Premijer liga BiH - aktuelno

FKSDoGroba
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la FKSDoGroba » 18 jan 2024, 16:44

Herson je napisao/la:
18 jan 2024, 15:24
Oni spasili klub sa 200.000 maraka, a nije vlast sa milionima i milionima koje su upumpali u zelju zadnjih godina. :urnebes: :urnebes:
:rol:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 18 jan 2024, 16:53

To sto vam na dresu pise The Maniacs je samo dokaz koliko je TM vazna promocija grupe a za klub ih zaboli. Mislili su pisace se o tome. Nisu oni tu skupili ni trecinu. To su skupili obicni navijaci Zelje. Da im nije bitna promocija dali bi te pare onako klubu i oslobodili prostor za reklamu na dresu za druge sponzore. A i onaj vatromet je dokaz koliko im je stalo da pomognu klubu koji je tad bio u velikoj finansijskoj krizi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 jan 2024, 16:59

nastrojeni21 je napisao/la:
18 jan 2024, 15:30
Duska kad smo vec kod otimanja, ko je ono kome oteo 8 najboljih igraca? Podsjeti nas kad vec sve znas. :cool:
To vaše prekrajanje historije i mitomanija malo koga interesuje. Jedino ko je kome šta oteo ste vi sto ste ljudima tribinu oteli i sebi prenijeli na donirano zemljište na grbavici.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 18 jan 2024, 17:12

Ismijavanje načina kako funkcioniše FK Sarajevo i hvalospjevi o radničkom, narodnom, navijačkom klubu kao neki ponos a u isto vrijeme psovanje drvlje i kamnje na nesposobno upravu koja nije u stanju pronači invesitora kao što ima FKS. :crazy:
Najbolji primjer sa arapima došlji ljudi sa novcem i da ga investiraju kako oni misle da treba ovi ih natjerali, ljudi pobjegli čim prije i opet čestitke upravi "nikom te nedamo" pa kroz par dana opet nesposobna uprava daj skupštinu daj investitora, ne znaju naći nikog sa novcem....bla,bla,bla.

Ismijavanje FK Sarajevo zbog problema koji ima i načina funkcionisanja a u isto vrijeme moliš Boga da se nađeš u istim problemima.

Sve granice ludila ste pomjerili.
Zadnja izmjena: AVNOJ, dana/u 18 jan 2024, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 jan 2024, 17:13

kojeg su prodali je bio Hadziahmetovic. Isto ko da RB Salzburg ide, a ne u yebenog Zelju, juce ljudi pukose od Međugorija na prvoj pripremnoj, pa taj tim nije na niovu Mosevca...
Srce, čast i ponos!

To samo govori o glavama naših igrača te da mi kao navijači dobro trebamo paziti kada naredni put krenemo dizati nekog u visine.

Ja vjerujem da njima menadžeri pune glavu ali kako ne vidiš da ako u Čeliku izdominiraš proljetni dio sezone, ponude će same dolaziti.

Mada nije ni čudo, vidim da se onaj nehljeb brat od Brune Akrapovića, Danijel, mota oko Durmiša.

Pa sine dragi bolje da ti je Edo čuča amo menadžer

Po meni nije ok da nam truhli Zeljo uzima igrača,naravno uz dužno poštovanje, ali je trenutno tako sa Željom. Mene zanima sa kim,čim bi mi sutra trebali napsti PL?

↑Po meni nije ok da nam truhli Zeljo uzima igrača,naravno uz dužno poštovanje, ali je trenutno tako sa Željom. Mene zanima sa kim,čim bi mi sutra trebali napsti PL?
Ako ce platiti, nek ide. Svakako moramo shvatiti, pola ovih igraca ce na ljeto dignut sidro i to za djaba, pa bolje onda sad uzeti neke pare. Svakako nije nam igrac koji sad pravi neku veliku razliku, nije nam ni hica neka, tako da je bolje sad uzeti 30k, nego nista.

Ako je odlucio, sretno mu bilo. Adilovic 2

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 jan 2024, 17:17

slika

Hvala Benjo i Sretno

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 jan 2024, 17:20

Morpheus je napisao/la:
18 jan 2024, 13:46

Branim ga jer imam razloga da ga branim. Branim ga jer smatram da je otjeran. Branim ga jer mu je neko ZATVORIO vrata od reprezentacije. Razumiješ li išta šta ti se govori?
I kamen bi zaplako :tokralju:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 jan 2024, 17:26

Problem svih naših klubova koji se javlja na relaciji klub-investitor je taj što investitor treba da da svoj novac i da se skloni a onda da mi to krčmimo,jer pobogu šta on zna..njegovo je samo da nam dadne svoj novac.E šipak ,toga nema ,to su nas naučile narodne pare...klubovi koji dobijaju od nekih budžeta,opština,sportskih saveza...pa se onda sezona pretvori u turizam,ručkove,porodice,tetke,ljubavnice idu na gostovanja,pripreme itd.Ako neko dadne svoju lovu moramo biti spremni i da mu popušimo ako treba e to ti je kapitalizam...

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 jan 2024, 17:35

svrakino1921 je napisao/la:
18 jan 2024, 17:13
kojeg su prodali je bio Hadziahmetovic. Isto ko da RB Salzburg ide, a ne u yebenog Zelju, juce ljudi pukose od Međugorija na prvoj pripremnoj, pa taj tim nije na niovu Mosevca...
Srce, čast i ponos!

To samo govori o glavama naših igrača te da mi kao navijači dobro trebamo paziti kada naredni put krenemo dizati nekog u visine.

Ja vjerujem da njima menadžeri pune glavu ali kako ne vidiš da ako u Čeliku izdominiraš proljetni dio sezone, ponude će same dolaziti.

Mada nije ni čudo, vidim da se onaj nehljeb brat od Brune Akrapovića, Danijel, mota oko Durmiša.

Pa sine dragi bolje da ti je Edo čuča amo menadžer

Po meni nije ok da nam truhli Zeljo uzima igrača,naravno uz dužno poštovanje, ali je trenutno tako sa Željom. Mene zanima sa kim,čim bi mi sutra trebali napsti PL?

↑Po meni nije ok da nam truhli Zeljo uzima igrača,naravno uz dužno poštovanje, ali je trenutno tako sa Željom. Mene zanima sa kim,čim bi mi sutra trebali napsti PL?
Ako ce platiti, nek ide. Svakako moramo shvatiti, pola ovih igraca ce na ljeto dignut sidro i to za djaba, pa bolje onda sad uzeti neke pare. Svakako nije nam igrac koji sad pravi neku veliku razliku, nije nam ni hica neka, tako da je bolje sad uzeti 30k, nego nista.

Ako je odlucio, sretno mu bilo. Adilovic 2

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 jan 2024, 17:36

" Zanimljivo da od premijerligaša u osmini finala Kupa BiH samo nema FK Željezničar. "

Izgleda u nasem Zeljkanu poodavno se i ne osjecaju kao premijerligasi ... :rol:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 jan 2024, 17:40

Zamolio bi gospodina koji se odaziva na Hulahopka (sanjinlego, laki, vojko, itd.) da se vrati. Njegove pronicljive i trezvene analize potrebne su navijacima Zeljeznicara vise nego ikad.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 18 jan 2024, 17:41

jurisicduska je napisao/la:
18 jan 2024, 16:59
18 jan 2024, 15:30
Duska kad smo vec kod otimanja, ko je ono kome oteo 8 najboljih igraca? Podsjeti nas kad vec sve znas. :cool:
To vaše prekrajanje historije i mitomanija malo koga interesuje. Jedino ko je kome šta oteo ste vi sto ste ljudima tribinu oteli i sebi prenijeli na donirano zemljište na grbavici.

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jel nam Grbavica donirana za 1KM, to je sad trend, znas li taj podatak? Duskice ti si riznica znanja o Zeljeznicaru, svaka cast.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 jan 2024, 17:46

Jest vam donirano zemljište i država vam vise puta napravila i obnovila stadion i svlačionice. A počelo je tako sto vam je država prenijela tribinu drugog kluba na donirano zemljište. Savez vam napravio teren, država tribine, vise puta stolice postavljala, svlačionice renovirala niste bili u stanju napisat pravilan naziv na njih, davala za trafostanice vi plaćali igrače pa prijavljivali krade. Sve država. 90%.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 jan 2024, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 18 jan 2024, 17:47

KONTRASVIH je napisao/la:
18 jan 2024, 17:20
Morpheus je napisao/la:
18 jan 2024, 13:46

Branim ga jer imam razloga da ga branim. Branim ga jer smatram da je otjeran. Branim ga jer mu je neko ZATVORIO vrata od reprezentacije. Razumiješ li išta šta ti se govori?
I kamen bi zaplako :tokralju:
Možda, ali bitno je da se slažeš sa mnom.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 jan 2024, 17:54

Krpic i Haracic hoce da idu, ostade nam Zeljkan bez spica. Treba pokusati premuntati nekoga iz HNK Medjugorje da da otkaz i prikljuci se ekipi kad ste vec dole.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 18 jan 2024, 18:24

Mogu slobodno ici i Krpic i Haracic, dolazi nam jedan strasan igrac iz Juzne Amerike, preporucio nam ga Diaz iz Liverpula. Prepisat ce ovu ligu, samo je pitanje koliko ce golova dati. Sad evo treba da poleti, pratimo avion, jos malo. :cool:

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 18 jan 2024, 18:31

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
18 jan 2024, 17:54
Krpic i Haracic hoce da idu, ostade nam Zeljkan bez spica. Treba pokusati premuntati nekoga iz HNK Medjugorje da da otkaz i prikljuci se ekipi kad ste vec dole.
Ne beri brige imamo mi nas DNK Zubana.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 18 jan 2024, 18:34

18 jan 2024, 18:24
Mogu slobodno ici i Krpic i Haracic, dolazi nam jedan strasan igrac iz Juzne Amerike, preporucio nam ga Diaz iz Liverpula. Prepisat ce ovu ligu, samo je pitanje koliko ce golova dati. Sad evo treba da poleti, pratimo avion, jos malo. :cool:
Pjena party
slika
Nastavi niz

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 jan 2024, 18:46

Realno i oni imaju nesto svoje nisu bas beskucnici

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 18 jan 2024, 18:51

FKSDoGroba je napisao/la:
18 jan 2024, 18:34
18 jan 2024, 18:24
Pjena party
slika
Nastavi niz
slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 23 gosta.