ali ovo sa Barcom mi se nikako ne svidja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Spurs and Real Madrid played in the 1984/85 Uefa Cup fourth round. Real won the 1st leg 1-0 in London, the 2nd leg was a goalless draw.
Jose Mourinho won five, drew two and lost one of his eight matches against Tottenham...and has won all five games against Harry Redknapp.
na utakmici sa slike je barca primila golabparena je napisao/la: Na ovoj utakmici sa slike ste primili 6 komada a po toj tvojoj teoriji nedaj gola.
Znao sam da ce jadovi dobiti ukrajince, uvjek se provlace u LPHarrison je napisao/la:Sad kad je Inter prosao u 1/4 finale mislim da cemo igrati protiv njih. To bi bilo velika utakmica, strasna utamica REAL-INTER, Mou protiv svog bivseg kluba, bas kao sto je igrao protiv Chelsea prosle godine i izbacio ih...a ona smrdljiva farsa ce izvuci onog shaktara i proci ga uz dva igraca vise u revansu
Oba tima su dobili skoro pa najlakse protivnike. Real mozda i laksi al eto. Imate sansu za prolaz dalje....Harrison je napisao/la:Znao sam da ce jadovi dobiti ukrajince, uvjek se provlace u LPHarrison je napisao/la:Sad kad je Inter prosao u 1/4 finale mislim da cemo igrati protiv njih. To bi bilo velika utakmica, strasna utamica REAL-INTER, Mou protiv svog bivseg kluba, bas kao sto je igrao protiv Chelsea prosle godine i izbacio ih...a ona smrdljiva farsa ce izvuci onog shaktara i proci ga uz dva igraca vise u revansu
To samo ako Totenhem ne prodzeRaul_64 je napisao/la:EDIT:
Igramo sa pobjednikom duela Sahktar-Barcelona![]()
![]()
I to nekad davno kad ste zadnji put zatresli mrezu BlaugraniDonnie Darko je napisao/la:na utakmici sa slike je barca primila golabparena je napisao/la: Na ovoj utakmici sa slike ste primili 6 komada a po toj tvojoj teoriji nedaj gola.
Harrison je napisao/la:Znao sam da ce jadovi dobiti ukrajince, uvjek se provlace u LPHarrison je napisao/la:Sad kad je Inter prosao u 1/4 finale mislim da cemo igrati protiv njih. To bi bilo velika utakmica, strasna utamica REAL-INTER, Mou protiv svog bivseg kluba, bas kao sto je igrao protiv Chelsea prosle godine i izbacio ih...a ona smrdljiva farsa ce izvuci onog shaktara i proci ga uz dva igraca vise u revansu
Mozda nije zbog finala - il se gace tresuLuís Nazário de Lima je napisao/la:A nije lose,samo steta sto nam Barca u polufinalu moze doci,nekako smo svi ocekivali Spansko Finale ali eto hajd,opet nije lose.
bparena je napisao/la:I to nekad davno kad ste zadnji put zatresli mrezu BlaugraniDonnie Darko je napisao/la:na utakmici sa slike je barca primila golabparena je napisao/la: Na ovoj utakmici sa slike ste primili 6 komada a po toj tvojoj teoriji nedaj gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.