Premijer liga BiH - aktuelno

mostar_mo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mostar_mo » 12 jan 2024, 11:48

Senad Kevelj jedan je od nas !

Necete nas zaustaviti bijednici orkestriranim i tempiranim tekstovima !!!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 jan 2024, 11:51

ra1981 je napisao/la:
12 jan 2024, 11:32
Herson je napisao/la:
12 jan 2024, 11:14
Senad Kevelj dužnosnik FK Velež pokušao kupiti lažnu diplomu u Cazinu
Optuženi su "pali" nakon što su fakultetsku diplomu pokušali prodati za 13.500 KM dvojici prikrivenih istražitelja SIPA-e. -

Strašno.
Mislim da je većina navijača Veleža svjesno da Kevelj nije poštenjačina i da pliva u svim vodama, ali kao takav je idealan za naše lige. Nevjerovatno je kakve veze lik ima. Imali smo prepoštenog Hasića pa smo vidjeli šta mu se napakovalo i kakav je odnos saveza prema Veležu bio u tom periodu, od katastrofalnog suđenja, suspenzija do raznih prijetnji.
Ne zna de šta je gore. - kupovina diploma, ili tvoje pravdanje.
Da li je taj Kevelj obavlja neku funkciju u Veležu? Ako jeste, hoće li podnijeti ostavku, a ako ne zašto ne?

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 jan 2024, 11:58

Ovaj, pokazaće se loš „poslovni“ potez Kevelja nije uticao na poslovanje njegove firme, koja je u 2022. godini prihodovala 19 miliona maraka uz oko 2,8 miliona dobiti sa 5 zaposlenih, a poslovno nisu lošije bile ni prehodne godine.

Senad Kevelj je nekada na stadionima vrijeme provodio sa tada SDA perjanicama Aljošom Čamparom i Denisom Zvizdićem, dok je sada novi sudrug na tribinama federalni premijer Nermin Nikšić.
Uzme milione preko tendera, jos ima obraza otimati od drzave. Sta kaze onaj, harmonija radnickog kluba :bow:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 jan 2024, 12:13

tutankamon1905 je napisao/la:
12 jan 2024, 08:30
Zeko87 je napisao/la:
12 jan 2024, 08:15
više bih volio sa njima da se ganjamo za vrh, nego sa ovim lažnjacima fašističkim.
Pa samo se s njima i gonjate zadnjih par godina..pobjegose vam i oni ako se ne uozbiljite
Sad će im Virto napisat koliko su bodova u zaostatku zadnje tri-četiri sezone. Oni se "ganjaju" s nekim... :urnebes:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 12 jan 2024, 12:17

S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise varao, a neko manje. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 jan 2024, 12:21

tersnakvadrat je napisao/la:
12 jan 2024, 12:17
S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise, neko manje varao. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.
Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplome :urnebes:

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 jan 2024, 12:22

Rigoletto je napisao/la:
12 jan 2024, 12:13
12 jan 2024, 08:30
Zeko87 je napisao/la:
12 jan 2024, 08:15
više bih volio sa njima da se ganjamo za vrh, nego sa ovim lažnjacima fašističkim.
Pa samo se s njima i gonjate zadnjih par godina..pobjegose vam i oni ako se ne uozbiljite
Sad će im Virto napisat koliko su bodova u zaostatku zadnje tri-četiri sezone. Oni se "ganjaju" s nekim... :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 12 jan 2024, 12:23

Najcitanije vijesti!
slika

slika

Penzioneri ode vam lova u Športske klubove niz Neretvu.
Hebeno kad se livadici,rastikari i skutori ujedine.
Pokradose sve živo na federalnom nivou.Hebo ba penzionere,
Požare i sl.zajebancije.Odvratni coro zna da ga neće vise
ni na jednoj političkoj mapi biti za par godina.Pa ko veli
Da ja hapim sto hapit mogu!
Al treba im odat priznanje da vole dijelit(drzavne pare).
Kako se duše drage lahko dogovore kad treba državne
pare pokrasti preko noći i kako ih Pravilno podijeliti.
Da svi u i oko Mostara budu zadovoljni i niko ne talasa.
Jer tu je ipak Dragan Covic-bubnjar,cuvar europejskih
vrijednosti i promicetilj boljitka Športa,ali samo u svom
Kantonu i za svoj Zrinjski.
Doduše,nije krv voda.Kad dodje livadic sa funkcijom
Premijera pa mu predložio “hajmo hapat zajedno”odgovor
je normala.Po sistemu Europejskih vrijednosti”Može Bola
može.Samo otimaj,može nam se i ne brini”!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 jan 2024, 12:24

mostar_mo je napisao/la:
12 jan 2024, 11:48

Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten . :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 12 jan 2024, 12:25

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
12 jan 2024, 12:21
S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise, neko manje varao. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.
Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplome :urnebes:
Druze, je li znas citati ? Kakve veze FK Velez ima sa necijom diplomom ? Ne branim nikoga, nisam rekao da ni da jeste ni da nije kriv. Tema ovog teksta nije FK Velez, sta ko privatno radi, sta me libo racku.

Trebam li ti jos jednom objasniti ili si sad shvatio ?

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 12 jan 2024, 12:30

Duse pitarske, evo danas su zabrinuti za "pare penzionera, pozare...", a da im sad ove pare proslijedis na racun, ne bi ih ni vidio ni cuo vise.
Skoro sam suzu pustio kako se brinete za sve, ali samo onda kad pare idu nekom drugom, a ne vama u dzep. Nemoj svega ti eto.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 jan 2024, 12:30

12 jan 2024, 12:25
Druze, je li znas citati ? Kakve veze FK Velez ima sa necijom diplomom ? Ne branim nikoga, nisam rekao da ni da jeste ni da nije kriv. Tema ovog teksta nije FK Velez, sta ko privatno radi, sta me libo racku.

Kao da neko Keljmendija stavi na celo kluba i kaze ne zanima me sta on radi privatno :urnebes: Opet te pitam, ako je lik u SDA i uvezan sa drugim strankama, ako otima milione preko namjestenih tendera i kupuje lazne diplome, da li mislis da on u vasem klubu radi sve po PS-u?

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 jan 2024, 12:37

Podnesite kolektivnu forumsku tuzbu protiv Kevelja i Niksica. Prvog tuzite za krivotvorenje diploma a drugog za raspodjelu sredstava iz budzeta mostarskim klubovima. Da performans bude potpun mozda nebi bilo lose se dvojica zenicana zapale ispred vlade :rol:
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 12 jan 2024, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 12 jan 2024, 12:37

Trenutna prepirka pitica i štiglica je kao da sjede dve raveku, jedna se udara privatno sa krimosima i tajkunima, a druga radi kao sekretarica u državnoj firmi i udara je direktor, i svađaju se koja je poštenija :D
LETS GO FIGHTER

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 jan 2024, 12:41

Nekoliko shizopitara smo spremili za Jagomira, to je sad već očigledno.

Lijepo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 12 jan 2024, 12:45

12 jan 2024, 12:30
Duse pitarske, evo danas su zabrinuti za "pare penzionera, pozare...", a da im sad ove pare proslijedis na racun, ne bi ih ni vidio ni cuo vise.
Skoro sam suzu pustio kako se brinete za sve, ali samo onda kad pare idu nekom drugom, a ne vama u dzep. Nemoj svega ti eto.
Duše naše napaćene skutorske!
Evo ja suze ronim za nezbrinutim penzionerima sto im
Premijer otkida od usta da pogura neki nebitan nogometni
Klub dole negdje.
Suze cu pustit kad u julu/augustu pocinju dopirati vapaji
Za pomoć jer livade gore,a poskoci se peku.
Al bit će valjda tada neka združena Vatrogasna brigada
Športskih prijateljskih klubova Veleza i Zrinjskog da to
Ugase.Ipak,u krađi je spas!
Hebemu ****,valjda odvoje love za par slaufa i naprtnjaca!
Valja gasit,neće samo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 jan 2024, 12:46

Antipolitika3 je napisao/la:
12 jan 2024, 12:24
mostar_mo je napisao/la:
12 jan 2024, 11:48

Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten . :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kad budu švercali iz Južne Amerike nek povedu ovog našeg Argentica pa da skupa pratimo let na skyradaru.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 12 jan 2024, 12:47

Kao da neko Keljmendija stavi na celo kluba i kaze ne zanima me sta on radi privatno :urnebes: Opet te pitam, ako je lik u SDA i uvezan sa drugim strankama, ako otima milione preko namjestenih tendera i kupuje lazne diplome, da li mislis da on u vasem klubu radi sve po PS-u?
Pa ne zanima me stvarno. Zapitate li se sta Mirvic radi ? Ne znate cim se uopce bavi i otkud milioni i koja je njegova svrha u FK Sarajevu ? Time se bavi, mene nisi cuo da o tome pricam. Boli me kita i za tebe i za Mirvica. Kad i ako Kevelj pocne kaljati reputaciju naseg kluba, mi cemo ga prvi rusiti. Za to se ne trebas sekirati.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 12 jan 2024, 12:50

bagniadiluca je napisao/la:
12 jan 2024, 12:37
Trenutna prepirka pitica i štiglica je kao da sjede dve raveku, jedna se udara privatno sa krimosima i tajkunima, a druga radi kao sekretarica u državnoj firmi i udara je direktor, i svađaju se koja je poštenija :D
O čemu Ti nezavisni?
Hajd proso ti je praznik,idi sad pravi lazne pasose i lijepi
papirnate tablice,Al ne za auta nego traktore.Valja će vam!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 jan 2024, 12:53

12 jan 2024, 12:47

Pa ne zanima me stvarno. Zapitate li se sta Mirvic radi ? Ne znate cim se uopce bavi i otkud milioni i koja je njegova svrha u FK Sarajevu ? Time se bavi, mene nisi cuo da o tome pricam. Boli me kita i za tebe i za Mirvica. Kad i ako Kevelj pocne kaljati reputaciju naseg kluba, mi cemo ga prvi rusiti. Za to se ne trebas sekirati.
Zar vam vec ne kalja reputaciju kluba tako sto je na njegovom celu dok se bavi organizovanim kriminalom, poput kupovanja diploma i sudjelovanja na namjestenim tenderima preko kojih otima desetine miliona od drzave BiH?

Sto se Mirvica tice, zna se tacno otkud mu milioni i kako ih je zaradio. U Americi, gdje on pravi te pare, ne moras se kurvati s politikom da zaradis. Ne treba mu ni lazna diploma ni namjesten tender, ljudi imaju slobodno trziste.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, elSaik, MikiPirs, mosarajvosa83, Rodman, tutankamon1905 i 62 gosta.