Premijer liga BiH - aktuelno

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jan 2024, 19:10

Rauber33 je napisao/la:
13 jan 2024, 17:52
NajvecaRadosti je napisao/la:
13 jan 2024, 16:52
Novo lice na treningu mladic Stefan Radakovic koji je na probi a inace igra za Slaviju iz Istocnog Sarajeva na poziciji lijevog krila zanimljivo je da u 17 utakmica ima 0 golova i 0 asistencija... Ali mozda se dokaze suprotno

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Odličan tandem sa malim zubanom, zna bekrija posao štp jest jest
Galic,Dubackic,Biber,Turanjanin,Ovcina,Gasal,Zuban,Radakovic,Drljo,Sehic,Drina te 36godisnji Coca i Stila :kafa:

Bekrija ih je unistio koliko i Osim.To je cinjenica.
Tvorac najgoreg Zelje u historiji koji se bori za opstanak i dijeli 11.mjesto.A njima polemika na temi oko videa Nede Turkovica :rol:
Nikad vece piqke na tribinama nisu bile.Narocito na juznoj tribini
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 jan 2024, 20:00

13 jan 2024, 19:10
Rauber33 je napisao/la:
13 jan 2024, 16:52
Novo lice na treningu mladic Stefan Radakovic koji je na probi a inace igra za Slaviju iz Istocnog Sarajeva na poziciji lijevog krila zanimljivo je da u 17 utakmica ima 0 golova i 0 asistencija... Ali mozda se dokaze suprotno

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Galic,Dubackic,Biber,Turanjanin,Ovcina,Gasal,Zuban,Radakovic,Drljo,Sehic,Drina te 36godisnji Coca i Stila :kafa:

Tvorac najgoreg Zelje u historiji koji se bori za opstanak i dijeli 11.mjesto.A njima polemika na temi oko videa Nede Turkovica :rol:
Cuij Bekirc unistio :urnebes:, da je imao pogresnih poteza jeste, kao i vecina sportskih radnika u nasoj drzavi, nije niko toliko kvalitetan da ne pravi skoro nikakve greske, od Sulente u Zrinjskom, ljudi u Velezu, Borca i ostalih. Vas predjsednik je pravi primjer pravljenja gresaka iz prelaznog roka u rok. Vec sam pisao, ali ponovit cu ti, ne cinis se nesto bistar. Mirvic je dosao u septembar '21, i pitao (ili ko je vec kod vas zaduzen za transfere) se u 4 prelazna roka, u 4 prelzna roka ste 20 igraca ili otjerali, otpisali, ili sjede na tribinama, uglavnom sve promasaji. Sta je onda Mirvic vama uradio ako je nas Bekric unistio, pricamo o dovođenju igraca. Čovjek je grijesio i sa trenerima, ali to da ne uzimamo u obzir jer pricamo o igracima.

To sto si ti glup pa ne kontas da nije bas najlakse raditi kad nemas neka sredstva i ocjenjujes sposbnosti nekoga na osnovu 6 mjeseci, to je druga prica. Bekric je doveo na ljeto 22 Santosa i Amou, i pogodio sa njima kao rijetko ko drugi u nasoj drzavi, s obzirom na pruzene igre te dvojice i to koliko su bili placeni a bili su dzaba.

A sto ce toga tice da su na jugu picke, jesu, sve picka do picke, eno ih na tiktoku lajvove snimaju i cekaju da ih neko gifta da bi imali sutra sta za jest. :cool:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jan 2024, 20:16

nastrojeni21 je napisao/la:
13 jan 2024, 20:00
13 jan 2024, 19:10
Rauber33 je napisao/la:

Cuij Bekirc unistio :urnebes:, da je imao pogresnih poteza jeste, kao i vecina sportskih radnika u nasoj drzavi, nije niko toliko kvalitetan da ne pravi skoro nikakve greske, od Sulente u Zrinjskom, ljudi u Velezu, Borca i ostalih. Vas predjsednik je pravi primjer pravljenja gresaka iz prelaznog roka u rok. Vec sam pisao, ali ponovit cu ti, ne cinis se nesto bistar. Mirvic je dosao u septembar '21, i pitao (ili ko je vec kod vas zaduzen za transfere) se u 4 prelazna roka, u 4 prelzna roka ste 20 igraca ili otjerali, otpisali, ili sjede na tribinama, uglavnom sve promasaji. Sta je onda Mirvic vama uradio ako je nas Bekric unistio, pricamo o dovođenju igraca. Čovjek je grijesio i sa trenerima, ali to da ne uzimamo u obzir jer pricamo o igracima.

To sto si ti glup pa ne kontas da nije bas najlakse raditi kad nemas neka sredstva i ocjenjujes sposbnosti nekoga na osnovu 6 mjeseci, to je druga prica. Bekric je doveo na ljeto 22 Santosa i Amou, i pogodio sa njima kao rijetko ko drugi u nasoj drzavi, s obzirom na pruzene igre te dvojice i to koliko su bili placeni a bili su dzaba.

A sto ce toga tice da su na jugu picke, jesu, sve picka do picke, eno ih na tiktoku lajvove snimaju i cekaju da ih neko gifta da bi imali sutra sta za jest. :cool:
Dobro,dobit ces espreso u makiatu i sendvic.Nisi se morao ovoliko truditi.
Biber,Turanjanin i Drljo su odlicni igraci i maksimum sto je Bekrija legenda kluba mogao vam dovesti.Odlican posao radi sto jest jest.Sretno u federalnoj.Iskreno mi je zao sto cemo imati jos 2 puta priliku da vas otresemo a onda i ko zna gdjeee i ko zna kaaad

Al cuj poredi Bekrica i Mirvica isto ko da nam je Ismir sportski direktor i on dovodio i skautirao igrace :rol: :rol:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 13 jan 2024, 21:40

VenamaHrabrih je napisao/la:
13 jan 2024, 18:15
obagol je napisao/la:
13 jan 2024, 11:27
13 jan 2024, 09:13

Dogovoreno, medeni. Napiši još jednom da Mirvić izvlači novac iz kluba, neovlašteno trguje opijatima, pere novac... poslaću ti kopiju prijave. Sam ćeš vidjeti kakve sve odjele imaju u Tužilaštvu. Valjda ne pišeš iz dijaspore? Oni su jaki na riječima još iz rata.
Evo vidimo ko je jak na rijecima. Kao hajde jos jednom pa cu napisati prijavu :rol:

A sta ako napisem da Mirvic OVLASTENO trguje opijatima :rol: Mozda nisu opijati, mozda je neka druga vrsta droge. Broji li se to?

Fakat nigdje zaludjenijih navijaca od pitara, nakon dva poraza vracaju clanske, tjeraju igrace, trenere, upravu, bojkotuju utakmice. Pobijede u prijateljskoj, prekucali ligu, bosanski Dinamoo, napadaju grupnu fazu. Isto tako sa Mirvicem, ponasate se kao da je Kelaifi a za dva mjeseca cete mu je.ati mrtve.
Ponudio sam ti opcije; neovlaštwna trgovina, izvlačenje novca, pranje novca. Slobodno izaberi jednu, ili sve tri.
Nemoj se kriti iza floskula i relatvizacije. Vrlo je jednostavno. Napiši: Mirvić pere pare. Mirvić izvači novac iz kluba. Mirvić trguje opijatima.
No?
Ne znam ko ti je taj Kelaifi?!?!
A to šbb/kbb ostaviš za nekog tehvidskog sijela, nargilhane i sličnih mahalsko-kafanskih okupljanja.
Na osnovu transfera, placanja sumnjivih obestecenja, dovodjenja igraca iz egzoticnih drzava za nerealno visoke cifre za nase uslove i onda raskidanje ugovora ili slanja igraca na posudbe, na osnovu sumnjivih rezultata, pogotovo na domacem terenu, meni se javljaju sumnje koje upucuju na to da Mirvic radi finansijske malverzacije u vidu pranja para ili izvlacenja novca iz kluba u kombinaciji sa namjestanjem utakmica.
Je li dovoljno ovo za prijavu :rol:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 jan 2024, 21:44

obagol je napisao/la:
13 jan 2024, 21:40
obagol je napisao/la:

Evo vidimo ko je jak na rijecima. Kao hajde jos jednom pa cu napisati prijavu :rol:

A sta ako napisem da Mirvic OVLASTENO trguje opijatima :rol: Mozda nisu opijati, mozda je neka druga vrsta droge. Broji li se to?

Fakat nigdje zaludjenijih navijaca od pitara, nakon dva poraza vracaju clanske, tjeraju igrace, trenere, upravu, bojkotuju utakmice. Pobijede u prijateljskoj, prekucali ligu, bosanski Dinamoo, napadaju grupnu fazu. Isto tako sa Mirvicem, ponasate se kao da je Kelaifi a za dva mjeseca cete mu je.ati mrtve.
Ponudio sam ti opcije; neovlaštwna trgovina, izvlačenje novca, pranje novca. Slobodno izaberi jednu, ili sve tri.
Nemoj se kriti iza floskula i relatvizacije. Vrlo je jednostavno. Napiši: Mirvić pere pare. Mirvić izvači novac iz kluba. Mirvić trguje opijatima.
No?
A to šbb/kbb ostaviš za nekog tehvidskog sijela, nargilhane i sličnih mahalsko-kafanskih okupljanja.
Na osnovu transfera, placanja sumnjivih obestecenja, dovodjenja igraca iz egzoticnih drzava za nerealno visoke cifre za nase uslove i onda raskidanje ugovora ili slanja igraca na posudbe, na osnovu sumnjivih rezultata, pogotovo na domacem terenu, meni se javljaju sumnje koje upucuju na to da Mirvic radi finansijske malverzacije u vidu pranja para ili izvlacenja novca iz kluba u kombinaciji sa namjestanjem utakmica.
Znači ako platiš obeštećenje, i igrač ima problem što je udaljen od porodice, pogtovo što mu je dijete malo, to je pranje para :rol: pa da je pranje para ne bi mu onakav smještaj našli.

Je li i Velež prao pare preko onog iz Solomonski Ostrva?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 13 jan 2024, 21:51

H8Z7 je napisao/la:
13 jan 2024, 21:44

Gdje ces prati pare preko momka koji igra za 900KM i spava kod Dase :rol:

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 jan 2024, 22:02

MostarskiSin je napisao/la:
13 jan 2024, 21:51
H8Z7 je napisao/la:

Gdje je on sad? Znam da je imao ogroman hype prije nego što je došao u Velež.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 13 jan 2024, 22:28

bordobijelisampion je napisao/la:
13 jan 2024, 22:02
MostarskiSin je napisao/la:
13 jan 2024, 21:51
H8Z7 je napisao/la:

Gdje je on sad? Znam da je imao ogroman hype prije nego što je došao u Velež.
Mislim da je bez kluba, nisam vidio da je potpisao za neki klub poslije Veleza.

Ma vidjeli ljudi crn i brz pa mislili evo zvijezde

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 13 jan 2024, 23:55

mosarajvosa83 je napisao/la:
13 jan 2024, 01:40
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
12 jan 2024, 23:11
Nikad ne citiram s drugih tema, ali ovaj forumas me toliko impresionirao da moram.
Xenophon je napisao/la:
12 jan 2024, 20:29
Ja sam frapiran činjenicom da neko brani čovjeka koji je pokušao kupiti diplomu na divljem "fakultetu" a uz SDA preko firmi, kao i Tojaga, HP i sl. izvlače milionske tendere.

Čuj ovaj "portal", Žurnal je jedan od rijetkih normalnih portala.

Neopoziva ostavka!

Naravno, živimo u Bosni i Hercegovini, Mostaru, kod nas i direktori školskih ustanova mogu potpisivati sve i svašta a i dalje ostati na funkciji a ovo je sport, nebitna stvar. Naše društvo je odavno dotaklo moralno dno dna.
Svaka ti cast, legendo :bow: Ova principijelnost i moral se jako, jako rijetko vidjaju. Primjer pravog navijaca koji razmislja dugorocnije i u korist svog kluba. Da imamo vise ovakvih ljudi u ovoj drzavi, svima bi nam bolje bilo. Ziv i zdrav bio 100 godina!
Ima covjek principe i drzi se toga. Ovi su ismijavali Osima za lopovluke i ostale a imaju Kevelja i ostalu SDA elitu,sve go lopov,svako ko ih malo bolje zna upucen je u to. Kako se tenderi dobijaju sa 5 uposlenih i slicne stvari osim kriminalom. Mirvic koji je americki drzavljanin dodje ovdje izmisljaju nesto,volio bi upoznat nekog kome prolazi kriminal glatko u Americi.
Da, a da me ne bi neko pogresno shvatio, post je bez imalo ironije ili bilo cega slicnog. Vecina nas zazmiri malo kad su nasi klubovi u pitanju, ali ovaj momak ne. Zato, neizmjerno postovanje od mene @xenophon jos jednom.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 jan 2024, 08:40

slika

Izudin Cavalic priključuje se Želji na pripremama...
Trenutno nastupa za Gornji Rahić, karijeru počeo u Budućnosti iz Banovića, ubi nas Bekrija ovim seljacima iz okoline Tuzle i same Tuzle.

Idemo momak
Samo jako
I onda ces se prodat dalje ...

Mi smo Zeljo

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 jan 2024, 09:01

Vidi stadiona sunce ti

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 jan 2024, 09:06

svrakino1921 je napisao/la:
14 jan 2024, 08:40
slika

Trenutno nastupa za Gornji Rahić, karijeru počeo u Budućnosti iz Banovića, ubi nas Bekrija ovim seljacima iz okoline Tuzle i same Tuzle.

Idemo momak
Samo jako

Mi smo Zeljo
Kolega desetaru, cijenim tvoje postove ovde i smisao ovih prepucavanja na ovom pdf ali nije uredu da momka ili te momke nazivaš seljacima, ovaj forum je svima dostupan pa tako vjerovatno i njemu pročitat če sigurno njje uredu da bude odma dočekan sa uvredom i da ubiješ i ono malo volje što ima za igrom a samim tim i doprinos tvom klubu.
Svako dobro ti želim.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 jan 2024, 09:21

AVNOJ je napisao/la:
14 jan 2024, 09:06
slika

Idemo momak
Samo jako

Mi smo Zeljo
Kolega desetaru, cijenim tvoje postove ovde i smisao ovih prepucavanja na ovom pdf ali nije uredu da momka ili te momke nazivaš seljacima, ovaj forum je svima dostupan pa tako vjerovatno i njemu pročitat če sigurno njje uredu da bude odma dočekan sa uvredom i da ubiješ i ono malo volje što ima za igrom a samim tim i doprinos tvom klubu.
Svako dobro ti želim.
U pravu si
Ovo je sa naseg pdf
Jedan nas cijenjeni forumas ga nazvao seljoberom ja sam htio samo da to ublazim al nisam dobro citirao
Pa sam sebe uvalio

Kontam momak moze da procita ovo pa da pokušam da ublazim ai se uvalih skroz

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 jan 2024, 09:29

14 jan 2024, 09:21
AVNOJ je napisao/la:
14 jan 2024, 09:06
slika

Idemo momak
Samo jako

Mi smo Zeljo
Svako dobro ti želim.
U pravu si
Ovo je sa naseg pdf
Jedan nas cijenjeni forumas ga nazvao seljoberom ja sam htio samo da to ublazim al nisam dobro citirao
Pa sam sebe uvalio

Kontam momak moze da procita ovo pa da pokušam da ublazim ai se uvalih skroz
Pametan je valjda shvati da ima i dobronamjernih navijača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 14 jan 2024, 09:32

obagol je napisao/la:
13 jan 2024, 21:40
obagol je napisao/la:

No?
[/quo
Ok. Poslaću ti primjerak.
Ugodan dan.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 jan 2024, 10:09

Ako su sa Viscom znali ubosti, onda su igraca iz Gornjih Rahica bas uboli.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 14 jan 2024, 11:40

slika

Idemo momak
Samo jako

Mi smo Zeljo
Dogodine u Red Bull Salzburg za 3 miliona eura i 75% od naredne prodaje :salut:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 jan 2024, 12:30

Stvarno se ne zna ko je gori, da li navijači Željezničara koji ni sami ne znaju šta hoće, primarni narativ im je bio da odličan trener može nadomjestiti (ne)kvalitet pojedinih igrača, dobiju takav scenarij. Sad ni to nije nešto, nego daj i vrhunska pojačanja i odličnog trenera, a para nema. Željezničar ima osiguran opstanak u ligi samim dovođenjem Akrapovića i realno pravi trenutak da se poguraju neki mlađi igrači, prvenstveno iz omladinskog pogona.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 14 jan 2024, 12:38

Kad se sjetim da su ismijavali dolazak Cmiljanića koji je ruku na srce u čitavoj karijeri zabio cca 10 golova. A opet, kao takav, ima više golova od ove trojice skupa 🤣
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 jan 2024, 12:45

Almir Seferović će postati kondicioni trener i on će se priključiti za dan ili dva, a sada je za mjesto prvog pomoćnika kandidat Nermin Šabić. Šabić je trenuno realnija opcija od Aldina Džidića, čiji dolazak navodno nisu 'aminovali' pojedini članovi Uprave Željezničara.
Zenicka "elita" preuzima zeljeznicar :urnebes:

Vidimo se do godine u istoj ligi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Hrammm1921, MostarReds22, Paromlinac, rishovski, tutankamon1905 i 36 gostiju.