FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nadam se da ce od narednog mjeseca poceti neki dobar hajp za utakmicu protiv Zrinjskog ocekuje nas tezak raspored, potrebno nam je da na tribinama bude prva utakmica poput one protiv Dinamo Minska nadam se da su ljudi u klubu svjesni da mi ako drugi dio otvorimo pobjedom protiv najjace ekipe u ligi da mi vec od toga pocinjemo dizati samopouzdanje i ulazit u neku mozda i mirniju luku, nadam se da ce svima onima koji se uclane u klub do utakmice sa Zrinjskim omogucit besplatne ulaznice makar to smo zasluzili nakon prvog dijela jako lose i bijedne sezone i svega sto se desavalo u klubu da ce istim tim clanovima omogucit i neke poklone izvlacenjima mozda i nekoliko karti za derbi a da vec sada pocnu stampat ulaznice za zrinjski i svakom clanu udijelit ulaznicu uz clansku kartu. Ja se nadam da cemo mi u prva 4 kola ostvarit neki veci broj bodova od ocekivanog uz naravno veliku podrsku sa tribina koja nam je sad najpotrebnija a da ce isto igraci shvatit kako treba da vracaju tim istim navijacima.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ode Jasar kod konkurenata za opstanak
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Hoće zapinjat ko nenormalan.
Barem protiv nas...
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Seferovic i talijan kondicioni, bar bi to trebalo biti dobro. Onaj hidic je ubleha tek takva bio.
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Sad ce neki pametnjakovic reci jedino Italijan nije pitar u strucnom stabu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nije ni Džidić, on je robijaš.dubioza144 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 12:29Sad ce neki pametnjakovic reci jedino Italijan nije pitar u strucnom stabu
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nece mi vala biti drago vidjeti Dzidica nikako
**** zeničko!!! Ne mogu vjerovati da toliko sami sebe kažnjavamo...
Trpis ga i guras 2/3 sezone i on zavrsi u Igmanu ali ugovor na 6 mjeseci
Ocekujemo i Gasala…svako ko spomene nase omladince u nekom segmentu da nesto od njih treba bit i da treba od njih ocekivati neke transfere i uloge u ekipi taj je budala.Omar Beca je slika i prilika nasih omladinaca, u 3 godine napredak 0%, nije ni kile uspio nabaciti..
Kod nas se u klubu sve moze promijeniti ali Dino Pekic u kratkim rukavima na minusu uvijek ostaje hahah
Idu vec prozivke, treba nekog sa Zeljinim dnk ubaciti, ne zasluzujemo mi bolje svakako.
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Ovaj je najjaci svaki trening ide da ima posle sta mahalat
Sramote je da jedan Nedo Turkovic nema mjesta u Želji.
Covjek ima kontakte širom svijeta a posebno je prisutan na trzistu Tadzikistana, Kirgistana i Bangladesša.
Covjek ima kontakte širom svijeta a posebno je prisutan na trzistu Tadzikistana, Kirgistana i Bangladesša.
A dobro hajd ti nama objasni sta to Nedo cini lose ili protiv Zelje. Meni je on super momak i da je bogdom u i oko Zelje jos takvih ljudi….dubioza144 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:49Ovaj je najjaci svaki trening ide da ima posle sta mahalat
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Turanjanin dva gola danas. Polako brusi formu za nastavak sezone 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Gasal, turaljanin, biber, drina, dubackic, sehic, drljo, galic 

. Pripremamo se za nastavak sezone 
Na to sve na probi igrac koji ima 0 golova i 0 asistencija. Daj boze da mi izborimo opstanakBojudaosinebu je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:32Gasal, turaljanin, biber, drina, dubackic, sehic, drljo, galic. Pripremamo se za nastavak sezone
![]()
Novo lice na treningu mladic Stefan Radakovic koji je na probi a inace igra za Slaviju iz Istocnog Sarajeva na poziciji lijevog krila zanimljivo je da u 17 utakmica ima 0 golova i 0 asistencija... Ali mozda se dokaze suprotno
Trenutno korisnika/ca: Malilav, RoadRunner85 i 54 gosta.