Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nakon promasenih prilika u prvom poluvremenu,ocekivano da promasi i penal.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma nije njegova noc i to je.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma vjerovatno jer se nadavao golova, pa želi sve to da podeblja, pogotovo što je i Tadić promašio neke penale ove sezone. Plus je u prošlom kolu zabio iz penala, pa mu je to vjerovatno malo napumpalo samopouzdanje u tom smislu i eto.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jan 2024, 18:1420 g. haman ne puca penale i sad s 38 g. poceo!! Zasto kad ne umije?![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da je bolji izvođač penala, mogao je imati još 50-ak golova u karijeri.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dovoljno je reci da je 13 pogodio i čak 11 promašio.
Iako ovaj veceras i nije bio toliko lose izveden.
Šteta.
Iako ovaj veceras i nije bio toliko lose izveden.
Šteta.
Bas bas teska utakmica tako da je ova pobjeda zlata vrijedna. Danas nije bio Edinov dan I to je to .
Al Sta Livi izvadi na kraju

Al Sta Livi izvadi na kraju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Livakovica na veceru vodi spasio ti je 2 boda za koja bi tebe okrivili zbog penala.Standardno nakon predobre tekme ide u totalni promasaj.Juce nikakav.Opet će im Galata uzet titulu ispred nosa.Nesto mi Tadic u zadnje vrjeme tanak neznam sta je ali ima nesto.
Dzeko je dobro pucao penal, ali stativa, sta ces. Pa i Tadc je promasio 3 penala ove sezone u Fenerbahceu. Nema veze, idemo dalje..
Fenerbahce ima bas dobru ekipu, ali sad treba uigrati pojacanja i da se sto prije vrati onaj desni bek iz Nigerije sa Africkog kupa nacija..
Jucer jako bitna pobjeda protiv Gaziantepa.
Fenerbahce ima bas dobru ekipu, ali sad treba uigrati pojacanja i da se sto prije vrati onaj desni bek iz Nigerije sa Africkog kupa nacija..
Tadic ima problema sa zenom, pa mu Dzeko daje malo Amru dok se situacija malo ne stabilizujeAlipasino je napisao/la: ↑15 jan 2024, 06:37Livakovica na veceru vodi spasio ti je 2 boda za koja bi tebe okrivili zbog penala.Standardno nakon predobre tekme ide u totalni promasaj.Juce nikakav.Opet će im Galata uzet titulu ispred nosa.Nesto mi Tadic u zadnje vrjeme tanak neznam sta je ali ima nesto.
Kapitenski, nema sta.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa Batshuay je bolju sansu fulao posle.Alipasino je napisao/la: ↑15 jan 2024, 06:37Livakovica na veceru vodi spasio ti je 2 boda za koja bi tebe okrivili zbog penala.Standardno nakon predobre tekme ide u totalni promasaj.Juce nikakav.Opet će im Galata uzet titulu ispred nosa.Nesto mi Tadic u zadnje vrjeme tanak neznam sta je ali ima nesto.
Galati je bolje da vidi kako papagaja kuci da vrati jer je trenutno u Brazilu pod zeninom suknjom.
Tadic umoran, ne brinem za njega
ledesma je napisao/la: ↑15 jan 2024, 09:38Tadic ima problema sa zenom, pa mu Dzeko daje malo Amru dok se situacija malo ne stabilizujeAlipasino je napisao/la: ↑15 jan 2024, 06:37Livakovica na veceru vodi spasio ti je 2 boda za koja bi tebe okrivili zbog penala.Standardno nakon predobre tekme ide u totalni promasaj.Juce nikakav.Opet će im Galata uzet titulu ispred nosa.Nesto mi Tadic u zadnje vrjeme tanak neznam sta je ali ima nesto.
Kapitenski, nema sta.
Kakvi crni problemi sa ženom, žena u Istambulu sa njim i djecom svo vrijeme. Covjek privatni zivot nikad javno nije iznisio pa novinari nemaju Sta pisati i bacili se u izmisljanje. Treba im nova Sofijs ili Ana Rajkovic da imaju sta piskarati.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 15 jan 2024, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Ovo je bio Dzekin prvi penal da se s sigurnoscu stabilizuje kao izvođac u narednim utakmicama, a poznavajuci njega kroz karijeru opet ce se sasrati i nece ih uzimati.bosnas_ je napisao/la: ↑15 jan 2024, 08:09Dzeko je dobro pucao penal, ali stativa, sta ces. Pa i Tadc je promasio 3 penala ove sezone u Fenerbahceu. Nema veze, idemo dalje..
Nadam se da grijesim.
- Beduin
- Kontakt:
Kako glup i malouman humor. Od sramote ja bih sebi samar opalio.ledesma je napisao/la: ↑15 jan 2024, 09:38Tadic ima problema sa zenom, pa mu Dzeko daje malo Amru dok se situacija malo ne stabilizujeAlipasino je napisao/la: ↑15 jan 2024, 06:37Livakovica na veceru vodi spasio ti je 2 boda za koja bi tebe okrivili zbog penala.Standardno nakon predobre tekme ide u totalni promasaj.Juce nikakav.Opet će im Galata uzet titulu ispred nosa.Nesto mi Tadic u zadnje vrjeme tanak neznam sta je ali ima nesto.
Kapitenski, nema sta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bolest ne bira ocitoBeduin je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:26Kako glup i malouman humor. Od sramote ja bih sebi samar opalio.ledesma je napisao/la: ↑15 jan 2024, 09:38Tadic ima problema sa zenom, pa mu Dzeko daje malo Amru dok se situacija malo ne stabilizujeAlipasino je napisao/la: ↑15 jan 2024, 06:37Livakovica na veceru vodi spasio ti je 2 boda za koja bi tebe okrivili zbog penala.Standardno nakon predobre tekme ide u totalni promasaj.Juce nikakav.Opet će im Galata uzet titulu ispred nosa.Nesto mi Tadic u zadnje vrjeme tanak neznam sta je ali ima nesto.
Kapitenski, nema sta.
Bravo, ide jedna bananaBeduin je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:26Kako glup i malouman humor. Od sramote ja bih sebi samar opalio.ledesma je napisao/la: ↑15 jan 2024, 09:38Tadic ima problema sa zenom, pa mu Dzeko daje malo Amru dok se situacija malo ne stabilizujeAlipasino je napisao/la: ↑15 jan 2024, 06:37Livakovica na veceru vodi spasio ti je 2 boda za koja bi tebe okrivili zbog penala.Standardno nakon predobre tekme ide u totalni promasaj.Juce nikakav.Opet će im Galata uzet titulu ispred nosa.Nesto mi Tadic u zadnje vrjeme tanak neznam sta je ali ima nesto.
Kapitenski, nema sta.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Beduin je u pravu jer spominjane zena nema nikakvog smisla i nije kulturno prije svega.Respekta malo nije na odmet.
- Beduin
- Kontakt:
Dobro su te u zoloskom vrtu dresirali, dadnu ti bananu i smire te. Medjutim, tako ne ide kod razumnih bica, majmune.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pored Livakovica glavni krivac za veliki kiks je trener.
Igraš protiv ekipe koja je 15.,16.na tablici, treba ti pogodak i ti vadiš Dzeku. Van svake pameti.
Umjesto da dodatno napunis 16-erac jer je protivnik parkirao autobus ispred gola i uvedes Bačuaija umjesto Simanskog recimo, ti uvodis slabijeg i nižeg napadača umjesto najboljeg špica kao da ćeš na kontre igrati.
S pravom se Edin ljutio bez obzira što nije bio u elementu danas.
A ovaj dupli sport još jedanput dokazuje koliko su limitirani:
https://sportsport.ba/fudbal/edin-dzeko-nepravda/466993
Igraš protiv ekipe koja je 15.,16.na tablici, treba ti pogodak i ti vadiš Dzeku. Van svake pameti.
Umjesto da dodatno napunis 16-erac jer je protivnik parkirao autobus ispred gola i uvedes Bačuaija umjesto Simanskog recimo, ti uvodis slabijeg i nižeg napadača umjesto najboljeg špica kao da ćeš na kontre igrati.
S pravom se Edin ljutio bez obzira što nije bio u elementu danas.
A ovaj dupli sport još jedanput dokazuje koliko su limitirani:
https://sportsport.ba/fudbal/edin-dzeko-nepravda/466993
- RollingPaper
- Kontakt:
Danas odigrano za kladionice.
-
Devedesetka
- Kontakt:
7 golova tad u 4 utakmice i onaj ga klupira..
Koliko bi se frajer nadavao golova...
Koliko bi se frajer nadavao golova...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], husrefbeg, Iceplayer, tuzlanskinacin, Vaya i 55 gostiju.