Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Senad Kevelj jedan je od nas !
Necete nas zaustaviti bijednici orkestriranim i tempiranim tekstovima !!!
Necete nas zaustaviti bijednici orkestriranim i tempiranim tekstovima !!!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ne zna de šta je gore. - kupovina diploma, ili tvoje pravdanje.ra1981 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 11:32Mislim da je većina navijača Veleža svjesno da Kevelj nije poštenjačina i da pliva u svim vodama, ali kao takav je idealan za naše lige. Nevjerovatno je kakve veze lik ima. Imali smo prepoštenog Hasića pa smo vidjeli šta mu se napakovalo i kakav je odnos saveza prema Veležu bio u tom periodu, od katastrofalnog suđenja, suspenzija do raznih prijetnji.
Da li je taj Kevelj obavlja neku funkciju u Veležu? Ako jeste, hoće li podnijeti ostavku, a ako ne zašto ne?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Uzme milione preko tendera, jos ima obraza otimati od drzave. Sta kaze onaj, harmonija radnickog klubaOvaj, pokazaće se loš „poslovni“ potez Kevelja nije uticao na poslovanje njegove firme, koja je u 2022. godini prihodovala 19 miliona maraka uz oko 2,8 miliona dobiti sa 5 zaposlenih, a poslovno nisu lošije bile ni prehodne godine.
Senad Kevelj je nekada na stadionima vrijeme provodio sa tada SDA perjanicama Aljošom Čamparom i Denisom Zvizdićem, dok je sada novi sudrug na tribinama federalni premijer Nermin Nikšić.

Sad će im Virto napisat koliko su bodova u zaostatku zadnje tri-četiri sezone. Oni se "ganjaju" s nekim...tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 08:30Pa samo se s njima i gonjate zadnjih par godina..pobjegose vam i oni ako se ne uozbiljite

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise varao, a neko manje. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplometersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:17S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise, neko manje varao. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:13Sad će im Virto napisat koliko su bodova u zaostatku zadnje tri-četiri sezone. Oni se "ganjaju" s nekim...tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 08:30Pa samo se s njima i gonjate zadnjih par godina..pobjegose vam i oni ako se ne uozbiljite![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Najcitanije vijesti!

Penzioneri ode vam lova u Športske klubove niz Neretvu.
Hebeno kad se livadici,rastikari i skutori ujedine.
Pokradose sve živo na federalnom nivou.Hebo ba penzionere,
Požare i sl.zajebancije.Odvratni coro zna da ga neće vise
ni na jednoj političkoj mapi biti za par godina.Pa ko veli
Da ja hapim sto hapit mogu!
Al treba im odat priznanje da vole dijelit(drzavne pare).
Kako se duše drage lahko dogovore kad treba državne
pare pokrasti preko noći i kako ih Pravilno podijeliti.
Da svi u i oko Mostara budu zadovoljni i niko ne talasa.
Jer tu je ipak Dragan Covic-bubnjar,cuvar europejskih
vrijednosti i promicetilj boljitka Športa,ali samo u svom
Kantonu i za svoj Zrinjski.
Doduše,nije krv voda.Kad dodje livadic sa funkcijom
Premijera pa mu predložio “hajmo hapat zajedno”odgovor
je normala.Po sistemu Europejskih vrijednosti”Može Bola
može.Samo otimaj,može nam se i ne brini”!

Penzioneri ode vam lova u Športske klubove niz Neretvu.
Hebeno kad se livadici,rastikari i skutori ujedine.
Pokradose sve živo na federalnom nivou.Hebo ba penzionere,
Požare i sl.zajebancije.Odvratni coro zna da ga neće vise
ni na jednoj političkoj mapi biti za par godina.Pa ko veli
Da ja hapim sto hapit mogu!
Al treba im odat priznanje da vole dijelit(drzavne pare).
Kako se duše drage lahko dogovore kad treba državne
pare pokrasti preko noći i kako ih Pravilno podijeliti.
Da svi u i oko Mostara budu zadovoljni i niko ne talasa.
Jer tu je ipak Dragan Covic-bubnjar,cuvar europejskih
vrijednosti i promicetilj boljitka Športa,ali samo u svom
Kantonu i za svoj Zrinjski.
Doduše,nije krv voda.Kad dodje livadic sa funkcijom
Premijera pa mu predložio “hajmo hapat zajedno”odgovor
je normala.Po sistemu Europejskih vrijednosti”Može Bola
može.Samo otimaj,može nam se i ne brini”!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- Antipolitika3
- Kontakt:
Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten .

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Druze, je li znas citati ? Kakve veze FK Velez ima sa necijom diplomom ? Ne branim nikoga, nisam rekao da ni da jeste ni da nije kriv. Tema ovog teksta nije FK Velez, sta ko privatno radi, sta me libo racku.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:21Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplometersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:17S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise, neko manje varao. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.![]()
Trebam li ti jos jednom objasniti ili si sad shvatio ?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Duse pitarske, evo danas su zabrinuti za "pare penzionera, pozare...", a da im sad ove pare proslijedis na racun, ne bi ih ni vidio ni cuo vise.
Skoro sam suzu pustio kako se brinete za sve, ali samo onda kad pare idu nekom drugom, a ne vama u dzep. Nemoj svega ti eto.
Skoro sam suzu pustio kako se brinete za sve, ali samo onda kad pare idu nekom drugom, a ne vama u dzep. Nemoj svega ti eto.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kao da neko Keljmendija stavi na celo kluba i kaze ne zanima me sta on radi privatnotersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:25Druze, je li znas citati ? Kakve veze FK Velez ima sa necijom diplomom ? Ne branim nikoga, nisam rekao da ni da jeste ni da nije kriv. Tema ovog teksta nije FK Velez, sta ko privatno radi, sta me libo racku.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:21Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplometersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:17S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise, neko manje varao. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.![]()
Trebam li ti jos jednom objasniti ili si sad shvatio ?

-
- Kontakt:
Podnesite kolektivnu forumsku tuzbu protiv Kevelja i Niksica. Prvog tuzite za krivotvorenje diploma a drugog za raspodjelu sredstava iz budzeta mostarskim klubovima. Da performans bude potpun mozda nebi bilo lose se dvojica zenicana zapale ispred vlade 

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 12 jan 2024, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Trenutna prepirka pitica i štiglica je kao da sjede dve raveku, jedna se udara privatno sa krimosima i tajkunima, a druga radi kao sekretarica u državnoj firmi i udara je direktor, i svađaju se koja je poštenija 

LETS GO FIGHTER
Nekoliko shizopitara smo spremili za Jagomira, to je sad već očigledno.
Lijepo.
Lijepo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Duše naše napaćene skutorske!tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:30Duse pitarske, evo danas su zabrinuti za "pare penzionera, pozare...", a da im sad ove pare proslijedis na racun, ne bi ih ni vidio ni cuo vise.
Evo ja suze ronim za nezbrinutim penzionerima sto im
Premijer otkida od usta da pogura neki nebitan nogometni
Klub dole negdje.
Suze cu pustit kad u julu/augustu pocinju dopirati vapaji
Za pomoć jer livade gore,a poskoci se peku.
Al bit će valjda tada neka združena Vatrogasna brigada
Športskih prijateljskih klubova Veleza i Zrinjskog da to
Ugase.Ipak,u krađi je spas!
Hebemu ****,valjda odvoje love za par slaufa i naprtnjaca!
Valja gasit,neće samo.
Kad budu švercali iz Južne Amerike nek povedu ovog našeg Argentica pa da skupa pratimo let na skyradaru.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:24Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten .![]()
![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Pa ne zanima me stvarno. Zapitate li se sta Mirvic radi ? Ne znate cim se uopce bavi i otkud milioni i koja je njegova svrha u FK Sarajevu ? Time se bavi, mene nisi cuo da o tome pricam. Boli me kita i za tebe i za Mirvica. Kad i ako Kevelj pocne kaljati reputaciju naseg kluba, mi cemo ga prvi rusiti. Za to se ne trebas sekirati.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:30Kao da neko Keljmendija stavi na celo kluba i kaze ne zanima me sta on radi privatnotersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:25Druze, je li znas citati ? Kakve veze FK Velez ima sa necijom diplomom ? Ne branim nikoga, nisam rekao da ni da jeste ni da nije kriv. Tema ovog teksta nije FK Velez, sta ko privatno radi, sta me libo racku.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:21
Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplome![]()
Trebam li ti jos jednom objasniti ili si sad shvatio ?Opet te pitam, ako je lik u SDA i uvezan sa drugim strankama, ako otima milione preko namjestenih tendera i kupuje lazne diplome, da li mislis da on u vasem klubu radi sve po PS-u?
O čemu Ti nezavisni?bagniadiluca je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:37Trenutna prepirka pitica i štiglica je kao da sjede dve raveku, jedna se udara privatno sa krimosima i tajkunima, a druga radi kao sekretarica u državnoj firmi i udara je direktor, i svađaju se koja je poštenija![]()
Hajd proso ti je praznik,idi sad pravi lazne pasose i lijepi
papirnate tablice,Al ne za auta nego traktore.Valja će vam!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zar vam vec ne kalja reputaciju kluba tako sto je na njegovom celu dok se bavi organizovanim kriminalom, poput kupovanja diploma i sudjelovanja na namjestenim tenderima preko kojih otima desetine miliona od drzave BiH?tersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:47Pa ne zanima me stvarno. Zapitate li se sta Mirvic radi ? Ne znate cim se uopce bavi i otkud milioni i koja je njegova svrha u FK Sarajevu ? Time se bavi, mene nisi cuo da o tome pricam. Boli me kita i za tebe i za Mirvica. Kad i ako Kevelj pocne kaljati reputaciju naseg kluba, mi cemo ga prvi rusiti. Za to se ne trebas sekirati.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:30Kao da neko Keljmendija stavi na celo kluba i kaze ne zanima me sta on radi privatnotersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:25
Druze, je li znas citati ? Kakve veze FK Velez ima sa necijom diplomom ? Ne branim nikoga, nisam rekao da ni da jeste ni da nije kriv. Tema ovog teksta nije FK Velez, sta ko privatno radi, sta me libo racku.
Trebam li ti jos jednom objasniti ili si sad shvatio ?Opet te pitam, ako je lik u SDA i uvezan sa drugim strankama, ako otima milione preko namjestenih tendera i kupuje lazne diplome, da li mislis da on u vasem klubu radi sve po PS-u?
Sto se Mirvica tice, zna se tacno otkud mu milioni i kako ih je zaradio. U Americi, gdje on pravi te pare, ne moras se kurvati s politikom da zaradis. Ne treba mu ni lazna diploma ni namjesten tender, ljudi imaju slobodno trziste.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, elSaik, MikiPirs, mosarajvosa83, Rodman, tutankamon1905 i 62 gosta.