NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Samed Žuna trenira sa Rudar Kakanj.
E moj Dario . . .
E moj Dario . . .
-
- Kontakt:
U Nemili potpisao ugovor i uzeo pare za godinu, dobio posao u Aura osiguranju sumnjam da će ga ovi pustiti bilo gdje.
Dovoljno govori o svom karakteru odma u startu karijere.
Dovoljno govori o svom karakteru odma u startu karijere.
-
- Kontakt:
Sta je Dario kriv? On je htio i njega vratiti kao i Basica i Ibrakovica, ali u Nemili su rekli da je uzeo novac za cijelu sezonu i to govori o karakteru
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Kako je mogao uzeti pare, a nije pitao klub. Postojala je mogucnost da se vrati na zimu ili nije vjerovao sam u sebe da se moze vratiti.dinodino2019 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:07Sta je Dario kriv? On je htio i njega vratiti kao i Basica i Ibrakovica, ali u Nemili su rekli da je uzeo novac za cijelu sezonu i to govori o karakteru
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Malo su zbunjujuće objave kluba o posudbama u Nemilu, Žepče, Krivaju, itdredbull93 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:23Kako je mogao uzeti pare, a nije pitao klub. Postojala je mogucnost da se vrati na zimu ili nije vjerovao sam u sebe da se moze vratiti.dinodino2019 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:07Sta je Dario kriv? On je htio i njega vratiti kao i Basica i Ibrakovica, ali u Nemili su rekli da je uzeo novac za cijelu sezonu i to govori o karakteru
Nisu to posudbe, jer igrač amater se ne može posuditi u drugi klub, nego saradnja na riječ sa klubovima. Npr Mlačo i Behadarević nisu više igrači Čelika, tako i Žuna koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa Nemilom.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma dosta zbunjujuci stvari oko igraca ,fali nam 3 ili 4 igraca a nikako da dovedemo dobre igrace na kojima mozes gradit nesto za iducu sezonu.Truhlo je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:38Malo su zbunjujuće objave kluba o posudbama u Nemilu, Žepče, Krivaju, itdredbull93 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:23Kako je mogao uzeti pare, a nije pitao klub. Postojala je mogucnost da se vrati na zimu ili nije vjerovao sam u sebe da se moze vratiti.dinodino2019 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:07
Sta je Dario kriv? On je htio i njega vratiti kao i Basica i Ibrakovica, ali u Nemili su rekli da je uzeo novac za cijelu sezonu i to govori o karakteru
Nisu to posudbe, jer igrač amater se ne može posuditi u drugi klub, nego saradnja na riječ sa klubovima. Npr Mlačo i Behadarević nisu više igrači Čelika, tako i Žuna koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa Nemilom.
Ovo sto sw spominje haman nista nije bolje nego ovo sto smo otpisali,a pripreme se blize pa nije valjda da niko dobar nece kod nas.
Valjda necemo opet napravit greske zadnja 3 prelazna roka,bolje dovest 2 dobra nego 5 mrtvi prosjeka lige
Osim Vrsajevica, mi nismo jos nikoga doveli. Bar ne zvanicno, a negdje sam procitao da ova dvojica iz Jedinstva jos su u Bihacu. Kad ono sa pripremama krecemo?convict35 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:56Ma dosta zbunjujuci stvari oko igraca ,fali nam 3 ili 4 igraca a nikako da dovedemo dobre igrace na kojima mozes gradit nesto za iducu sezonu.Truhlo je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:38Malo su zbunjujuće objave kluba o posudbama u Nemilu, Žepče, Krivaju, itd
Ovo sto sw spominje haman nista nije bolje nego ovo sto smo otpisali,a pripreme se blize pa nije valjda da niko dobar nece kod nas.
Valjda necemo opet napravit greske zadnja 3 prelazna roka,bolje dovest 2 dobra nego 5 mrtvi prosjeka lige
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pored Vršajevića zvanično su došli Bašić i Ibraković iz Krivaje i to je to za sad.redbull93 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:01Osim Vrsajevica, mi nismo jos nikoga doveli. Bar ne zvanicno, a negdje sam procitao da ova dvojica iz Jedinstva jos su u Bihacu. Kad ono sa pripremama krecemo?convict35 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:56Ma dosta zbunjujuci stvari oko igraca ,fali nam 3 ili 4 igraca a nikako da dovedemo dobre igrace na kojima mozes gradit nesto za iducu sezonu.Truhlo je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:38
Malo su zbunjujuće objave kluba o posudbama u Nemilu, Žepče, Krivaju, itd
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Fali nam stoper i krilo da se popuni roster. Ako Karić ne može više, onda i napadač i to je to.convict35 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:56Ma dosta zbunjujuci stvari oko igraca ,fali nam 3 ili 4 igraca a nikako da dovedemo dobre igrace na kojima mozes gradit nesto za iducu sezonu.Truhlo je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:38Malo su zbunjujuće objave kluba o posudbama u Nemilu, Žepče, Krivaju, itd
Realno ne vrijedi ni bacati novac kad ne možeš ući u borbu za vrh, imamo dovoljno kvalitetnu ekipu za sredine. Važnije nam je 100 puta da se deblokira račun i očisti što više dugovanja od nekih pojačanja da bi izborio 3. mjesto koje ti ništa ne znači.
Mozda bi bolje bilo da dvojac iz Jedinstva ne dodje, ne bi pomogli nista trenutnoj ekipi.
Koga dovesti onda? Neko mora doci, da je prosjek, a da nije skup. Kako god bilo i koliko god nemamo ambicija, ne smijemo dozvoliti da ogadimo fudbal navijacima. Moramo igrati, ne mora to biti tika-taka, ali sa sto manje resursa izvuci sto vise. Sljedece sezone definitivno moramo uloziti vise u ekipu, a vjerujem na ljeto da ide rekonstrukcija i da ce se sastav za pola promijeniti. Kako znamo i umijemo moramo se boriti za vrh, a bit ce zajebano, ako se kojim slucajem sloboda ne plasira, a zeljo dodje. U tom slucaju nikad jaca federalna, sloboda, zeljo, mi, musija sa mladosti nece sjediti sa strane sigurno, a ako sloboda i ode ostadose sumari, a nisu nimalo naivni.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ništa se ne mora, dugoročna stabilnost ispred kratkoročnih ciljeva. Šta imaš od toga da tika taku zaigraju kad si već halalio sezonu?redbull93 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:18Koga dovesti onda? Neko mora doci, da je prosjek, a da nije skup. Kako god bilo i koliko god nemamo ambicija, ne smijemo dozvoliti da ogadimo fudbal navijacima. Moramo igrati, ne mora to biti tika-taka, ali sa sto manje resursa izvuci sto vise. Sljedece sezone definitivno moramo uloziti vise u ekipu, a vjerujem na ljeto da ide rekonstrukcija i da ce se sastav za pola promijeniti. Kako znamo i umijemo moramo se boriti za vrh, a bit ce zajebano, ako se kojim slucajem sloboda ne plasira, a zeljo dodje. U tom slucaju nikad jaca federalna, sloboda, zeljo, mi, musija sa mladosti nece sjediti sa strane sigurno, a ako sloboda i ode ostadose sumari, a nisu nimalo naivni.
Sad bih potpisao da završimo 13. na tabeli ali da do početka sezone deblokiramo račun i pokupimo što više love sa gradskog, kantonalnog i federalnog budžeta na proljeće i srežemo dugovanja što više do naredne sezone. Svi smo prelistali plan za 2024 i nemoguće je dočekati narednu sezonu bez dugovanja, vrlo vjerovatno će nam trebati još jedna sezona ove lige u najboljem slučaju prije nego što se krene u napad na PL.
Sve ostalo je bezvezno požurivanje i srljanje grlom u jagode. Lagano jeftina ekipa i liga bez briga

Pa i govorim za sljedecu sezonu. Govorim da moramo u vrhu biti iz drugih razloga. Moramo kotirati dobro, a pl ako ako.Truhlo je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:26Ništa se ne mora, dugoročna stabilnost ispred kratkoročnih ciljeva. Šta imaš od toga da tika taku zaigraju kad si već halalio sezonu?redbull93 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:18Koga dovesti onda? Neko mora doci, da je prosjek, a da nije skup. Kako god bilo i koliko god nemamo ambicija, ne smijemo dozvoliti da ogadimo fudbal navijacima. Moramo igrati, ne mora to biti tika-taka, ali sa sto manje resursa izvuci sto vise. Sljedece sezone definitivno moramo uloziti vise u ekipu, a vjerujem na ljeto da ide rekonstrukcija i da ce se sastav za pola promijeniti. Kako znamo i umijemo moramo se boriti za vrh, a bit ce zajebano, ako se kojim slucajem sloboda ne plasira, a zeljo dodje. U tom slucaju nikad jaca federalna, sloboda, zeljo, mi, musija sa mladosti nece sjediti sa strane sigurno, a ako sloboda i ode ostadose sumari, a nisu nimalo naivni.
Sad bih potpisao da završimo 13. na tabeli ali da do početka sezone deblokiramo račun i pokupimo što više love sa gradskog, kantonalnog i federalnog budžeta na proljeće i srežemo dugovanja što više do naredne sezone. Svi smo prelistali plan za 2024 i nemoguće je dočekati narednu sezonu bez dugovanja, vrlo vjerovatno će nam trebati još jedna sezona ove lige u najboljem slučaju prije nego što se krene u napad na PL.
Sve ostalo je bezvezno požurivanje i srljanje grlom u jagode. Lagano jeftina ekipa i liga bez briga![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Upravo, bez obzira što ne možemo u Premijer ligu, ne trebamo biti zadovoljni sredinom. U top 5 moraš biti iz više razloga, nema rezultata, nema publike, nema para i šta si dobio? Lakše je uzet 10k od publike nego od naših privrednika, a lošim rezultatima i njih odbijaš. Najveća je greška što smo pustili Mehića i Piljuga, sad ne bi imali te glavobolje, momci dominiraju u svojim klubovima, ali eto, Duvnjak nas je tu malo izradio, momci otišli za nafakom, vjerujem da bi svi to uradili. Ja bih sad ganjao momke iz Zenice što igraju po drugim klubovima po cijeloj BiH kao što su Dženis, Ensar i drugi, a vjerujem da ih ima.redbull93 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:40Pa i govorim za sljedecu sezonu. Govorim da moramo u vrhu biti iz drugih razloga. Moramo kotirati dobro, a pl ako ako.Truhlo je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:26Ništa se ne mora, dugoročna stabilnost ispred kratkoročnih ciljeva. Šta imaš od toga da tika taku zaigraju kad si već halalio sezonu?redbull93 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:18
Koga dovesti onda? Neko mora doci, da je prosjek, a da nije skup. Kako god bilo i koliko god nemamo ambicija, ne smijemo dozvoliti da ogadimo fudbal navijacima. Moramo igrati, ne mora to biti tika-taka, ali sa sto manje resursa izvuci sto vise. Sljedece sezone definitivno moramo uloziti vise u ekipu, a vjerujem na ljeto da ide rekonstrukcija i da ce se sastav za pola promijeniti. Kako znamo i umijemo moramo se boriti za vrh, a bit ce zajebano, ako se kojim slucajem sloboda ne plasira, a zeljo dodje. U tom slucaju nikad jaca federalna, sloboda, zeljo, mi, musija sa mladosti nece sjediti sa strane sigurno, a ako sloboda i ode ostadose sumari, a nisu nimalo naivni.
Sve ostalo je bezvezno požurivanje i srljanje grlom u jagode. Lagano jeftina ekipa i liga bez briga![]()
Ljudi nemojte se zavaravat. Ovu sezonu vidimo kakva je, naredna ce takodje biti slicna, sto bi rekli "za zaborav". Ona sezone nakon te.. nista se ne zna, ali sadasnja situacija nista pozitivno ne obecava. Barem ono kako ja vidim.
Nema veze.. guraj federalku, sta ces kad smo u g0vnima.
Ne moze se za 5god rijesit ono sto se guralo pod tepih preko 20 godina. Za 10 moze, ali za 5 NE.
Ne moze se za 5god rijesit ono sto se guralo pod tepih preko 20 godina. Za 10 moze, ali za 5 NE.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mi cemo biti u **** dok ne dobijemo prvu generaciju iz poboljsane akademije. Jedina razlika je hocemo li biti u **** u federalnoj ligi ili u PL. Govorim rezultatski i igracki.
Medjutim, nas klub odavno nije u **** sto se tice samog vodjenja, transparentnosti, poboljsanja. Imamo jedan zdrav pristup klubu, poslujemo u plusu, a nismo ni previse losi na terenu. Najbitnije da smo stabilan klub i da nema prijetnji za odigravanje utakmica.
Medjutim, nas klub odavno nije u **** sto se tice samog vodjenja, transparentnosti, poboljsanja. Imamo jedan zdrav pristup klubu, poslujemo u plusu, a nismo ni previse losi na terenu. Najbitnije da smo stabilan klub i da nema prijetnji za odigravanje utakmica.
Celik!3,2,2.
Odblokiraš račun to ti sve pada u vodu.Prvo moje mišljenje je da će iduća sezona biti bolja kako god, odblokirao račun ili ne, zbog tereta kojeg se klub oslobodio i gdje će te novce moci usmjeriti više u sport.Drugo zimski prelazni rok nije ništa i po tome ne možeš gledati i da imaš pare nemaš koga dovesti, zimski prelazni rok je takav.Mislim da je to pretjerivanje pričati pesimistično uopšte o sezoni 2025/2026, a još nisi blizu da završiš sezonu 2023/2024.Sta se može okrenuti sve preko noći, a ne kamoli tamo za 5 mjeseci ili godinu, a moja očekivanja da cemo tamo za 5 mjeseci odblokirati račun, gdje bi nam se život okrenuo za 180 stepeni.FliX je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:02Ljudi nemojte se zavaravat. Ovu sezonu vidimo kakva je, naredna ce takodje biti slicna, sto bi rekli "za zaborav". Ona sezone nakon te.. nista se ne zna, ali sadasnja situacija nista pozitivno ne obecava. Barem ono kako ja vidim.
Ja stvarno neznam odkud ovakav pesimizam oko kluba
Mi nikad nismo imali bolje stanje u klubu
Redovno se svi tekući troškovi plaćaju,vraćaju se dugovanja itd...
Nama je samo kočnica sto je blokiran racun i kad to riješi se do kraja sezone ove siguran sam da bi se dobar dio dugovanja prema povjeriocima i UIO vratio bi se
I onda naredne sezone bi vise se moglo uložiti u sportski segment kluba
Samo molim boga da vidim ubrzo objavu kluba da su računi odblokirani dosta na bolje sve bi bilo
Mi nikad nismo imali bolje stanje u klubu
Redovno se svi tekući troškovi plaćaju,vraćaju se dugovanja itd...
Nama je samo kočnica sto je blokiran racun i kad to riješi se do kraja sezone ove siguran sam da bi se dobar dio dugovanja prema povjeriocima i UIO vratio bi se
I onda naredne sezone bi vise se moglo uložiti u sportski segment kluba
Samo molim boga da vidim ubrzo objavu kluba da su računi odblokirani dosta na bolje sve bi bilo
Pojedini klubovi počeli sa pripremnim utakmicama, a mi još ni prozivku nismo obavili 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.