Gaz Metan-Panduri X
E nek guzi ko šta hoće ,a kobile su najbolje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo,da je ja malo ozivimCitizen-X je napisao/la:ova tema je vec poduze vrijeme sybana raznim trolovima i tipovima sumnjive mentalne kakvoće....
šteta....
Zato lepo odes malo nize dole pa postas tiketic.Citizen-X je napisao/la:ova tema je vec poduze vrijeme sybana raznim trolovima i tipovima sumnjive mentalne kakvoće....
šteta....
sad cu to da odigram ali sistem da mogu pasti na jednom... ovo gg2 jel gost daje gol???TuborgGreen je napisao/la:Granger -21.5
chicago 2
vannes gg2
sassulo z1
st andra zx2
boulogne z1
shamrock zx2
federer 1
new york 2
gladbach 1x
145 na 1 km..sretno ko isprati
Jao!!! Koji je ono levat!! Obrati se sluzbenim dopisom City-u da ti ovo nadoknade, inace tuzis ih i onog konja zbog pretrpljenog dusevnog bola!Sunfrenzy je napisao/la:sinoc nisam imao snage da postavim![]()
Poslusat cu te....kad malo bolje skontam....dobro si, prosle sedmice sam odigro...bezveze na marku.....ivolimliverpool je napisao/la:Ma,Adise,ne igraj to.Najmanje tri ćeš profulati.Opušteno ispuni tiketić sa 8 parova kvota od 1.45 do 1.65 na 2-3KM i nadaj se nečemu.![]()
Upratio sam, 3-0, a igrao si z1? jbg... P.S. 4-0pintol_TM87 je napisao/la:evo mene senica na jednommandraX je napisao/la:karateL' išta?valjda culi sta pricam pa odmah zabise gol...
Kvota 23,2Boulogne - Troyes under 3
Eindhowen - Helmond X2
Waalwjik - AGOVV over 2
Alkmar - Vitese 1
Ajaccio - Reims 1
Altach - Lustenau 1 (ht 2:1)
Dordrecht - Telstar over 2
Zwolle - Roosendaal over 2
Kvota 135Galatasaraj - Fenerbahce 2
Crawley - Wimbledon1
Orlando - Denver 1
James under 27
Barca - Estudiantes h2
Caja over 150
Dallas - San Antonio over 198
Woznaicki - Sharopova 1
Philadelphia - Pittsburg 1
ne daje golpintol_TM87 je napisao/la:sad cu to da odigram ali sistem da mogu pasti na jednom... ovo gg2 jel gost daje gol???TuborgGreen je napisao/la:Granger -21.5
chicago 2
vannes gg2
sassulo z1
st andra zx2
boulogne z1
shamrock zx2
federer 1
new york 2
gladbach 1x
145 na 1 km..sretno ko isprati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.