PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Potvrdjujem ulazak u savez PES6 lige, i zahvaljujem se Emiru, Juventus0244 i Donniu na ukazanom povjerenju 
Ima li smo u vidu i tu soluciji, ali imamo rješenje i za ove koji ne budu igrali redovno, ali o tom po tom. Od ovih novi smo dobili garancije da će biti redovni, ali ako se desi da nas izigraju, poslije ove sezone ćemo smanjiti ligu na 20-tak klubova i to će biti rješeno, ali neka ove sezone ostane ovako (mislim već je odlučeno da bude 32). Ima još par koji su rekli da će biit redovni, ali nisu se još prijavili.Toxicity je napisao/la:Teško će biti naći 32 konstantna igrača, bolje bi to bilo da ostanemo na 24, 26 pa 2 grupe po 12 ili 13 klubova
Sada i zvanično čestitam golgetteru za ulazak u savez, nadam se da ćemo se dobro slagati
ok onda sam ja ministar vanjskih poslovajuventus 0244 je napisao/la:Ima li smo u vidu i tu soluciji, ali imamo rješenje i za ove koji ne budu igrali redovno, ali o tom po tom. Od ovih novi smo dobili garancije da će biti redovni, ali ako se desi da nas izigraju, poslije ove sezone ćemo smanjiti ligu na 20-tak klubova i to će biti rješeno, ali neka ove sezone ostane ovako (mislim već je odlučeno da bude 32). Ima još par koji su rekli da će biit redovni, ali nisu se još prijavili.Toxicity je napisao/la:Teško će biti naći 32 konstantna igrača, bolje bi to bilo da ostanemo na 24, 26 pa 2 grupe po 12 ili 13 klubova
Sada i zvanično čestitam golgetteru za ulazak u savez, nadam se da ćemo se dobro slagati
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Imaju neke promjene oko pravila, ali o tome kada bude vrijeme, sad još trebamo sačekati da se prijavi dovoljan broj učesnika, to će biti sigurno do sutra, pa ćemo obaviti i to izvlačenje, koje će biti najvjerovatnije live.DaRtAnJaN je napisao/la:ok onda sam ja ministar vanjskih poslovai brate njemacki rezim, red, rad, disciplina. Daj rok dokle se moze odigrat i ako se ne pojavi gubi automatic 3:0
Evo i link za prijavu, ako se niste do sad prijavili: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4436
- Goalgetter
- Kontakt:
Timovi za 2. sezonu SportSport.ba lige su odredjeni.

Zrijeb slijedi, kad bude izabrano 32. igraca za ovu sezonu.
Jos jednom cu napomenuti, prijave su ovdje: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4436

Zrijeb slijedi, kad bude izabrano 32. igraca za ovu sezonu.
Jos jednom cu napomenuti, prijave su ovdje: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4436
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 mar 2011, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma necemo zuriti samo polako
Jos kad se "uigramo" ima da igramo 2 na 2 ili 1 na 1 protiv drugih foruma (vec u planu) 
A C A B !
- Unforgotten
- Kontakt:
Oćel biti kakav kup ove sezone 
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
mogli smojednu prijateljsku emire ?Emir_ZENICA je napisao/la:planirano je
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
PA STA MU JE CITAV DAN NERADI !Emir_ZENICA je napisao/la:Trenutno ne radi forum,tako da ne mozemo odigrati
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
btw:Meni radi citav danEmir_ZENICA je napisao/la:Trenutno ne radi forum,tako da ne mozemo odigrati
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ja čak ne moram ni upaliti forum, i bez njega igram Boga mi...Emir_ZENICA je napisao/la:Trenutno ne radi forum,tako da ne mozemo odigrati
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kakve ti sifre koristis matere ti ? ? ?
Bjezi ba,neces mi ti ligu igrati

Bjezi ba,neces mi ti ligu igrati
A C A B !
JA ne mogu bez onog foruma glupog koji neradi !
- samir_tm87
- Kontakt:
ja i villa smo danas igrali :S ni meni nije moglo da udje na stranicu, vec samo stavio da ulazi i minimizirao i usao u pes i kada smo zavrsili ono se **** jos vrti(ocitava stranicu) a mi sve normala igrali 
halo znalci, ja cijeli dan igram preko pes6j.net forum-a
samo ostavi da se vergla i to je to 
we love United, we do!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
da, bit ce kup, i da, neznam koji vam se klinac zuri da se izvuku timovi, pa nije ni prva sezona gotova.
ni meni forum ne radi, i nemogu se konektovat. i sinoc sam imao velikih problema sa serverom.
ni meni forum ne radi, i nemogu se konektovat. i sinoc sam imao velikih problema sa serverom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.