On je zavrsio odavno sa Sarajevom,malo je isamaran i to je to. On moze igrat u Velezu vi ste mu prevelik zalogaj.Hansestadt je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:31Objektivno gledajuci nama vjerovatno i moze pomoci, dok u Sarajevu nebi imao mjesta trenutno. Medjutim ipak mislim da nije dobio pravu priliku da se vrati u Sarajevo, kad su se forsirali neki anonimusi iz regije.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Dobro je imati prijatelje koji su tu da te brane

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Sjećamo, taman se uklapu u priću sa Grbavice: "El Pistolleros del Boulevard Ivica Osim".KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:23Sjecas li se zbog cega je dobio nadimak "pistolero"?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()
![]()
Taman društvo za njega.

-
- Kontakt:
Svileni akademci se odlicno uklapaju kod njih izgleda?OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:37Sjećamo, taman se uklapu u priću sa Grbavice: "El Pistolleros del Boulevard Ivica Osim".KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:23Sjecas li se zbog cega je dobio nadimak "pistolero"?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()
![]()
Taman društvo za njega.![]()
Zamisli kakva je tegoba igrati u Sarajevu kad im nekadasnji kapiteni potpisuju za najveceg rivala eto koliko postuju maticni klub,.Radovac dobar momak i odlican igrac za nase lige,zeljo je dobar posao odradio sa njim.Sumnjam da bi ikad dijete Zelje i kapiten potpisao za Sarajevo jer ljubav prema svom klubu nema granice sta got ti uradili,.Zamisli sad Zvonic potpise za Zrinjski ili neznam nekada Pero Stojkic za Velez hahah nikad ti ga gradom vise nebi prohodao.
- invincible1921
- Kontakt:
Nemam iskreno nista ni protiv Radovca ni protiv njehovog dolaska...
Medjutim ne kontam stvarno sto ovo treba ljudima u zivotu..na stranu gnjev navijaca, ko god zna radovca zna da mu nije nimalo svejedno sto ce igrat za zelju ma koliko on pricao "ja sam profesionalac"...
Stvarno ljudi sebi zagorcaju zivot bez ikakvog razloga
Medjutim ne kontam stvarno sto ovo treba ljudima u zivotu..na stranu gnjev navijaca, ko god zna radovca zna da mu nije nimalo svejedno sto ce igrat za zelju ma koliko on pricao "ja sam profesionalac"...
=\_1921_/=
Sad već slobodno možemo reći da bilo kakve računice o ispadanju Željezničara iz lige padaju u vodu. Vezni red Karić - Mekić - Radovac je i više nego pristojan. Dobar posao Željezničara.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Au sta napricaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:19Koja je razlika u ponosu igraca Zelje koji nikada nisu otisli u Torpedo dok je ovim san otici obrnuto. Sarajevo dokazuje da je klub bez identiteta cim se ovako bivsi igraci prema njima ispisavaju. Cak mislim da je Radovac uzeo nagradu za igraca sezone od Hordi i danas oblaci dres Zelje![]()
Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on![]()
Neka mi se i desetar malo opusti![]()

Fino da imamo mitomane i na jugu zemlje, mozete pod ruku s ovim nasim

-
- Kontakt:
Bice na proljece teza utakmica sa Zeljom nego pitarima. Ovi su nam svakako redovna musterija. Odmah kleknu i otvore usta

Hoćeš da spasiš karijeru i odeš u Željezničar kojem gori pod nogama, sve puca po šavovima, druga liga sve bliže i ti potpišeš za njih.
Nema dalje.
Nema dalje.

-
- Kontakt:
On je bio zamjenik kapitena. Nikada kapiten.Radobolja je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:39Zamisli kakva je tegoba igrati u Sarajevu kad im nekadasnji kapiteni potpisuju za najveceg rivala eto koliko postuju maticni klub,.Radovac dobar momak i odlican igrac za nase lige,zeljo je dobar posao odradio sa njim.Sumnjam da bi ikad dijete Zelje i kapiten potpisao za Sarajevo jer ljubav prema svom klubu nema granice sta got ti uradili,.Zamisli sad Zvonic potpise za Zrinjski ili neznam nekada Pero Stojkic za Velez hahah nikad ti ga gradom vise nebi prohodao.
Ovako kratak post, a pun gluposti i laži.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:19Koja je razlika u ponosu igraca Zelje koji nikada nisu otisli u Torpedo dok je ovim san otici obrnuto. Sarajevo dokazuje da je klub bez identiteta cim se ovako bivsi igraci prema njima ispisavaju. Cak mislim da je Radovac uzeo nagradu za igraca sezone od Hordi i danas oblaci dres Zelje![]()
Sto se tice Radovca pun pogodak Zeljkana isto kao kada je dolazio u Velez. Za razliku od Torpeda gdje se uzimaju dobre plate a igra preko qrca klubovi sa borbenim DNK i prava sredina za profil igraca kao sto je on![]()
Neka mi se i desetar malo opusti![]()

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pare. Mislim da nije puno dublje od toga. Dali ste mu vjerovatno dosta vecu platu nego je iko drugi htio i to je to. Karaktera ocito nema, pa mu nije problem.invincible1921 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:40Nemam iskreno nista ni protiv Radovca ni protiv njehovog dolaska...
Cisto sa sportske strane, meni nije jasno sto ste se navadili na nase bivse igrace. Ovaj nije neki epizodista a la Krpic ili Rustemovic, nego bas "nas" igrac. Njemu ce cijeli stadion **** mater za svaki pogresan pas a vi cete ovdje na forumu pisati najmorbidnije moguce stvari. Jako su male sanse da on kod vas odigra kao npr. u Velezu, prije da cete ga tjerati i psovati mu od do pitarsko.
E ovako ih svi poštuju kao Radovac.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nemaš ti pojma gdje se uzimaju ogromne pare u BiHmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:24Ooooo Ciriloooo ovakvi igraci i jesu za Veleza,kad nemas damu,kad ti je pritisak strana rijec,kad moras napadat trofeje odes u Velez,nemas rezultatskog imperativa vazno je da ne ispadnes sve ostalo je podnosljivo. Zato je Velez Meka i Medina za fudbalere bez karaktera,igras pred babama i djedovima,uzmes ogromne pare i apsolutno bez ikakvog pritiska. Sigurno je zeljin dres puno tezi za igrace.
Njihovi kapiteni bi došli kod nas ako bi se mi zainteresovali. A zašto bi se zainteresovali kada je Željezničar duži niz godina na niskim granama. Valjda je cilj da pojačaš ekipu, a ne da je oslabiš.Radobolja je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:39Zamisli kakva je tegoba igrati u Sarajevu kad im nekadasnji kapiteni potpisuju za najveceg rivala eto koliko postuju maticni klub,.Radovac dobar momak i odlican igrac za nase lige,zeljo je dobar posao odradio sa njim.Sumnjam da bi ikad dijete Zelje i kapiten potpisao za Sarajevo jer ljubav prema svom klubu nema granice sta got ti uradili,.Zamisli sad Zvonic potpise za Zrinjski ili neznam nekada Pero Stojkic za Velez hahah nikad ti ga gradom vise nebi prohodao.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Odlazi, sa ljubavi se skidaOsmaDolazi je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:37Sjećamo, taman se uklapu u priću sa Grbavice: "El Pistolleros del Boulevard Ivica Osim".KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:23Sjecas li se zbog cega je dobio nadimak "pistolero"?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:15Sjećam se kad je za rođendan od starog dobio kondom plave boje. Objavio na FB i napisao nešto tipa “nije slučajna boja”.![]()
![]()
![]()
Taman društvo za njega.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ovo je najpametnijr što je neko za Radovca danas napisaoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:49Pare. Mislim da nije puno dublje od toga. Dali ste mu vjerovatno dosta vecu platu nego je iko drugi htio i to je to. Karaktera ocito nema, pa mu nije problem.invincible1921 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:40Nemam iskreno nista ni protiv Radovca ni protiv njehovog dolaska...
Cisto sa sportske strane, meni nije jasno sto ste se navadili na nase bivse igrace. Ovaj nije neki epizodista a la Krpic ili Rustemovic, nego bas "nas" igrac. Njemu ce cijeli stadion **** mater za svaki pogresan pas a vi cete ovdje na forumu pisati najmorbidnije moguce stvari. Jako su male sanse da on kod vas odigra kao npr. u Velezu, prije da cete ga tjerati i psovati mu od do pitarsko.
-
- Kontakt:
Ti stvarno ovim budalama odgovaras na normalan nacin?Morpheus je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:51Njihovi kapiteni bi došli kod nas ako bi se mi zainteresovali. A zašto bi se zainteresovali kada je Željezničar duži niz godina na niskim granama. Valjda je cilj da pojačaš ekipu, a ne da je oslabiš.Radobolja je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:39Zamisli kakva je tegoba igrati u Sarajevu kad im nekadasnji kapiteni potpisuju za najveceg rivala eto koliko postuju maticni klub,.Radovac dobar momak i odlican igrac za nase lige,zeljo je dobar posao odradio sa njim.Sumnjam da bi ikad dijete Zelje i kapiten potpisao za Sarajevo jer ljubav prema svom klubu nema granice sta got ti uradili,.Zamisli sad Zvonic potpise za Zrinjski ili neznam nekada Pero Stojkic za Velez hahah nikad ti ga gradom vise nebi prohodao.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma vala vjerovatno i pare nisu neka pljacka..jer istih nemamo....al ocigledno mu je obraz tanakNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:49Pare. Mislim da nije puno dublje od toga. Dali ste mu vjerovatno dosta vecu platu nego je iko drugi htio i to je to. Karaktera ocito nema, pa mu nije problem.invincible1921 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:40Nemam iskreno nista ni protiv Radovca ni protiv njehovog dolaska...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 jan 2024, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Levin, MostarReds22, Orjuna, riki46 i 14 gostiju.