Spanija - poveznica ?Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2024, 11:08Željo i Barsa najslabija realizacija prilikaVanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 10:13Fakat, kod naseg Zeljkana ovi treneri sto se mijenjaju ko na filmskoj traci, svi se ko pijan plota drze iste matrice...
Basic pricao kako su dobro igrali,kako su bili bolji, kako ih nece gol...
Onaj saudijac nastavio sa izjavama gdje je Nerko stao, ali je otisao i korak dalje pa se sprdao sa navijacima i ligom
Bruno, covjek, kazu ozbiljan trener, fasuje od treceligasa i mrtav hladan nam izbaci omjer sansi 17-3 i opravda to umornim nogama...
Cuj umorne noge, pa trebao im je reci onda neka rukama zabijaju jadnom Medjugorju...
Covjek se pohvali dobrim prilikama ko da je Boga mi igrao prijateljsku protiv Hofenhajma , a ne protiv ekipe kojoj Stolac slozi 6 komada...
Moj Bruno, izgleda da ti u nasem Zeljkanu neces premasiti prosjecan rok trajanja od tri mjeseca...![]()
![]()
Bratja![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Posljedica gledanja video kaseta iz Katalonije.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 11:15Spanija - poveznica ?Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2024, 11:08Željo i Barsa najslabija realizacija prilikaVanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 10:13Fakat, kod naseg Zeljkana ovi treneri sto se mijenjaju ko na filmskoj traci, svi se ko pijan plota drze iste matrice...
Basic pricao kako su dobro igrali,kako su bili bolji, kako ih nece gol...
Onaj saudijac nastavio sa izjavama gdje je Nerko stao, ali je otisao i korak dalje pa se sprdao sa navijacima i ligom
Bruno, covjek, kazu ozbiljan trener, fasuje od treceligasa i mrtav hladan nam izbaci omjer sansi 17-3 i opravda to umornim nogama...
Cuj umorne noge, pa trebao im je reci onda neka rukama zabijaju jadnom Medjugorju...
Covjek se pohvali dobrim prilikama ko da je Boga mi igrao prijateljsku protiv Hofenhajma , a ne protiv ekipe kojoj Stolac slozi 6 komada...
Moj Bruno, izgleda da ti u nasem Zeljkanu neces premasiti prosjecan rok trajanja od tri mjeseca...![]()
![]()
Bratja![]()
Još bi se to usavršilo nego propadoše pripreme.
Koševo Zapad
Moja poenta je da im je savez zakuhao da bi dobili negativne komentare prema njima.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 22:08Normalno da ce biti negativnih komentara kad su ih zasluzila obojica.
Ono Begovićevo hinjsko glumljenje generala poslije bitke je toliko jadno da jadnije ne moze biti.
Dok je bio prvi golman sve mu je u redu bilo, cim je odletio sa gola, lik iznosi optuzbe tik pred kvalifikacijske utakmica i unosi nemir među igracima i navijacima
Nije da ne želi, nego je ****, odmaknut, otjeran, nazovi kako hoćeš. Ostao bez reprezntacije BiH zbog nekoga.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 22:17
Momak je u 23 godini skontao da je Srbin i da ne zeli igrati za nasu reprezentaciju i ti kazes da nije **** reprezentaciju, nego sta je? Ako je njemu nepozivanje na neko okupljanje ili to sto je bio na klupi dvije utakmice razlog da to odjednom skonta, onda je pitanje sto je uopste igrao za nas, jel uopste voli Bosnu ili je igrao samo iz interesa, a logicno da jest. Sto mu savez nije smetao kad je branio za mladu repku? Puno pitanja a malo odgovora i vas stoga branite i njega, samo ista prica u krug savez ovo savez ono, sto kad je dobio poziv u mladu repku nije rekao ja sam prirodni Srbin ne mogu da branim? I ako budes replicirao pokusaj na bar jedno pitanje odgovorit.
Pa nije nepozivanje na okupljanje bio problem.

Kakav može biti interes, ako je nešto malo branio za mladu i u seniorima par puta sjedio na klupi? Kakav je ovdje interes Boga ti? Jest puno dobio.

Čuj što mu savez nije smetao kada je branio u mladoj. Pa možda zato što se zakuhalo između njega i saveza tek kada je bio u seniorima. Nije ti ovo palo napamet?
Sjećaš se kada je savez znao da se neće moći odazvati pozivu zbog vjenčanja, a oni su mu svejedno poslali poziv da ispadne da neće više da brani za nas?
KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 jan 2024, 10:49Opet romane pisu nakon trening tekme.
Opsjednutost level max![]()

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledaj ti vrhunca njihovog intelekta i zbijanja doskočica.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Smajli brigada, ko diro?
-
- Kontakt:
Njegov menadzer je izjavio da je prirodni Srbin i sa time stavio do znanja da ne zeli braniti za BIH, sta ti tu nije jasno? Momak se u 23 godini sjetio da je prirodni Srbin i da ne zeli braniti za nasu repku, sto se nije sjetio ranije to, npr. kad je dobio poziv u mladu repku?Morpheus je napisao/la: ↑18 jan 2024, 11:40Nije da ne želi, nego je ****, odmaknut, otjeran, nazovi kako hoćeš. Ostao bez reprezntacije BiH zbog nekoga.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 22:17
Momak je u 23 godini skontao da je Srbin i da ne zeli igrati za nasu reprezentaciju i ti kazes da nije **** reprezentaciju, nego sta je? Ako je njemu nepozivanje na neko okupljanje ili to sto je bio na klupi dvije utakmice razlog da to odjednom skonta, onda je pitanje sto je uopste igrao za nas, jel uopste voli Bosnu ili je igrao samo iz interesa, a logicno da jest. Sto mu savez nije smetao kad je branio za mladu repku? Puno pitanja a malo odgovora i vas stoga branite i njega, samo ista prica u krug savez ovo savez ono, sto kad je dobio poziv u mladu repku nije rekao ja sam prirodni Srbin ne mogu da branim? I ako budes replicirao pokusaj na bar jedno pitanje odgovorit.
Pa nije nepozivanje na okupljanje bio problem.Niti je sjedenje na klupi.
Vidim da ti veze sa vezom nemaš, uopšte nisi pratio razvoj situacije. Pokušaj opet.
Kakav može biti interes, ako je nešto malo branio za mladu i u seniorima par puta sjedio na klupi? Kakav je ovdje interes Boga ti? Jest puno dobio.![]()
Čuj što mu savez nije smetao kada je branio u mladoj. Pa možda zato što se zakuhalo između njega i saveza tek kada je bio u seniorima. Nije ti ovo palo napamet?
Sjećaš se kada je savez znao da se neće moći odazvati pozivu zbog vjenčanja, a oni su mu svejedno poslali poziv da ispadne da neće više da brani za nas?
Ako ti nije problem ovo sto je Vladan uradio, onda ti ne bi trebao biti problem ni to sto je Radovac uradio, isti kur.ac. Po tvojoj prici Vladana je savez otjero, Radovca ste vi, nema razlike, samo je u vasim ocima ovaj prirodni Srbin heroj a Radovac sve najgore, dvostruki arsini. Njih dvojicu uspoređujem da bi mozda pokusao shvatiti kako ti i slicni glupo razmisljate. Vladan je i veci supak ispao jer se od reprezentativnog fudbala ne zivi i nema bas slucajeva gdje igrac skonta u 20 i nekoj godini da je prirodni pripadnik neke druge nacije.

Kakve god probleme imao sa savezom, to je i najmanje bitno, ako su ti problemi razlog da on skonta da je prirodni Srbin, onda to dovoljno govori o njemu i to je to. A ti ga nastavi braniti zbog 5 clanskih i para sto ste zaradili na njemu, ima nesto i bitnije od novca, al dzaba tebi i slicnima objasnjavat.
Tok Mirvicevog novca, i Vladan i reprezentacija.
To je jedino sto je plavoj bratili ostalo da vrte u krug ko mantru.
Oni se raspadaju po svim osnovama, strukturalno i organizacioni, do igacki, pred njima borba za opstanak, oni se drze dvije teme "navucene" maksimalno
Ako, ako...nama i odgovara da pricate o nama, a ne bavite se svojim problemima. Ne tako malim.
To je jedino sto je plavoj bratili ostalo da vrte u krug ko mantru.

Oni se raspadaju po svim osnovama, strukturalno i organizacioni, do igacki, pred njima borba za opstanak, oni se drze dvije teme "navucene" maksimalno

Ako, ako...nama i odgovara da pricate o nama, a ne bavite se svojim problemima. Ne tako malim.
- FKS -
Dobar dan,
Ko idući nabija gol razliku na Gospodinu?
Ko idući nabija gol razliku na Gospodinu?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Njegov menadžer je to izjavio tek nakon što je **** od reprezentacije BiH, a ne dok je bio član reprezentacije BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 13:24Njegov menadzer je izjavio da je prirodni Srbin i sa time stavio do znanja da ne zeli braniti za BIH, sta ti tu nije jasno? Momak se u 23 godini sjetio da je prirodni Srbin i da ne zeli braniti za nasu repku, sto se nije sjetio ranije to, npr. kad je dobio poziv u mladu repku?
Ako ti nije problem ovo sto je Vladan uradio, onda ti ne bi trebao biti problem ni to sto je Radovac uradio, isti kur.ac. Po tvojoj prici Vladana je savez otjero, Radovca ste vi, nema razlike, samo je u vasim ocima ovaj prirodni Srbin heroj a Radovac sve najgore, dvostruki arsini. Njih dvojicu uspoređujem da bi mozda pokusao shvatiti kako ti i slicni glupo razmisljate. Vladan je i veci supak ispao jer se od reprezentativnog fudbala ne zivi i nema bas slucajeva gdje igrac skonta u 20 i nekoj godini da je prirodni pripadnik neke druge nacije.![]()
Kakve god probleme imao sa savezom, to je i najmanje bitno, ako su ti problemi razlog da on skonta da je prirodni Srbin, onda to dovoljno govori o njemu i to je to. A ti ga nastavi braniti zbog 5 clanskih i para sto ste zaradili na njemu, ima nesto i bitnije od novca, al dzaba tebi i slicnima objasnjavat.
Pa i nije mi problem što je Radovac potpisao za vas. Samo da znaš koliko me boli neka stvar što je otišao kod vas. Jedino mi je žao što je momak jedno pričao, a sad drugo uradio, ali sad da ja nešto tugujem zato što je kod vas, hoću malo sutra. Niti je ostavio ogroman trag u Sarajevu, niti je imao nešto puno dobrih sezona. Ako bi Amar Rahmanović potpisao za vas, to bi već bila druga priča, ali Samir Radovac jok.
Moraš da znaš nešto, pošto vidim ili ne znaš ili zaboravljaš jednu stvar. Pazi sad, Vladan Kovačević se odlično odnosio prema klubu i navijačima dok je bio u klubu. Vladan Kovačević se odlično odnosi prema klubu i navijačima otkako je otišao u Poljsku. Sad da kreneš tražiti nešto loše što je uradio za klub ili navijače ne bi našao. Prati klub, daje podršku klubu, učlanjuje se u klub, plus učlanjuje i svoju familiju. Poštuje i voli FK Sarajevo.
Ovo je dovoljan dokaz kako ja pametno razmišljam, a ti i gomila vas imate glupo i ograničeno razmišljanje.
Branim ga jer imam razloga da ga branim. Branim ga jer smatram da je otjeran. Branim ga jer mu je neko ZATVORIO vrata od reprezentacije. Razumiješ li išta šta ti se govori?
Džaba tebi išta govoriti jer ćeš ti uvijek ponavljati jedno te isto k'o papagaj. Ako želiš da shvatiš, onda ti mogu pokušati objasniti. Ako ćeš jedno te isto laprdati, onda i nemam potrebe da išta više pišem.
I daj mi odgovori na pitanje iz prethodnog posta.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 18 jan 2024, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kad citas vase postove reko bi covjek vi prvi sa +20 bodova, nesto kao Zrinjski zadnje dvije sezone, a ne 4 na polusezoni sa -12 u odnosu na prvog, a horde su na pocetku postavile cilj a to je titula, Ibricic prica da ste Real za nasu ligu po uslovima, pa ne znam bas da bi se Real zadovoljio u Spaniji 4 mjestom. Kad vec sve znas o Zelji, jel se gasimo ili raspadamo, reci nam i kako ce grupa reagovat ako titula ne bude na kosevu? Jel ide neki bojkot ili? 

-
- Kontakt:
Šta vi tačno imate od tog sto mi kasnimo 12 bodova ?
Vi u zoni ispadanja pa u zoni ispadanja.
Mi da smo na diobi 11 mjesta pa taman da ste vi 12. gorio bi klub. Vi izgleda prezadovoljni sto vas trećeligaš trese.
Mi da smo na diobi 11 mjesta pa taman da ste vi 12. gorio bi klub. Vi izgleda prezadovoljni sto vas trećeligaš trese.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Radovcu dali platu 11 ljami, a trpaju ih ljudi koji su morali slobodno uzeti na poslu da stignu na tekmu. I ono se nadje da prica o Mirvicevim ulaganjima i kao neuspjesima Sarajeva 

- TurkishAirlines
Jos ako nas treceligas uzme, oni ce biti sretni kao da su titulu uzeli.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2024, 13:49Šta vi tačno imate od tog sto mi kasnimo 12 bodova ?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemamo nista, nego vas pitam da vidim jel ista znate oko svog kluba i grupe, posto ste vrlo upuceni u nas klub i grupu, tu sve znate. Ko je napisao da je zadovoljan trenutnim stanjem? Pogledas nasu temu, drustvene mreze, sve losi komentari. Drugo je sto neko na temi napise prodat cemo Focu za 5 miliona kao sarkazam i vi to ozbiljno shvatite.
Mirvicu kakve to veze ima? To je isto kao da ja tebi napisem dali Penerandi Boga pitaj kakvu platu a tresne vas Sloga dva puta cijih 15 igraca prima toliko zbirno, desava se, preozbiljno shvatate prijateljske. A sto se tice treceligasa, bolje je izgubit u prijateljskoj nego u kupu.
Mirvicu kakve to veze ima? To je isto kao da ja tebi napisem dali Penerandi Boga pitaj kakvu platu a tresne vas Sloga dva puta cijih 15 igraca prima toliko zbirno, desava se, preozbiljno shvatate prijateljske. A sto se tice treceligasa, bolje je izgubit u prijateljskoj nego u kupu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ima jedan narkoman s Kosevskog sto se vrti oko zeljeznicke stanice. Kad god tu prodjem sretnem ga i vazda pita mogu li ga pogurat za kartu. Skuplja vec dobrih 10 godina za kartu. E to je Zeljkan, samo u obliku fudbalskog kluba. Zato ima veze.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 14:15Mirvicu kakve to veze ima? To je isto kao da ja tebi napisem dali Penerandi Boga pitaj kakvu platu a tresne vas Sloga dva puta cijih 15 igraca prima toliko zbirno, desava se, preozbiljno shvatate prijateljske. A sto se tice treceligasa, bolje je izgubit u prijateljskoj nego u kupu.
-
- Kontakt:
Pare imaju samo veze kad se priča o nama koji čak i nismo vise uložili od Zrinjskog i imamo izlaznih transfera nekoliko miliona ove godine, tad ima veze.
A kad se potegne priča da ste vi uložili vise nego Posusje, Igman, Zvijezda, Sloga i Gosk skupa onda nema veze. Kad se spomene da ste vi 4. ekipa po ulaganju onda nema veze.
A kad se potegne priča da ste vi uložili vise nego Posusje, Igman, Zvijezda, Sloga i Gosk skupa onda nema veze. Kad se spomene da ste vi 4. ekipa po ulaganju onda nema veze.