TurkishAirlines je napisao/la: ↑19 jan 2024, 10:50
Virtu4l je napisao/la: ↑19 jan 2024, 10:05
Surreal je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:35
Fakat ne trollam, nego me zanima tvoje mišljenje - da li bi tad Mirvić smanjio ulaganja ili bi baš tad dosegla vrhunac?
Teško pitanje.
Da se samo Mirvić pita, on bi gurnuo pola milijarde, ali ne pita se, ima tu još ulagača koji trenutno nisu sretni, a on odgovara njima.
E sad, kakve oni imaju dogovore
to mi ne znamo i nikad nećemo znati. Koliko bi on bio sposoban da ih ubijedi da krenu još jače, to je pod velikim znakom pitanja. Da je ostvario neke uspjehe, da je pravio profit, imao bi odriješene ruke da radi šta hoće, a ovako nemam pojma. Sve ovo je već do sad mnogo koštalo, a nije dalo nikakav rezultat i to je najveći problem. Sad moraš gurnuti još 5-10-15 miliona maraka da bi MOŽDA ostvario neki rezultat. Znači bukvalno ideš ispočetka.
Jednostavno rečeno, ove dvije sezone su bile preskupe, a rezultati nikakvi. Mnogo loših poreza, mnogo nestručnih ljudi u i oko kluba su ga koštali mnogo para.
Neko moje mišljenje je da bi u tom slučaju dio ulagača tražio lovu nazad jer je za njih ovo previše rizična investicija, ali bi Mirviću u takvoj situaciji bilo mnogo lakše da pronađe još novih partnera.
U svakom slučaju, rano je da se razmišlja o tome.
Da li je moguce da ti ne znaš o planovima i dogovorima Mirvica i ostalih ulagaca?
Jojjj,ovi Stanlyo i Olio ili debeli i mršavi sega živa.
Ko fol pita ga i trola Bordo botina o Mirvicu,a najveći Bot
Ovog foruma mu daje informacije i objašnjenja u vidu:
“To mi ne znamo i nikad nećemo znati”
“Neko moje mišljenje “
“Rano da se razmislja o tome”
Oooo svakakih hajvana na ovom dunjaluku!
P.S.Najace je da Bot iz P… materine kao zna da “ima ulagaca
koji nisu sretni,a on odgovara njima”!!