Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Nemoj Terryja i tih nekih koji bi vježbali u Chelsiju.
Treba dovesti provjereno ime koje je već treniralo veliki klub i osvajalo trofeje.
I pomirite se s tim da uspješan Chelsea i atraktivna igra ne idu jedno s drugim. Ovo za protivnike trenera tipa Mourinho, Conte, Tuchel i sl. koji su donijeli klubu najveće trofeje.
Treba dovesti provjereno ime koje je već treniralo veliki klub i osvajalo trofeje.
I pomirite se s tim da uspješan Chelsea i atraktivna igra ne idu jedno s drugim. Ovo za protivnike trenera tipa Mourinho, Conte, Tuchel i sl. koji su donijeli klubu najveće trofeje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ja ne mogu da verujem da tituli nismo prismrdeli vec 7 godina,neverovatno zvuci.
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Nema veze sa stilom igre ova susa...jose je napisao/la: ↑10 jan 2024, 18:24Nemoj Terryja i tih nekih koji bi vježbali u Chelsiju.
I Tuchel nije igrao defanzivno kad smo uzeli LP...
To sto smo jaki bili defanzivno je do organizacije ekipe i igraca tada.
Liga se promijenila drasticno od nase zadnje titule.
Poch ce ostati do kraja sezone sigurno nema smisla mu davati otkaz.
Niti ima neke ponude niti nama treba opet nestabilnost u sred sezone...
Do kraja sezone pa onda se odluciti.
Ako ispadnemo iz oba kupa i budemo 9ti 10ti opet bez pomaka onda je to laka odluka.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ima nesrecu sto fulamo ovoliko prilika ali brate sta da se radi na tebi se kola lome.
Onda on naravno sa svojim taktickim i timskim odlukama ne pomaze nikako...
Mene bode u oci sto je upropastio Enza.
Sto drka Mudryka nakon dobre partije obavezno je na klupi.
Sto yebe Colwilla na beku.
Sto mu je Gallagher uz Palmera glavni igrac.
Ekipa je mlada neiskusna ne znamo game managment to su Kineske rijeci za nas.
Na njemu je da to rijesi.
I to sto svaku tekmu gubimo na isti nacin je na njemu.
Onda on naravno sa svojim taktickim i timskim odlukama ne pomaze nikako...
Mene bode u oci sto je upropastio Enza.
Sto drka Mudryka nakon dobre partije obavezno je na klupi.
Sto yebe Colwilla na beku.
Sto mu je Gallagher uz Palmera glavni igrac.
Ekipa je mlada neiskusna ne znamo game managment to su Kineske rijeci za nas.
Na njemu je da to rijesi.
I to sto svaku tekmu gubimo na isti nacin je na njemu.
Poche kaže da ne zna šta se dešava s Nkunkuom. Već 10 dana ne trenira i ne znaju šta mu je.
Ovo je baš luda kuća. Jedan dan povrijeđen, drugi dan je zdrav, treći dan počeo je trenirati nije ništa ozbiljno i evo sad na press konferenciji Poch kaže da nije trenirao 10 dana i da se boje njegovog stanja.
Pa ovo treba mijenjati sve redom, od spremačica na stadionu do vlasnika...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ne moze mec bez ovog Caiceda, a covjek na terenu igra defanzivno - ofanzivno smetalo. Goni ga u picku mile ekvadorske matere 
Stone hands👊
- wadethegreat
- Kontakt:
Mrtva igra za sada.
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Jao Gusta majko draga...
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakva bezidejna igra i kruzenje...
Daj Mudryka covjece daj nesto.
Spasi nas ovaj penal na kraju.
Fuj poluvrijeme.
Daj Mudryka covjece daj nesto.
Spasi nas ovaj penal na kraju.
Fuj poluvrijeme.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 13 jan 2024, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Bezidejno dosadno par stativa par fula itd...
Palmer i Enzo dobri.
Koliko samo prilike da se rijesi tekma na kraju imali situacije sa viskom ali ne znamo mi to jednostavno.
Pobjeda kako god tri boda sreca pa smo dobili penal.
Palmer i Enzo dobri.
Koliko samo prilike da se rijesi tekma na kraju imali situacije sa viskom ali ne znamo mi to jednostavno.
Pobjeda kako god tri boda sreca pa smo dobili penal.
Iskreno igramo katastrofalno i bezidejno, sve osim tri boda je za zaborav.
I ja sam razočaran...ali nije to toliko loše dok ne treba dati gol.Sredina to solidno odradi,iskreira,lopta se brzo prenese..realizacija je obično šipčina.Naravno ne možeš imati posjed 90 minuta,i protivnik ima svoje periode igre..ali naša zadnja linija jednostavno ne postoji...svaki iole ozbiljniji napad protivnika kid nas je panik mod..niti se zna ko gdje stoji,ko koga preuzima,gdje su stoperi,gdje bekovi,.Najviše me razočarao Colwil..on je totalno pogubljen lik..možda je do pozicije koju ne zna igrati a možda smo ga mi precijenili oa i nije neki kvalitet za nas.Moram priznati da mi je Gusto izgledao prilično dobro..međutim počeo sam ga malo pažljivije pratiti i gle,pa čovjek uopšte ne doprinosi odbrani ..vječito kasni,njihova krila ga obavezno prođu jedan na jedan,duel gubi zbog fizikalija,malen,sitan..nema snage a ofanzivno i ne daje neki doprinos.Suštinski da nam je dva dobra beka ali baš dobra i nekog špica koji može dati 20 + po sezoni vjerujte da bi bili u prva četiri...ovako je patnja..
- wadethegreat
- Kontakt:
Sad pauza 10 dana do Midlsboroa. Valjda će se do tada neko vratiti s bolovanja.
Trebao bi Chilvell biti spreman za svih 90 minuta na lijevom beku, da više ne gledamo Colwila tamo.
Ne znam hoće li biti kakvih transfera u januaru, ali centralni napadač je krizna pozicija. Broja je totalni promašaj, onaj panj na Prvenstvu Afrike, Nkunku niko nema pojma šta mu je. Uglavnom, najdeficitarnija pozicija.
Odbrana bi se mogla krpiti kad bi se vratili povrijeđeni igrači, ali u napadu mrka kapa.
Trebao bi Chilvell biti spreman za svih 90 minuta na lijevom beku, da više ne gledamo Colwila tamo.
Ne znam hoće li biti kakvih transfera u januaru, ali centralni napadač je krizna pozicija. Broja je totalni promašaj, onaj panj na Prvenstvu Afrike, Nkunku niko nema pojma šta mu je. Uglavnom, najdeficitarnija pozicija.
Odbrana bi se mogla krpiti kad bi se vratili povrijeđeni igrači, ali u napadu mrka kapa.
- Pensioner26
- Kontakt:
A koga dovesti od napadača? Osimhen je koliko znam produžio ugovor. U nas napadači postanu prokleti kada dođu, da je zubonja Ronaldu u pitanju.jose je napisao/la: ↑13 jan 2024, 22:02Sad pauza 10 dana do Midlsboroa. Valjda će se do tada neko vratiti s bolovanja.
- wadethegreat
- Kontakt:
Mogu se jedino dovesti anonimusi tipa Jackson koji su imali dobru jednu sezonu ili polusezonu.
Osimhena ce ganjati na ljeto ja mislim.
Ionako ce biti skup a kamoli u januaru da se dovodi...
Ima nekih mladjih napadaca kazem tipa Jackson ali opet sve je to rizik.
Mozda je i najbolje nikoga ne dovoditi.
Sacekati Jacksona ili Nkunkua ako ne umre do tada.
Bolje nego dovesti nekog lijevog i opet ga uigravati.
Broja solidno radi posao zadrzavanja lopte ako nista i trudi se nije da je totalno beskoristan.
Ionako kod nas napadaci fulaju ko god da dodje tako da sumnjam da bi se nesto promijenilo
.
Ja bih radije stopera doveo malo brzeg i boljeg sa loptom u nogama od Disasija.
I lijevi bek naravno ali opet na ljeto ce biti dosta dobrih lijevih bekova dostupno mozda i tu pametno sacekati.
Ne bi me iznenadilo da ne dovedemo nikoga ovaj rok mozda ovog Messinha iz brazila sto hocemo i par takvih "talenata"
.
Osimhena ce ganjati na ljeto ja mislim.
Ionako ce biti skup a kamoli u januaru da se dovodi...
Ima nekih mladjih napadaca kazem tipa Jackson ali opet sve je to rizik.
Mozda je i najbolje nikoga ne dovoditi.
Sacekati Jacksona ili Nkunkua ako ne umre do tada.
Bolje nego dovesti nekog lijevog i opet ga uigravati.
Broja solidno radi posao zadrzavanja lopte ako nista i trudi se nije da je totalno beskoristan.
Ionako kod nas napadaci fulaju ko god da dodje tako da sumnjam da bi se nesto promijenilo
Ja bih radije stopera doveo malo brzeg i boljeg sa loptom u nogama od Disasija.
I lijevi bek naravno ali opet na ljeto ce biti dosta dobrih lijevih bekova dostupno mozda i tu pametno sacekati.
Ne bi me iznenadilo da ne dovedemo nikoga ovaj rok mozda ovog Messinha iz brazila sto hocemo i par takvih "talenata"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.