Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisu mali kao neki da se bojkotuje svako malo jer upravi ne mogu nista, a vlasniku pogotovo pa njega i nisu uzimali u obzir a prva je linija svega, ili ova druga grupa mentalite koja misli da se samo javno npr nekom objavom na drustvenim mrezama neko napada i tjera i da se strikno javno vode ti ratovi. 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Najbolji lijevi bek lige, najveci talenat zadnjih 10 godina, zna i Zeljo sta valja.

Za godinu ce uzeti na njemu sigurno 1 ili 2 miliona eura.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 jan 2024, 20:35Nisu mali kao neki da se bojkotuje svako malo jer upravi ne mogu nista, a vlasniku pogotovo pa njega i nisu uzimali u obzir a prva je linija svega, ili ova druga grupa mentalite koja misli da se samo javno npr nekom objavom na drustvenim mrezama neko napada i tjera i da se strikno javno vode ti ratovi.![]()
Ne, vi samo tjerate upravu kad imate veći interes i kad zavrnu dotok novca da bi Željo rastaoManijaci su imali vremena, imali strpljenja, dovoljno slušali, dovoljno gledali i na kraju donijeli odluku: Uprava napolje! F. K. Željezničar je klub svih nas, klub jedne filozofije koja je nažalost izgubila smjer. Naša odluka nije donešena zbog jednog poraza, zbog jedne loše utakmice, već kontinuirano lošeg vođenja kluba u rezultatsku dubiozu u svim starosnim kategorijama, a pogotovo seniorskom timu. Da, stadion se dogradio, sa sinergijskim i zajedničkim radom, transparentnost poslovanja pokazana u minimalnoj formi i, naravno, veliko hvala svima nama, a pogotovo vama. Ali... Tu sad pozitivna priča prestaje, mi hoćemo rezultat na terenu, ne sutra, ne iduće sezone, ne i one tamo, već danas. A obećavali su ga zadnje tri sezone. Niste ispunili rečeno i vaš sat je odzvonio. Jednostavno. Obećanja nam više nisu potrebna, želimo promjenu u ljudstvu Uprave. Ko će doći poslije, ko će biti ti ljudi, to će Skupština predložiti i usvojiti. Mi na ovoj tribini stojimo iza kluba već 30 i više godina pod ovim imenom i prošli smo sve u navijačkom svijetu. Neki od nas nisu tu, ali nisu nikad zaboravljeni i ako Bog da, bit ćemo tu još. U prethodnom periodu kroz ovaj klub je prodefilovalo igrača i trenera koji nisu dorasli ovom dresu te samim tim rezultat je takav, a odgovornost nikakva. Mi nismo birali, mi nismo dovodili, mi nismo raskidali ugovore, mi nismo suspendirali. Ali jesmo davali podršku, jesmo putovali i jesmo krivi jer volimo 11 plavih. I da, jesmo ružili igrače, jesmo ih kritikovali, ali ih nismo birali. Ovo nije bojkot utakmica, ovo nije destrukcija kluba, ovo je nezadovoljstvo sportskim neuspjehom kojeg nam priređujete i zato pozivamo sve Manijake na sljedeću utakmicu F. K. Željezničara u Krupu, kao i na našu Grbavicu. Uprava napolje!

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Pa zašto bi neko bojkotovo Mirvića???? Kakvi su to lobotomci živote dragi nemožeš vjerovat.
Pojedini "dušebriznici" i "legende" kluba kao nešto zabrinuti, **** miljama daleko a takvi se motaju oko vašeg kluba pa vidite gdje ste, zato Ismire IDEMO JOŠ JAČE, NEMA NAZAD OVO JE VIŠE OD BIZNISA.
Pojedini "dušebriznici" i "legende" kluba kao nešto zabrinuti, **** miljama daleko a takvi se motaju oko vašeg kluba pa vidite gdje ste, zato Ismire IDEMO JOŠ JAČE, NEMA NAZAD OVO JE VIŠE OD BIZNISA.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- TurkishAirlines
Zato bolje ko vi, uz kaficu gledati kako klub ide u federalnuKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 jan 2024, 20:35Nisu mali kao neki da se bojkotuje svako malo jer upravi ne mogu nista, a vlasniku pogotovo pa njega i nisu uzimali u obzir a prva je linija svega, ili ova druga grupa mentalite koja misli da se samo javno npr nekom objavom na drustvenim mrezama neko napada i tjera i da se strikno javno vode ti ratovi.![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nas da nema, trebalo bi nas izmisliti. Grcaš, boriš se za opstanak, ne možeš boda sa strane donijeti, i opet najgledaniji, najviše članova... Ne mogu zamisliti šta bi bilo da smo u situaciji kao Zrinjski. Krcata bi Grbavica bila. Prva tekma Zrinjski 10K sigurno. Protiv torpeda će biti krcato. Još ako bude bodova, goriće sve.
To je Željo, to su Manijaci. Šta god dušmani i mislili i pisali...

Nevjerovatno koliko ih piše da su najgledaniji bili u ovoj polusezoni. U konačnici samo sami sebe lažu.
Što se članskih tiče, 3000>3500

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
I Dogan se skrasio 

- svrakino1921
- Kontakt:
url=https://postimg.cc/xcPVfvVH]
[/url]
003492
Aktivnih Članova

Aktivnih članova od 01.01.2024.
3033
/8.371
10 dana prije nas krenuli sa clanskim za 2024
Evo sta @Morto kaze jucer:
3300
Ne ide ovo loše ali ovim tempom učlanjivanja mi više nećemo biti prvi u Bosni što se tiče broja. Topi se razlika koju smo imali na početku, prije 2-3 dana je bilo 1000+ a sada je to već oko 700. Moramo malo pojačati.
Sutra je prva pripremna utakmica i nadam se da će se još više ljudi učlaniti, dobro bi bilo da dođemo do brojke od 3500 na kraju sutrašnjeg dana.
Lijepi strah

003492
Aktivnih Članova

Aktivnih članova od 01.01.2024.
3033
/8.371
10 dana prije nas krenuli sa clanskim za 2024
Evo sta @Morto kaze jucer:
3300
Ne ide ovo loše ali ovim tempom učlanjivanja mi više nećemo biti prvi u Bosni što se tiče broja. Topi se razlika koju smo imali na početku, prije 2-3 dana je bilo 1000+ a sada je to već oko 700. Moramo malo pojačati.
Sutra je prva pripremna utakmica i nadam se da će se još više ljudi učlaniti, dobro bi bilo da dođemo do brojke od 3500 na kraju sutrašnjeg dana.
Lijepi strah

Jos su one cifre nekakvih delegata mizerne, dodje iz neke dzungle na kosevo i kad mu se popuni 70% istoka on misli 2500, da je to tribina ko u vrapcicima npr. Mnogo vecu smo prosjecnu posjetu imali, ali i ova cifra je duplo veca od svih ostalih.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:07Ma nas da nema, trebalo bi nas izmisliti. Grcaš, boriš se za opstanak, ne možeš boda sa strane donijeti, i opet najgledaniji, najviše članova... Ne mogu zamisliti šta bi bilo da smo u situaciji kao Zrinjski. Krcata bi Grbavica bila. Prva tekma Zrinjski 10K sigurno. Protiv torpeda će biti krcato. Još ako bude bodova, goriće sve.
To je Željo, to su Manijaci. Šta god dušmani i mislili i pisali...![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno koliko ih piše da su najgledaniji bili u ovoj polusezoni. U konačnici samo sami sebe lažu.
Što se članskih tiče, 3000>3500![]()
Obrezanih kurceva pravimo ludila

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Divovi sa Kromolja ponovo o posjeti.
Deset sezona bez titule i ponovo ubjedljivo najgledaniji klub u ligi.
Veliki, veliki Željezničar.

Deset sezona bez titule i ponovo ubjedljivo najgledaniji klub u ligi.
Veliki, veliki Željezničar.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vi nemate pravo glasa, vas su ova djeca izbacilabordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:02Molim nekoga da spasio ovo hahahahha![]()
![]()

Zna avenija sta pise i 100% je u pravu. Bruno i Sabic znaju sta valja.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
url=https://postimages.org/]
[/url]

Real Madrid deklasirao Barcelonu u El Clasicu i osvojio Superkup Španije
Real Madrid deklasirao Barcelonu i po 13. put osvojio Superkup Španije
Zbog ovih stvari-citaj-SUPERKUP moj Zeljo je najtrofejniji klub u voljenoj BiH
GOLEM SI ZELJO

GOLEM SI ZELJO
-
- Kontakt:
Šta nemamo? Ako iko prodaje igrače za velike cifre to smo mi. Ne podcjenjujem malog ali kakav Željo i milionske cifreredbull93 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:08Vi nemate pravo glasa, vas su ova djeca izbacila![]()

-
- Kontakt:
Saudijska Arabija, Španija, Barcelona,Anćeloti koliko samo poveznica sa Željom.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:12url=https://postimages.org/][/url]
GOLEM SI ZELJO
Golemo

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Kako mi drug govori i vi njiima uzimate igračaredbull93 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:08Vi nemate pravo glasa, vas su ova djeca izbacila![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- svrakino1921
- Kontakt:
url=https://postimg.cc/qzRb6Stk]
[/url]
Mi smo potpisali ugovor i nakon toga rekli NE
Ili kako mi hocemo ili nece ici nikako
GOLEM SI ZELJO

Mi smo potpisali ugovor i nakon toga rekli NE
Ili kako mi hocemo ili nece ici nikako
GOLEM SI ZELJO
Nema veze, nisi u tokubordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:13Šta nemamo? Ako iko prodaje igrače za velike cifre to smo mi. Ne podcjenjujem malog ali kakav Željo i milionske cifreNjima je maximum 300k transfer...

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Prosvijetli nas

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.