English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
E pa sad duplo ili nista, okrece ovo city!!!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- invincible1921
- Kontakt:
- SoloControTutti
- Kontakt:
Odbrana Citya propusta i curi na par dijelova ove sezone, Newcastle pokazao kako se moze igrati protiv njih kada onako krenu naprijed u ovoj novoj formaciji u kojoj defanzivci glume krila ili cak of. veznjake. Na kraju poluv. dobro i prosli jer je lagano moglo biti i 3:1.
A nije moglo biti 0:2 prije izjednačenja?SoloControTutti je napisao/la: ↑13 jan 2024, 19:31Odbrana Citya propusta i curi na par dijelova ove sezone, Newcastle pokazao kako se moze igrati protiv njih kada onako krenu naprijed u ovoj novoj formaciji u kojoj defanzivci glume krila ili cak of. veznjake. Na kraju poluv. dobro i prosli jer je lagano moglo biti i 3:1.
Kakva je to analiza jbt
4-IN-A-ROW
Hrvati najlosiji u Cityu, takmice se ko ce biti gori.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel moguće da ovo nije žuti za Burna? 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Škola žutog kartona. Još ovaj čevtvrti nešto objašnjava. Kakvi cinici od sudija.
4-IN-A-ROW
Gvardiol uopce nije los, prvo on je stoper, stavi Diasa na beka pa da vidimo kakav ce bit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja žutalja majstora, kontam ovo neće ni stići do gola
Igračinaaaaa
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
KDB je najbolji igrač lige definitivno.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Umjesto crveni za Rodrija , on upisuje asistencija u istoj minuti
Rođen s tobom da budem
Kako mu uvijek protivnici ostavljaju ovoliko prostora na 25-20 metara je fascinantno. Nadavao se ovakvih golova
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Uvijek i konstantno zaštićena vrsta u ovoj ligi, najprljaviji defanzivni vezni u ligi koji bi da je pošteno suđenje svaku utakmicu završavao sa minimalno žutim kartonom.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:10Umjesto crveni za Rodrija , on upisuje asistencija u istoj minuti
Majstorski gol, samo nema sta, ali se ovim timovima izgleda ne smije dati crveni
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Gledam rezultat pa na klupu i kontam evo prilike da se KDB vrati sa stilom..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Hajde na startove smo svi navikli da mu opraštaju, ali Dalot dobi dva žuta za prigovor bezvezni , Rodri skače pola minute na sudiju radi kornera i ništachily-rz je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:12Uvijek i konstantno zaštićena vrsta u ovoj ligi, najprljaviji defanzivni vezni u ligi koji bi da je pošteno suđenje svaku utakmicu završavao sa minimalno žutim kartonom.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:10Umjesto crveni za Rodrija , on upisuje asistencija u istoj minuti
Rođen s tobom da budem
Možda jer je bio toliko očit korner da ga je stid bilo dati drugi žuti?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:18Hajde na startove smo svi navikli da mu opraštaju, ali Dalot dobi dva žuta za prigovor bezvezni , Rodri skače pola minute na sudiju radi kornera i ništachily-rz je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:12Uvijek i konstantno zaštićena vrsta u ovoj ligi, najprljaviji defanzivni vezni u ligi koji bi da je pošteno suđenje svaku utakmicu završavao sa minimalno žutim kartonom.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:10Umjesto crveni za Rodrija , on upisuje asistencija u istoj minuti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.