RSD Velež - Stadion Rođeni
- crveniratnik
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
Realno mislim da nista od Evrope ove godine na nasem stadionu iako se uspijemo plasirati...Šanse su 5%
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
nula posto ove godine(treba mali milion stvari odradti za licencu)nek pripreme sve za iducu godinu za ligu sampiona ja zadovoljancrveniratnik je napisao/la: ↑13 jan 2024, 11:51Realno mislim da nista od Evrope ove godine na nasem stadionu iako se uspijemo plasirati...Šanse su 5%

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Zar ne možemo možda odigrati barem prvo pretkolo ?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ko ce ga znati, kad moze bijeli brijeg onakav kakav je dobiti licencu, mozda i mi mozemo nesto uraditi makar za pretkola? Mada. puno je vjerovatnija solucija da ce biti spremno za 2025...
VIP tribina ne smije biti iza gola tako da bez funkcionalne nove tribine mi ne možemo dobiti licencu. Nek riješe sve do maja 2025 kada bude dolazila UEFA-ina komisija i da dobijemo CAT4. To bi bio nevjerovatan poduhvat.
Nisam siguran da.li navijači ostalih klubova smiju ovde pisati. Ako smeta slobodno nek se obriše.
Tek sam sad upratio da minimo onih 1.5M od Grada ide još 1.5M od Federcije, onda svaka čast za vašu upravu još ako ih potroše kako je namjenjeno sa ta 3M može se zaista dosta dosta posla odraditi, možda čak staviti u funkciju ne baš sa kategorijom ali bi mogla biti funkcionalna.
Pitanje zbog čeg pišem je kako planirate gostujuče navijače smjestiti nije valjda na onu iza gola sad što je kao VIP, što bilo baš šteta uz tampon zonu ne bi ostalo ništa par stotina mjesta a stvarno dobro izgleda i ljepo je gledati sa nje utakmicu.
Tek sam sad upratio da minimo onih 1.5M od Grada ide još 1.5M od Federcije, onda svaka čast za vašu upravu još ako ih potroše kako je namjenjeno sa ta 3M može se zaista dosta dosta posla odraditi, možda čak staviti u funkciju ne baš sa kategorijom ali bi mogla biti funkcionalna.
Pitanje zbog čeg pišem je kako planirate gostujuče navijače smjestiti nije valjda na onu iza gola sad što je kao VIP, što bilo baš šteta uz tampon zonu ne bi ostalo ništa par stotina mjesta a stvarno dobro izgleda i ljepo je gledati sa nje utakmicu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Na novoj tribini ce biti gostujuci sektor.AVNOJ je napisao/la: ↑14 jan 2024, 12:01Nisam siguran da.li navijači ostalih klubova smiju ovde pisati. Ako smeta slobodno nek se obriše.
19V22
-
- Kontakt:
Koliko znam gostujuci ce biti na novoj tribini u cosku gdje se sada nalazi motazna, tako su spominjali, zbog najlakseg i najsigurnijeg dolaska i odlaska gostujucih navijaca.AVNOJ je napisao/la: ↑14 jan 2024, 12:01Nisam siguran da.li navijači ostalih klubova smiju ovde pisati. Ako smeta slobodno nek se obriše.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
evo jedno pitanje
Dali imamo pare da se odradi cijela tribina do kraja sa svim potrebnim sadrzajem, bez krova?
Dali imamo pare da se odradi cijela tribina do kraja sa svim potrebnim sadrzajem, bez krova?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Koliko znam, nije još skupljen ukupan iznos. Za kategoriju koju planiramo, potrebno je baš dosta sadržaja i mislim da ova tri miliona to ne mogu pokriti. Opet, Uprava se baš zadala i ne sumnjam kako vrijeme gradnje bude prolazilo, tako će se i nabavljati nova sredstva za kompletiranje posla.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
:
Konstrukcija tribine (grubi radovi),krov i stolice.
To je za ova tri miliona,bit će još potrebno oko 2 da se sve završi ali radi se i na tome.
Pa rekao je Kevelj šta će se raditi.
To je za ova tri miliona,bit će još potrebno oko 2 da se sve završi ali radi se i na tome.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Aha. Hvala na odgovorima. Onda je to dobro, iskoristit če se maksimalno kapacitet stadiona. Sretno bilo i ako je to iko zaslužio to ste vi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
pametno je to da se stavi u funkciju tribina, sa sjedistima kako bi se povecali prihodi, dok se ne skupi ostatak 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- NerminFatic
- Kontakt:
Grubi radovi ne znaci i krov i stolice, koliko znam. Provjeri.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 jan 2024, 12:33:Pa rekao je Kevelj šta će se raditi.
-
- Kontakt:
Grubi radovi su već počeli i to konstrukcija tribine je 1.5 m km.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jan 2024, 13:15Grubi radovi ne znaci i krov i stolice, koliko znam. Provjeri.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 jan 2024, 12:33:Pa rekao je Kevelj šta će se raditi.
Drugi dio sredstava od Federacije 1,5 m km ide krov i stolice.
Ubrzo ide tender i čim se završi konstrukcija ide krov i stolice.
I Mostarske kiše kao da su stale
Ti bi to volio?NerminFatic je napisao/la: ↑13 jan 2024, 11:49Nerealno. Ako odete u Evropu,Uefina inspekcija stadiona dolazi sredinom maja a ovi nece ni wc solje zavrnuti do tada.Gr0hot je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:42Prema pisanju portala istraga.ba, Vlada Federacije BiH je na sjednici 22. decembra prošle godine usvojila odluku kojom će u 2024. godini mostarskim klubovima Veležu i Zrinjskom biti uplaćeno po milion i po maraka. | Preuzeto sa: https://****/sport/nogomet/vlada-fbih-izdvaja-3-miliona-maraka-za-velez-i-zrinjski/
Simpsticna inekcija za kvalitetno ubrzavanje izgradnje.
Sanse za igranjem Evrope na nasem stadionu naglo skocise ako se ne varam?![]()
![]()
Zavrnut cemo je gaRAntujem ti
Zna li neko gdje ce biti smjesteni gostujuci navijaci u ovoj polusezoni, jer montazna ne moze bit u funkciji upravo zbog radova.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ja ne znam o cemu se prica kao o Evropi na Areni Rodjeni. Neizvodivo je za 3 mjeseca grube radove zavrsiti a kamoli takve delikatne prohtjeve ispuniti kao sto su dizanje kategorizacije na visi nivo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Nije zabranjeno mastati... a realno, ako pozure, mozda bude Evropa na stadionu od ljeta 2025. Meni jedino nije jasno na osnovu cega je BB dobio dozvolu i to cak za grupno takmicenje, ne samo pretkola?!RacioEmocionalan je napisao/la: ↑16 jan 2024, 10:27Ja ne znam o cemu se prica kao o Evropi na Areni Rodjeni. Neizvodivo je za 3 mjeseca grube radove zavrsiti a kamoli takve delikatne prohtjeve ispuniti kao sto su dizanje kategorizacije na visi nivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.