https://www.imdb.com/title/tt0092995/?r ... 2520french
Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ova zadnja Misija nemoguce nije loša
Pogledo ,i ovaj Society of the snow onako nije loše samo malo mi predug bio kao da sam ja na planini bio 3 mj
Pogledo ,i ovaj Society of the snow onako nije loše samo malo mi predug bio kao da sam ja na planini bio 3 mj
Arsenal All The Way !
Haha ovu temu je @Valencia onomad i otvorio da se raspita o jednom klasicnom erotskom filmu iz ItalijeStevieG8 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:02Ne vjerujem šta sam ja gledao
https://www.imdb.com/title/tt0092995/?r ... 2520french
A taj Don Juan mi je neki dan izletio na Facebooku djelimicno cenzurisan
100% sportski i krajnje opušten potpis
- napoleon72
- Kontakt:
Blizu je, al Knock Knock je nenadyebiv. Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je ono neko odobrio.jasmin10 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 00:18https://m.imdb.com/title/tt6772950/
Vjerovatno najgluplji film koji sam ikada gledao.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvo smece je Napoleon, cak i Hoakin preko nekog klinca odradio svoj posao, jedino scene bitaka vrijedne gledanja, sam Napoleon po Ridleyu obicni incel izgleda 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Film je meksicka sapunjara sa jokerom u uniformi. Napoleon je prikazan jedino da zna mahat rukama kad treba ispaljivat iz topova. Bitke su vizielno ok ali su povrsne do bola.
Teska fula bas, a bio sam bas nahajpan za film
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- napoleon72
- Kontakt:
Ne vrijedjaj drugrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 22:44Kakvo smece je Napoleon, cak i Hoakin preko nekog klinca odradio svoj posao, jedino scene bitaka vrijedne gledanja, sam Napoleon po Ridleyu obicni incel izgleda![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Beekeeper najstathamovski film ikada.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Strasno dobar! Obavezno pogledajte.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislim da nema, ja sam gledao u kinu