Ma mulalic se ubio za jakirove formacije 4-3-2-1
Samo ga na pravo mjesto stavit
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma mulalic se ubio za jakirove formacije 4-3-2-1
Druze, ako iko krsi pare to smo mi. Ova sad ekipa je vjerovatno najskuplja ikad u PLBiH. Nase greske zadnjih godina su vise plod neznanja i lutanja, ne manjka sredstava.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:09Odavno to pricam, samo nazalost sa djecom malo ko je sta osvojio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:27Meni je svejedno ko dolazi i odlazi, ko se smatra pojačanjem, a ko ne. U ovakvoj ligi ciljevi Kluba su jasni: šampion i/ili osvajač Kupa. Izlazak u predEuropu je podnošljiv, ako se u njoj malo duže zadržimo. Sve ostalo je neuspjeh. Yebo ti filozofiju: Ihaj, peto mjesto!!! Ljubi majka Ronalda svog! Zalibo me čundakis ko će podići pehar, bitno je osvojiti ga.
Ni jedan veliki klub u regionu to ne moze da uspije eto mi cemo kao.
Svi skrse ozbiljne pare ako hoces provjerene dobre igrace.
E sadako smo se odlucili biti kao cukaricki tsc i slicni klubovi da budemo firma za prodaju igraca onda ocekivanja treba smanjiti i tako nikada necemo biti dominantni ni u ligi a evropu ne spominjati.
Godinama mjenjamo planove i smjer u kojem ce klub krenuti sada se vise zamarao koliko cemo koga prodati nego to sto smo 3 vec 2 godine.
Ali ko sto kaze sef nismo vise plijen sad smo lovinaa u gostima ne mozes kako treba osutati na gol....
Pa pričaš ko da je gotov prelazni rok i neće više dolazaka biti.PeppermintSA je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:06Prelazni rok ne valja zato sto je i pticama na grani bilo jasno da je ubjedljivo najveći problem ekipe zadnja linija. Bekovi su očajni - tacka. Nema tu puno price: nadoce, imaju kvalitet, treba ih bolje služiti, nije sve crno. Očajni su i s njima nema napretka. Uz to, treba nam stoper koji je bolji od Anicica i Solde.
Sve ostalo se moglo istrpiti, da ne dovedeš ni jednog igrača na drugim pozicijama, no nazad si se morao pojačati jer si SLAB.
Pa gdje trokira onda..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:14Druze, ako iko krsi pare to smo mi. Ova sad ekipa je vjerovatno najskuplja ikad u PLBiH. Nase greske zadnjih godina su vise plod neznanja i lutanja, ne manjka sredstava.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:09Odavno to pricam, samo nazalost sa djecom malo ko je sta osvojio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:27Meni je svejedno ko dolazi i odlazi, ko se smatra pojačanjem, a ko ne. U ovakvoj ligi ciljevi Kluba su jasni: šampion i/ili osvajač Kupa. Izlazak u predEuropu je podnošljiv, ako se u njoj malo duže zadržimo. Sve ostalo je neuspjeh. Yebo ti filozofiju: Ihaj, peto mjesto!!! Ljubi majka Ronalda svog! Zalibo me čundakis ko će podići pehar, bitno je osvojiti ga.
E sadako smo se odlucili biti kao cukaricki tsc i slicni klubovi da budemo firma za prodaju igraca onda ocekivanja treba smanjiti i tako nikada necemo biti dominantni ni u ligi a evropu ne spominjati.
Godinama mjenjamo planove i smjer u kojem ce klub krenuti sada se vise zamarao koliko cemo koga prodati nego to sto smo 3 vec 2 godine.
Ali ko sto kaze sef nismo vise plijen sad smo lovinaa u gostima ne mozes kako treba osutati na gol....
Ma ako dodje ovaj kapitalac na desnom beku što se spominje,Mulalićev odlazak se neće ni osjetitiBordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:13Ma mulalic se ubio za jakirove formacije 4-3-2-1
Samo ga na pravo mjesto stavit
Ta ekipa bez bilbije, jakovljevica, ticinovica, corluke, ne bi dogurala nidokle
Dobro si, devet kapitalaca i dva mlađa momka, Savic i Basic, na kraju pregazili ligu uz obaranje svih rekorda. Jedva cekam da vidim kako cemo mi proci sa Rožmanom naredne sezone, tada nece imati nikakva prava na izgovore i opravdanja.
Oba beka su loša, s tim da je Duraković lošiji. Ne postoji ni jedan jedini bh. bek kojeg možemo dovesti a da je odgovorajući kvalitet. Dakle, ni jedan jedini bek u našoj ligi ili među našim polovnim internacionalcima, dakle onim mimo Dedića, Kolašinca i Gazibegovića, nije dovoljno dobar. Bekovi su možda najvažnije pozicije u savremenom fudbalu, a mi konstantno dovodimo halašu da popunimo broj. Zadnja linija mora biti klasna za bh. prilike ako želimo napredak.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:14Pa pričaš ko da je gotov prelazni rok i neće više dolazaka biti.PeppermintSA je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:06Prelazni rok ne valja zato sto je i pticama na grani bilo jasno da je ubjedljivo najveći problem ekipe zadnja linija. Bekovi su očajni - tacka. Nema tu puno price: nadoce, imaju kvalitet, treba ih bolje služiti, nije sve crno. Očajni su i s njima nema napretka. Uz to, treba nam stoper koji je bolji od Anicica i Solde.
Sve ostalo se moglo istrpiti, da ne dovedeš ni jednog igrača na drugim pozicijama, no nazad si se morao pojačati jer si SLAB.
Pri tome ne znam šta je problem sa bekovima? Hajde za lijevog beka i razumijem što bi neko nezadovoljan bio, ali Beganović je veliki dio utakmica bio jako dobar. Lijevo je Radović prosječan bio, Duraković loš, ali niko nema razumijevanja i strpljenja, a momak bio veliki dio vremena povrijeđen i normalno kad ne igraš dugo da neće biti na nivou.
Stoper će se dovesti ako Soldo ode, u suprotnom necemo dovoditi jer u tom slučaju nema smisla dovoditi, a da Soldo prima platu i bude na tribini( ko što su prethodnici znali raditi ).
I kako ti ide sa novim profilom na facebookuLucas je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:25I mrtve iz tvoje porodice postavit na pravo mjesto i dobro ih izjebatiBordoBBoja je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:13Ma mulalic se ubio za jakirove formacije 4-3-2-1
Samo ga na pravo mjesto stavit![]()
Pa imas i sad u timu te sto deru a jedan dribling i jedan go treceligasu je sav ucinak. Doveden bas od tog covjeka koji nece da se rasipa, drugi utekao cim je dosao...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:36A sta ste vi ocekivali?Da cemo po 100ti put ponoviti greska iz proslosti?Da cemo ovaj rok dovesti Menala,Berishu,Aranga,Savica,Kisa i jos jedno 5 igraca koji bi nas derali mjesecno 20k eura.Pa onda kad zavrsimo 4.da se yebu majke ovdje jer kao bezveze se rasipamo.Prvaci necemo biti,Evropu cemo izboriti.Znaci isti plasman cemo dobiti doveli Aranga ili Mehmedovica.A i da izborimo Evropu grupnu fazu ne mozes napasti ako nisi prvak to je davno objasnjeno i valjda jasno.Ismiru se ne isplati bacati tolike pare da bi mi ovdje svrsavali i nekakav hajc pravili do prvog kiksa onda da Ronaldo dodje morao bi krv propisati da posjetu podignes iznad 5k.Dao sam jucer jako realan osvrt na ovaj dosadasnji rok koji jos uvijek nije gotov.Ako dovedemo kvalitetnog stopera i desnog beka ovo je odlican rok.Jel moramo svaki rok Penarande dovoditi?Jel se po tome sudi rok?Mogu oni i Aranga dovesti,nije Ismiru problem kesirati ali necemo ponovo iste greske praviti po milioni put.Simon i Senijad najbolje znaju sta treba i ko im treba.Do sada nisu pogrijesili a njihov rad sudimo na kraju sezone.Polako ljudi ima i ljetni rok.Zadnji 5 rokova mi dovodimo po 8-9 igraca za prvi 11,neki su ocekivali isto i ovaj?Jel mislite da losu ekipu imamo?Gdje skripi hajde recite ili je to ono pitarski daj natrpaj samo nek su imena.Lijevo imamo 3 beka(nijednog nije Simon doveo) i ne moze on sad traziti i 4.beka da mu se dovede.Koga to ostali klubovi imaju da su kilometrima ispred Radovica i Durakovica?I jedan i drugi su bili najbolji lijevi bekovi lige.Pa nije ni yebeni Memija Roberto Carlos dan vas yebo.Beganovic je sasvim pristojan bio,a doci ce vjerovatno desni bek.
Sta vi hocete?Kad nabijemo 15000 clanova i budemo imali prosjek na stadionu 10000 od prvog do zadnjeg kola mozemo traziti nesto.Do tada trebamo biti zahvalni sto covjek uopste ima volju i zelju da ulaze u ovo,sto nas je izvukao iz govana i sto nismo na virslama nego opet dovodimo igrace koji bi zauzeli mjesto u prvi 11 u svakoj ekipi u ovoj ligi.Samo strpljenje.
Izvini, al Saldanha je placen 1.5M eura. Cifra koju nasi klubovi ne potrose za 10 prelaznih rokova. A jedan njihov igrac, stranac ima vjerovatno placu ko neka nasa citava dva osrednja kluba.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:23Evo Partizan u raspadu uvijek dugovi ali uvijek imaju tim strasan. Svaki put pogode sa juznoamerikancima jer ih strucni ljudi dovode. Matheus Saldanha dzabe doveden malo jace od pola godine igrao pokazao se i sada Feneerbahce nudi 6.5 mil E, to se zove posao, mi sve ove mlade igrace ne mozemo prodati za tolike pare...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:14Druze, ako iko krsi pare to smo mi. Ova sad ekipa je vjerovatno najskuplja ikad u PLBiH. Nase greske zadnjih godina su vise plod neznanja i lutanja, ne manjka sredstava.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:09
Odavno to pricam, samo nazalost sa djecom malo ko je sta osvojio.
U pravu si za ovog brazilca 3-4 su odjednom doveli crnca pomjesao sam ga. Ali opet za pola godine od njega ce inkasirati 5 miliona zarade..tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:46Izvini, al Saldanha je placen 1.5M eura. Cifra koju nasi klubovi ne potrose za 10 prelaznih rokova. A jedan njihov igrac, stranac ima vjerovatno placu ko neka nasa citava dva osrednja kluba.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:23Evo Partizan u raspadu uvijek dugovi ali uvijek imaju tim strasan. Svaki put pogode sa juznoamerikancima jer ih strucni ljudi dovode. Matheus Saldanha dzabe doveden malo jace od pola godine igrao pokazao se i sada Feneerbahce nudi 6.5 mil E, to se zove posao, mi sve ove mlade igrace ne mozemo prodati za tolike pare...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:14
Druze, ako iko krsi pare to smo mi. Ova sad ekipa je vjerovatno najskuplja ikad u PLBiH. Nase greske zadnjih godina su vise plod neznanja i lutanja, ne manjka sredstava.
Dalje, imaju puno vise promasaja sa strancima, a gdje su cifre koje izdvajaju za njih, ali kada ti je dozvoljeno da dovodis kolko oces manje se prica o istima
Ma jok 6 mjeseci, manje, svaka 3-4 mjeseca.Aduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 17:22Ma Pitari bi mijenjali ekipu svakih 6 mjeseci, i onda se cude sto nema konstante u igarama i rezultatima, raskidali bi ugovore i tako sve u krug. Beganovic i Radovic su sasvim ok, Durakovic je podizao forumu do povrede, stoperi su okej, ocito se planira ozb gurati Celik, sta ce vam vise ?
Rozman je vidio da ne stima sredina terena i tu je doveo dva pojacanja i tjt, vjerovatno ce doci zamjena za Mulalica.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fudo, Google Adsense [Bot], insimadop, johntravolta123, Kyle88, napoleon72, r3m1, Rodman, Sazg i 71 gost.