Ispod nove tribine

Zato sam rekao u najboljem slučaju, a opet imaš svlačionice, prostorije za novinare, mokre čvorove itd. Ja bih bio prezadovoljan kad bi sve bilo gotovo do ljeta 2025. godine. Osim toga mi ni nakon toga nismo završili sa stadionom, prilaz, parking itd. Po meni se neke stvari već trebaju rješavati i na ostalim tribinama tipa sektori, čitači karata itd. Nije to baš mal poduhvat.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 12:34Krov do ljeta? Sumnjamra1981 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 11:27Niko sretniji od mene ako bude ovo ljeto i imaš i 2 gajbe od mene ako bude, ali ne čini mi se realno. U najboljem slučaju betonska konstrukcija, krov i stolice do ljeta, ali za Evropu ima mali milion sitnih radova koji se moraju ispuniti, a koje mi još uvijek nemamo.
Betonska konstrukcija i stolice![]()
Zar ne mozemo napraviti neku akciju zajedno sa UGMR za parking, kad smo skupili pare za autobus, WC itd... mozemo skupiti pare za i ovora1981 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:12Zato sam rekao u najboljem slučaju, a opet imaš svlačionice, prostorije za novinare, mokre čvorove itd. Ja bih bio prezadovoljan kad bi sve bilo gotovo do ljeta 2025. godine. Osim toga mi ni nakon toga nismo završili sa stadionom, prilaz, parking itd. Po meni se neke stvari već trebaju rješavati i na ostalim tribinama tipa sektori, čitači karata itd. Nije to baš mal poduhvat.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 12:34Krov do ljeta? Sumnjamra1981 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 11:27
Niko sretniji od mene ako bude ovo ljeto i imaš i 2 gajbe od mene ako bude, ali ne čini mi se realno. U najboljem slučaju betonska konstrukcija, krov i stolice do ljeta, ali za Evropu ima mali milion sitnih radova koji se moraju ispuniti, a koje mi još uvijek nemamo.
Zenica je najbolji i najlogicniji izborOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 17:36Zar ne mozemo napraviti neku akciju zajedno sa UGMR za parking, kad smo skupili pare za autobus, WC itd... mozemo skupiti pare za i ovora1981 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:12Zato sam rekao u najboljem slučaju, a opet imaš svlačionice, prostorije za novinare, mokre čvorove itd. Ja bih bio prezadovoljan kad bi sve bilo gotovo do ljeta 2025. godine. Osim toga mi ni nakon toga nismo završili sa stadionom, prilaz, parking itd. Po meni se neke stvari već trebaju rješavati i na ostalim tribinama tipa sektori, čitači karata itd. Nije to baš mal poduhvat.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 12:34
Krov do ljeta? Sumnjam
Pa makar stavili 1 sat 1 KM
Ne bi trebalo biti preskupo ja mislim
A sto se tice evrope super bi bilo ljeto 2025, imamo 18 mjeseci do tada. Ali sto kazes, treba dosta toga srediti. Ali bez zurbe, korak po korak. Treba svakavih nekih stvari srediti, studio, doping soba itd...
Sta mislite, AKO izborimo evropu, gdje cemo je igrati? Pecara, Zenica, Grbavica? BB![]()
![]()
Samo da ih posluže fini dani aBdCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:27Zavrsiti cemo ovu tribinu ugrubo do aprila kojim tempom Amitea radi![]()
Jesu li igdje spomenuli kapacitet nove tribine?
Tribina koja će biti izgrađena će zadovoljiti kriterije četvrte kategorije UEFA stadiona. Imat će potrebne sadržaje, uključujući i standardizirane svlačionice za domaći i gostujući tim, a tu su i drugi neophodni sadrža
Fudbalski klub Velež i Građevinsko preduzeće Amitea potpisali su ugovor o izgradnji južne tribine na stadionu “Rođeni”. Dolazak mašina i početak radova na stadionu očekuje se u narednih desetak dana.
(9.10.2023.)
Betonska konstrukcija tribine a odmah nakon toga ide tender za krov i nastavak radova. Kad bi do kraja 2024. godine uspjeli zavrsiti betonsku konstrukciju, postaviti stolice, krov i omogucili normalne uslove za rad kamermanima i novinarima ja bih licno bio prezadovoljan.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 jan 2024, 17:39Sta podrazumijeva ovo otprilike do aprila da bude gotovo? Da li je samo tribina sa stolicama ili se odnosi i na prostorije ispod?
Krov pretpostavljam da nije ukljucen u ovaj potpisani ugovor?
Odnosi se na suhe gradjevinske radove i stolice ukoliko sam pazljivo slusao. Nakon toga ide tender za krov i nastavak radova. Do nove godine bi trebalo biti kompletirano sa krovom. Onda 2025. se krece sa unutrasnjim radovima.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 jan 2024, 17:39Sta podrazumijeva ovo otprilike do aprila da bude gotovo? Da li je samo tribina sa stolicama ili se odnosi i na prostorije ispod?
Krov pretpostavljam da nije ukljucen u ovaj potpisani ugovor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.