FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne volim Dudica 1% ali jedina stvar koja mi se svidjala sto je donio kod nas su prijateljske utakmice.2 prijateljske utakmice na Kosevu pred otvorenom tribinom,bas onako kako veliki klubovi rade i usput odlicna prilika za podizanje samopouzdanja ekipi.Tako se to radi,odlican potez.
Ovo sakrivanje po Butmiru nekakvo i tisina je bas bas bas amaterski.Evo danas prijateljska ne znamo ni s kim ni kad,o prenosu da ne govorim.Nije lose vrijeme,sta je falilo da su danas stavili na Kosevu oko 14-15h protiv recimo Stupcanice ili nekoga.Moglo se i clanstvo dodatno reklamirati
Stvarno mora klub malo povesti racuna o ovim stvarima.Ovo sto se u BiH radi nigdje na svijetu nema.Hvala Fedji sto je nesto novo donio a ovo je sprdnja.Fuj
Ovo sakrivanje po Butmiru nekakvo i tisina je bas bas bas amaterski.Evo danas prijateljska ne znamo ni s kim ni kad,o prenosu da ne govorim.Nije lose vrijeme,sta je falilo da su danas stavili na Kosevu oko 14-15h protiv recimo Stupcanice ili nekoga.Moglo se i clanstvo dodatno reklamirati
Stvarno mora klub malo povesti racuna o ovim stvarima.Ovo sto se u BiH radi nigdje na svijetu nema.Hvala Fedji sto je nesto novo donio a ovo je sprdnja.Fuj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zabio ga Mujakić za 1:1
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ma treba dovest 15 novih igraca.
E bas nam je diglo samopouzdanje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:00Ne volim Dudica 1% ali jedina stvar koja mi se svidjala sto je donio kod nas su prijateljske utakmice.2 prijateljske utakmice na Kosevu pred otvorenom tribinom,bas onako kako veliki klubovi rade i usput odlicna prilika za podizanje samopouzdanja ekipi.Tako se to radi,odlican potez.
Hvala ti sto imas zivaca objasnjavati SDA gamadi zasto su gamad. Mene upali kad procitam da neko u 2024 moze podrzavati ova ****, pa okrenem na psovanje i ****. **** ih alija, a i onaj ko ih okoti.Senner je napisao/la: ↑13 jan 2024, 10:47Tako je brate, ta gamad je unazadila državu do pm u svim sferama, a mogli smo biti Švicarska mater im jbm. Bio sam u ratu za vrijeme agresije, a ovi su nas sjebali gore nego četnici.BordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 00:47Svakome ko pohvali fasisticku, kriminalnu sda
Treba trajni bas dodijeliti
Istorija će pokazati (ako se ikada dodje do papira DB Srbije i dokumenta SANU-a da je Izetbegović bio njihov igrač!!!).
Trebamo sjebati kasarne u Sarajevu, sve zarobiti i majmun sleti na aerodrom pored svih upozorenja s naše strane i kao zarobe gaa onda za njega pustimo četnike da izadju iz grada.
Sefera koji je bio jedan od glavnih organizatora otpora pokušavaju ubiti u ratu, smijene ga i dovedu onog krmka Delića na čelo!!!
Sam Dayton i njegov potpis krvlju muslimana je haram samo takav. Kažu bio pravnik i kao takav eminentni glupan potpisao elemente državotvornosti jednom dijelu BiH (izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast + policija).
Sve protiv čega smo se borili i ginuli u ratu prodao je u Daytonu!!!! Kažu moralo se, **** si morao dati im ime i sve naprijed navedeno!!! Što to Kurti danas ne uradi na Kosovu????
Sve stručnih i sposobnih ljudi što valja otjerali su i postavili svoje poslušne i nesposobne retarde da nastave u miru uništavati državu.
Država koje je 30 godina bez kratkoročnog, srednjoročnog i dugoročnog plana, samo plutaj u **** i dobro je...
Haram im sve bilo, a ja im halaliti nikada neću!!!
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Isto tako stavili raspored utakmica kad se igraju a nisu objavili sa kim igramo ne znam zbog cega se skriva imena protivnika.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:00Ne volim Dudica 1% ali jedina stvar koja mi se svidjala sto je donio kod nas su prijateljske utakmice.2 prijateljske utakmice na Kosevu pred otvorenom tribinom,bas onako kako veliki klubovi rade i usput odlicna prilika za podizanje samopouzdanja ekipi.Tako se to radi,odlican potez.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Iskreno smijurija, umjesto da znamo s kim, kad, sta evo dan utakmice nigdje nistaJames1987 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:20Isto tako stavili raspored utakmica kad se igraju a nisu objavili sa kim igramo ne znam zbog cega se skriva imena protivnika.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:00Ne volim Dudica 1% ali jedina stvar koja mi se svidjala sto je donio kod nas su prijateljske utakmice.2 prijateljske utakmice na Kosevu pred otvorenom tribinom,bas onako kako veliki klubovi rade i usput odlicna prilika za podizanje samopouzdanja ekipi.Tako se to radi,odlican potez.
Jos kao clanovi imaju mogucnost gledanja utakmica dodje dan tekme ne znamo ni hoce li biti prenost ni skim igramo ni gdje🫣kogmagie46 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:22Iskreno smijurija, umjesto da znamo s kim, kad, sta evo dan utakmice nigdje nistaJames1987 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:20Isto tako stavili raspored utakmica kad se igraju a nisu objavili sa kim igramo ne znam zbog cega se skriva imena protivnika.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:00Ne volim Dudica 1% ali jedina stvar koja mi se svidjala sto je donio kod nas su prijateljske utakmice.2 prijateljske utakmice na Kosevu pred otvorenom tribinom,bas onako kako veliki klubovi rade i usput odlicna prilika za podizanje samopouzdanja ekipi.Tako se to radi,odlican potez.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
Sta je nema nekih zvucnih imena pa ne valja prelazni rok jel? Draze mi je sto ovako dovode pojacanja nego neka bombasticna imena da se stvara nepotrebna euforija i dizanje do nebesa
Igrali su većJames1987 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:24Jos kao clanovi imaju mogucnost gledanja utakmica dodje dan tekme ne znamo ni hoce li biti prenost ni skim igramo ni gdje🫣kogmagie46 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:22Iskreno smijurija, umjesto da znamo s kim, kad, sta evo dan utakmice nigdje nista
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa benefiti samo na papiru, isto kao i svake godineJames1987 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:24Jos kao clanovi imaju mogucnost gledanja utakmica dodje dan tekme ne znamo ni hoce li biti prenost ni skim igramo ni gdje🫣kogmagie46 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:22Iskreno smijurija, umjesto da znamo s kim, kad, sta evo dan utakmice nigdje nista
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Avramovski makazicama zabio golčinu na debiju za Boluspor.
Trako u Sileks do kraja sezone. Trener im Vasoski.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Prelazni rok ne valja zato sto je i pticama na grani bilo jasno da je ubjedljivo najveći problem ekipe zadnja linija. Bekovi su očajni - tacka. Nema tu puno price: nadoce, imaju kvalitet, treba ih bolje služiti, nije sve crno. Očajni su i s njima nema napretka. Uz to, treba nam stoper koji je bolji od Anicica i Solde.
Sve ostalo se moglo istrpiti, da ne dovedeš ni jednog igrača na drugim pozicijama, no nazad si se morao pojačati jer si SLAB.
Sve ostalo se moglo istrpiti, da ne dovedeš ni jednog igrača na drugim pozicijama, no nazad si se morao pojačati jer si SLAB.
-
- Kontakt:
Odavno to pricam, samo nazalost sa djecom malo ko je sta osvojio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:27Meni je svejedno ko dolazi i odlazi, ko se smatra pojačanjem, a ko ne. U ovakvoj ligi ciljevi Kluba su jasni: šampion i/ili osvajač Kupa. Izlazak u predEuropu je podnošljiv, ako se u njoj malo duže zadržimo. Sve ostalo je neuspjeh. Yebo ti filozofiju: Ihaj, peto mjesto!!! Ljubi majka Ronalda svog! Zalibo me čundakis ko će podići pehar, bitno je osvojiti ga.
Ni jedan veliki klub u regionu to ne moze da uspije eto mi cemo kao.
Svi skrse ozbiljne pare ako hoces provjerene dobre igrace.
E sad ako smo se odlucili biti kao cukaricki tsc i slicni klubovi da budemo firma za prodaju igraca onda ocekivanja treba smanjiti i tako nikada necemo biti dominantni ni u ligi a evropu ne spominjati.
Godinama mjenjamo planove i smjer u kojem ce klub krenuti sada se vise zamarao koliko cemo koga prodati nego to sto smo 3 vec 2 godine.
Ali ko sto kaze sef nismo vise plijen sad smo lovina
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 13 jan 2024, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Joj ovih peraca sa bekovima
Pa sta hocete dan te **** alexandra arnolda jel
Sralo se ovdje i kmecalo dok je durskovic bio u igmanu, svrsavalo na njega
Kad je doveden
Ne valja
Pa sta hocete dan te **** alexandra arnolda jel
Sralo se ovdje i kmecalo dok je durskovic bio u igmanu, svrsavalo na njega
Kad je doveden
Ne valja
Stoper i rezervni desni bek su pod moranje. Ne moze me niko ubjediti da Mulalic nije mogao biti od koristi kao rezerva, al hajd.
Strah me i pomisliti sta ce biti ako se Mulalic negdje drugo pokaze...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fudo, Google Adsense [Bot], insimadop, johntravolta123, Kyle88, napoleon72, Rodman, Sazg, Vanja8 i 61 gost.