Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja dobra vakta za pogana insana.Samire keru
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jedino oprost može dobiti ako ih kakvom greškom pogura ka cvajti! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije on zapeo koliko ste momku podmuklo glavu napunili oko dalje prodaje.A uz to i podmuklo radite.Malo je veca cifra, al smo gospoda pa smo vam dali opciju placanja na rate.Nismo mi cigani.hehehsvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:21
I ovaj Durmis iz Celika-zapeo mali hoce kod nas pa to je nevjerojatno
Sta oni tamo rade igracima svojim-hajd ga znaj,a i moramo zbod trenera iz Zenice i da pratimo Vi za njih naknadu za treniranje u iznosu od 29 486 konv.maraka i oni su kao tu pobjedili
!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je razlika izmedju velikih i malih klubova,vazda su imali te papanske manire.bambus je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:01Nije on zapeo koliko ste momku podmuklo glavu napunili oko dalje prodaje.A uz to i podmuklo radite.Malo je veca cifra, al smo gospoda pa smo vam dali opciju placanja na rate.Nismo mi cigani.hehehsvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:21
I ovaj Durmis iz Celika-zapeo mali hoce kod nas pa to je nevjerojatno
Sta oni tamo rade igracima svojim-hajd ga znaj,a i moramo zbod trenera iz Zenice i da pratimo Vi za njih naknadu za treniranje u iznosu od 29 486 konv.maraka i oni su kao tu pobjedili
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Radovac objasnio dolazak u Želju: Svi znaju gdje sam odrastao, ali ovo je ogroman klub
Da, da.
Da, da.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Kme kme ljudima mokri snovi bivsi igraci Sarajeva, ne zna se ko je jadniji, kme kme vi ste nasa filijala, komsiluk preimenovati u fk sarajevo veterani kme kme..
Sve to pisu navijaci kluba koji je godinu nakon osnivanja od Zeljeznicara silom uzeo osam najboljih igraca.
Sve to pisu navijaci kluba koji je godinu nakon osnivanja od Zeljeznicara silom uzeo osam najboljih igraca.
-
- Kontakt:
Koja je razlika u ponosu igraca Zelje koji nikada nisu otisli u Torpedo dok je ovim san otici obrnuto. Sarajevo dokazuje da je klub bez identiteta cim se ovako bivsi igraci prema njima ispisavaju. Cak mislim da je Radovac uzeo nagradu za igraca sezone od Hordi i danas oblaci dres Zelje
Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on
Neka mi se i desetar malo opusti

Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on

Neka mi se i desetar malo opusti
-
- Kontakt:
Vec mu tepa Pablo,kaze dobro dosao SamkeHordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()

CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:19Koja je razlika u ponosu igraca Zelje koji nikada nisu otisli u Torpedo dok je ovim san otici obrnuto. Sarajevo dokazuje da je klub bez identiteta cim se ovako bivsi igraci prema njima ispisavaju. Cak mislim da je Radovac uzeo nagradu za igraca sezone od Hordi i danas oblaci dres Zelje![]()
Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on![]()
Neka mi se i desetar malo opusti![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sjecas li se zbog cega je dobio nadimak "pistolero"?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vratio je trofej ker.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:19Koja je razlika u ponosu igraca Zelje koji nikada nisu otisli u Torpedo dok je ovim san otici obrnuto. Sarajevo dokazuje da je klub bez identiteta cim se ovako bivsi igraci prema njima ispisavaju. Cak mislim da je Radovac uzeo nagradu za igraca sezone od Hordi i danas oblaci dres Zelje![]()
Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on![]()
Neka mi se i desetar malo opusti![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Ooooo Ciriloooo ovakvi igraci i jesu za Veleza,kad nemas damu,kad ti je pritisak strana rijec,kad moras napadat trofeje odes u Velez,nemas rezultatskog imperativa vazno je da ne ispadnes sve ostalo je podnosljivo. Zato je Velez Meka i Medina za fudbalere bez karaktera,igras pred babama i djedovima,uzmes ogromne pare i apsolutno bez ikakvog pritiska. Sigurno je zeljin dres puno tezi za igrace.
Hvala vama puno, ima i ljudi i navijača koji mene poštuju i vole, ima i onih kojima je krivo što sam ja uspio, a ne njihovo dijete. To će tako uvijek biti u životu. Ja živim za ovaj klub i grad, volim ga svim srcem. Nemam se šta pravdati, jer ja to nisam zaslužio", završio je Radovac.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Šta kaže glavni sponzor na samketov dolazak. 
-
- Kontakt:
Objektivno gledajuci nama vjerovatno i moze pomoci, dok u Sarajevu nebi imao mjesta trenutno. Medjutim ipak mislim da nije dobio pravu priliku da se vrati u Sarajevo, kad su se forsirali neki anonimusi iz regije.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Levin, MostarReds22, Orjuna, riki46 i 14 gostiju.