nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 13:24
Njegov menadzer je izjavio da je prirodni Srbin i sa time stavio do znanja da ne zeli braniti za BIH, sta ti tu nije jasno? Momak se u 23 godini sjetio da je prirodni Srbin i da ne zeli braniti za nasu repku, sto se nije sjetio ranije to, npr. kad je dobio poziv u mladu repku?
Ako ti nije problem ovo sto je Vladan uradio, onda ti ne bi trebao biti problem ni to sto je Radovac uradio, isti kur.ac. Po tvojoj prici Vladana je savez otjero, Radovca ste vi, nema razlike, samo je u vasim ocima ovaj prirodni Srbin heroj a Radovac sve najgore, dvostruki arsini. Njih dvojicu uspoređujem da bi mozda pokusao shvatiti kako ti i slicni glupo razmisljate. Vladan je i veci supak ispao jer se od reprezentativnog fudbala ne zivi i nema bas slucajeva gdje igrac skonta u 20 i nekoj godini da je prirodni pripadnik neke druge nacije.
Kakve god probleme imao sa savezom, to je i najmanje bitno, ako su ti problemi razlog da on skonta da je prirodni Srbin, onda to dovoljno govori o njemu i to je to. A ti ga nastavi braniti zbog 5 clanskih i para sto ste zaradili na njemu, ima nesto i bitnije od novca, al dzaba tebi i slicnima objasnjavat.
Njegov menadžer je to izjavio tek nakon što je **** od reprezentacije BiH, a ne dok je bio član reprezentacije BiH.
Pa i nije mi problem što je Radovac potpisao za vas. Samo da znaš koliko me boli neka stvar što je otišao kod vas. Jedino mi je žao što je momak jedno pričao, a sad drugo uradio, ali sad da ja nešto tugujem zato što je kod vas, hoću malo sutra. Niti je ostavio ogroman trag u Sarajevu, niti je imao nešto puno dobrih sezona. Ako bi Amar Rahmanović potpisao za vas, to bi već bila druga priča, ali Samir Radovac jok.
Moraš da znaš nešto, pošto vidim ili ne znaš ili zaboravljaš jednu stvar. Pazi sad, Vladan Kovačević se odlično odnosio prema klubu i navijačima dok je bio u klubu. Vladan Kovačević se odlično odnosi prema klubu i navijačima otkako je otišao u Poljsku. Sad da kreneš tražiti nešto loše što je uradio za klub ili navijače ne bi našao. Prati klub, daje podršku klubu, učlanjuje se u klub, plus učlanjuje i svoju familiju. Poštuje i voli FK Sarajevo.
Ovo je dovoljan dokaz kako ja pametno razmišljam, a ti i gomila vas imate glupo i ograničeno razmišljanje.
Branim ga jer imam razloga da ga branim. Branim ga jer smatram da je otjeran. Branim ga jer mu je neko ZATVORIO vrata od reprezentacije. Razumiješ li išta šta ti se govori?
Džaba tebi išta govoriti jer ćeš ti uvijek ponavljati jedno te isto k'o papagaj. Ako želiš da shvatiš, onda ti mogu pokušati objasniti. Ako ćeš jedno te isto laprdati, onda i nemam potrebe da išta više pišem.
I daj mi odgovori na pitanje iz prethodnog posta.