Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Iskreno - neznam jel bolje, al vidjet ce mo.xaviesta je napisao/la:Sahtar jeste nezgodna ekipa' ali brate pretjeraste ga i vi. Pa bolje oni nego Chelsea,Real itd.
prodju li i barca i real u polufinale, eto 4 utakmice u samo 3 sedmice..enobarca je napisao/la:...ja sam prezadovoljan zdrijebom...mislim da cemo bez vecih poteskoca proci u polufinale......moja zelja je bio real,pa da gledamo 4 el clasica u mjesec dana...
I sve ce biti dosadnoxavi26 je napisao/la:prodju li i barca i real u polufinale, eto 4 utakmice u samo 3 sedmice..enobarca je napisao/la:...ja sam prezadovoljan zdrijebom...mislim da cemo bez vecih poteskoca proci u polufinale......moja zelja je bio real,pa da gledamo 4 el clasica u mjesec dana...
bice nam dosadno ako mi pobjedimo sve 4, kamoli ako ne daj Boze zijanimo sta..bparena je napisao/la:I sve ce biti dosadnoxavi26 je napisao/la:prodju li i barca i real u polufinale, eto 4 utakmice u samo 3 sedmice..enobarca je napisao/la:...ja sam prezadovoljan zdrijebom...mislim da cemo bez vecih poteskoca proci u polufinale......moja zelja je bio real,pa da gledamo 4 el clasica u mjesec dana...
...5+5+5+5=20...bas mi ih je zao....xavi26 je napisao/la:prodju li i barca i real u polufinale, eto 4 utakmice u samo 3 sedmice..enobarca je napisao/la:...ja sam prezadovoljan zdrijebom...mislim da cemo bez vecih poteskoca proci u polufinale......moja zelja je bio real,pa da gledamo 4 el clasica u mjesec dana...
cuj prezasiceni pa nije to oko zgrade da igraju pa da im dosadi igrat,profesionalci su to,,sama pomisao na finale na wembliju im je velika motivacija,,a i pep zna ekipu motivirat pa i da svaki dan igramo sa realom svejedno je.Romariooo je napisao/la:prvo nimalo nije sigurno da ce reač proci totenhama uopste, mada i ja mislim da su tu favoriti, ali ako totenham bude u punom sastavu, mislim da ce to biti vrlo gutavo
ako prodju i onui i mi, onda jos dva el classica, a to se ni meni nekako ne svidja, nekako ce postati vise i dosadno, i mozda ce tu biti neka sansa Reala, da se nasi igraci prezasite el clasica vise, jer ligaski je 17. aprila, finale kupa 20. aprila, jos ako bude i taj u ligi prvaka bio bi 27. aprila, pa onda i revans pocetkom maja, dakle bas bi bilo prezasiceno
barca_87 je napisao/la:cuj prezasiceni pa nije to oko zgrade da igraju pa da im dosadi igrat,profesionalci su to,,sama pomisao na finale na wembliju im je velika motivacija,,a i pep zna ekipu motivirat pa i da svaki dan igramo sa realom svejedno je.Romariooo je napisao/la:prvo nimalo nije sigurno da ce reač proci totenhama uopste, mada i ja mislim da su tu favoriti, ali ako totenham bude u punom sastavu, mislim da ce to biti vrlo gutavo
ako prodju i onui i mi, onda jos dva el classica, a to se ni meni nekako ne svidja, nekako ce postati vise i dosadno, i mozda ce tu biti neka sansa Reala, da se nasi igraci prezasite el clasica vise, jer ligaski je 17. aprila, finale kupa 20. aprila, jos ako bude i taj u ligi prvaka bio bi 27. aprila, pa onda i revans pocetkom maja, dakle bas bi bilo prezasiceno
Sve je to tacno, ali treba imati u vidu i cinjenice da je Šahtar bio prvi u svojoj grupi ispred Arsenala, zatim da je unakazio Romu u 1/8 finala i to u obje utakmice, što govori da su pravo nezgodna ekipa koja se sigurno ne smije podcijeniti - niti ce, poznavajuci Pepa....samo, ne treba se zavaravati da ce oni doci spuštenih gaca i gledati da što manje prime, tj. pustiti da samo mi igramo a da se oni ništa ne pitaju na terenu.Sajoni je napisao/la:Kako pišete pomislih da je Sahtar Barcelona,a Barcelona Sahtar...Trebamo biti prezadovoljni zdrijebom jer je to glat prolaz za nas.Od Sahtara pokušavate napraviti neku silu od ekipe,a to je jedna simpatična ekipica koja će svoj kraj doživjeti u 1/4 finalu!Baš bih volio čuti vaša mišljenja da smo izvukli Chelsea ili Manche.Ohladite malo jer nam je polufinale zagarantovano.
ma nema te sta biti strah, jesu nas nekoliko puta namucili, al nisu to bile utakmice na ovom nivou, kad su nasi mamomci maximalno napaljeni. utakmice u grupnoj fazi lige prvaka nisu ni blizu ozbiljne kao ove u knock oout fazi, namucili su nas i u super kupu kad smo ih dobili tek u produzecima, ali i to je bio pocetak sezone za nas, a oni su vec odigrali bili nekoliko kola, ali opet smo ih dobili.Dushi_Rob je napisao/la:Mene je Bgm strah Sahtara, nekoliko puta su nas dooobro namucili, pogotovo na svom terenu ...
Nadam se da cemo proci glat, ali opet ima doza straha ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.