Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

chelsea4ever
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la chelsea4ever » 18 mar 2011, 15:59

amell je napisao/la:prosli ne prosli u 1/2 finala tamo cete sigurno zavrsiti svoje putovanje 8-) :evil: :lol:

Hahahhah xD...Jel te stid bgt ? -.-' .Vi nemate sanse ni protiv chelsea a ni manchestera..Prosli put ste imali murinhaa koji i previse poznaje chelsea i to vam je bilo i presudno u pobjedi.Ove godine niste ni u pribliznoj formi a sad vam nema ni murinha.Tako da neate sanse :P vv'.Definitivno najveci duel u 1/4 finalu i stvarno se nemoze sa sigurnoscu reci ko ce proci.Ja bi naravno volio da to bude chelsea a sada dali ce mi se zelja ispuniti nezna se xD.Ocekujem finale Chelsea vs Barcelona i na kraju da chelsea izbaci tu gorcinu koju osjeca od proslog duela ovih timova i da konacno osvojimo i taj famozni trofej lige prvaka :D...Samo mi je zao sto ovaj duel chelsea i manchestera nije tek dosao u finalu ali jbg..
CFC <3

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 mar 2011, 16:05

prosao chelsea ili manchester svejedno mi je,ni jedan ni drugi nemaju sanse protiv intera,znaci 90% inter ponovu igra u finalu i to vjerovatno protiv reala 8-),pa kad je mourinho toliko dobar zasto onda sa chelSiem nije osvojio LP,INTER je jaci nego prosle sezone i tempirali su formu za zavrsnicu euro natjecanja,jadna vam je majka svima kada se svjetski prvak razgoropadi 8-) :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 mar 2011, 16:09

Zaista je nevjerojatan podatak da uzvrat uvijek igramo kući, ja stvarno ne znam kada smo zadnji puta u Europi igrali 1.utakmicu kod kuće, jel onda protiv Milana kad ga je Rooney zabio u 90.min?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 mar 2011, 16:14

Ted Mosby je napisao/la:Zaista je nevjerojatan podatak da uzvrat uvijek igramo kući, ja stvarno ne znam kada smo zadnji puta u Europi igrali 1.utakmicu kod kuće, jel onda protiv Milana kad ga je Rooney zabio u 90.min?
Aha :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 18 mar 2011, 16:16

Ted Mosby je napisao/la:Zaista je nevjerojatan podatak da uzvrat uvijek igramo kući, ja stvarno ne znam kada smo zadnji puta u Europi igrali 1.utakmicu kod kuće, jel onda protiv Milana kad ga je Rooney zabio u 90.min?
Da to je bila 2007 godina kada je Milan osvojio,prva tekma 3-2 za Manchester a onda u revansu u Milanu lagano 3-0 :D

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 mar 2011, 16:31

amell je napisao/la:prosao chelsea ili manchester svejedno mi je,ni jedan ni drugi nemaju sanse protiv intera,znaci 90% inter ponovu igra u finalu i to vjerovatno protiv reala 8-),pa kad je mourinho toliko dobar zasto onda sa chelSiem nije osvojio LP,INTER je jaci nego prosle sezone i tempirali su formu za zavrsnicu euro natjecanja,jadna vam je majka svima kada se svjetski prvak razgoropadi 8-) :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Opusti se i uzivaj, tko god prodje ManUtd-Chelsea je finalista!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 16:38

nije ovo dobro sto ovako ispade, da se moraju nadigravati celzi i united, a u polufinalu najvjerovatnije real i barca, bilo bi bolje da se malo izmijesalo u zrijebu, ovako je malo dosadno gledati meceve ekipa iz iste lige

united ako prodje celzi sigurno je i u finalu, protiv nas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 18 mar 2011, 17:11

Ja sam Chelsea najmanje želio, čak manje i od Barce. Sigurno nam predstoje dvije izuzetno teške utakmice i šanse za prolaz su 55-45% za nas samo zbog revanša na OT.

Finale bi trebali igrati španski i engleski klub.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2011, 17:31

amell je napisao/la:prosao chelsea ili manchester svejedno mi je,ni jedan ni drugi nemaju sanse protiv intera,znaci 90% inter ponovu igra u finalu i to vjerovatno protiv reala 8-),pa kad je mourinho toliko dobar zasto onda sa chelSiem nije osvojio LP,INTER je jaci nego prosle sezone i tempirali su formu za zavrsnicu euro natjecanja,jadna vam je majka svima kada se svjetski prvak razgoropadi 8-) :mrgreen: :mrgreen:
eto vidit cemo u ploufinalu sine,ko ce pobjedit.........nemate vi sanse protvi man utd
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 mar 2011, 17:36

Rosas7 je napisao/la:
eto vidit cemo u ploufinalu sine,ko ce pobjedit.........nemate vi sanse protvi man utd
E sine dragi pa vi nećete proći Chelsea,hajd uživaj ove još 2 utakmice i onda idemo pa-pa.E sine,sine ti već kontaš na Inter.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2011, 17:39

aqarius je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
E sine dragi pa vi nećete proći Chelsea,hajd uživaj ove još 2 utakmice i onda idemo pa-pa.E sine,sine ti već kontaš na Inter.
upravu si treba cekati dvije utakmice,ja se nadam da cemo proci chelsea, a tko zna hocete li vi schalkea
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 18 mar 2011, 17:44

Tooo Chelsea nam ide :mrgreen: Jaci smo....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 mar 2011, 18:22

aqarius je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Neznam zasto se uzrujavas toliko da si odmah dosao na temu o Unitedu i provociras. Pobjednik duela izmedju Chelsea i Uniteda je 80% finalista protiv Barce najvjerovatnije. Schalke niti nama nitit Chelseau nece biti neki problem u polufinalu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 mar 2011, 18:37

[quote
eto vidit cemo u ploufinalu sine,ko ce pobjedit.........nemate vi sanse protvi man utd[/quote]
E sine dragi pa vi nećete proći Chelsea,hajd uživaj ove još 2 utakmice i onda idemo pa-pa.E sine,sine ti već kontaš na Inter.[/quote]

Neznam zasto se uzrujavas toliko da si odmah dosao na temu o Unitedu i provociras. Pobjednik duela izmedju Chelsea i Uniteda je 80% finalista protiv Barce najvjerovatnije. Schalke niti nama nitit Chelseau nece biti neki problem u polufinalu.[/quote]Ma nije provokacija malo se zezam sa ovim Rosas-om
Čitao sam ti zadnji post na Chelsovoj temi i moram priznati da si veoma korektan,odmjeren,vidi se uvažavanje i jednih i drugih,zato sam odgovorio ovom Rosas.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 18 mar 2011, 18:48

Da bi bili najbolji moramo pobijediti najbolje,pa sad bio to Chelsea sad ili kasnije valja preko najboljih.Nema kukanja samo jako do pobjede i prolaza
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 mar 2011, 18:51

aqarius je napisao/la:[quote
E sine dragi pa vi nećete proći Chelsea,hajd uživaj ove još 2 utakmice i onda idemo pa-pa.E sine,sine ti već kontaš na Inter.[/quote]

Neznam zasto se uzrujavas toliko da si odmah dosao na temu o Unitedu i provociras. Pobjednik duela izmedju Chelsea i Uniteda je 80% finalista protiv Barce najvjerovatnije. Schalke niti nama nitit Chelseau nece biti neki problem u polufinalu.[/quote]Ma nije provokacija malo se zezam sa ovim Rosas-om
Čitao sam ti zadnji post na Chelsovoj temi i moram priznati da si veoma korektan,odmjeren,vidi se uvažavanje i jednih i drugih,zato sam odgovorio ovom Rosas.[/quote]

Drago mi je da se moze i normalno pricati. Sve najbolje ! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 mar 2011, 18:55

Thunderstruck je napisao/la:Ja sam Chelsea najmanje želio, čak manje i od Barce. Sigurno nam predstoje dvije izuzetno teške utakmice i šanse za prolaz su 55-45% za nas samo zbog revanša na OT.
Ja baš mislim suprotno. :)

S obzirom da Manchester igra vrlo loše na Bridgeu ja mislim da je upravo to prednost za Chelsea da već u prvom duelu sebi stvori određenu prednost i onda na Traford dođe "opušteniji". ;)
FK Pjetlovi

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 mar 2011, 18:57

reds je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Ja sam Chelsea najmanje želio, čak manje i od Barce. Sigurno nam predstoje dvije izuzetno teške utakmice i šanse za prolaz su 55-45% za nas samo zbog revanša na OT.

S obzirom da Manchester igra vrlo loše na Bridgeu ja mislim da je upravo to prednost za Chelsea da već u prvom duelu sebi stvori određenu prednost i onda na Traford dođe "opušteniji". ;)
Tesko koja ekipa moze napustit OT ne porazena, to zna svako. United ne moze stalno kiksati na SB, biti ce tesko objema ekipama, ali sam siguran tko prodje finalista je!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 mar 2011, 19:03

haxonja je napisao/la:
reds je napisao/la:

Tesko koja ekipa moze napustit OT ne porazena, to zna svako. United ne moze stalno kiksati na SB, biti ce tesko objema ekipama, ali sam siguran tko prodje finalista je!
Pa dobro ali ja govorim za 1.meč.
U posljednje vrijeme Manchesteru ne ide na strani i to je prednost Chelsea. ;)

Također ko god da prođe neće mu biti lahko sa Interom(ili ako se desi neko čudo sa Schalkeom).
FK Pjetlovi

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 mar 2011, 19:06

reds je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
reds je napisao/la:

Pa dobro ali ja govorim za 1.meč.
U posljednje vrijeme Manchesteru ne ide na strani i to je prednost Chelsea. ;)

Također ko god da prođe neće mu biti lahko sa Interom(ili ako se desi neko čudo sa Schalkeom).
Znam da ne ide, ali ako pogledas mozes reci za EPL jer u LP United na strani igra zaista dobro u grupnoj fazi sve 3 pobjede na strani Valencia,Rangers i Bursa i remi sa Marsejom.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.