Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj Radnik, kojeg mi rijesimo u drugoj brzini, bi bez problema nabio Medjugorje. Sta bi tek Zeljkanu uradio, ne smijem ni da zamislim.
Decaci napaceni, Sta vi znate o prijeratnim pjesmama,
Ko,gdje,kako i kada?!?
Iluzorno je da Ja sada vama botovima koji ste saamo na
Areni imsli priliku da vidite stadion JNA nesto kao objasnjavam.
Ne znate i ne mozete da znate kad je ova pjesma nastala.
Niti su vam roditelji rodjeni bili.
Zato uholadje u rupice,hajmo voz!
Ko,gdje,kako i kada?!?
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ma nema silaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:35Klubovi se ne gledaju po utakmicama kuci nego po tome koliko je navijaca spremno sjesti u auto bus voz brod avion itd te ispilati 100+ kilometara za svojim klubom. Ne znam za prije rata ali poslje rata Zeljkana van Sarajeva nikada nije pratilo vise od 2000 ljudi. Mozda ih je 1500 bilo u Sirokom za titulu ali i to nategnuto. Tu sva prica sa njima zavrsava i smijesno se sa tim seoskim klubom u kontekst te usporedbe stavljati
13 000 Grbavica Elfsborg
8 000 Bilino polje kup Sarajevo
8 000 Grbavica AEK
7 000 Grbavica Hamrun
5 000 Grbavica Coleraine
4 000 Bilino kup Zrinjski
3 000 Otoka Olimpik 2018
3 000 Kakanj 2005
2 000 Grbavica 2006
2 000 Kosevo 2009
One utakmice Visoko Kiseljak Hadzici i ostale gdje nas je bilo po 1000 1500 2000 smo i zaboravili. Zato plavi tetrijebi i tetrijebice drzite se rostilja nemojte vi o posjetama i ljubavi![]()

-
- Kontakt:
De ti nama ispricaj kako si smislio cuvenu pjesmu "boja fesa boja dresa"Pitarsam je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:59Decaci napaceni, Sta vi znate o prijeratnim pjesmama,
Ko,gdje,kako i kada?!?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Argumenta radi i istine ovako vam je to bilo.
Dodjemo u BG ujutro oko 6 na željezničku stanicu.
Onda preko nekog parka uz Balkansku.Jedna raja s jedne
strane,druga s druge strane i udri po zvonima!
“Izađite na balkone,pozdravite Šampione”
Onda dodjemo na vrh Balkanske ulice i ide ona NAŠA
PITARSKA legendarna:
“Beograde(Marakano) otvaraj kapije,evo idu evo idu AGE
Sarajlije.
Evo idu evo idu RAJA iz Saraj’va ne boje se ne boje se
pola Beograda”!!!
Ma ja i ovo je vjerovatno skinuto od Torcide,grobara i sl.
Deco pojma vi nemate.
Nego trolaj za 20KM i lupaj gluposti
Dodjemo u BG ujutro oko 6 na željezničku stanicu.
Onda preko nekog parka uz Balkansku.Jedna raja s jedne
strane,druga s druge strane i udri po zvonima!
“Izađite na balkone,pozdravite Šampione”
Onda dodjemo na vrh Balkanske ulice i ide ona NAŠA
PITARSKA legendarna:
“Beograde(Marakano) otvaraj kapije,evo idu evo idu AGE
Sarajlije.
Evo idu evo idu RAJA iz Saraj’va ne boje se ne boje se
pola Beograda”!!!
Ma ja i ovo je vjerovatno skinuto od Torcide,grobara i sl.
Deco pojma vi nemate.
Nego trolaj za 20KM i lupaj gluposti
Logično, da im možemo za par godina i ovo uzet da nam bude trening kamp

-1905-
Bas lijepo da si mi u Fan klubu.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 15:05De ti nama ispricaj kako si smislio cuvenu pjesmu "boja fesa boja dresa"Pitarsam je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:59Decaci napaceni, Sta vi znate o prijeratnim pjesmama,
Ko,gdje,kako i kada?!?
Da ja tebi pričam ili pišem
Isprdak mitomanski napaćeni !

Bojim se da si u krivu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:31Koji god brojevi bili u pitanju tu ste izvan top 5.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:27Što nema smisla, ima smisla itekako, jer treba pričati o relativnim brojevima, a ne apsolutnim.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:25
Nema tu kalkulisanja, a i ne bih o brojkama grupe stvarno nema smisla.
Lijepo ce izgledati stadion u top 3 u BiH cim se zavrsi. Napokon da se rijesi i dio za gostujuce.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Sta ces sa Cirilom raspravljat,najglupljim covjekom ikad poslije Virtualnog. On poredi tu svoju cemernu grupu sa HZ,jedna koreografija Hordi je za njih naucna fantastika,sto se tice navijanja to je suludo pricat. Naravno da se velicina kluba gleda i po navijacima,klub im je tacno onakav kakvi su im i navijaci tj nikakav.Stroj1946 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 15:03Ma nema silaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:35Klubovi se ne gledaju po utakmicama kuci nego po tome koliko je navijaca spremno sjesti u auto bus voz brod avion itd te ispilati 100+ kilometara za svojim klubom. Ne znam za prije rata ali poslje rata Zeljkana van Sarajeva nikada nije pratilo vise od 2000 ljudi. Mozda ih je 1500 bilo u Sirokom za titulu ali i to nategnuto. Tu sva prica sa njima zavrsava i smijesno se sa tim seoskim klubom u kontekst te usporedbe stavljati
13 000 Grbavica Elfsborg
8 000 Bilino polje kup Sarajevo
8 000 Grbavica AEK
7 000 Grbavica Hamrun
5 000 Grbavica Coleraine
4 000 Bilino kup Zrinjski
3 000 Otoka Olimpik 2018
3 000 Kakanj 2005
2 000 Grbavica 2006
2 000 Kosevo 2009
One utakmice Visoko Kiseljak Hadzici i ostale gdje nas je bilo po 1000 1500 2000 smo i zaboravili. Zato plavi tetrijebi i tetrijebice drzite se rostilja nemojte vi o posjetama i ljubavi![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ja poštujem Velež i RA, ali stvarno je glupost porediti Sarajevske klubove sa Mostarskim u bilo kojem aspektu...
-
- Kontakt:
Evo mozes i zalijepiti gostovanja od 2000+ ljudi obje sarajevske grupe pa da pogledamo.bordobijelisampion je napisao/la: ↑19 jan 2024, 15:45Ja poštujem Velež i RA, ali stvarno je glupost porediti Sarajevske klubove sa Mostarskim u bilo kojem aspektu...
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Niko nije zadovoljan. OK, to cu uzeti kao tacno.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:14
Ti si malo napredniji od prethodnika koji je replicirao, drugi rodjeni nije nikako odgovorio na pitanje, ti si bar odgovorio a onda si se uhvatio desete teme al nema veze, bar si odgovorio.
Ne da mi se sa vama objasnjavati o stvarima koje svako moze protumaciti kako zeli, ja tebi sad da npisem da niko nije zadovoljan, ti ces izvuci neciji post i reci vidi ovo i tako slicne gluposti, ili ces se uhvatiti necijeg komentara na drustevnim mrezama. Tvrdite razne stvari a za slabo sta imate dokaze odnosno nemate nista, ako nesto tvrdis napisi otkud to, dokumentuj, neka slika, video, bilo sta, price rekla kazala su glupost i za debile.
Sa vama se moze komunicrati samo o brojkama, gdje jasno pise koliko, gdje i kako, kao sto je ovo da niste napunili stadion, da ste odma iza merhameta i tako to, isto tako da ste dobili milion od sponzora, i na tome cestitam. A sad da se ja sa tobom raspravljam o necemu sto ti ili bilo ko samo tvrdite, smijesno. Lupetanje bez pokrica.
Zasto su Manijaci tada, prije 5 godina, izasli sa ovim saopstenjem:
I javno prozivali upravu na svakom mecu, a sada se suti i fura se "podrska" iako su rezultati 10x gori i ne mozete pokrenuti yebeni projekt od 10.000KM?MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
Manijaci su imali vremena, imali strpljenja, dovoljno slušali, dovoljno gledali i na kraju donijeli odluku: Uprava napolje! F. K. Željezničar je klub svih nas, klub jedne filozofije koja je nažalost izgubila smjer. Naša odluka nije donešena zbog jednog poraza, zbog jedne loše utakmice, već kontinuirano lošeg vođenja kluba u rezultatsku dubiozu u svim starosnim kategorijama, a pogotovo seniorskom timu. Da, stadion se dogradio, sa sinergijskim i zajedničkim radom, transparentnost poslovanja pokazana u minimalnoj formi i, naravno, veliko hvala svima nama, a pogotovo vama. Ali... Tu sad pozitivna priča prestaje, mi hoćemo rezultat na terenu, ne sutra, ne iduće sezone, ne i one tamo, već danas. A obećavali su ga zadnje tri sezone. Niste ispunili rečeno i vaš sat je odzvonio. Jednostavno. Obećanja nam više nisu potrebna, želimo promjenu u ljudstvu Uprave. Ko će doći poslije, ko će biti ti ljudi, to će Skupština predložiti i usvojiti. Mi na ovoj tribini stojimo iza kluba već 30 i više godina pod ovim imenom i prošli smo sve u navijačkom svijetu. Neki od nas nisu tu, ali nisu nikad zaboravljeni i ako Bog da, bit ćemo tu još. U prethodnom periodu kroz ovaj klub je prodefilovalo igrača i trenera koji nisu dorasli ovom dresu te samim tim rezultat je takav, a odgovornost nikakva. Mi nismo birali, mi nismo dovodili, mi nismo raskidali ugovore, mi nismo suspendirali. Ali jesmo davali podršku, jesmo putovali i jesmo krivi jer volimo 11 plavih. I da, jesmo ružili igrače, jesmo ih kritikovali, ali ih nismo birali. Ovo nije bojkot utakmica, ovo nije destrukcija kluba, ovo je nezadovoljstvo sportskim neuspjehom kojeg nam priređujete i zato pozivamo sve Manijake na sljedeću utakmicu F. K. Željezničara u Krupu, kao i na našu Grbavicu. Uprava napolje!
Gdje je nestao stav:
Ocekujem da ces i ti ovo preskociti kao kolega kralj memeova. Jer znate da vrh Manijaka ima korist od ovog svega, a vi ostali satro nezadovoljni sutite i kukate po forumima. Ajaxovi navijaci upadose i porazbijase sve kad su bili u zoni ispadanja, evo sad se stabilizovase. Sta je s vama? Podrska za 11. mjesto a promjene u ljudstvu za 2. mjesto, kup i Istok?Obećanja nam više nisu potrebna, želimo promjenu u ljudstvu Uprave. Ko će doći poslije, ko će biti ti ljudi, to će Skupština predložiti i usvojiti.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 19 jan 2024, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Amer Hiroš blizu dogovora sa Željezničarom, zainteresovan i još jedan premijerligaš
Amciiiii vadi nas iz opasne zone
Amciiiii vadi nas iz opasne zone
- bagniadiluca
- Kontakt:
Gradski u BL je u centru grada i to je rijetkost i privilegija, ali velike igranke su oko te zemlje baš zato što je u centru...Godinama se najvaljuje da će se izmjestiti na periferiju i napraviti novi stadion, što bi i ovako slabu posjetu još više uništilo...Istok srediti i napraviti jug i ovaj sadašnji stadion bi bio bombonica
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Atmosfera kad dodje 200 HZ ili Manijaka je bolja nego da se skupi 10 milja baba,familija itd koji dolaze na tekme Veleza. Porede nesto cifre prosjek na tekmama Sarajeva 9000 sto je za njih naucna fantastika. Ljude puca neki opasan kompleks manje vrijednosti hoce na silu da su trofejniji,veci klub,da imaju vise navijaca,bolje igrace itd a realnost kad im pogledas je smijurija u svakom aspektu. Pogledajte koreografije protiv Gladbaha i Levskog,atmosferu,brojke itd to za jos 100 godina postojanja necete ni primac.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta ti mislis koji ste tu na listi?Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 15:15Bojim se da si u krivu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Atmosfera na meceva im je kao u Argentini
KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:40Iskljucite mu internet viseKlubovi se ne gledaju po utakmicama kuci![]()
Sreća pa si citirao, blokiran je pa ne vidim šta piše.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evropske utakmice, Kakanj 2009, Grbavica 2006... i vi se tim dicite u raspravi o izdanjima na gostujucim utakmicama? Zasto uvijek imate potrebu da sami sebe blamirate u ovakvim raspravama?
Ne moras se vracati 15 godina unazad, samo pogledaj slike iz prosle sezone sa fokusom na gostujucim utakmicama Sarajeva i vidjet ces da je na svakoj gostujuci sektor bio pun ko sibica.
Ne moras se vracati 15 godina unazad, samo pogledaj slike iz prosle sezone sa fokusom na gostujucim utakmicama Sarajeva i vidjet ces da je na svakoj gostujuci sektor bio pun ko sibica.
-
- Kontakt:
Protozoa opet aktivna 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ultrazonfa i 26 gostiju.