi.

Ovdje je rijec na koji nacin dolazite do sredstva, na ustrb drugih klubova. Sta je jos gore, sto vi to pravdate zivotom i bahato se smijete. Sretno vam bilo, kuknjava kad pocne gasit cemo vas parama koje fale za pozare.
Nisi los forumas, cak si mi i od ovih vasih uz aveniju naj normalniji. Velez je izradio projekat jer je imao u planu izgradnju tribine i trazio je pomoc od vlade da ucestvuje u izgradnji kao i uvijek do sada, prilozena kompletna dokumentacija. Ovo ti je provjerena 1000% informacija, a razlog zasto je odobrena jeste ta sto su mnogi ljudi na celu sa Hasicem dogovorili reprograme i svaku marku koju su dobili do sada od 2017 ulozena gdje je i namijenjena, za infrastrukturu. Znaci mi smo i bez vlade planirali gradnju tribine, samo sto bi nam gradnja trajala puno duze, jer bi trebala veca finansijska sredstva. Ovako smo novac dobili kako bi se ubrzala izgradnja. Dobio je Zrinjski takoder, dobili smo novac od federacije za olimpijski bazen, nesto novca(nezz tacno koliko) za izgradnju sportske dvorane. Bitna stvar je da se novac ne moze koristiti za bilo sta drugo, nego mora biti ulozen u tribinu, bas kako je i potpisano. Moze svako tako traziti, predlozi plan trazi pomoc da se olaksa i ubrza izgradnja i dobice, u kojem iznosu nezz jer vjerovatno zavisi od ukupnog iznosa te investicije.
Sto nama nisu kad smo kamp gdje repka trenira platili,vratili smo svaki cent drzavi? Pusti se suplje,sto kone rekose tj pisu crveni kmeri su zegu dali

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 11 jan 2024, 21:58

tabba77 je napisao/la:
11 jan 2024, 19:42
Svemu se čovjek može nadati od danas, kad vidi da mostarci i vrapčićani brane jedni druge. :salut:
Sta ces, bolje imati Zelju za neprijatelja neg Sarajevo za prijatelje!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 22:15

11 jan 2024, 21:58
tabba77 je napisao/la:
Svemu se čovjek može nadati od danas, kad vidi da mostarci i vrapčićani brane jedni druge. :salut:
Nije ovo jedini forum gdje kone pisu,zna se gdje ozbiljni pisu :rol: Ovo sve je prouzrokovano vasim pljuvanjem Sarajeva,jedini razlog i nista vise. Sad se kao ibretite,neko vam okrenuo ledja? Kad podhebajete jace naucite i da ga primite dobro.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 jan 2024, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jan 2024, 22:15

Gdje su pare za Zelju, je li Niksicu.

jbm li ti plame bezobrazno :twisted:

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 11 jan 2024, 22:20

Tema fudbalskih stadiona i fudbala/nogometa u BiH sportu
Je puno kompleksnija i složenija.
Nazalost “naši” priučeni novinari i njihove gazde em neće
Em ne znaju da zagrebu ispod i analiziraju sto i zašto.
Sve ovo ide ka razvaljivanji BiH i Sarajeva kao ponosa i Glavnog
Grada jedne i jedine BiH!
Vole novinarcici pisati gomilu gluposti o Mirvicu i ulaganjima o
Kojim apsolutno pojma nemaju,ma ni blizu.
Pozabavite se bolje sistematskim raspadom sporta i infrastrukture
U glavnom Gradu BiH.
Nazalost kao sto vidimo da se napravila politička Peta
Kolona koja daje i razjebava i ovo malo Bosne sto je ostalo.
Još kad na to dodamo ogromno naseljavanje Grada sa
Ruralnim stanovništvom dolazimo do katastrofalne situacije.
A dusmani se samo slade i smijuckaju.
Njima je normalno u interesu da nema Bosne i sporta u njoj.
Najbolje su osjetili opasnost 2012-15 kad smo bili uspješni
U fudbalu.Taj naboj i ljubav prema Bosni pokazana po čitavom
Svijetu.
Prije rata imali smo veoma lijep stadion “Bilino Polje”u
Zenici.Imali smo Olimpijski Stadion Kosevo u Sarajevu.
Da napomenemo!
Jedini Olimpijski Stadion na ovim području,sve do Atine.
Ostali stadioni u BiH -Skalamerija.
Umjesto poslije rata da se napravi,popravi Kosevo kao
Stadion od državnog značaja,gdje je igrala u to vrijeme
Bih reprezentacija išlo se na zapuštanje?!
Nacionalni stadion je svuda ponos osim kod nas.
Stavljaju se neke bezveze zelene -valjda SDA stolice.
Kasnije se prekriva i Bordo -Sarajevo na istoku.
Koja je ba namjera?!
Pa nismo svi balavci i maloumni.
Onda sredinom 2000-tih pocinju malograđanski uskoumnim
Potezi nekih idiota sto su umislili da su političari.
Alija a kasnije i sin Bakir mu su mogli u sekundi odradit
Kosevo i Napravit ga kako treba.
Aliji uskače desna ruka Behmen sa idejom prvo spašavanja
Željezničara od ukinuća pa kasnije cinimi se 2006g im dodjeljuje
Stadion Grbavica u vlasnistvo!
slika

slika
Ko će nego Hero lopov.
Onda se kasnije ide na Zenicu i oko Zenice,samo da nije
Sarajevo i ne do Bog Kosevo.
Samo nek je decentralizacija,nek bude 10-tak milja,
Nedo dragi Bog preko 20K da bude.Samo neka Olimpijski
Stadion propada,imamo mi njih u BiH na bacanje.
Nije ovo nikakva žalopojka nekog navijača Sarajeva.
Ja idem i ići ću po kiši i snijegu i tako skoro 60g.
Ali umjesto da se ide graditi i čuvati po čitavoj Bih ovi političari
Na državnom nivou samo idu linijom local -patriotizma.
Sljegli u Sarajevo i samo daj meni i mom selu.
Pa kolko su skutori iz Z.Rcegovine samo puta-asfalta pokrali
sa koridora.Stotine ih je napravilo par km do svojih
Brnara iz zabiti odakle su sljegli.Niko ništa ?!
Umjesto da se popravi/napravi Nacionalni stadion u glavnom
Gradu,ide se namjerno na raslojavanje.Te Zenica,te Grbavica,
Pa će Mostar i sl.Samo nek nije Kosevo.
U svakoj državi može biti samo jedan glavni grad i jedan
Nacionalni Stadion.Tako se jača i sama država.
Nazalost,našim političarima je strana riječ ljubav prema
Bih,samo moje selo maleno,ostalo i ostale ko hebe!!!

Smradovi prodani!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jan 2024, 22:23

Omer Behmen :tokralju:

Jaro, ti bas obolio :roll:

Herson

Post Postao/la Herson » 11 jan 2024, 22:25

Ubica mitomana :salut: :salut:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 11 jan 2024, 22:26

11 jan 2024, 22:15
11 jan 2024, 21:58
tabba77 je napisao/la:
Nije ovo jedini forum gdje kone pisu,zna se gdje ozbiljni pisu :rol: Ovo sve je prouzrokovano vasim pljuvanjem Sarajeva,jedini razlog i nista vise. Sad se kao ibretite,neko vam okrenuo ledja? Kad podhebajete jace naucite i da ga primite dobro.
Ovo se ne odnosi na tebe, ti si nolifer, samim tim nebitan. Jedini forumas koji je poprskan po faci od bilo kojeg forumasa sa kojim je bio u konverzaciji si ti, drugi su znali dobru kontru udariti. Ovo se odnosi na par drugih forumasa, prepoznacese oni sami. Ti mozes biti samo udaren, udariti nekoga nmzs nikako. I ziv bio ne citiraj me, preskoci moje komentare, kao sto preskacem i ja tvoje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 32 gosta.