Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on
Neka mi se i desetar malo opusti
Vec mu tepa Pablo,kaze dobro dosao SamkeHordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:19Koja je razlika u ponosu igraca Zelje koji nikada nisu otisli u Torpedo dok je ovim san otici obrnuto. Sarajevo dokazuje da je klub bez identiteta cim se ovako bivsi igraci prema njima ispisavaju. Cak mislim da je Radovac uzeo nagradu za igraca sezone od Hordi i danas oblaci dres Zelje![]()
Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on![]()
Neka mi se i desetar malo opusti![]()
Sjecas li se zbog cega je dobio nadimak "pistolero"?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()
Vratio je trofej ker.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:19Koja je razlika u ponosu igraca Zelje koji nikada nisu otisli u Torpedo dok je ovim san otici obrnuto. Sarajevo dokazuje da je klub bez identiteta cim se ovako bivsi igraci prema njima ispisavaju. Cak mislim da je Radovac uzeo nagradu za igraca sezone od Hordi i danas oblaci dres Zelje![]()
Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on![]()
Hvala vama puno, ima i ljudi i navijača koji mene poštuju i vole, ima i onih kojima je krivo što sam ja uspio, a ne njihovo dijete. To će tako uvijek biti u životu. Ja živim za ovaj klub i grad, volim ga svim srcem. Nemam se šta pravdati, jer ja to nisam zaslužio", završio je Radovac.
On je zavrsio odavno sa Sarajevom,malo je isamaran i to je to. On moze igrat u Velezu vi ste mu prevelik zalogaj.Hansestadt je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:31Objektivno gledajuci nama vjerovatno i moze pomoci, dok u Sarajevu nebi imao mjesta trenutno. Medjutim ipak mislim da nije dobio pravu priliku da se vrati u Sarajevo, kad su se forsirali neki anonimusi iz regije.

Sjećamo, taman se uklapu u priću sa Grbavice: "El Pistolleros del Boulevard Ivica Osim".KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:23Sjecas li se zbog cega je dobio nadimak "pistolero"?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()
![]()
Svileni akademci se odlicno uklapaju kod njih izgleda?OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:37Sjećamo, taman se uklapu u priću sa Grbavice: "El Pistolleros del Boulevard Ivica Osim".KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:23Sjecas li se zbog cega je dobio nadimak "pistolero"?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()
![]()
Taman društvo za njega.![]()
Au sta napricaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:19Koja je razlika u ponosu igraca Zelje koji nikada nisu otisli u Torpedo dok je ovim san otici obrnuto. Sarajevo dokazuje da je klub bez identiteta cim se ovako bivsi igraci prema njima ispisavaju. Cak mislim da je Radovac uzeo nagradu za igraca sezone od Hordi i danas oblaci dres Zelje![]()
Bice na proljece teza utakmica sa Zeljom nego pitarima. Ovi su nam svakako redovna musterija. Odmah kleknu i otvore usta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.