Ja sam kontao da će na temi za članove da pršti od konkstruktivnih postova, diskusija, kad se ta ideja sprovede u djelo.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:34Treba jedna tema za nas clanove koji ne slikamo Rikiju clansku.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam kontao da će na temi za članove da pršti od konkstruktivnih postova, diskusija, kad se ta ideja sprovede u djelo.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:34Treba jedna tema za nas clanove koji ne slikamo Rikiju clansku.![]()
ja cekam neki meet upjoker90 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 09:24Ja sam kontao da će na temi za članove da pršti od konkstruktivnih postova, diskusija, kad se ta ideja sprovede u djelo.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:34Treba jedna tema za nas clanove koji ne slikamo Rikiju clansku.![]()
![]()
Bar 5.put da namjerno trola samo ovaj rok
20 dana od uplate, još mi nije došlanapoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:34Treba jedna tema za nas clanove koji ne slikamo Rikiju clansku.![]()
Jesil u BiH? Provjeri ti to, meni je dosla 5 dana od uplate.NisamInSajder je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:1020 dana od uplate, još mi nije došlanapoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:34Treba jedna tema za nas clanove koji ne slikamo Rikiju clansku.![]()
![]()
poslat ce ti drugu i meni su tako prosle godine,samo im se javiNisamInSajder je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:1020 dana od uplate, još mi nije došlanapoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:34Treba jedna tema za nas clanove koji ne slikamo Rikiju clansku.![]()
![]()
aha, jesi li objavio člansku sa svojim nickom na forumu - nisi. Znači lažeš i žao ti je dati cvaju.donDondon je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:26poslat ce ti drugu i meni su tako prosle godine,samo im se javiNisamInSajder je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:1020 dana od uplate, još mi nije došlanapoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:34Treba jedna tema za nas clanove koji ne slikamo Rikiju clansku.![]()
![]()
Dva izuzetno talentirana mlada nogometaša HŠK Zrinjski, iz kadetske momčadi, karijeru nastavljaju u Sarajevu. Radi se o kapitenu momčadi Sergeju Ignatkovu i Kerimu Bajroviću.
Oni su naime dobili ponude kluba s Koševa, izrazili želju za odlaskom, te s Bordo klubom potpisali profesionalne ugovore, saznaje ****.
Ignatkov je 16-godišnji veznjak koji je ove sezone odigrao 16 utakmica i postigao dva pogotka. Godine 2022. dobio je i nagradu za najboljeg kadeta Mostara.
S druge strane Bajrović koji je godinu dana mlađi igra na poziciji desnog beka i za Plemiće je ove sezone odigrao 19 susreta.
On je u Zrinjski prethodno stigao iz Željezničara, a sada se vraća u svoj grad, ali ne na Grbavicu nego na Koševo.
Kako doznajemo, Sarajevo je željelo i Filipa Šakotu, no do njegovog odlaska nije došlo.
Odličnomiky_hz je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:00Dva izuzetno talentirana mlada nogometaša HŠK Zrinjski, iz kadetske momčadi, karijeru nastavljaju u Sarajevu. Radi se o kapitenu momčadi Sergeju Ignatkovu i Kerimu Bajroviću.
Oni su naime dobili ponude kluba s Koševa, izrazili želju za odlaskom, te s Bordo klubom potpisali profesionalne ugovore, saznaje ****.
Ignatkov je 16-godišnji veznjak koji je ove sezone odigrao 16 utakmica i postigao dva pogotka. Godine 2022. dobio je i nagradu za najboljeg kadeta Mostara.
S druge strane Bajrović koji je godinu dana mlađi igra na poziciji desnog beka i za Plemiće je ove sezone odigrao 19 susreta.
On je u Zrinjski prethodno stigao iz Željezničara, a sada se vraća u svoj grad, ali ne na Grbavicu nego na Koševo.
Kako doznajemo, Sarajevo je željelo i Filipa Šakotu, no do njegovog odlaska nije došlo.
kad god sta ko zeli,clansku,ulaznice,trecu garnituru,rekvizite(papire) sa nekih koreografija da bi se zajebavali ,hvalili ili gledali sta kome fali ,ali da to pokazujem da bi mi neko rekao e sad mozes pisat po nekom forumu,pa to ni u ludilu ,iz principa
Ja sam produzio 29.12., dosla 5.1., nisam u Sarajevu. Tako da probaj nazvat, previse su razvukli vala.NisamInSajder je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:1020 dana od uplate, još mi nije došlanapoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 23:34Treba jedna tema za nas clanove koji ne slikamo Rikiju clansku.![]()
![]()
Ili prskanje svinjskom po faci!H8Z7 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:03Odličnomiky_hz je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:00Dva izuzetno talentirana mlada nogometaša HŠK Zrinjski, iz kadetske momčadi, karijeru nastavljaju u Sarajevu. Radi se o kapitenu momčadi Sergeju Ignatkovu i Kerimu Bajroviću.
Kako doznajemo, Sarajevo je željelo i Filipa Šakotu, no do njegovog odlaska nije došlo.![]()
Valjao bi još koji dolazak.
promjena plana zeznuo nas zrinjski uzeo hotel u kojem smo mi trebali biti smjesteniGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:02Valjao bi još koji dolazak.![]()
Zar nismo trebali u Međugorje?
Sa jedne strane šteta što je tako jer je talenat, a sa druge strane neka je uzeo ispisnicu. Momku želim sve najbolje u karijeri.
Pravi smrad od čovjeka.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, n0dix i 28 gostiju.