zeljovolimte je napisao/la: ↑12 jan 2024, 08:02
1981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 19:37
Da se primjetiti da najviše navijači Sarajeva zanovijetaju i more radi ovih sredstava, dok navijači želje i nisu toliko, ne računajući ovog dežurnog klovna virtu. Radi ovoga i radi komentara svrakino1921 mi je malo porastao zeljo u ocima( sto sam mislio da je nemoguća misija) Ova dvoličnost navijača Sarajevo gdje govore da smo u prijateljskim odnosima a najviše negoduju na progres Veleža je vise nego jadno. Patetično i dvolično da se kaže najmanje.
Po komentarima Tuzlaka vidi se da su uvijek progresivno razmišljali, a ovim Zenicanima nemam sta reci nego da mi vas je zao.
Isto su prosli navijaci Slobode.. Ovi ih hajcali, dok Sloboda nije dobila na Kosevu iste veceri od postenih Tuzlaka i Bosnjaka postadose Kozojebi i Srbi.
Vi navijacima FKS nikad necete biti dragi, samo vas "vole" jer ste "zajebali" Zelju. Vidjet ces do kraja sezone ako zavrsite ispred njih..
I sta ako završe ispred nas? Šta onda? To što ćemo se šprdati i zaj.ebavati na forumu ima neki značaj za "real life"? Odnos između klubova nema nikakve veze sa odnosom između navijača. Kako su im trenutni momci došli na tribinu, kontakti koji su od ranije postojali, trenutno su odlicni i kako vrijeme ide su samo bolji. Ponavljam to se odnosi na navijačke skupine, a i simpatizeri i jednog i drugog kluba i dalje bez ikakvih problema dolaze, sjede navijaju za svoj klub na ostalim tribinama.
Zar neko misli da to forum može promijeniti?
Neka su im dali 1.5m, neka daju još toliko, imaju projekte oko stadiona, rade stadion... Ko je nama kriv što nemamo ljude koji će progurati novac prema klubu. Imamo sve preduslove za to od uplaćenog poreza, dugovanja, zdrave sredine, ali... lakše je bilo Ajli, Aneli i ostalim futama iz SFK sjediti, uživati i primati platu nego se pozabaviti sastancima sa vjecnicima, ministrima, premijerima i sa Kantonalnog i sa Federalnog nivoa. Iz Veleža ljudi fino plivaju sa svima i neko se ponaša kao da ne zna kako funkcioniše sistem u BiH. Imaš Velež, Borac, Zrinjski, vidiš kako funkcioniše i ni malo se ne počešeš z gu.zicu da bi pokušao uzeti od države nešto. Bar za onaj TC u Butmiru koji radimo vlastitim sredstvima.
Neka uzimaju - i treba lopatom.