Preuzimaju primat od vas. Ovaj sizofrenise o tome kako Sarajevo ne isporucuje clanske i o neki jelimaMorpheus je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:59Šta reče živ bio?Hansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:22Eno navijac Sarajeva se zali da mu clanska nije stigla a uplatio momak uredno prije 20 dana. A meni na kraj Evrope, Plava clanska stigla za nekoliko dana. Sta ces, kad se postarina uredno plati.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Ja ne znam kako ti moze bit krivo kad neko pravi stadion od tih para. Evo kukate nonstop kako nemamo stadiona za reprezentaciju osim BP i Grbavice, i opet bi najradije da u ostalih budu pasnjaci, jel ?redbull93 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:05Tako isto novac namijenjen za pozare obojite u crvenu donaciju, misleci da je to sasvim uredu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:58Prodajemo svasta buraz i ti sigurno pijes limuntos obojem crvenom bojom misleci da je sok od sipkaHansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:55Meni je veca sprdnja kad Mostarac pokusava da proda stranom turistu svoje autohtono jelo, pomfrit sa rizom.![]()
Znamo da prodajete svasta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Dobili ste neki dan od ministarstva odbrane 23 000 maraka. To su sve drzavne pare koje su otisle Celiku. Ako je gas maska deset maraka znaci 2300 gradjana ce ostati ne zasticeno ako nas naprimjer Madjarska sutra napadne bojnim otrovimaredbull93 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:05Tako isto novac namijenjen za pozare obojite u crvenu donaciju, misleci da je to sasvim uredu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:58Prodajemo svasta buraz i ti sigurno pijes limuntos obojem crvenom bojom misleci da je sok od sipkaHansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:55Meni je veca sprdnja kad Mostarac pokusava da proda stranom turistu svoje autohtono jelo, pomfrit sa rizom.![]()
Buraz ovako zvucis zivota mi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prvi napisao da nije uredu, sto i nije.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:11Dobili ste neki dan od ministarstva odbrane 23 000 maraka. To su sve drzavne pare koje su otisle Celiku. Ako je gas maska deset maraka znaci 2300 gradjana ce ostati ne zasticeno ako nas naprimjer Madjarska sutra napadne bojnim otrovimaredbull93 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:05Tako isto novac namijenjen za pozare obojite u crvenu donaciju, misleci da je to sasvim uredu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:58
Prodajemo svasta buraz i ti sigurno pijes limuntos obojem crvenom bojom misleci da je sok od sipka![]()
I nije mi krivo sto oravite stadion, nego sto niste dobili novac na ispravan nacin.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nebih baš rekao da su rame uz rame sa Borcem nego, trenutno, daleko ispred. Doveli dobre igrače na pozicijama koje su im škripale, zadržali roster, nisu gomilali napamet, dok je Borac samo golmana doveo, uz par raskida ugovora zarad finansijskog rasterećenja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:59Nisam upućen u kvalitete momka, ali vidim većinska minutaža u drugoj Argentinskoj ligi. Može biti i top, a i flop. Pa mi zato baš nije jasno uzbuđenje toliko. Za predstavljanje svakako aferim, vrhunski odrađeno.
No, na stranu ovaj momak, Zrinjski se u konačnici dobro pojačao, i po trenutnom su rame uz rame sa Borcem, bar na papiru.
Vidjet ćemo kakav je novi trener, to će odigrati veliku ulogu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- MocMahale444
OdakleN ti snaga junace da heftaš ovu nejac
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Par dana prije proslog derbija vas nozem napao naseg. Neka se i to zna jer uredno se sve to presuti i glumite neki online kodeks .
Pozdrav za bivše humljane i zahumljane.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sportski direktor Bordo tima, Senijad Ibričić: Sarajevo je Real Madrid za sve naše klubove
Uvjek smo mi znali da je Ibricic poprilicno glup, i da bi konobarisao ljeti po Dalmaciji da nije imao u nogama. Medjutim me je iznenadio da je bas glupko do ove mjere.
Uvjek smo mi znali da je Ibricic poprilicno glup, i da bi konobarisao ljeti po Dalmaciji da nije imao u nogama. Medjutim me je iznenadio da je bas glupko do ove mjere.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 15 jan 2024, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
E čuj imaćemo najspremniju ekipu u ligi, prosjek godina prvih 11 im 30.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Napiši zašto je ovo rekao.Hansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:20Sportski direktor Bordo tima, Senijad Ibričić: Sarajevo je Real Madrid za sve naše klubove
- skullcrusher
- Kontakt:
A da nije rekao mozda da sto se tice ulaganja novca i uslova u našem kampu da na daj dio misli da smo Real Madrid, napisi kako jeste a ti si samo naslov procitao i poletio ovamo.Hansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:20Sportski direktor Bordo tima, Senijad Ibričić: Sarajevo je Real Madrid za sve naše klubove
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
Hansestadt
- Kontakt:
To fakticki dodje jos gore. Znaci 4. na tabeli, a Real Madrid. Pa sam sebe puca u nogu.skullcrusher je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:35A da nije rekao mozda da sto se tice ulaganja novca i uslova u našem kampu da na daj dio misli da smo Real Madrid, napisi kako jeste a ti si samo naslov procitao i poletio ovamo.Hansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:20Sportski direktor Bordo tima, Senijad Ibričić: Sarajevo je Real Madrid za sve naše klubove
Znači nisi znao, a postavljaš i ismijavaš.Hansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:38To fakticki dodje jos gore. Znaci 4. na tabeli, a Real Madrid. Pa sam sebe puca u nogu.
Hala Madrid!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:22Eno navijac Sarajeva se zali da mu clanska nije stigla a uplatio momak uredno prije 20 dana. A meni na kraj Evrope, Plava clanska stigla za nekoliko dana. Sta ces, kad se postarina uredno plati.
Hansestadt je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:31Eto bolesnika. Ljudi idu na stranicu drugog kluba i gledaju koliko naplacuju postarinu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Yebemu mater kako smo uspjeli zeničane navući na temu. Katastrofa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
@redbull drug sta je u našoj državi pošteno i po redu nije ništa bilo nit ce biti realno hajmo pričatredbull93 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:22Prvi napisao da nije uredu, sto i nije.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:11Dobili ste neki dan od ministarstva odbrane 23 000 maraka. To su sve drzavne pare koje su otisle Celiku. Ako je gas maska deset maraka znaci 2300 gradjana ce ostati ne zasticeno ako nas naprimjer Madjarska sutra napadne bojnim otrovima
I nije mi krivo sto oravite stadion, nego sto niste dobili novac na ispravan nacin.
Najpravednije bilo bi da se objavio konkurs svi da mogu aplicirati i cao ali ovdje je politika svoje odradila svoje i jbg
Ali veća bi po meni sramota bila da svoj klub za koji navija Nikšić ne pogura nego da javno govori e ja navijam za Velez a nije im pomogao a moze pomoći sa te funkcije
Ovako čovjek pomogao svoj klub i ja mu apsolutno to ne zamjeram ni malo
Druga stvar ko nasim predstavnicima u Sarajevu koji su iz Zenice brani da izlobiraju i da i našem Čeliku pomognu
Imaju tu moći i Uzunovic i Isak i Babajic itd..
A ne svi oni gledaju svoj interes jbg tako nam je kako nam je u državi
Trenutno korisnika/ca: Beli98, brig, Combattente87, MikiPirs, Mostarac12345, napapijri1987, Necto, Riziko i 55 gostiju.