FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tatar dres podero.
Ako ne dovedemo dva dobra beka pišaj sezonu do kraja
Ako ne dovedemo dva dobra beka pišaj sezonu do kraja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoBBoja
- Kontakt:
Svakome ko pohvali fasisticku, kriminalnu sda
Treba trajni bas dodijeliti
K'o dijete ja sam s tobom...
Ulaz samo sa članskim

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Po meni, dosad je odrađen veoma dobar posao što se tiče prijelaznog roka, ne znam zašto je "tanko"? Sve je fino objasnio @Najvecaradosti.
Nema zvučnih imena, ne treba ih treba biti, niti će ih biti dok je tu Rožman. Naravno, uvijek će se probati dovesti neki klasan igrač ako izleti, ali mora biti na profesionalnom nivou, a ne neki metuzalem s dobrim CV-jem. Mladi, poletni igrači, puni želje za dokazivanjem, te igrači na kojima možemo zaraditi.
Matanović je mlad, uzlazna putanja u karijeri mu je FKS. S obzirom kako se Crnogorci dobro priviknu na ovu ligu i Klub, mislim da bismo mogli ubosti samo tako. Mehmedović je veliki potencijal, koji ima kvalitet, samo ga treba Rožman usmjeriti kako treba. Krdžalić priča za sebe, dovoljno je reći da je vrijedio milion eura i da je bio klijent Andy Bare.
Što se tiče Ilieva, imam dobar predosjećaj u vezi njega.
Nema zvučnih imena, ne treba ih treba biti, niti će ih biti dok je tu Rožman. Naravno, uvijek će se probati dovesti neki klasan igrač ako izleti, ali mora biti na profesionalnom nivou, a ne neki metuzalem s dobrim CV-jem. Mladi, poletni igrači, puni želje za dokazivanjem, te igrači na kojima možemo zaraditi.
Matanović je mlad, uzlazna putanja u karijeri mu je FKS. S obzirom kako se Crnogorci dobro priviknu na ovu ligu i Klub, mislim da bismo mogli ubosti samo tako. Mehmedović je veliki potencijal, koji ima kvalitet, samo ga treba Rožman usmjeriti kako treba. Krdžalić priča za sebe, dovoljno je reći da je vrijedio milion eura i da je bio klijent Andy Bare.
Što se tiče Ilieva, imam dobar predosjećaj u vezi njega.
Meni je svejedno ko dolazi i odlazi, ko se smatra pojačanjem, a ko ne. U ovakvoj ligi ciljevi Kluba su jasni: šampion i/ili osvajač Kupa. Izlazak u predEuropu je podnošljiv, ako se u njoj malo duže zadržimo. Sve ostalo je neuspjeh. Yebo ti filozofiju: Ihaj, peto mjesto!!! Ljubi majka Ronalda svog! Zalibo me čundakis ko će podići pehar, bitno je osvojiti ga.
-
- Kontakt:
Sve je to ok što se tiče isplativosti samih igrača,ali se ne poklapa sa pričom o trofejima i evropskim iskorakom.Mladi igrači nisu u stanju iznijeti taj teret.Trebaju nam 2-3 iskusna,kvalitetna igrača.
Mi na žalost još uvijek nemamo kapitena i vođu u pravom smislu te riječi.Ziljkić i Aničić to nisu.
Mi na žalost još uvijek nemamo kapitena i vođu u pravom smislu te riječi.Ziljkić i Aničić to nisu.
Tako je brate, ta gamad je unazadila državu do pm u svim sferama, a mogli smo biti Švicarska mater im jbm. Bio sam u ratu za vrijeme agresije, a ovi su nas sjebali gore nego četnici.BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 00:47Svakome ko pohvali fasisticku, kriminalnu sda
Istorija će pokazati (ako se ikada dodje do papira DB Srbije i dokumenta SANU-a da je Izetbegović bio njihov igrač!!!).
Trebamo sjebati kasarne u Sarajevu, sve zarobiti i majmun sleti na aerodrom pored svih upozorenja s naše strane i kao zarobe ga
Sefera koji je bio jedan od glavnih organizatora otpora pokušavaju ubiti u ratu, smijene ga i dovedu onog krmka Delića na čelo!!!
Sam Dayton i njegov potpis krvlju muslimana je haram samo takav. Kažu bio pravnik i kao takav eminentni glupan potpisao elemente državotvornosti jednom dijelu BiH (izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast + policija).
Sve protiv čega smo se borili i ginuli u ratu prodao je u Daytonu!!!! Kažu moralo se, **** si morao dati im ime i sve naprijed navedeno!!! Što to Kurti danas ne uradi na Kosovu????
Sve stručnih i sposobnih ljudi što valja otjerali su i postavili svoje poslušne i nesposobne retarde da nastave u miru uništavati državu.
Država koje je 30 godina bez kratkoročnog, srednjoročnog i dugoročnog plana, samo plutaj u **** i dobro je...
Haram im sve bilo, a ja im halaliti nikada neću!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ba dobar transfer rok..
Bekovi su nam katastrofa eee.
Moramo tu bolje. Od Augusta se priča isto i nista se ne mijenja
To sto mi imamo kvantiteta i mladih igraca na tim pozicijama nista ne znači
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fino napisano, sjeme im se zatrlo i na drugom svijetu gorili!Senner je napisao/la: ↑13 jan 2024, 10:47Tako je brate, ta gamad je unazadila državu do pm u svim sferama, a mogli smo biti Švicarska mater im jbm. Bio sam u ratu za vrijeme agresije, a ovi su nas sjebali gore nego četnici.BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 00:47Svakome ko pohvali fasisticku, kriminalnu sda
Istorija će pokazati (ako se ikada dodje do papira DB Srbije i dokumenta SANU-a da je Izetbegović bio njihov igrač!!!).
Trebamo sjebati kasarne u Sarajevu, sve zarobiti i majmun sleti na aerodrom pored svih upozorenja s naše strane i kao zarobe gaa onda za njega pustimo četnike da izadju iz grada.
Sefera koji je bio jedan od glavnih organizatora otpora pokušavaju ubiti u ratu, smijene ga i dovedu onog krmka Delića na čelo!!!
Sam Dayton i njegov potpis krvlju muslimana je haram samo takav. Kažu bio pravnik i kao takav eminentni glupan potpisao elemente državotvornosti jednom dijelu BiH (izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast + policija).
Sve protiv čega smo se borili i ginuli u ratu prodao je u Daytonu!!!! Kažu moralo se, **** si morao dati im ime i sve naprijed navedeno!!! Što to Kurti danas ne uradi na Kosovu????
Sve stručnih i sposobnih ljudi što valja otjerali su i postavili svoje poslušne i nesposobne retarde da nastave u miru uništavati državu.
Država koje je 30 godina bez kratkoročnog, srednjoročnog i dugoročnog plana, samo plutaj u **** i dobro je...
NEMA NAZAD
Zašto se na temi "FK Sarajevo" raspravlja o politici?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
U koliko je utakmica danas?
Umro Aljo Enci ?
- BordoBBoja
- Kontakt:
Od do potpisujemSenner je napisao/la: ↑13 jan 2024, 10:47Tako je brate, ta gamad je unazadila državu do pm u svim sferama, a mogli smo biti Švicarska mater im jbm. Bio sam u ratu za vrijeme agresije, a ovi su nas sjebali gore nego četnici.BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 00:47Svakome ko pohvali fasisticku, kriminalnu sda
Trebamo sjebati kasarne u Sarajevu, sve zarobiti i majmun sleti na aerodrom pored svih upozorenja s naše strane i kao zarobe gaa onda za njega pustimo četnike da izadju iz grada.
Slazem se potpuno
Sa tim potpisom je prodao sve poginule i sve borce
Ti bi odmah pola ekipe promijenio polako ba, biće i ljetni rokfeniksptica je napisao/la: ↑13 jan 2024, 10:51Kako ba dobar transfer rok..
Ameri usljivi sastavili sve, i rekli sjedajte i potpisujte. Nema tu puno polemike. A Kurti mi je drag političar, ali realno imaju bazu americku tu, pitanje je sta Ameri misle dalje, ako ih puste niz vodu chetnici ce ih napasti odmah...BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 11:26Od do potpisujemSenner je napisao/la: ↑13 jan 2024, 10:47Tako je brate, ta gamad je unazadila državu do pm u svim sferama, a mogli smo biti Švicarska mater im jbm. Bio sam u ratu za vrijeme agresije, a ovi su nas sjebali gore nego četnici.BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 00:47Svakome ko pohvali fasisticku, kriminalnu sda
Slazem se potpuno
Sa tim potpisom je prodao sve poginule i sve borce
1. Ako ovi novi igrači shvate u svojim glavama da Sarajevo nije njihov maksimum, nego da dobrom igrom i zalaganjem može biti največa preporuka za nastavak karijere onda če biti prava pojačanja. Talenat i potencijal imaju, sve je u njihovim glavama da na kraju budemo svi na dobitku.
2. Ostatak ekipe je i više nego dobar, igrači koje bi svaki trener poželio u svom timu. Kostur ekipe od 6-7 dobrih igrača kojima je do sad nedostajalo fizičke spreme i uigranosti.
3. Za nedolazak nekih zvučnih imena treba možda imati i razumjevanja previše je bačeno novca za igrače od kojih nemamo nikakve koristi ili vrlo malo. Ti možda financiski promašaji moraju imati i svoje posljedice nije baš da se neko tako lako razbacuje novcem.
4. Koliko god nam se činilo pomalo dosadno i počelo ići na živce da idemo ponovo sve iznova, jednostavno je tako greške iz prošlosti se ne ispravjlljaju preko noći. Imamo trenera čiji nam se rad dopada. Podrška njemu nije samo aplauz sa tribina, nego vrijeme da se stvori način i sistem rada i igre. Za neku dominaciju nije dovoljno samo dva tri mjeseca ili jedna polusezona.
2. Ostatak ekipe je i više nego dobar, igrači koje bi svaki trener poželio u svom timu. Kostur ekipe od 6-7 dobrih igrača kojima je do sad nedostajalo fizičke spreme i uigranosti.
3. Za nedolazak nekih zvučnih imena treba možda imati i razumjevanja previše je bačeno novca za igrače od kojih nemamo nikakve koristi ili vrlo malo. Ti možda financiski promašaji moraju imati i svoje posljedice nije baš da se neko tako lako razbacuje novcem.
4. Koliko god nam se činilo pomalo dosadno i počelo ići na živce da idemo ponovo sve iznova, jednostavno je tako greške iz prošlosti se ne ispravjlljaju preko noći. Imamo trenera čiji nam se rad dopada. Podrška njemu nije samo aplauz sa tribina, nego vrijeme da se stvori način i sistem rada i igre. Za neku dominaciju nije dovoljno samo dva tri mjeseca ili jedna polusezona.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Samo da ti ispravim ovaj dio oko puštanja četnika.Teritorijalna odbrana ih je 5. juna 1992 pustila da u kamionima i sa ličnim naoružanjem izađu iz tadašnje kasarne Maršal Tito i umjesto da im organizuju odlazak na Pale ili u Lukavicu, oni ih pustili da bez problema, poslije svega par minuta vožnje lagodno uđu u Grbavicu 2 preko mosta kod Elektroprivrede i zauzmu je bez ispaljenog metka. Kad je kolona kamiona prešla taj most, oni poiskakali iz njih kod Strojorada i Lorisa i ušli na teritoriju koja je preko mjesec bila ničija zemlja i bez problema se spojili sa četnicima na vec ranije zauzetoj Grbavici 1. Da su ih usmjerili na Pale ili Lukavicu, možda bi recimo legendarni Goran Čengić preživio, njega je monstrum Batko odveo sa Grbavice 2 i ubio 14. juna.Senner je napisao/la: ↑13 jan 2024, 10:47Tako je brate, ta gamad je unazadila državu do pm u svim sferama, a mogli smo biti Švicarska mater im jbm. Bio sam u ratu za vrijeme agresije, a ovi su nas sjebali gore nego četnici.BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 00:47Svakome ko pohvali fasisticku, kriminalnu sda
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 13 jan 2024, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ima li tekme danas
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, HordasDolacMalta, JavierBosnia, SamoDaKazeem, supervizor i 52 gosta.