RŠD Velež Mostar

aimar21
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la aimar21 » 12 jan 2024, 12:36

tersnakvadrat je napisao/la:
12 jan 2024, 12:07
aimar21 je napisao/la:
12 jan 2024, 12:02
12 jan 2024, 11:57
Ko jos Bisu ozbiljno dozivljava. :crazy:
Ma ne doživljava niko, ali bi bilo lijepo da mu se ograniči pristup press konferencijama. Press organizovan da klub predstavi planove za polusezonu, kao i neke planove oko transfera, a indijanac pita što on nema ekskluzivne informacije ko dolazi i ko napušta klub. Majstore ako nemaš pametno pitanje, sjedi i slušaj... Bukvalno jedina negativna stvar cijelog pressa od pola sata je bilo njegovo pitanje.
To svakako. Glupo je mozda braniti bilo kome da prisustvuje pressovima ali s ovakvim bilmezima se ocito ne moze drugacije.
Naravno da je glupo zabraniti, ali ima način. Svaki press se najavi par dana prije. Neka svaki medij na svom memorandumu dostavi osobe koje će biti prisutne i problem bi mogao biti riješen... Sa vremena na vrijeme provjeriti da li su te osobe stvarno zaposlene i gotovo. Mora postojati način da se uvede red, treba samo prepisati. Sigurno se ne može desiti Liverpool-u ili Real-u da im dođe neki bidon na press i pita gluposti...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 jan 2024, 14:52

VictoriasFikret je napisao/la:
12 jan 2024, 12:04
Ovaj magazin Žurnal.info je ranije napadao Šemsudina Hasića, a sada napada i Senada Kevelja. Čiji je taj portal? Ko stoji iza njega? Od cijele BiH, njima su nešto posebno zanimljivi čelnici Veleža.
Tekst je pisao Amarildo Gutić. Poštujem ga kao vrhunskog istraživačkog novinara, ali nažalost kao čovjek je karakterna nula. Žurnal su osnovali on, Avdo Avdić, Samir Šestan i još par njih. Znamo da je Avdo odavno puk'o i da je od tvrdokornog ljevičara (SDP-ovca) postao SDA pudlica (nije više u Žurnalu nego ima neki svoj trač portal i radi na Hayatu).

Gutić radi tekstove po narudžbi, a i ovaj slučaj je aktuelizirao, te Kevelja i Velež izbacio u prvi plan po nečijem nalogu. Nešto od prije 6 godina baš sada da objavi? Možemo pretpostavljati ko mu je platio da baš sad objavi onaj tekst (iako je naslov bitniji od samog teksta jer izdvaja Kevelja i Velež), ali jadni Amarildo najbolje zna kome je dao guze za 50 Eura.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 12 jan 2024, 17:20

Zoom088 je napisao/la:
12 jan 2024, 14:52
12 jan 2024, 12:04
Ovaj magazin Žurnal.info je ranije napadao Šemsudina Hasića, a sada napada i Senada Kevelja. Čiji je taj portal? Ko stoji iza njega? Od cijele BiH, njima su nešto posebno zanimljivi čelnici Veleža.
Tekst je pisao Amarildo Gutić. Poštujem ga kao vrhunskog istraživačkog novinara, ali nažalost kao čovjek je karakterna nula. Žurnal su osnovali on, Avdo Avdić, Samir Šestan i još par njih. Znamo da je Avdo odavno puk'o i da je od tvrdokornog ljevičara (SDP-ovca) postao SDA pudlica (nije više u Žurnalu nego ima neki svoj trač portal i radi na Hayatu).

Gutić radi tekstove po narudžbi, a i ovaj slučaj je aktuelizirao, te Kevelja i Velež izbacio u prvi plan po nečijem nalogu. Nešto od prije 6 godina baš sada da objavi? Možemo pretpostavljati ko mu je platio da baš sad objavi onaj tekst (iako je naslov bitniji od samog teksta jer izdvaja Kevelja i Velež), ali jadni Amarildo najbolje zna kome je dao guze za 50 Eura.
Ne treba ti ni Amarildo Gutic ni Avdo Avdić kad ima domaćih glupana koji su jedva dočekali da počnu lajat. Ima ih dosta sto bih ih volio isamarat.

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 12 jan 2024, 17:29

Psi laju, karavani prolaze.

Drago mi je vidjeti ono sto je bila javna tajna, nas niko ne moze smisliti. Mogu da nam qrac sisaju.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 jan 2024, 18:42

12 jan 2024, 17:29

Drago mi je vidjeti ono sto je bila javna tajna, nas niko ne moze smisliti. Mogu da nam qrac sisaju.
Tako je,nek se sagnu svima nam redom svi ti nabrojani.Forzza do groba a ne do rata!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 12 jan 2024, 19:08

Bilo bi odlično završiti treći, svi bi nam dolazili u tom slučaju i Borac, Željo, Sarajevo kao i Široki.

Na stranu bi išli samo u derbiju, npr imali bi i Igman u Konjicu što je odlično.

Raspored ide na ruku, stvarno treba se potruditi.

Edit: * racunica je radjena ukoliko tabela ostane ovakva a vjerovatno hoce
Ti si naša ljubav jedina!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 12 jan 2024, 19:25

12 jan 2024, 17:29

Ma kakva javna tajna,pa redovno su nam yebavali majke ustaske i cetnicke od Zenice,Tuzle, Sarajeva.
Ljepše bilo otići na gostovanje Slaviji,Rudaru, Širokom nego u ove gradove.
Nek pjene,još će više idućih godina.
Samo pamet u glavu,sebe gledati a ove bosance ignorisat u svakom pogledu.
Nikakvi više savezi ni udruženja ni inicijative.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 12 jan 2024, 19:37

Sami protiv svih ko ih yebe. Fildzan patriote, puna im usta drzave, a ljepse ti zele ovi preko puta od njih. Ne treba se s amebama koje pamte od prosle godine raspravljati uopste ko ih yebe. Trn u oku smo im jer nema vise bodova i djaba igraca i jer vide da ovim putem Velez ide ispred njih.
On topic: Navuce nas Klaf za ovu dvojicu sto cemo potpisat ko bekane. Sto Only jednom rece, parafraziram- ovo je FK Velez- ne moze nista bit kako smo mi zamislili.
19V22

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 12 jan 2024, 19:52

08 jan 2024, 12:43
Belek, Antalija

20. januar Mura
27. januar Vejle
3. februar Šahtar Donjeck
28. januar Alaškert

Eto svih datuma.Sad naši mogu na facebooku objaviti.

narzes
Kontakt:

Post Postao/la narzes » 12 jan 2024, 19:58

12 jan 2024, 19:52
08 jan 2024, 12:43
Belek, Antalija

20. januar Mura
27. januar Vejle
3. februar Šahtar Donjeck
28. januar Alaškert

Eto svih datuma.Sad naši mogu na facebooku objaviti.
Hocel i ove godine biti prenosa... Prica li se?

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 12 jan 2024, 20:29

Ja sam frapiran činjenicom da neko brani čovjeka koji je pokušao kupiti diplomu na divljem "fakultetu" a uz SDA preko firmi, kao i Tojaga, HP i sl. izvlače milionske tendere.

Čuj ovaj "portal", Žurnal je jedan od rijetkih normalnih portala.

Neopoziva ostavka!

Naravno, živimo u Bosni i Hercegovini, Mostaru, kod nas i direktori školskih ustanova mogu potpisivati sve i svašta a i dalje ostati na funkciji a ovo je sport, nebitna stvar. Naše društvo je odavno dotaklo moralno dno dna.
Republika Bosna i Hercegovina

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 12 jan 2024, 21:14

Xenophon je napisao/la:
12 jan 2024, 20:29
Ja sam frapiran činjenicom da neko brani čovjeka koji je pokušao kupiti diplomu na divljem "fakultetu" a uz SDA preko firmi, kao i Tojaga, HP i sl. izvlače milionske tendere.

Neopoziva ostavka!

Naravno, živimo u Bosni i Hercegovini, Mostaru, kod nas i direktori školskih ustanova mogu potpisivati sve i svašta a i dalje ostati na funkciji a ovo je sport, nebitna stvar. Naše društvo je odavno dotaklo moralno dno dna.
i, naravno, trebala bi se kola opet slomiti na nama? pa ostali pokrase crno ispod nokta, navodna kupovina diploma (navodna, dok ne vidimo dokaze) je nula i nista u odnosu na sve drugo sta drugi rade... ono sto je medjutim interesantno je da se uvijek nesto nama iskopa, pa cak i da nije tacno, i ovako se senzacionalisticki oglasi, kad smo mi u nekom usponu, kad na neki nacin zaprijetimo pozicijama sarajevskih klubova, ili komsijkama... sto ne istraze malverzacibe u zrinjskom, zelji, sarajevu... ili je kod njih sve u skladu sa zakonom mozda?

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 12 jan 2024, 21:23

Obavlja li Kevelj neki posao u javnom sektoru (osim Veleza)
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 12 jan 2024, 21:49

Da li je izbrisana pjesma sa youtube "za godine sto smo ti dali"

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 12 jan 2024, 21:53

Xenophon je napisao/la:
12 jan 2024, 20:29

Neopoziva ostavka!

Slažem se da je u nas društvo dotaklo moralno dno odavno, ali zašto neopoziva ostavka?
Ovo se desilo prije 6 godina, lik priznao da je pogriješio, nek istrazi ko treba da istrazi, ali da si ti odma sudija ne ide!
Ne osporavam taj portal, ali se pitam zašto bas sad objava, kad smo počeli dobijati sredstva i kad se dižemo, gradimo stadion odjednom objava. Malo sumnjivo u najmanju ruku. Objave prije par dana da smo dobili sredstva za izgradnju stadiona, i pazi ovo, odma za 2 dana ide objava stara 6 godina sto se već pisalo prije i znalo.
Očigledno ne odgovaramo nikome jaki pa lomi na razne načine. Vidiš samo po objavama ovde kako se svi pjene i pokazuju pravo lice.
Treba stati na loptu, nek se sve istrazi, ako je uradio nešto na štetu Veleza ja ću ga pljunuti prvi kad ga vidim i **** sve od do. Svaka istina kad tad izađe na vidjelo. Nemoj misliti da opravdavam tu njegovu glupost, ali mi je stvarno sumnjivo zašto bas sad?
To sto je kupio diplomu je nešto njegovo licno, nema veze sa Velezom. Možda lik maštao stalno da ima fakultet, to mu bio neki životni cilj pa kad je došao do para htjeo da se ispoštuje. Svi imamo različite, ja kad sam bio pravo mlad htjeo sam da mi ga 2 crnkinje puse istovremeno , pa kad sam došao do para, platio i ispoštovao se. Kontam dok nađem neke napucane i nagovorim da mi ga puse zajedno prođe voz.
Trebamo biti složni kao nikad, ne dati sto unutrašnjim sto vanjskim neprijateljima da unesu pometnju i neslogu među nas. Biti ko jedno i ignorisati sve debile i mazle sto pišu i govore svasta. To im je najgori lijek.
Ako se dokaze da je bilo sta i ko uradio na štetu Veleza , tu će biti kraj, i neće biti prvi put da smo otjerali i **** sve ko imalo šteti Velezu,po cijenu da smo zadnji opet, ali ćemo biti posteni i svoji pa koji god, kao bezbroj puta do sada. Samo sloga i raditi na zajedničkom cilju da nam Velez bude sto jači i bolji u sto većoj tišini. Od galamljenja i prazne price nema ništa. Postoji samo jedna strana a to je Velez, ove sarajlijice, glavici, ozračeni i svi ostali eto ih tamo. Svi oni isto misle i ne žele nam dobro, samo to pokazuju na drugačije načine.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 12 jan 2024, 22:06

Mislim da je došlo vrijeme da Velež uzme SportSport.ba za medijskog partnera i na taj način ušuti sve ove ubačene navijače drugih klubova koji bi da unose nemir.

Pokazali su da znaju jako lijepo pisati o Veležu kada dogovor postoji.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 12 jan 2024, 22:21

Kakva diploma je u pitanju

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 12 jan 2024, 22:32

Svak na ovom svijetu vidi da je ovo narucen text,ovi portali zive od reketa prema “mocnicima” objavit ce mo da se kurvas ili kupio si diplomu.I svak treba da bude svjestan da nam je ovo kuhinja iz Sarajeva nebi li malo Kevelja sjebali,lik se nije ni pocesao boli ga **** nmg mu nista.Drago mi je da je i on svjestan sa nije upitanju Kevelj vec Velez a to znaci svi mi.**** me boli jeli je kupio i jeli je mislio kupiti ta neradi u drzavnoj firmi i u struci,.Dok got ovakav fantastican posao radi u Velezu moze bogami 15 diploma kupiti dosta smo i mi vazda nase lomili a citavo sarajevo i drzava sa kupljenim diolomama i niko nista.Sebi smo sami najprecniji i treba stati iza covjeka mada poznavajuci ga vise se nasekira kad je jugovina vani vec ovakvi glupi i naruceni textovi

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 12 jan 2024, 22:46

Velez ispred svega. Crknite od muke dusmani i dusebriznici.
19V22

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 12 jan 2024, 22:50

Svima je krivo sto smo tu gdje jesmo, svima smo bili dobri dok smo bili pred gasenjem, dok su na nama uzimali bodove, sad smo im trn u oku.
Ne trebamo se obazirati na njihove komentare i pljuvanja.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.