Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nazalost za pare se ljudi prodaju, obraz si svoj prodao siso mala, **** te seljo u dupe samire !! 

04.10.2009 !
jos ako dodje hiros pa to je za rubriku vjerovali ili ne
Hiros od osmog mjeseca bez utakmice a radovac u decembru odigrao 3minuta za svoj klub druge grcke lige
filozofijo sto te rodi radnicka klasa
Hiros od osmog mjeseca bez utakmice a radovac u decembru odigrao 3minuta za svoj klub druge grcke lige
filozofijo sto te rodi radnicka klasa
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 17 jan 2024, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Uh kad Mekić i Hiroš raspale shisu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
Znači u 21. kolu gledamo FK Sarajevo 2 - FK Sarajevo.
Propade i gradski, nije više zanimljivo
Vakat vam je za reset komšije bgm.
Ovo ovako ne ide.
I ovaj Bruno, kad se sjetim mi ga ko zvali, on ko nije htio.
A gledaj u šta se sad uvali
Propade i gradski, nije više zanimljivo

Vakat vam je za reset komšije bgm.
Ovo ovako ne ide.
I ovaj Bruno, kad se sjetim mi ga ko zvali, on ko nije htio.
A gledaj u šta se sad uvali

Koševo Zapad
Ja ne znam što su Pitari ogorčeni na Radovca. Isto kao da su mu Željo i Sarajevo u isto vrijeme poslali ponudu pa se odlučio za Plave. Radni vijek fudbalera je kratak, treba sad od have da živi da se Pitari ne bi naljutili. Fkt ne kontam...
On je (moralno) dužan prema svakom bivšem klubu pokazati poštovanje, ne kao Bilbija npr da po pola sata proslavlja gol protiv kluba u kojem je hljeb zarađivao.
Sretno Samire...
On je (moralno) dužan prema svakom bivšem klubu pokazati poštovanje, ne kao Bilbija npr da po pola sata proslavlja gol protiv kluba u kojem je hljeb zarađivao.
Sretno Samire...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sjecam se jedno ljeto u Mostaru kafic blizu mosta, u pricu sa nekim lokalcima par ih za Zelju navijaloCernica22 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:29@invincible1921 drug odakle zivota ti s mostarske Avenije da se na Zelju konvertujes, mislim da sam tvoj post neki dan na tu temu procitao. Nije na Aveniji bilo neuobicajno klub promijeniti hehe, ali nisu se za Zelju okretali. I jel prije Zelje Velez bio ili je od starta odmah Zeljo?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jeste, on je uvijek pokazivao talenat, ali se tesko nosio sa pritiskom. Odnosno nosio se na pogresan nacin, nekakvim kurcenjem i glupostima, druzio se sa svakakvim ljudima itd. Na kraju mislim da prvenstveno zbog svoje glave nije napravio sto je mogao. Rekao bi da je tek u Velezu pokazao sta moze i sta je moglo biti da je bio pametniji i racionalniji.invincible1921 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:20Sjecam se Radovca dok je dijete bio, i vazda je vazio da je talent jos dok je imo 10 godina...zenit, inter se interesovali...takodjer bio je dobar igrac i kasnije, iskreno steta karijere jer mislim da je mogo punooo vise...pa cak i do reprezntscije dobacit. I kod vas je bio dobar, kako ono bi "ne moze izmedju dvojice"NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jan 2024, 12:16Cuj motivVidjecemo motiv kad mu citav stadion bude zvizdao i **** od do jer nije pogodio Krpica u trepavicu sa svoje polovine
![]()
jel on to bio? I u velezu je bio odlican
Sad iskreno nemam pojma kakva mu je forma nez ni dje bio...al isto ono sto smo pricali na postu prije...ja zaista ne vidim razlog za ovako nesto. Haj da smo mi u vrhu s ambicijama i parama ...nego mi nikad gori...
Smijem se kladit da ce odigrat polusezonu na vrat na nos i otic..i ostat obiljezen za citav zivot.
Sto se igre tice ocekujem neki prosjek jer za vise nez ni je li spoosban za takvo nesto..a o pritisku da ne pricam.
Ukratko usro si se sebi u zivot za par desetina hiljada maraka..al dobro tako je htio nek mu bude
Ovaj sad potez mu je veliki kiks. Vi ste mu vjerovatno dali ponudu koju nije mogao da odbije, principe i obraz vidimo da nema, pa je pristao. Najizgledniji scenario je upravo taj, da mu na tribinama i drustvenim mrezama psujete do osmog koljena i da se pretvori u Rustemovica na terenu. Znaci, cisto sportski gledano, pogresan potez i iz njegove i iz vase prespektive.
Hljeb zaradjivao, vau.Zeko87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:39Ja ne znam što su Pitari ogorčeni na Radovca. Isto kao da su mu Željo i Sarajevo u isto vrijeme poslali ponudu pa se odlučio za Plave. Radni vijek fudbalera je kratak, treba sad od have da živi da se Pitari ne bi naljutili. Fkt ne kontam...
Sretno Samire...
Djelmic je igrao za 9 klubova u PL, Karic za 8 klubova. Oni ne bi onda mogli proslavljati gol nikad po toj logici.
Krste velkovski sljedeci. Da li je Tatomirovic u penziji?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Vodite ga nazad u Miljevinu na ognjiste neka cuva voloveKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:45Sjecam se jedno ljeto u Mostaru kafic blizu mosta, u pricu sa nekim lokalcima par ih za Zelju navijalo

Sa podvelezcom sjedio

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 17 jan 2024, 13:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
To je pos'o za vas Vrapcicane. Ovdje pricamo o mostarskim lokalcima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:52Vodite ga nazad u Miljevinu na ognjiste neka cuva voloveKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:45Sjecam se jedno ljeto u Mostaru kafic blizu mosta, u pricu sa nekim lokalcima par ih za Zelju navijalo
- invincible1921
- Kontakt:
Upravo...al haj sto cemo mi, valja mu hodat gradom od vas...ne mislim sad da ce ga neko samarat, al jbg brate ono prodjes pored ljudi koji su te gotivili citav zivit i sad osjetis poglede...kao sto rekoh glupost nevidjena ovo sto je uradio.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:47Jeste, on je uvijek pokazivao talenat, ali se tesko nosio sa pritiskom. Odnosno nosio se na pogresan nacin, nekakvim kurcenjem i glupostima, druzio se sa svakakvim ljudima itd. Na kraju mislim da prvenstveno zbog svoje glave nije napravio sto je mogao. Rekao bi da je tek u Velezu pokazao sta moze i sta je moglo biti da je bio pametniji i racionalniji.invincible1921 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:20Sjecam se Radovca dok je dijete bio, i vazda je vazio da je talent jos dok je imo 10 godina...zenit, inter se interesovali...takodjer bio je dobar igrac i kasnije, iskreno steta karijere jer mislim da je mogo punooo vise...pa cak i do reprezntscije dobacit. I kod vas je bio dobar, kako ono bi "ne moze izmedju dvojice"NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jan 2024, 12:16Cuj motivVidjecemo motiv kad mu citav stadion bude zvizdao i **** od do jer nije pogodio Krpica u trepavicu sa svoje polovine
![]()
jel on to bio? I u velezu je bio odlican
Sad iskreno nemam pojma kakva mu je forma nez ni dje bio...al isto ono sto smo pricali na postu prije...ja zaista ne vidim razlog za ovako nesto. Haj da smo mi u vrhu s ambicijama i parama ...nego mi nikad gori...
Smijem se kladit da ce odigrat polusezonu na vrat na nos i otic..i ostat obiljezen za citav zivot.
Sto se igre tice ocekujem neki prosjek jer za vise nez ni je li spoosban za takvo nesto..a o pritisku da ne pricam.
Ukratko usro si se sebi u zivot za par desetina hiljada maraka..al dobro tako je htio nek mu bude
Ovaj sad potez mu je veliki kiks. Vi ste mu vjerovatno dali ponudu koju nije mogao da odbije, principe i obraz vidimo da nema, pa je pristao. Najizgledniji scenario je upravo taj, da mu na tribinama i drustvenim mrezama psujete do osmog koljena i da se pretvori u Rustemovica na terenu. Znaci, cisto sportski gledano, pogresan potez i iz njegove i iz vase prespektive.
Al eto kad je vec ti nadam se da ce nam bit koristan
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Prestani vise od toliko mostaraca u starom ti naletio na podvelezca i jedinog koji u hercegovini navija za ZeljuKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:54
To je pos'o za vas Vrapcicane. Ovdje pricamo o mostarskim lokalcima.

A pandaranda ,dzoju uuuuhhh sto ce veselobiti kad se pandaranda nadrogira .,pa na utakmicu pja,n dote uhhh
Crni Cerak 🐦⬛
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:52Vodite ga nazad u Miljevinu na ognjiste neka cuva voloveKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:45Sjecam se jedno ljeto u Mostaru kafic blizu mosta, u pricu sa nekim lokalcima par ih za Zelju navijalo
Sa podvelezcom sjedio![]()
Abhahahahahahahahahahahah
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Samo jos jedan od dokaza da podanik prati svaki post i da provodi 24/7 na forumu 

Strasno
Strasno

- bagniadiluca
- Kontakt:
Bilbija nije nikada slavio gol protiv Borca, niti će, ali da tražiš da pucaš penal protiv svog kluba, koji te odgojio i izgradio kao fudbalera, a otac ti u to vrijeme trenira omladinski pogon a majka takođe radi u klubu, e to mu nikada oprostiti nećemo !Zeko87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:39Ja ne znam što su Pitari ogorčeni na Radovca. Isto kao da su mu Željo i Sarajevo u isto vrijeme poslali ponudu pa se odlučio za Plave. Radni vijek fudbalera je kratak, treba sad od have da živi da se Pitari ne bi naljutili. Fkt ne kontam...
Sretno Samire...
LETS GO FIGHTER