FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tanam smo se jednog pitara riješili
-
- Kontakt:
Toliko je grohnuo da mu pitari ovaj put nece prijetiti 

- MocMahale444
Jbga I Suljo je pitar, imas u sš pitara.
To je taj posao koji radi Bekrija.
Jednog se kutarisali a sad drugi.
Sto vise odbaceniH jufki.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakav vezni red Mekic Jadovac Hiros svi znaju lopte a niko ne zna da tuce ja se ne sjecam kad smo imali pravog DM mali Hodzic je vise vremena igrao spica nego DM kod Sablje
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- WeekendOffender
- Kontakt:
Pa ovaj cirkus nam ne bi ni najveci dusman priredio, sto je najgore imam osjecaj da je ovo nista sta nas tek ceka
Curva Sud
- avalPacidoroP
- Kontakt:
"Krivo mi je, ponio sam se neprofesionalno i ne mogu da spavam zbog ove situacije i laži o meni. Moj otac i moja porodice su 53 godine uz Sarajevo i onda dođu neki pametnjakovići i svašta pišu o meni. Drago mi je bilo kad sam izabran za najborbenijeg igrača i kad sam dobio nagradu 'Ismir Pintol'. Svim iskrenim navijačima se zahvaljujem na toj nagradi. Hvala vama puno, ima i ljudi i navijača koji mene poštuju i vole, ima i onih kojima je krivo što sam ja uspio, a ne njihovo dijete. To će tako uvijek biti u životu. Ja živim za ovaj klub i grad, volim ga svim srcem. Nemam se šta pravdati, jer ja to nisam zaslužio", završio je Radovac.
Samire Bekriću, Akrapoviću i ko god je učestvovao i učestvuje u ovakvim transferima... ma da ne kunem i ne psujem. Ne vrijedi.
Mi smo klub koji više ni obraza, ni časti nema.
Ugasite nas, spasite nas daljeg ponižavanja.
Ostavite bar nama, navijačima, malo ponosa,dostojanstva i lijepih sjećanja na dugotrajnu historiju.
Samire Bekriću, Akrapoviću i ko god je učestvovao i učestvuje u ovakvim transferima... ma da ne kunem i ne psujem. Ne vrijedi.
Mi smo klub koji više ni obraza, ni časti nema.
Ugasite nas, spasite nas daljeg ponižavanja.
Ostavite bar nama, navijačima, malo ponosa,dostojanstva i lijepih sjećanja na dugotrajnu historiju.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Bio im glavno dijete kluba dok nije onaj belaj s navijacima imo, kleli su se u njega. Pa da smo mi njega oteli dok je on bio na svom vrhuncu ili dok je jos mlad igrac bio pa hajde nego ga rumeni dovodi sad sa 27 godina kad ga niko nece da se pisa po nama a prije ovog nas je popiso sa "karakternim" Rustemovicem isto pitarskim kerom koji nas je kosto bodova i bodova ove polusezone. Ni jedan normalan navijac koji voli Zelju ovo ne moze opravdat, samo interesdzije i njihovi botovi pricaju da je ovo dobro za nas...avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:51"Krivo mi je, ponio sam se neprofesionalno i ne mogu da spavam zbog ove situacije i laži o meni. Moj otac i moja porodice su 53 godine uz Sarajevo i onda dođu neki pametnjakovići i svašta pišu o meni. Drago mi je bilo kad sam izabran za najborbenijeg igrača i kad sam dobio nagradu 'Ismir Pintol'. Svim iskrenim navijačima se zahvaljujem na toj nagradi. Hvala vama puno, ima i ljudi i navijača koji mene poštuju i vole, ima i onih kojima je krivo što sam ja uspio, a ne njihovo dijete. To će tako uvijek biti u životu. Ja živim za ovaj klub i grad, volim ga svim srcem. Nemam se šta pravdati, jer ja to nisam zaslužio", završio je Radovac.
Mi smo klub koji više ni obraza ni časti nema.
Ugasite nas, spasite nas daljeg brukanja.
Curva Sud
-
- Kontakt:
Nekad smo mi slali igrace u Novi Pazar, a sad kupimo njihov otpad...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bice nas najbolji vezni igrac,mislim nije neka konkurencija ali eto. Dosta bolji od Rustemovica, mogao bi se slagati sa Mekicem obojica znaju lopte. Dobar potez.WeekendOffender je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:59Bio im glavno dijete kluba dok nije onaj belaj s navijacima imo, kleli su se u njega. Pa da smo mi njega oteli dok je on bio na svom vrhuncu ili dok je jos mlad igrac bio pa hajde nego ga rumeni dovodi sad sa 27 godina kad ga niko nece da se pisa po nama a prije ovog nas je popiso sa "karakternim" Rustemovicem isto pitarskim kerom koji nas je kosto bodova i bodova ove polusezone. Ni jedan normalan navijac koji voli Zelju ovo ne moze opravdat, samo interesdzije i njihovi botovi pricaju da je ovo dobro za nas...avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:51"Krivo mi je, ponio sam se neprofesionalno i ne mogu da spavam zbog ove situacije i laži o meni. Moj otac i moja porodice su 53 godine uz Sarajevo i onda dođu neki pametnjakovići i svašta pišu o meni. Drago mi je bilo kad sam izabran za najborbenijeg igrača i kad sam dobio nagradu 'Ismir Pintol'. Svim iskrenim navijačima se zahvaljujem na toj nagradi. Hvala vama puno, ima i ljudi i navijača koji mene poštuju i vole, ima i onih kojima je krivo što sam ja uspio, a ne njihovo dijete. To će tako uvijek biti u životu. Ja živim za ovaj klub i grad, volim ga svim srcem. Nemam se šta pravdati, jer ja to nisam zaslužio", završio je Radovac.
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Produkt akademije, kapiten kluba, dobitnik nagrade "Ismir Pintol", miljenik navijača i osoba koja je 'oboljeli' navijač FK Sarajevo.WeekendOffender je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:59Bio im glavno dijete kluba dok nije onaj belaj s navijacima imo, kleli su se u njega. Pa da smo mi njega oteli dok je on bio na svom vrhuncu ili dok je jos mlad igrac bio pa hajde nego ga rumeni dovodi sad sa 27 godina kad ga niko nece da se pisa po nama a prije ovog nas je popiso sa "karakternim" Rustemovicem isto pitarskim kerom koji nas je kosto bodova i bodova ove polusezone. Ni jedan normalan navijac koji voli Zelju ovo ne moze opravdat, samo interesdzije i njihovi botovi pricaju da je ovo dobro za nas...avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:51"Krivo mi je, ponio sam se neprofesionalno i ne mogu da spavam zbog ove situacije i laži o meni. Moj otac i moja porodice su 53 godine uz Sarajevo i onda dođu neki pametnjakovići i svašta pišu o meni. Drago mi je bilo kad sam izabran za najborbenijeg igrača i kad sam dobio nagradu 'Ismir Pintol'. Svim iskrenim navijačima se zahvaljujem na toj nagradi. Hvala vama puno, ima i ljudi i navijača koji mene poštuju i vole, ima i onih kojima je krivo što sam ja uspio, a ne njihovo dijete. To će tako uvijek biti u životu. Ja živim za ovaj klub i grad, volim ga svim srcem. Nemam se šta pravdati, jer ja to nisam zaslužio", završio je Radovac.
100% si u pravu.. ovo ko opravda, ja mu se popišam u čast i obraz.. bolje i druga liga S OBRAZOM, nego izgubiti i ovo malo dostojanstva, što nam je preostalo.
Rustemović nije ni 10% onoga što je Radovac..ovo je bolno pročitati da je sutra 'predstavljanje'.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Izvinite, mene je ovo baš pogodilo.
Nadam se da će se stopirati ovaj transfer.
Naprosto, sve više vjerujem, da trenutni ljudi u klubu, rade protiv istog. Da li su nanjušili nešto, čime bi se na račun kluba 'oparili'.. ne znam. Ali, ovo više nije slučajnost. Za pola godine, ovoliki broj "grešaka" napraviti, srozati renome kluba do najniže granice, prije godinu dana teško i zamislive, je meni baš za dumanja, koja je njihova funkcija u klubu?
Naprosto, sve više vjerujem, da trenutni ljudi u klubu, rade protiv istog. Da li su nanjušili nešto, čime bi se na račun kluba 'oparili'.. ne znam. Ali, ovo više nije slučajnost. Za pola godine, ovoliki broj "grešaka" napraviti, srozati renome kluba do najniže granice, prije godinu dana teško i zamislive, je meni baš za dumanja, koja je njihova funkcija u klubu?
Sta je tacno greska sta treba da se stopira? A uskoro mozda jos jedan bivsi igrac dodje, tek ce onda da se pjeni. Ako bude dobar sto da ne?avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jan 2024, 01:14Izvinite, mene je ovo baš pogodilo.
Fk Željezničar.
Suljo nije ni približno imao neki utjecaj i trag kod pitara kao Radovac i RustemovićMocMahale444 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:22Jbga I Suljo je pitar, imas u sš pitara.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
Idemo sljedeći pitar u klubu Benjamin Tatar, onda čekamo Rahmanovića da se vrati iz Turske za Bajram pa da i njega zovemo, onda će nam Tuce srediti Ahmetovića iz penzije i tamam za kraj ljetnog prelaznog nam dolazi Haris Duljević.
Postajemo isto filijala propalih pitara majke mi
Šta ti dušmani rade moj Željo…
Postajemo isto filijala propalih pitara majke mi
Šta ti dušmani rade moj Željo…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
- MocMahale444
Istina nema sta, cak ima neku vrstu “mrznje” prema pitama ali zvanicno je igrao za gamad s lavora i zbog tog kazem tarpi.Lynx je napisao/la: ↑17 jan 2024, 01:43Suljo nije ni približno imao neki utjecaj i trag kod pitara kao Radovac i RustemovićMocMahale444 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:22Jbga I Suljo je pitar, imas u sš pitara.
Radovac miljenik im nekad davno bio zemberek te yebo i mi ga dovodimo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Slomim ruku danas,padnem na skijanju citav dan po doktorima,taman zaspao sat vremena probudi me bol odem do hitne da uzmem za bolove nesto,vratim se kuci,beze skrolam fb kad ono naleti Zeljeznicar predstavio dva nova pojacanja,obradujem se konacno nakon posranog dana otvaram clanak kad ono pojacanje Zubanovic odo opet do hitne al sad necu uzeti nesto za bolove,nego nesto za brzu i kratku smart.
Sve vam ebem nesposobno sve ijednom u klubu
Sve vam ebem nesposobno sve ijednom u klubu
I jos nesto zaboravih,ko god je odobrio dolazak zubanovica nema ****.ne sanse da je iz fudbalskih razloga.Nek neko navede pola razloga zasto je doveden prestajem pratiti fudbal jer se onda razumijem u njeg ko u kvantnu fiziku
-
- Kontakt:
Do kad Dupovac ima ugovor, da li bi pristao?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Možda Torlaka u stručni štab da malo pojačamo DNK