FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pripremna je utakmica, protivnik je Radnik iz Hadzica, ali ako ovako nastavi u ostalim utakmicama uz zalaganje na treningu, meni bi Kapetanovic bio prvi izbor na LB
Kapetanović je po prikazanom najbolji naš lijevi bek.
Sve aktivacije su jednokratne. Ne znam šta si aktivirao (PPV za tekmu 2KM ili 30/90 dana usluge za 10/26KM) ali sve se jednokratno plati i koristi u navedenom periodu.kogmagie46 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:25Momci ako sam aktivirao ovu mywebtv hoce li mi narednih mjeseci skidati pare ili samo ovaj
Nemanja je podcijenjen igrac. Jako puno on moze pruziti ekipi. I vise ga se treba koristiti.
- FKS -
5 godinakogmagie46 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:25Momci ako sam aktivirao ovu mywebtv hoce li mi narednih mjeseci skidati pare ili samo ovaj
ISTINA ZA VEDRANA!
Evo ga Nemanja i gol.. cim Peneranda ne pelja loptu nego odigra iz prve, odmah je otvorio sansu za gol
Kakve bravure Penerande
A sebicnost proizlazi iz toga sto mu je toliko stalo da napokon postigne pogodak, makar to bilo u ovakvoj prijateljskoj utakmici

A sebicnost proizlazi iz toga sto mu je toliko stalo da napokon postigne pogodak, makar to bilo u ovakvoj prijateljskoj utakmici
Pisati da je neko najbolje rjesenje za neku poziciju, a gledati 90min pripremne utakmice protiv nizeligasa je neozbiljno.
Tako te svi pohvale pa dodjes u doboj i predjes kilometara ko sahinovic.
Generalno dobra utakmica po losem terenu, samo bez ozbiljnih povreda.
Tako te svi pohvale pa dodjes u doboj i predjes kilometara ko sahinovic.
Generalno dobra utakmica po losem terenu, samo bez ozbiljnih povreda.
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne zovu ga dzaba Lija. Strasan ucinak za vrijeme provedeno na terenu.
Bekovi danas za pohvaliti. Durakovic dobar danas, Kapetanovic takodjer. Samo nastaviti
Bekovi danas za pohvaliti. Durakovic dobar danas, Kapetanovic takodjer. Samo nastaviti
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ovoj ekipi samo fali vodja na terenu i neki kreativan igrac kao Andjusic da poveze,proigra,spoji linije.
Nemanja jos jedna asistencija haha bravo majstore

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Za Penju, bez pritiska. Opravdat ce on svoje dovodjenje. Lik ima ogromnu zelju
- 1 9 4 6 -
Andjusic doktor,standardno prekucava i danas koplje iznad ostalih.
Peneranda na novoj poziciji iza spica,mozda ce bolje ovo da mu leži.
Peneranda na novoj poziciji iza spica,mozda ce bolje ovo da mu leži.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je bilo sa 3% snage i želje
-
- Kontakt:
Lecler je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:385 godinakogmagie46 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:25Momci ako sam aktivirao ovu mywebtv hoce li mi narednih mjeseci skidati pare ili samo ovaj

Umalo petarda, bravo momci, mislim ocekivano, rutinski.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Lija, Matanović i sva djeca osim Krdžalića za pohvaliti. Ostali solida, treba tu jači protivnik da malo golmane i odbranu vidimo.
Nevjerovatno koliko Penaranda otvara prostora drugim igračima i razbija defanzivnu postavku protivnika svojom kretnjom i driblingom. Ako Simon nađe načina da to iskoristi bićemo bar 30% opasniji naprijed. Strašan igrač.
Nevjerovatno koliko Penaranda otvara prostora drugim igračima i razbija defanzivnu postavku protivnika svojom kretnjom i driblingom. Ako Simon nađe načina da to iskoristi bićemo bar 30% opasniji naprijed. Strašan igrač.
Tacno tako, bas maloprije sam to pisao, on gori od zelje za pogotkom, toliko da ga ta želja koči da igra kako treba i zna.. on kad postigne jedan ili dva gola, tek tad ce prodisati i poceti pokazivati sta zna, makar ti golovi dosli u prijateljskim utakmicamaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:43Za Penju, bez pritiska. Opravdat ce on svoje dovodjenje. Lik ima ogromnu zelju
-
- Kontakt:
Prva pripremna utakmica odlicna , idemo dalje momci ! 

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 19 jan 2024, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Ma igr’o se s ovima k’o s djecom.insimadop je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:49Tacno tako, bas maloprije sam to pisao, on gori od zelje za pogotkom, toliko da ga ta želja koči da igra kako treba i zna.. on kad postigne jedan ili dva gola, tek tad ce prodisati i poceti pokazivati sta zna, makar ti golovi dosli u prijateljskim utakmicamaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:43Za Penju, bez pritiska. Opravdat ce on svoje dovodjenje. Lik ima ogromnu zelju
Trenutno korisnika/ca: Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 27 gostiju.