Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Nije da mi je drago ali ste ozbiljan prelazni rok odradili plus sa starim rosterom yebena ekipa.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kao sto sam napiso na nasoj temi, drago mi je da nismo gomilali ovaj prelazni rok, jos smo se rijesili prekobrojnih. Bila mi je zelja neki jos ofanzivniji veznjak, al i ovo je dosta. Planski i s mozgom odradjeno napokon, bez nekih fetisa na bivse igraceEspiritosanto je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:49Nije da mi je drago ali ste ozbiljan prelazni rok odradili plus sa starim rosterom yebena ekipa.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam upućen u kvalitete momka, ali vidim većinska minutaža u drugoj Argentinskoj ligi. Može biti i top, a i flop. Pa mi zato baš nije jasno uzbuđenje toliko. Za predstavljanje svakako aferim, vrhunski odrađeno.
No, na stranu ovaj momak, Zrinjski se u konačnici dobro pojačao, i po trenutnom su rame uz rame sa Borcem, bar na papiru.
Vidjet ćemo kakav je novi trener, to će odigrati veliku ulogu.
No, na stranu ovaj momak, Zrinjski se u konačnici dobro pojačao, i po trenutnom su rame uz rame sa Borcem, bar na papiru.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Stvarno miran rok u ligi, ali meni uvijek zapne za oko kako vi dosta igrača razriješite ugovora svaki rok preko 6, a kad je kod nas tako odmah naslovi autobuska stanica itd.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:57Kao sto sam napiso na nasoj temi, drago mi je da nismo gomilali ovaj prelazni rok, jos smo se rijesili prekobrojnih. Bila mi je zelja neki jos ofanzivniji veznjak, al i ovo je dosta. Planski i s mozgom odradjeno napokon, bez nekih fetisa na bivse igraceEspiritosanto je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:49Nije da mi je drago ali ste ozbiljan prelazni rok odradili plus sa starim rosterom yebena ekipa.![]()
Inače interesantan igrač.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Standardan prosle godine u drugoj ligi izborili promociju, ove godine bio standardan u prvoj ligi, zavrsili u sredini lige. Po ovim objavama i komentarima vidim da je omiljen bio tamo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:59Nisam upućen u kvalitete momka, ali vidim većinska minutaža u drugoj Argentinskoj ligi. Može biti i top, a i flop. Pa mi zato baš nije jasno uzbuđenje toliko. Za predstavljanje svakako aferim, vrhunski odrađeno.
A svaki igrac moze biti top i flop..pozicija nam je kriticna, pa vidit cemo. Ja sam optimistican. Ako izbaci Memiju iz prvih 11 rame uz rame je s Roberto Carlosom
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam upratio da je ove godine redovan u prvoj ligi bio, to je ipak neštotutankamon1905 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:09Standardan prosle godine u drugoj ligi izborili promociju, ove godine bio standardan u prvoj ligi, zavrsili u sredini lige. Po ovim objavama i komentarima vidim da je omiljen bio tamo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:59Nisam upućen u kvalitete momka, ali vidim većinska minutaža u drugoj Argentinskoj ligi. Može biti i top, a i flop. Pa mi zato baš nije jasno uzbuđenje toliko. Za predstavljanje svakako aferim, vrhunski odrađeno.
A svaki igrac moze biti top i flop..pozicija nam je kriticna, pa vidit cemo. Ja sam optimistican. Ako izbaci Memiju iz prvih 11 rame uz rame je s Roberto Carlosom
Ma može, naravno, niko nije garancija, ali mislim da je u ovakvim situacijama rizik veći, mi znamo najbolje kako to ide sa latino igračima
Baš, Memija ko Marcelo iz primea ybt
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:

003493
Aktivnih Članova
Tri dana najavljuju 3 500 clanova al ne ide pa ne ide
Jaooo
Sutra je prva pripremna utakmica i nadam se da će se još više ljudi učlaniti, dobro bi bilo da dođemo do brojke od 3500 na kraju sutrašnjeg dana.
Ma subota, da Bog do stigli do tog broja. Prije će biti do kraja nedjelje. Morao bi se ubrzo izbaciti poziv na učlanjivanje
Jaooo
Sta im radimo
LUDILOOOO
-
Hansestadt
- Kontakt:
Mirvic je spremio lanc pakete sa aerodroma u Texasu kao pomoc za nove clanove
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da da, bio je i par puta kapiten.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:15Nisam upratio da je ove godine redovan u prvoj ligi bio, to je ipak neštotutankamon1905 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:09Standardan prosle godine u drugoj ligi izborili promociju, ove godine bio standardan u prvoj ligi, zavrsili u sredini lige. Po ovim objavama i komentarima vidim da je omiljen bio tamo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:59Nisam upućen u kvalitete momka, ali vidim većinska minutaža u drugoj Argentinskoj ligi. Može biti i top, a i flop. Pa mi zato baš nije jasno uzbuđenje toliko. Za predstavljanje svakako aferim, vrhunski odrađeno.
A svaki igrac moze biti top i flop..pozicija nam je kriticna, pa vidit cemo. Ja sam optimistican. Ako izbaci Memiju iz prvih 11 rame uz rame je s Roberto Carlosom![]()
Ma može, naravno, niko nije garancija, ali mislim da je u ovakvim situacijama rizik veći, mi znamo najbolje kako to ide sa latino igračima![]()
Baš, Memija ko Marcelo iz primea ybt![]()
Nisam sto posto siguran, ali mislim da smo naucili na svojim i vasim greskama bar u ovom slucaju pa rizik nije velik. Nije placen koliko sam ja upucen. Bilo je govora da je posudba, a tamo mu istice ugovor u 6.mjesecu.
Ako su ga u toj situaciji pustili na taj nacin i nisu pravili nikakve probleme znaci da nije ni on problematican i da je necim zasluzio. Al ajmo sacekat detalje pa vidit cemo
Sedad Subašić u Stupčanici. Kleli se u njega, a ja sam ubijeđen da ni tamo neće imati mjesta.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
14 jan 2024, 23:59
Dan završavamo sa 3493 člana!

Dan završavamo sa 3493 člana!
-
Hansestadt
- Kontakt:
kradu nas na postarini a opet cemo ih prepisati
Dobit ćete pehar za to
E jeste vas Mirvić zadeverao svaka mu čast,nemaju dinara,haos u svim sferama,razvaljuje ih Amar,Hadžija megamix i rumeni seljačić ne zna se ko više kara a ono o MirvićuHansestadt je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:19Mirvic je spremio lanc pakete sa aerodroma u Texasu kao pomoc za nove clanove
Džaba se smiješ,nas opet dođe 22.000 na utakmicu,što je za vas misaona imenica
Nemaju postovanja prema covjeku, a dojkili mu ga, i njemu i bratu samo da ih preuzme. I dojkit ce ga josAnex je napisao/la: ↑15 jan 2024, 00:40E jeste vas Mirvić zadeverao svaka mu čast,nemaju dinara,haos u svim sferama,razvaljuje ih Amar,Hadžija megamix i rumeni seljačić ne zna se ko više kara a ono o MirvićuHansestadt je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:19Mirvic je spremio lanc pakete sa aerodroma u Texasu kao pomoc za nove clanove
Ma volim ih
NEMA NAZAD
Mozda i tvoj najgori post otkako te znam sa foruma
Nit drzavni propali projekat nk zeljescar zna sta valja, niti ce na njemu uzimati nekakve milione.
Da znaju sta valja ne bi im cocalic bio glavna poluga u timu.
Te ugovore za malce treba sklapati, treba pare imati, pricu, filozofiju, sistem, transfer politiku, pozitivnu transfer historiju, jake veze i biti na dobrom glasu u evropi. Zadnje ali ne i najmanje bitno - treba se takmiciti u premijer ligi bih, da ne spominjem evropska takmicenja.
Ova pascad nista od navedenog nema. Taj mali ako je neki talenat i ako ima nekog da ga nasavjetuje, znat ce sta izbjeci.
NEMA NAZAD
Imaju li ovi debili odbranu 
Trenutno korisnika/ca: kontra, Lik, nedimmmm1337 i 20 gostiju.