FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Adnel
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Adnel » 18 mar 2011, 12:52

Prolaz 100 % Intera .
Samo jedan klub Velež Mostar

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 mar 2011, 12:57

aaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: najbolji zrijeb,otvoren put prema polufinalu,a tamo chelsea ili machester sto nam ponovo daje realne sanse za finale :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 mar 2011, 12:59

Najlakši mogući protivnik. :D
You'll never walk alone.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 18 mar 2011, 13:13

ovo se mora i proci ce se 100 %,a nek svabe sabiraju koeficijente,mozda stignu i engleze za par godina pa dobiju 12 mjesta u LP :? al uvijek ce ostat prosjek u evropskom klupskom fudbalu :oops:
sad lijepo izbacit meni simpaticni Schalke a u polufinalu bi vise volio Man Utd,iako sam ubjedjen da nas tamo ceka Chelsea 8-)
a malo i o utakmici u Minhenu,nekako sam smiren gledao utakmicu i ubjedjen sam bio da ako zabijemo drugi da prolazimo,jednostavno kad imas igraca tipa Etoo,ne moras nesto spektakularno ni odigrat,i imat velike greske u odbrani,i opet prodjes,a u tome je razlika izmedju velikih i prosjeka 8-)
a Leo,od pocetka ga ne gotivim,al nek donese trofeje,i ima da kazem neku lijepu o njegovom radu :D najvise mi se svidja njegova "igra" sa ekipom,gdje ne glumi strucnjaka vec svojim rijecima i trkom uz liniju,dize ekipu kad je najpotrebnije ;)
pozdrav svima i u nove pobjede jer ovo je Inter koji smo mnogi cekali po 10 - 15 godina 8-)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 mar 2011, 13:15

silenT. je napisao/la:aaaa koji ždrijeb.... EXTRA... oprostite što sam skroman , ali sam uvjeren da branimo titulu...
ponovo kući igramo obe utakmice kao i lani što nam definitivno bolje odgovara....
Schalke pa Man Utd/Chelsea.... zagarantirano finale :D :D :D
Bas me nasmija! :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 mar 2011, 13:26

haxonja je napisao/la:
silenT. je napisao/la:aaaa koji ždrijeb.... EXTRA... oprostite što sam skroman , ali sam uvjeren da branimo titulu...
ponovo kući igramo obe utakmice kao i lani što nam definitivno bolje odgovara....
navracas ovdje jel,osjetio si da ako kojim slucajem prodzete chelsea da vas ceka prvak evrope u 1/2 finala osjeti si to i obuzeo te strah od ispadanja pa si skoknuo do ove teme da vidis sta interisti kazu na to,evo ja ti kazem da cete fasovat 1000% ukoliko prodzete chelsea u sto ja iskreno sumnjam 8-) :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2011, 13:30

Odlicno,polufinale ne bi trebalo biti upitno a zasto ne i finale...englezi nisu nista posebno,otvoren je put....sreca je opet bila na strani intera :P

Ovo oko reala...

Ponavljam...Barcelona i Real su druga planeta za svaki drugi klub u Evropi,pogotovo Barca...na stranu sto sam "talijan" ali zelio sam to finale...ovako samo polufinale :cry: al dobro..bar ce bit dvije tekme :)

i cuj zasto real :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 13:31

Inter contro Schalke - la supersfida tra Italia e Germania.

Ocekujem bar 7-8 trollova (BuLi zombija) na ovoj temi u narenom periodu. ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 mar 2011, 13:36

MaGiCa je napisao/la:Inter contro Schalke - la supersfida tra Italia e Germania.

Ocekujem bar 7-8 trollova (BuLi zombija) na ovoj temi u narenom periodu. ;)
treba umjesto Inter poslat im Fiorentinu ili Udinese, nek se djeca igraju :lol: :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 18 mar 2011, 14:02

dobro smo prosli,malo srece nam je trebalo..pola posla je odradio zrjeb ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 mar 2011, 15:17

Pa sigurno ono cemu smo se najvise nadali ,u postu od svakog od nas je se nalazio schalke kao pozeljna meta za punjenje MREZE :D ,drago mi je sto nam je se zelja ostvarila a vidim da i Figo dijeli nase zelje :
Nekadašnji portugalski reprezentativac Luis Figo, koji danas obavlja funkciju ambasadora milanskog Intera, nakon žrijeba Lige prvaka izjavio je da je sreća bila na strani aktuelnog evropskog prvaka.
Podsjetimo, aktuelni evropski prvak u četvrtfinalu igrat će protiv Schalkea.

"Možemo biti zadovoljni žrijebom. Igramo protiv momčadi koja se nalazi u krizi i iako su svi klubovi u četvrtfinalu kvalitetni, mislim da možemo biti sretni", rekao je Figo nakon današnjeg žrijebanja, te dodao:

"Respektujemo njemačku momčad i nećemo je potcijeniti, no ukoliko budemo igrali na visokom nivou, proći
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 mar 2011, 15:19

ja jos uvjek pamtim i cekam priliku za osvetu salkeu 1997 god i finale kupa uefa kada smo tu usli kao 1000%tni apsolutni favoriti za pobjedu a salke nas pobjedi na penale,to nemogu prezaliti,upozorenje da se ne opustimo i ne podcjenimo protivnika kao prije 14god i jedna ogromna i velika prilika za osvetu kako salkeu tako i cjelm njemackom fudbalu da se zada zavrsni udarac 8-) :x

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 mar 2011, 16:34

amell je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
navracas ovdje jel,osjetio si da ako kojim slucajem prodzete chelsea da vas ceka prvak evrope u 1/2 finala osjeti si to i obuzeo te strah od ispadanja pa si skoknuo do ove teme da vidis sta interisti kazu na to,evo ja ti kazem da cete fasovat 1000% ukoliko prodzete chelsea u sto ja iskreno sumnjam 8-) :lol: :mrgreen:
Evo i ovdje:
[youtube][/youtube]
Hahaha big mou trener....
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 mar 2011, 16:42

pa brate koliko se ja sjećam te tekme vi niste bili ništa bolji... dali ste golove na vrijeme čini mi se odmah na početku utakmice i odmah na početku drugom dijela i to je sve riješilo.... tu je za Inter igrao jedan retard Ibrahimović, Vieira, Cordoba (prvi stoper bio :lol: ), Adriano neznam ko još ne... sjećam se gola VIdića glavom kad je Vieira pogriješio, ali šta mi ostaje u sjećanju su i prećka Ibrahimovića i stativa Adriana.... znači tako ne baš "jakog" Intera je tada po meni MNOGO JAČI Manchester nego danas jedva prošao, a danas zaista sumnjam da nam možete išta....vi po imenima ste slabiji nego ikad dok Inter nikad nije bio jači....svaka čast Fergunsonu koji vas još krpi, ali kad on ode donji ste i smatram da nećete viditi Ligu prvaka dugo dugo kad vas on napusti... uglavnom zaista bi volio Manču u 1/2 finalu jer je Manchester puno veći klub od Chelseaja i samim tim bi bilo slađe izbaciti vas nego Bluese, a i šanse protiv Manče su nam mnogo mnogo veće...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 mar 2011, 17:27

I Manco i Chelsea su za klasu ispod Barce i Reala tako da smo odlicno prosli...samo ne smije bit opustanja protiv Schalkea,jer oni nisu nimalo naivna ekipa,a i imaju onu "budalu" na golu :lol:

kakogod proc Schalke a onda protiv engleza sta bude...ko god da bude (pod uslovom da prodjemo Salke) nece bit favorit protiv nas i mozemo izbacit i jedne i druge.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 mar 2011, 17:30

bando banditska imali ste sreće na izvlačenju danas, najlakši mogući protivnik, a čak i u polufinalu ste izbjegli prva dva favorita, nije moglo bolje, hajmo sad prospite koji bod u italiji u narednih 4-5 kola :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 18 mar 2011, 17:59

Interista di cuore je napisao/la:I Manco i Chelsea su za klasu ispod Barce i Reala tako da smo odlicno prosli..
pa zsto je po tebi real teko jak :?: :?: :?: Sta su to oni pokazali vise od intera..Po cemu su bolji od manchestera i chelsea....Real konacno udje u cetvrtfinale i odmah igraju za klasu bolje od intera,manchesera,chelsea....Nema ni jednog razloga da real toliko uzdizete jer nisu nista jaci od ovih nabrojanih ekipa.....Cak smatram da nisu jaci ni od bayerna ali ne zelim se mnogo raspravljati o tome jer je bayern ispao iz LP :!: :!: :!:Mogu u primeri da haraju ali LP je sasvim druga stvar...Pobijede slabasnog lyona i real odmah veci favorit od Intera,manče,chelsea.....e pa ne ide to tako ;) ;)
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 18 mar 2011, 18:09

tony-mortale je napisao/la:bando banditska imali ste sreće na izvlačenju danas, najlakši mogući protivnik, a čak i u polufinalu ste izbjegli prva dva favorita, nije moglo bolje, hajmo sad prospite koji bod u italiji u narednih 4-5 kola :D
hahaha opet tata MM umijesao svoje prste,sad se prosirio i na LP :D
necemo bolan bolan prosut koji bod,igramo s vama,tu nema prosipanja :)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 mar 2011, 18:11

Manco nikad slabiji nije bio,ok prvi su na tabeli,al ekipa bzvze.Chelsea nista posebno ove sezone,jos su neuigrani od dolaska Torresa...Real u zadnje vrijeme sve bolji i bolji (Mou na klupi) a Barca je Barca,tako da eto zbog cega mislim da su svi klasa ispod Reala i Barce...

No,LP je daleko od nas.sad nas u nedjelju ceka Lecce gdje i nece bit tako lako zbog umora...

[youtube][/youtube]

tony-mortale je napisao/la:bando banditska imali ste sreće na izvlačenju danas, najlakši mogući protivnik, a čak i u polufinalu ste izbjegli prva dva favorita, nije moglo bolje, hajmo sad prospite koji bod u italiji u narednih 4-5 kola :D

vrlo je moguce da cemo negdje kiksat...al ocekujem isto i od vas :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2011, 18:16

Joj georgatosa :lol: 8-) sta bi s njim,kako ode iz intera..nesto se ne sjecam??

recoba stari majstor...golcina...

A jak je ovaj inter bio...imo je par strasnih igraca al jbg..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.