Safet Sušić - Pape

nick
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la nick » 18 mar 2011, 12:40

jasampljuvac je napisao/la:
avenija je napisao/la:zna li itko sta ima od obrazovanja susic ?
ma sta ce on imat, kakav on i obrazovanje....
inace su fudbalski treneri jako obrazovani, cujem vise ne mozes ni igrat u evropi ako nisi magistriro i to po bolonjaskom sistemu... zato se svi brazilci vracaju u brazil.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 mar 2011, 13:32

titulu najboljeg fudbalera bih svih vremena(do sada)..
znaci profesija fudbal ili ti nogomet..nije ministar vanjskih poslova... :ugeek:
F.K.SARAJEVO

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2011, 14:22

Saban je napisao/la:
bilalx je napisao/la:
Saban je napisao/la:Hohoho..evo grohotom se smijem, ramena mi se cerekaju. Koja si ti blentovcina, ispises pola strane, a nista ne kazes. Deder jadan ne bio, mani se floskula i citiranja iz nekih prirucnika psihologije i politickih nauka, nego reci sta imas za protuargument onome sto sam pisao. Dakle rekao sam da si ti u prvom postu ili zlonamjeran ili glup ko noch...a mozda i pojma o sportu nemas, pa se ko fol pitas gdje je ovdje ravnopravnost i slicne ludorije. Ja sam ti ko insanu pokusao reci da se manes podmetanja, da to nije ista situacija jer je BEGOVIC OVO DRUGI PUT. Sta ti nije jasno, jesi li bas toliko uvrnut da ne moze ukapirati ovako prostu stvar. Znaci da ponovim...pozvao je Begovica protiv Slovacke, ovaj se nije ni javio RAZUMIJES LI...Zvali ga telefonom, on se nije nikako javio...kasnije rekao da je primio neku vakcinu i od toga se toliko razbolio da je slusao telefon kako zvonu, ali nije mogo podici ruku da uzme slusalicu :D :D :D Jasno filozofe!!!!! Za par dana je normalno branio, ode taka teska boleshcura ko dlanom o dlan :lol: :lol: :lol: I PAPE ga ponovo pozove, pratis li... On opet ni zbori nit' rumori, jedva smo nekako izvergali da imamo uopste dva golmana jer je bilo kasno... Ibricic je igrao dugi niz godina, bio jedan od najvecih boraca u reprezentaciji, sada je pojeo debelo gowno i ja ga licno ne bih pozvao...Njegova reakcija poslije mi nekako dodje na isto kao i ono Begovicevo "nisam mogao podici slusalicu", cak stavise meni vise pase otvorenost pa makar se granicila i sa drskoshcu od nekog hinje. Tebi je vjerovatno sto vidim i po postovima suprotno...Dakle filozofe, poenta svega je da ti mrzis Safeta Susica i da si se ufatio prvog sto ti se ucinilo zgodno da ga ocrnis...a pogodio si ko nosom u g....
Jos jednom da podvucem; ne slazem se sa pozivanjem Ibricica, nije trebalo ni Begovica pozivati bar par utakmica posle onog prvoga slucaju ali je pozvan, dakle ONI NISU ISTO. Mozda Pape konta da svakome treba dati drugu sansu. Dao ju je i Nadarevicu posle one neprincipijelne kritike suigraca i stvaranja razdora u ekipi. Medjutim i on je slicno onome magarcini iz Kanade ponovo zabrljao pa je Papetov potez logican.
Hajde ti sada trazi kakvih knjizurana, ali Bogati nesto normalno nemoj da vazis ovde o budalastim stvarima vec budi precizon i ucinkovit sto bi "braca" Hrvati rekli.
Shvatam tvoju frustraciju u vezi mog posta jer je ocito da ti je trn u oku ako se javi neko "iz krda" ko odstupa od tvog vidjenja situacije i ne uklapa se u paradigmu jednoumlja i nemogucnosti iznosenja vlastitih stavova i misljenja. Ulje na vatru doda i po neka slozena recenica i to je automatski deklarisano kao filozofija, demagogija, suplja prica, politicki govor. Posto ocito treba da pisem jednostavnim jezikom da "stado" skonta moje misljenje, poslije ovog posta necu vise pokusavati objasnjavati ni tebi ni drugima sta je, u stvari, poenta onoga sto sam rekao. Citati zna svako, ali svako ne moze izvuci poentu recenog i to je cinjenica. **** sta cu ti ja! Da i ti procitas ponekad neku "knjizurinu" mozda bi se bolje snasao. Ovako cu ti malo pomoci a ti dalje moras sam. Jedna recenica iz mog prijasnjeg posta glasi: "...reprezentacija nije nicija privatna prcija, ni Papetova, ni Asmirova, ni Spahina, ni Zvjezdanova, ni Iljina, ni Munibova, itd., da mogu sprovoditi svoje pizdarije kako je njima cejf.". Jel grijesim?

To nije "fol pozivanja na ravnopravnost" nego je tako i samo tako mozemo ostvariti odredjene ciljeve jer je nepravde i neravnopravnosti i previse u ovoj zemlji i ocito je da je to veliki problem. To bi ti trebao znati osim ako nisi negdje u inostranstvu pa nisi u direktnom kontaktu sa problemima u kojim mi ovdje grcamo vec godinama.

To da li je Begovic nas izradio ili nije ostavicu drugim da odluce ali znam da je greska otjerati jednog takvog prospekta zato sto nije dosao na dvije prijateljske utakmice. Tome ide u prilog i cinjenica da nije prvi golman reprezentacije iako bi objektivno to mogao biti. Zar nije vaznije da u svom klubu drzi jednu konstantu sto se tice utakmica i maksimalno odrzava formu? Od njega nikakve koristi nemamo ako izgubi mjesto u ekipi i iz utakmice u utakmicu sjedi na klupi i ceka da se Pulis smiluje i pusti ga da igra. Jel pogrijesio u nacinu na koji je to uradio? Jeste! Treba li ga kazniti? Treba! Treba li ostale kazniti koji su slicna sranja napravili? Treba! Treba li jedne grjesnike kaznjavati a druge nagradjivati? Odgovori sam!

Papeta ne mrzim, nemam razloga (i nemoj ti za mene donositi zakljucke). Ali ga krivim sto ima duple standarde i iste sprovodi javno, preko medija. Ako vec mora nek to uradi izmedju cetiri zida svlacionice daleko od ociju i usiju mahalske javnosti. Papeta krivim zato sto nije reagovao i kaznio cijeli reprezentativni kolektiv poslije poraza od Francuza kad se umjesto "deranja guzova" pokazala jedna mlohava, hinjava, bljuzgava i letargicna igra, te su nas ljudi ponizili na nasem terenu u utakmici u koju smo usli tako ambiciozno i arogantno.

E za te ga stvari krivim a ostalo mu ne zamjeram. Selektor ko selektor. Bilo ih je i prije njega bice ih i poslije njega. Neki bolji, neki losiji. Ali ce ih biti!
Ta recenica o "nicijoj prciji", ili kako se vec to formulisao, nema veze sa onim na sto sam ja odgovorio, a to je prvenstveno onaj post u kojem krivis Safet za dvostruke arsine. Mozda nisam trebao tebe bas izbrati, nisi ti ni bas tolika hrdja, ali yebiga tako ti grah pao. Neko ti je pokusao dokazati da se tako radi svugdje u zivotu...dodjes na sud, kaze aha....ovaj je pravio prije iste prekrsaje pa smo ga oslobadjali, e sa je dosta. Tako isto i sef ti na poslu...prvo da usmenu opomenu pa ti onda zavali nogu u guzicu. Zar je teko shvatiti tu prostu stvar i koncentrisati se na nju, a ne filozofirati sahat i ne reci nista. Da ponovim bit nase diskusije: Begovicu je drugi put i ne moze se preko toga preci, imao je sansu jer je Pape vec prije rekao da ce dati po poluvreme njemu i Hasagicu...Ulaskom u drugom poluvremenu protiv Albanije nako greske Hasagica, mislim da je na neki nacin vec bio postao prvi golman, Hasagica nije zbog povrede bilo u Slovackoj - znaci bio bi prvi golman, logicno je da bi se slijed nastavio i u Atlanti. Ali vec znas sta je bilo i mislim da samo kuje polovare mogu zamjeriti Papetu sto ga nije pozvao. Naderevic isto. Jahic nije odigrao tri zadnje utakmice zbog povrede pa je naglaseno da samo zbog toga nije pozvan. Ibricica nije trebo zvati i ako se to istice, onda to treba i potencirati...a ne ici "pozvao je njega a nije Begovica".
Pozdrav, ako dozvoljavas, bilalx pokusava da kaze da se takve stvari ipak rjesavaju unutar svlacionice. Ovakve stvari samo hrane medije. Koga god da je pozvao ili ne, on je selektor i ima svoju viziju. Nema potrebu ikome objasnjavati, jer vjerovatno prvi i ti, vjerovatno tako i Begovic, ne volis da se tvoje ime razvlaci po medijima. Svako moze da zakljuci kako zeli, ali igraci ne igraju ni za Susica ni za sebe, vec za sve nas.
Podrzavam Susica i osudjujem svkao dovodjenje njega kao autoriteta ili njegovog mentalnog sklopa u pitanje, ali sigurno je da je bilo pametnijeg nacina da se ovo sve rijesi na obostrano zadovoljstvo. Ipak, Begovic bi trebao biti i jeste nasa buducnost, a opet, vjerovatno da mi sve ne znamo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 mar 2011, 19:07

nick je napisao/la:
jasampljuvac je napisao/la:
ma sta ce on imat, kakav on i obrazovanje....
inace su fudbalski treneri jako obrazovani, cujem vise ne mozes ni igrat u evropi ako nisi magistriro i to po bolonjaskom sistemu... zato se svi brazilci vracaju u brazil.
:lol:
podsjeti me na ovaj skec...
[youtube][/youtube]

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 20:02

imam pitanje za sve forumase, pogotovo ove aktivnije:

Ko je vazniji za BH Reprezentaciju, Safet Susic-igracina, majstor sa loptom, covjek ciji se potezi i dalje prepricavaju.S druge strane mentalno jako ogranicen covjek koji je igrom slucaja na poziciji trenera nase zemlje u fudbalu..osoba koja nema niti jednu karakteristiku pravog trenera.

ili..
Asmir Begovic, golman Stoke-a, stabilnog clana Premiershipa, 24-godisnji talenat kojeg bi u svojim redovima rado vidjeli Manutd, Chelsea, Tott., i td, golman koji barem jos 10 godina moze braniti na vrhunskom nivou.

Dobro razmislite..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 20:13

velez_mostar je napisao/la:imam pitanje za sve forumase, pogotovo ove aktivnije:

Ko je vazniji za BH Reprezentaciju, Safet Susic-igracina, majstor sa loptom, covjek ciji se potezi i dalje prepricavaju.S druge strane mentalno jako ogranicen covjek koji je igrom slucaja na poziciji trenera nase zemlje u fudbalu..osoba koja nema niti jednu karakteristiku pravog trenera.

ili..
Asmir Begovic, golman Stoke-a, stabilnog clana Premiershipa, 24-godisnji talenat kojeg bi u svojim redovima rado vidjeli Manutd, Chelsea, Tott., i td, golman koji barem jos 10 godina moze braniti na vrhunskom nivou.

Dobro razmislite..
Poredjenje nigdje ni sa cim.
Jer ovaj prvi uvijek ima pune baterije u mobilnom za razliku od ovog drugog.
Jedino da ovaj drugi nabavi toki-voki :mrgreen: .
''Soko zove orla''..prijem :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 20:18

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:imam pitanje za sve forumase, pogotovo ove aktivnije:

ili..

Dobro razmislite..
Poredjenje nigdje ni sa cim.
Jer ovaj prvi uvijek ima pune baterije u mobilnom za razliku od ovog drugog.
Jedino da ovaj drugi nabavi toki-voki :mrgreen: .
''Soko zove orla''..prijem :lol:

Nemoj se, bola pravit pametan kad nisi, pitanje je jasno postavljeno, izaberi, ili razguli!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 20:21

Orao pao,orao pao..prijem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 20:26

harishp je napisao/la:Orao pao,orao pao..prijem.
Bice sve u redu..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 20:35

velez_mostar je napisao/la:
Bice sve u redu..
Hoce naravno sad pogotovo.
Nabijem na onu stvar svakoga ko reprezentaciju BIH odbija zbog jednog covjeka.Ili bolje receno svojih hirova.
Kao i onaj Papac,da je makar odbio pa hajde.Vec se opet bio vratio a Iljo mu cjelo vrijeme bio u savezu.
Uostalom sto se Begovica tice pa vise je imao minutaze kod Papeta nego kod Cire.Pa nije tad odbijao Ciricu.
U vezi ko se pravi pametan a ko ne,imas ogledalo.I prvo pocni sa tim.Pa provjeri dobro.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 20:45

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
Bice sve u redu..
Hoce naravno sad pogotovo.
Nabijem na onu stvar svakoga ko reprezentaciju BIH odbija zbog jednog covjeka.Ili bolje receno svojih hirova.
Kao i onaj Papac,da je makar odbio pa hajde.Vec se opet bio vratio a Iljo mu cjelo vrijeme bio u savezu.
Uostalom sto se Begovica tice pa vise je imao minutaze kod Papeta nego kod Cire.Pa nije tad odbijao Ciricu.
U vezi ko se pravi pametan a ko ne,imas ogledalo.I prvo pocni sa tim.Pa provjeri dobro.
Nabijem ja na onu stvar one mazlume koji gledaju Susica kroz prizmu njegovih igara u FK Sarajevo, i samo zbog toga mu daju podrsku bez obzira sto je evidentno da je kao trener mrtva kar.ina.

Najbolje ce biti kad se formira novi savez, aBd, pa lagano i ovom pijunu sadasnjeg Saveza lagano NOGA, a ovi sto ga podrzaju poklapaca po usima klempavim :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 20:50

Ti podrzavas odbijanje Papca i Begovica ???
Reprezentacija ispasta a ne Sarajevo,Velez,Zeljo,Pofalicki ili Branitelj.Selektor ili neko u savezu nije drzava ili reprezentacija.
Ako ce se iko nabiti na onu stvar, bit ce ti koji tako razmisljaju kao i ovi navedeni.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 20:57

Evo jos jedno pitanje, da se nadovezem na post prije:

Da li ce, nakon formiranja novog Saveza, ako dodje do toga, Susic ostati selektor Reprezentacije????

Moj odgovor bi bio :"ZATO STO SU GA ONI DOVELI, I S NJIMA CE I OTICI"!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 21:00

Moguce a doci ce ''vjerovatno'' Vaha.Da zamijeni onih 900 000 eura godisnje iz Dinama,za 60 000 sto ce primati u repci. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 18 mar 2011, 21:00

velez_mostar je napisao/la:Evo jos jedno pitanje, da se nadovezem na post prije:

Da li ce, nakon formiranja novog Saveza, ako dodje do toga, Susic ostati selektor Reprezentacije????

daj brato nemoj zajebavat. nije pape čolaković ili munib. da nije on selektor sada svi bi se kleli u njega i nabrajali ga među barbarezom, mešom, hadžibegićem, osimom i ostalim legendama bh. fudbala. ali jok, posto je selektor treba mu glavu skinut. nemojte ba nemamo mi milion legendi, a pape je najbolji fudbaler kojeg smo ikada imali. tri **** utakmice na klupi nas vodi i mi bi da mu odmah glavu skinemo. pusti se ba te price, moramo podrzati nasu reprezentaciju u ovakvim vremenima.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 mar 2011, 21:00

velez_mostar je napisao/la:Evo jos jedno pitanje, da se nadovezem na post prije:

sta je tebi susic uradio, pa si tako ogorcen...kojeg formiranja novog saveza i ko ce ga formirat eto tebi pitanje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 21:18

nick je napisao/la:

sta je tebi susic uradio, pa si tako ogorcen...kojeg formiranja novog saveza i ko ce ga formirat eto tebi pitanje
Pogledaj malo bolje sta sam napisao "ukoliko dodje do toga", a to se najavljuje, spominje, i td.,,ne brini ne trcim pred rudu, ogradim se ja lijepo, ali zamisli nase prave legende fudbala u Savezu, tu Susic ne bi imao mjesta zbog x razloga:

1.Zato sto je participirao u ovom krnjem, i zato sto je od ovih ljudi doveden
2.Jer nije kompetentan da bude dio novog Saveza(nesporoban je za bilo sta, a to se moze vidjeti pri svakom susretu sa medijima), a i po rezultatima, i kiksevima koje pravi.
3.Jer je uvijek govorio da je preuzeo repku jer smo kobajagi postali dobri, pa da napravi neki rezultat (znaci radi svoje karijere, ne zbog nas, i uspjeha ekipe)
4.Jer se do juce stidio svoje zemlje, gdje je bio???kad smo ga culi da je dao podrsku nama, dok nije istjeran iz turskih drugoligasa i iz piz.de materine da bi kod nas prosao.

Najsmijesnije mi ovo "najbolji igrac BiH svih vremena", hahahaha, pa to je najveca glupost na svijetu, to je apsolutni paradoks, nonsence, ma nemam rijeci...
KOLIKO NASTUPA ZA BH REPREZENTACIJU I KOLIKO NASTUPA NA TLU BOSNE I HERCEGOVINE, od svoje nezavisnosti, IMA SAFET SUSIC????

Zamislimo samo kakav je to udar na, Bolica, zabio covjek golova kisu, igrao kad smo imali ekipu u rangu San Marina, i td..i neko se nasao da tu titulu da Safetu Susicu, dezerteru, covjeku koji se do juce stidio da kaze odakle je.,,

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 18 mar 2011, 21:19

Mudro zboris :D ,

medutim, nije realno spominjati mafijase i kriminalce u jednoj recenici sa Safetom S., iz prostog razloga sto covijek (Susic) nije kriminalac. Ako ti mislis da su kriminalci doveli kriminalca pa ce on zajedno snjima otici, onda to nije realno.

Isto tako mrznja prema njemu radi igre BH nije opravdana, nemamo najbolje rezultate, ali toliko losi nisu da bi se ovako "pametovalo". Nivo raspravljana je drasticno pao, jer se pocelo psovati, omalovazati i pljuvati po treneru bez adekvatnih razloga. Standardna teza, on je bio dobar igrac ali los trener nije argument nikakav.

Sto se tice slucaja Begovic - Susic moje je misljenje da si Begovic u ovom slucaju pravi zivot dosta jednostavnim. Ako nedode na pozivanje onda se to mora razumjeti iz razloga sto to on neodlucuje nego drugi za njega. Ako ga kaznis radi nedolazenja, onda je uvrijeden, jer Boze moj, neodlucuje on o njegovom dolasku ili nedolasku, odakle nekome legitimno pravo da njega kazni. Onda se on oprasta od repke. Znaci ili nedode, ako ga kaznis, onda se oprasta od repke.

U ovakvom slucaju nemoras biti ni ministar vanjskih poslova, niti fakultetski obrazovan da shvatis da ovaj momak (Begovic) nije previse motivisan sto se prerezentacije BiH tice, to je cinjenica i realnost, sve ovo ostalo je nadglabanje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 21:32

E pa @velez sad si usrao i sefa i stanicu.
Cjelo vrijeme inace hinjski radis kao i totalno providno.
Ove tvoje stavke su smijesne,naivne i sto je najgore dezinformacije ili dvolicne,
Ali hajde kad si navalio.
1.Pod tim istim uslovima je dosao i Kodro a Barbarez pregovarao u vezi mjesta selektora.Uostalom pa bilo ko da dodje u repku,nece valjda sa upravom vodovoda participirati.Svasta :roll:
2.Eto ti si kompententan da govoris ko je kompententan ili ne. :lol:
3.Ovaj je makar i tada preuzeo.Dok neko koji se okiva u zvjezde.Nece nikada a mozda ni tada.
4.Veze ti @Velez nemas o cemu pises.Zasto e pa zato jer je taj isti Pape ratnih godina medju prvima obukao BIH dres.I odigrao mec za BIH u dobrotvorne svrhe a novac prikupljen je poslan u BIH.
Poslije ovoga s tobom ne vrijedi uopste ulaziti u dijalog. :evil:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 mar 2011, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 mar 2011, 21:33

no comment je napisao/la:
Mudro zboris :D ,

medutim, nije realno spominjati mafijase i kriminalce u jednoj recenici sa Safetom S., iz prostog razloga sto covijek (Susic) nije kriminalac. Ako ti mislis da su kriminalci doveli kriminalca pa ce on zajedno snjima otici, onda to nije realno.

Isto tako mrznja prema njemu radi igre BH nije opravdana, nemamo najbolje rezultate, ali toliko losi nisu da bi se ovako "pametovalo". Nivo raspravljana je drasticno pao, jer se pocelo psovati, omalovazati i pljuvati po treneru bez adekvatnih razloga. Standardna teza, on je bio dobar igrac ali los trener nije argument nikakav.

Sto se tice slucaja Begovic - Susic moje je misljenje da si Begovic u ovom slucaju pravi zivot dosta jednostavnim. Ako nedode na pozivanje onda se to mora razumjeti iz razloga sto to on neodlucuje nego drugi za njega. Ako ga kaznis radi nedolazenja, onda je uvrijeden, jer Boze moj, neodlucuje on o njegovom dolasku ili nedolasku, odakle nekome legitimno pravo da njega kazni. Onda se on oprasta od repke. Znaci ili nedode, ako ga kaznis, onda se oprasta od repke.

U ovakvom slucaju nemoras biti ni ministar vanjskih poslova, niti fakultetski obrazovan da shvatis da ovaj momak (Begovic) nije previse motivisan sto se prerezentacije BiH tice, to je cinjenica i realnost, sve ovo ostalo je nadglabanje.
Ovaj zadnji dio postujem, mislim da si u pravu, Begovic nema pretjeranu ljubav prema ovoj zemlji, i svejedno mu je hoce li igrati, ALI trener treba da nadje nacina kako da kreira NAJJACI moguci sastav, da izabere, da motivira igrace na igru, a ne da mu igraci koji su do juce isli na mjesec sa reprezentacijom odbijaju pozive (ibricic, pa i Nadarevic), znaci da je do njega!

Ja u prvi plan stavljam svoju zemlju i reprezentaciju, i svi koji ce doprinjeti kvaliteti iste su dobrodosli, bez obzira svidjalo se to Susicu, ili ne, ako mu fali reputacije, neka je gradi u kuci, a ne preko ledja miliona ljudi koji vole repku, i prate je svuda.
Pa, nije valjda da mislis da svi igraci u reprezentacijama igraju srcem??Danas se u vecini slucajeva interes gleda, i to je to..mene zaboli sto Begovic ima manji motiv od Spahica, ako svoj posao obavlja kako treba, i donosi nam rezultate!

Sto se tice poteza, nemojmo se zavaravati, cuvanje rezultata u Albaniji, ubacivanje stopera u zadnjim minutama kad smi imali igru, i trebali zabiti jos gol, pa Francuska...nju necu spominjati, oni su nas progutali, cak je neko analizirao postavku nasih igraca u stotinjak slika, gdje se jasno vidi slaba organizacija..

Necu spominjati one prijateljske na pocetku, davno je bilo..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.