FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

passa007
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la passa007 » 18 mar 2011, 14:09

Ma daj te ba ljudi kakvu frku dizete bezveze zbog Šahtara pa stvarno ne kažem da neće biti lahko al bit će odmor pred susret sa realom :D :D :D :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 mar 2011, 14:24

Sahtar jeste nezgodna ekipa' ali brate pretjeraste ga i vi. Pa bolje oni nego Chelsea,Real itd.
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 14:27

xaviesta je napisao/la:Sahtar jeste nezgodna ekipa' ali brate pretjeraste ga i vi. Pa bolje oni nego Chelsea,Real itd.
Iskreno - neznam jel bolje, al vidjet ce mo. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 18 mar 2011, 14:34

Sahtar je jako kvalitetna ekipa i treba je respektovati ... ali ja ocekujem prolaz barelone ali ne tako uvjerljivo 2-0 ; 1-2 ..... 8-)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 18 mar 2011, 14:42

Mislim da morate biti prezadovoljni zrijebom.............
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 14:50

Ja sam molio boga samo da ne bude Sahtar, ali eto dobismo ga, ne zato sto mislim da bi nas mogli izbaciti, nego onako, jednostavno, nece to biti spektakl, niko ne navija za njih pa nemas koga zahebavati, ako ih prodjemo niko nista nece reci, ako ispadnemo, svi ce nas zahebavati, a pored sve ga toga oni su jako uigran i solidan tim koji moze dobro odigrati, al mislim da ce protiv nas platiti danak jos u prvoj utakmici na kamp nou, gdje bi sve i trebalo biti rijeseno, vjerujem da ce oni probati da se odbrane, al mislim da opet nemaju sanse, primice najmanje tricu jos u prvoj utakmicim, a revans ce biti formalnost. ako budu uspojeli iscupati nekako nerijeseno na kamp nou, onda ce da bude velike hebade u ukrajini pred njihovom publikom, svjestan je i Pep toga zato ce se maximalno pristupiti u prvom mecu i tu obezbijediti prolaz,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 mar 2011, 14:55

enobarca je napisao/la:...ja sam prezadovoljan zdrijebom...mislim da cemo bez vecih poteskoca proci u polufinale... :) ...moja zelja je bio real,pa da gledamo 4 el clasica u mjesec dana... ;)
prodju li i barca i real u polufinale, eto 4 utakmice u samo 3 sedmice.. ;)
Volim te Bosno!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 14:57

xavi26 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...ja sam prezadovoljan zdrijebom...mislim da cemo bez vecih poteskoca proci u polufinale... :) ...moja zelja je bio real,pa da gledamo 4 el clasica u mjesec dana... ;)
I sve ce biti dosadno :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 mar 2011, 15:01

bparena je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
I sve ce biti dosadno :(
bice nam dosadno ako mi pobjedimo sve 4, kamoli ako ne daj Boze zijanimo sta..:)
Volim te Bosno!!!

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 18 mar 2011, 15:03

Ma dobro si biti ce dosadno je ce Barsa u svako da bude bolji uvijek ce pobjedi li da prodje dalje al neka opet ce biti interesantno hehe

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 mar 2011, 15:06

xavi26 je napisao/la:
...5+5+5+5=20...bas mi ih je zao.... ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 15:39

prvo nimalo nije sigurno da ce reač proci totenhama uopste, mada i ja mislim da su tu favoriti, ali ako totenham bude u punom sastavu, mislim da ce to biti vrlo gutavo

ako prodju i onui i mi, onda jos dva el classica, a to se ni meni nekako ne svidja, nekako ce postati vise i dosadno, i mozda ce tu biti neka sansa Reala, da se nasi igraci prezasite el clasica vise, jer ligaski je 17. aprila, finale kupa 20. aprila, jos ako bude i taj u ligi prvaka bio bi 27. aprila, pa onda i revans pocetkom maja, dakle bas bi bilo prezasiceno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 mar 2011, 17:51

Romariooo je napisao/la:prvo nimalo nije sigurno da ce reač proci totenhama uopste, mada i ja mislim da su tu favoriti, ali ako totenham bude u punom sastavu, mislim da ce to biti vrlo gutavo

ako prodju i onui i mi, onda jos dva el classica, a to se ni meni nekako ne svidja, nekako ce postati vise i dosadno, i mozda ce tu biti neka sansa Reala, da se nasi igraci prezasite el clasica vise, jer ligaski je 17. aprila, finale kupa 20. aprila, jos ako bude i taj u ligi prvaka bio bi 27. aprila, pa onda i revans pocetkom maja, dakle bas bi bilo prezasiceno
cuj prezasiceni pa nije to oko zgrade da igraju pa da im dosadi igrat,profesionalci su to,,sama pomisao na finale na wembliju im je velika motivacija,,a i pep zna ekipu motivirat pa i da svaki dan igramo sa realom svejedno je.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 18:07

barca_87 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:prvo nimalo nije sigurno da ce reač proci totenhama uopste, mada i ja mislim da su tu favoriti, ali ako totenham bude u punom sastavu, mislim da ce to biti vrlo gutavo

cuj prezasiceni pa nije to oko zgrade da igraju pa da im dosadi igrat,profesionalci su to,,sama pomisao na finale na wembliju im je velika motivacija,,a i pep zna ekipu motivirat pa i da svaki dan igramo sa realom svejedno je.

sve to stoji, ali 4 puta igrati u 15 dana protiv istog protivnika ipak nije jednostavno, ali nema veze, prebrodit cemo mi to nekako, sad se bitno fokusirati na ligu, dobiti sutra getafe i cekati kiks Reala u gostima protiv Atletico Madrida, kako bi se prvi el clasico ligaski docekao sa solidnom zalihom, i kako bi Pep mogao odmarati neke bitne igrace u nekim utakmicama tokom tog zgusnutog rasporeda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 mar 2011, 18:31

Sajoni je napisao/la:Kako pišete pomislih da je Sahtar Barcelona,a Barcelona Sahtar...Trebamo biti prezadovoljni zdrijebom jer je to glat prolaz za nas.Od Sahtara pokušavate napraviti neku silu od ekipe,a to je jedna simpatična ekipica koja će svoj kraj doživjeti u 1/4 finalu!Baš bih volio čuti vaša mišljenja da smo izvukli Chelsea ili Manche.Ohladite malo jer nam je polufinale zagarantovano. ;)
Sve je to tacno, ali treba imati u vidu i cinjenice da je Šahtar bio prvi u svojoj grupi ispred Arsenala, zatim da je unakazio Romu u 1/8 finala i to u obje utakmice, što govori da su pravo nezgodna ekipa koja se sigurno ne smije podcijeniti - niti ce, poznavajuci Pepa....samo, ne treba se zavaravati da ce oni doci spuštenih gaca i gledati da što manje prime, tj. pustiti da samo mi igramo a da se oni ništa ne pitaju na terenu.
Ali u svakom slucaju je bolji protivnik nego npr. Chelasea ili ManUtd...uz ozbiljan pristup nebi trebali imati problema.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 18 mar 2011, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 18 mar 2011, 18:33

Mene je Bgm strah Sahtara, nekoliko puta su nas dooobro namucili, pogotovo na svom terenu ...
Nadam se da cemo proci glat, ali opet ima doza straha ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 18 mar 2011, 18:42

ma ljudi opusteno ba. uzdajte se u nase majstore i sve ce biti dobro. kad mozemo arsenala izbacit mozemo i sahtar. ;)
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 18:45

Dushi_Rob je napisao/la:Mene je Bgm strah Sahtara, nekoliko puta su nas dooobro namucili, pogotovo na svom terenu ...
Nadam se da cemo proci glat, ali opet ima doza straha ...
ma nema te sta biti strah, jesu nas nekoliko puta namucili, al nisu to bile utakmice na ovom nivou, kad su nasi mamomci maximalno napaljeni. utakmice u grupnoj fazi lige prvaka nisu ni blizu ozbiljne kao ove u knock oout fazi, namucili su nas i u super kupu kad smo ih dobili tek u produzecima, ali i to je bio pocetak sezone za nas, a oni su vec odigrali bili nekoliko kola, ali opet smo ih dobili.

prva utakmica, odnosno prvo poluvrijeme bice presudni,nasi ce napasti a vidjecemo tad koliko je sahtar zaista kvalitetan, koliko ce dugo moci da se brane, sve je drugacije kad se igra protiv barce, njihovi brazilci jesu opasni, ali znamo mi protiv kakvih smo sve majstora znali igrati da nisu sutnuli loptu po golu, tako ce proci i sahtar, koji ce platiti danak neiskustvu jos u prvom poluvremenu prve utakmice, vjerovatno ce se postaviti u neki bunker koji ce puci vrlo brzo, jer ipak nemaju svjetski kvalitetne defanzivce, nasi ce ih uhvatiti u masinu i bice to rijeseno vrlo rano, moguce i da petardu prime
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 mar 2011, 19:06

Ma protiv Shakhtara neće biti problema. ;)

Imaju dobru ekipu,sigurno da neće u ovaj dvomeč ući sa bijelom zastavicom ali već u 1.duelu na Nou Campu Barca bi trebala riješiti pitanje prolaska dalje.

Nego interesuje me Abidal,kakvo je stanje ? :(
FK Pjetlovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 mar 2011, 19:13

joj kad ga chigra zabije pod precku :) pitanje je samo kome ce zabit.

nego, ne bi trebalo biti problema sa shakhtarom. ako njih ne mogu izbacit ni ne zasluzuju ligu prvaka. mislim da ce se to rijesit jos u prvom mecu sa nekih dva, tri razlike.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.