Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
perez je poceo da djeluje, doveden je kaka, nije umjetnik velicene mesija ali je kompletniji igrac od njega, naravno kada je zdrav
BIVŠEG sportskog direktora madridskog Reala i nogometnog reprezentativca Jugoslavije, odnosno Srbije, zadesila je strašna obiteljska tragedija. Od teške bolesti preminuo je njegov 15-godišnji sin Andrea Mijatović koji je protekla dva tjedna proveo u bolnici u Valenciji.
Mijatovićevom je sinu dijagnosticirana hidrocefalija, bolest kod koje se unutar lubanje skuplja tekućina i dolazi do pritiska, odnosno kompresije mozga. Ova se bolest može javiti kao posljedica lakših hematoma i ozljeda, ali i tumora, te je vrlo opasna. Mijatovićev sin stoga je morao biti podvrgnut operativnom zahvatu, s obzirom da mu se stanje naglo pogoršalo, ali liječnici se nisu uspjeli izboriti za njegov život.
R.I.P.
Mijatovićevom je sinu dijagnosticirana hidrocefalija, bolest kod koje se unutar lubanje skuplja tekućina i dolazi do pritiska, odnosno kompresije mozga. Ova se bolest može javiti kao posljedica lakših hematoma i ozljeda, ali i tumora, te je vrlo opasna. Mijatovićev sin stoga je morao biti podvrgnut operativnom zahvatu, s obzirom da mu se stanje naglo pogoršalo, ali liječnici se nisu uspjeli izboriti za njegov život.

R.I.P.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
R.I.P 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
dzaba realu i perez i kaka kad u narednih 5 god barsi nece biti ni do koljena

Kaka u Realu za 65mil.eura predstavljanje u ponedjeljak i nosice broj 5...a kako se sada cini i Villa je vrlo blizu potpisa za Real(ako vec nije mozda i potpisao) visina ovog transfera je 40mil. eura,zasad se ne zna koji ce broj nositi 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Procijenjeni trošak za Fantastičnu petorku bio bi:
* Ronaldo £60 milliona
* Kaka £56 milliona (Sa ovim gotovo izgleda doveden je)
* Villa £35 milliona(i sa ovim isto)
* Vidic £30 milliona
* Alonso £20 milliona
Za ovu trojicu cemo vidjeti
meni kao simpatizeru Barce nebi odg samo da Vidica dovedu ove nek dovode,odbrana im je suplja 
* Ronaldo £60 milliona
* Vidic £30 milliona
* Alonso £20 milliona
Za ovu trojicu cemo vidjeti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa kako se sada cini i Vidic bi vrlo lako mogao od sljedece sezone u Madrid jer navodno gospodjica Vidic se ne moze naviknuti na zivot u Manchesteru i zeli sto prije da napusti Englesku,a Real je opasno zagrizao za njegove usluge...a inace znamo kako to kod fudbalera gdje zena kaze tako mora biti 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sve sto mogu reci je: dabogda crko rock ´n roll kad ga svako sviramiky_hz je napisao/la:Procijenjeni trošak za Fantastičnu petorku bio bi:
* Ronaldo £60 milliona
* Vidic £30 milliona
* Alonso £20 milliona
Za ovu trojicu cemo vidjetimeni kao simpatizeru Barce nebi odg samo da Vidica dovedu ove nek dovode,odbrana im je suplja

crk'o ili ne, ovaj Perez se ponovo ne šali... eh da mi ga je u Želji vidjeti 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma ne znam ne vjerujem ja u ovo...mislim da su opet novinarske izmisljtine...mozda ne za platu,ali za brata 100% 

evo kako se sada navodi Real bi u svoje redove trebao dovesti C.Ronalda,a u suprotnom smjeru trebao bi otici Huntelar i 45mil. eura...inace to bi bilo odlicno kako za nas tako i za Man.Utd dobili bi jednog dobrog strjelaca,a uostalom ovih 45 mil. eura posluzilo bi im za dovodjenje Franka Riberya... i sretni oni sretni mi zavrsena prica 

I mi nesretniJameS je napisao/la:evo kako se sada navodi Real bi u svoje redove trebao dovesti C.Ronalda,a u suprotnom smjeru trebao bi otici Huntelar i 45mil. eura...inace to bi bilo odlicno kako za nas tako i za Man.Utd dobili bi jednog dobrog strjelaca,a uostalom ovih 45 mil. eura posluzilo bi im za dovodjenje Franka Riberya... i sretni oni sretni mi zavrsena prica

Vom Jäger zum Gejagten
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Ribery ide u Barcu...hehehgeronimo je napisao/la:I mi nesretniJameS je napisao/la:evo kako se sada navodi Real bi u svoje redove trebao dovesti C.Ronalda,a u suprotnom smjeru trebao bi otici Huntelar i 45mil. eura...inace to bi bilo odlicno kako za nas tako i za Man.Utd dobili bi jednog dobrog strjelaca,a uostalom ovih 45 mil. eura posluzilo bi im za dovodjenje Franka Riberya... i sretni oni sretni mi zavrsena prica, nece moci buraz, prica nije zavrsena.
a volio bi da dodje CR u real...lakse bi bilo Barci, a i zao mi Manchestera, niko ne moze da igra kako zna zbog njega...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ewo sad sam procitao na goal.com da bi Fergi pustio svog najboljeg igraca za 85mil.eura...bas kao sto si rekao njemu trebaju pare i kako se sada cini ne zeli trade KJH i 45mil.eura nego iskljucivo zeli pare,al et nije ni to lose nama ce ostati ovaj crni Huntelar a opet ga ne bi nesto preskupo platili(mislim na Ronalda)
@za brata
ma ne znam ako tako misli nastaviti gurati svog brata kroz karijeru preko njegovog imena onda mu ja jbm mater,pa nikad od tog Dioga nece poostati igrac

@za brata

ma ne znam ako tako misli nastaviti gurati svog brata kroz karijeru preko njegovog imena onda mu ja jbm mater,pa nikad od tog Dioga nece poostati igrac

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
@BrneeH
a isto tako Henry je dobar prijatelj sa Riberyem, a jos pogledaj ti rezultate Barce, i gdje bi realno preso...heh
a isto tako Henry je dobar prijatelj sa Riberyem, a jos pogledaj ti rezultate Barce, i gdje bi realno preso...heh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
realno barci ne trebaju pojacanja koliko realu zasto mjenjati dream -team !! 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Real opet dovodi same zvijezde, ali koja im korsit kad titule osvaja tim, a ne zvijezde.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ovaj "novi real" ce biti gori od ovog sad sto je od Barce priio 6 komada
dovodjenje silnih svijezda je propast, jednostavno to je tesko kontrolisati...
kad imas jednog dobrog igraca citav se tim podredjuje njemu (mislim jedong igraca koji je bolji od ostalih), a ovako ako uspiju dovesti sve ove sto hoce to ce biti propast...
da sam sad ja na mjestu pelegrinia, odnosno na mjestu pereza
doveo bi Villu od ovih vecih zvijezda,
evo kako bi to izgledalo:
----------------------------Iker-----------------------
Ramos-------------Pepe-----Ricards----------Lahm
Srna----------Snajder-----Gago/Diara----Roben
------------------Villa------Higuain-------------
na golu standardno Iker, Ramos desno, Lahma dovesti lijevo, moze se on dovesti za nekih 20 miliona....
e najveci problem Reala su stoperi, tu bi osto Pepe, a sve ovo ostalo prodati, dovesti Ricardsa iz citya, mislim da on ne bi mogo odbiti tu ponudu, mozda nekih 20 miliona i dovesti u rotaciju Zapatu za nekih 10-15 miliona...
Srna je meni prejeben igrac, predobar, on bi komotno u realu mogo igrati na desnooj strani, lijevo Roben normalno, sredina Snajder kao play, a na zadnjeg veznog staviti Gaga, moj prvi izbor, dok bi sa njim u rotaciji bio Diara...
i napada Villa i Higuain, o Villi ne treba trositi rijeci, dok je Higuain izrasto u veoma dobrog igraca, Raula preseliti na klupu, jer covjek vise i nije za igre, malo nek ulazi u ovim slabijim utakmicama, a u rotaciju staviti Klaasa, koji je po meni predobar napadac i u realu ga nisu nimalo koristili...
aa sto se tice prodavanja...
Cannavaro, Metzelder, Hainze, Mohamed Diara, Drente, Marcelo, Saviola, Rud...
e ovo bi se sve moglo prodati za nekih 70 miliona...
a igraci koji bi trebali doci: Lahm, Ricards, Zapata, Srna, Villa...
ovo bi se moglo kupiti za nekih 120 miliona i dovest i dovesti jos nekoliko igraca za rotacije, to bi kostalo jos nekih 30 miliona i eto, napraviti dobar tim za 80 milja....
ovaj tim bi imo vece uspjehe, nego ove sve zvijezde....

dovodjenje silnih svijezda je propast, jednostavno to je tesko kontrolisati...
kad imas jednog dobrog igraca citav se tim podredjuje njemu (mislim jedong igraca koji je bolji od ostalih), a ovako ako uspiju dovesti sve ove sto hoce to ce biti propast...
da sam sad ja na mjestu pelegrinia, odnosno na mjestu pereza

doveo bi Villu od ovih vecih zvijezda,
evo kako bi to izgledalo:
----------------------------Iker-----------------------
Ramos-------------Pepe-----Ricards----------Lahm
Srna----------Snajder-----Gago/Diara----Roben
------------------Villa------Higuain-------------
na golu standardno Iker, Ramos desno, Lahma dovesti lijevo, moze se on dovesti za nekih 20 miliona....
e najveci problem Reala su stoperi, tu bi osto Pepe, a sve ovo ostalo prodati, dovesti Ricardsa iz citya, mislim da on ne bi mogo odbiti tu ponudu, mozda nekih 20 miliona i dovesti u rotaciju Zapatu za nekih 10-15 miliona...
Srna je meni prejeben igrac, predobar, on bi komotno u realu mogo igrati na desnooj strani, lijevo Roben normalno, sredina Snajder kao play, a na zadnjeg veznog staviti Gaga, moj prvi izbor, dok bi sa njim u rotaciji bio Diara...
i napada Villa i Higuain, o Villi ne treba trositi rijeci, dok je Higuain izrasto u veoma dobrog igraca, Raula preseliti na klupu, jer covjek vise i nije za igre, malo nek ulazi u ovim slabijim utakmicama, a u rotaciju staviti Klaasa, koji je po meni predobar napadac i u realu ga nisu nimalo koristili...
aa sto se tice prodavanja...
Cannavaro, Metzelder, Hainze, Mohamed Diara, Drente, Marcelo, Saviola, Rud...
e ovo bi se sve moglo prodati za nekih 70 miliona...
a igraci koji bi trebali doci: Lahm, Ricards, Zapata, Srna, Villa...
ovo bi se moglo kupiti za nekih 120 miliona i dovest i dovesti jos nekoliko igraca za rotacije, to bi kostalo jos nekih 30 miliona i eto, napraviti dobar tim za 80 milja....
ovaj tim bi imo vece uspjehe, nego ove sve zvijezde....
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- el-fighter
- Kontakt:
Džaba Realu zvijezde ako one na terenu nedjeluju kao cjelina. Real ima dobre igrače ali nikako da se uspostavi red u njihovoj igri. Mislim da će Ribery ako bude prelazi preći u Barcu ili Man. City.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
samo se vi tjesite da Real nece dobro igrati sa tim zvijezdama...Ribery ce sigurno preci u Real, prije nego u neki drugi klub, jer Real se ne odbija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.