Traži nas po Španiji.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bravo za tebe.Railwayman30 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 18:36Radovac,dupovac,duljevic **** mi se koji je i bas me k...zaboli za kitare,sve je to isto smece.Burgijanje88 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 17:17Dupovac? Ovdje ljudi ne znaju ko nam je dosao a nestao kao komentarišu.Railwayman30 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 16:12Ja sam sve vise ubijedjen da mi ispadamo iz lige. Sve se radi i ide ka tome.
Sve je ovo neozbiljno i tu nema vise nista pozitivno. Ne moze Faris,Dupovac,i taj jos neki da budu pojacanje,nema sanse.
Sve dok se skupstina ne promijeni i ne ukinu se produzene ruke megamixa,nama spasa nema.![]()
- MocMahale444
Dobro vam je rekao sve je to isto Gofno drugo pakovanje, pitar ostaje pitar.
Sad kad je vec tu sta ces nek igra najbolje sto moze.
Ovo je gore za jufke, izdaja pa nek pricaju do sutra.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 21:19Dobro vam je rekao sve je to isto Gofno drugo pakovanje, pitar ostaje pitar.

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kad dobijemo Zrinjskog k'o što smo Borca, pa onda počnemo standardno redom biti vreća za nabijanje gol razlike. 

-
- Kontakt:
Uh, za malo pomisli evo Almira Bekica
Imahinli još kakav rumeni iz Kalesije da ga dovedemo.Da nam redaljku naprave.Eno Velež nezna sta će od sponzora kolko ih ima.Zeljo posto filijala uhljebima koji nista nerade osim sto kazu bice bolje sad je trenutno nikako.Dajte nam kojeg rumenog da nas popisa.Joj sabane sto nisam mladji.
Imam jedan prijedlog.Umjesto Sanje da se pusti pjesma Adidas dimije tj Kalesijski zvuci mozda bi onda pojedini i potrcali tj puko bi ih adrealin.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad naši imaju narednu utakmicu?
Ma yebo utakmicu, imamo mi bar 30 precih pitanja. Ali niko nista.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Sta imaju igrati nek se ganjaju izmedju sebe ne mogu lakseg protivnika naci
Ne brini, prezentovat ce ga u instagram objavi za mozda mjesec dva dok otjeraju sve te moguce investitore, pa onda ide prica patetiko no money pls supporters help we have no money... Ko zelenski kad moli svijet na kameri za kredit.
-
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zuban na portalu pise da Hiros dolazi u Zelju. Hairli
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Benjo, hvala i sretno. Falilo je i nekih konstantnijih nastupa da se vidi može li ili ne može, a ne dvije utakmice pa klupa, pa utakmica pa klupa.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Kad nemaš sistem i kad nemaš cilj teškog je dati igraću priliku. Jer nama posebno ova sezona gori. Koji već trener u dvije godine. Nijedan mladi igrač neće ništa uraditi svi će isto završiti .MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:52Benjo, hvala i sretno. Falilo je i nekih konstantnijih nastupa da se vidi može li ili ne može, a ne dvije utakmice pa klupa, pa utakmica pa klupa.